[]

THY aktarmalı uçuşlar hk.

Antalya'dan Şikago'ya gidiş dönüş bileti bakıyorum, Antalya - İstanbul kısmını ayrı İstanbul-Şikago kısmını ayrı aldığımda Antalya-İstanbul kısmı çok daha ucuza geliyor, neden böyle oluyor acaba?




 
yurtiçi uçuşu yurtdışı uçuş ile bağlayınca şartlar değişebiliyor. Kabul edilen bagaj vs. Bir de biletleriniz aktarmalı ise ve aktarmadaki bir uçağı rötar yüzünden kaçırırsanız sizi bir dahaki uçuşa eklerler. Ancak eğer kendiniz ayrı ayrı bilet alırsanız sorumluluk size kalıyor.

Ps: daha önce bir uçuşu için ayrı ayrı bilet alan arkadaşım sonra THY ile görüşüp biletlerini bağlatmıştı ama üstünden çok zaman geçti.
  • yeninesiltupcu  (14.11.21 22:43:39) 
Baglatabilirsiniz buyuk ihtimal, tek sorun bagaj boyutu ic hatlara gore olur. Ucakta ayni firmayla aktarma yapacaksaniz gorevlilere bildirirseniz alana bildirirler, arada uygun vakit varsa ayri alin


  • gunes123  (15.11.21 03:37:14) 
bir de antalya - kıbrıs kıbrıs london londra - şikagoa aryın belki daha ucuzdur. bir seferinde brezilyaya uçan bir suser vardı . ist-rio yerine ist-milano milanodan ist a geri gelmişler oradan rio yapmış %30 daha ucuzmuş.


  • illegalstar  (15.11.21 08:13:00) 
Ben hep ayri aliyorum bu biletleri. Kucuk havaalainindan tek bir rezervasyonda yurtdisi gidis gelis yapmak genelde kazik. Ic hatlar ucusunda valiz daha az tabi, baslarda ekstra para oduyordum zaman icinde tek valiz + carry on'a sigmayi ogrendim. Baglatmakla hic ugrasmadim.


  • hot potato  (15.11.21 09:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.