[]

Lost ile ilgili en iyi entry'ler

hangileri? en iyi derken lost'un en anlasilmaz yerlerini anlasilir kilan ya da aciklanamayan yerlere cevap getirebilen, lost'u dogru bir sekilde cok guzel aciklayan (ya da guvenilir/birinci agiz kaynaklardan ceviri yapmis da olabilir), duzgun bir uslupla yazilmis, cok kisa olmayan, cok uzun olmayan entry'ler gibi gibi... finalini de guzel aciklayan entry'ler olabilir...




 
ben gene dörtioksicen entry'si diyicem:\ okumayan kalmasın..

(bkz: #19031627)
  • dambil  (31.05.10 01:08:49) 
"Güvenilir/birinci ağız kaynak" dediğiniz için;

Şuradaki (bkz: #19185608) entry'mden alıntı yapıyorum:

"bir de dizi bittikten sonra ortaya senaristler tarafından açıklanmış gibi gösterilen sahte teoriler sürülmeye başlandı. bazıları röportaj kılıfı altında soru-cevap şeklinde hazırlanmış ve sözlükte bile yerini çoktan buldu, gerçekmiş gibi algılayanlar var. sahte olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum bunların. zamanında teori yazanlar şimdi fırlamalık peşindeler, amaçları dalga geçmek. yazarların kaleminden çıktığı iddia edilen açıklamaların gerçek olmadığını anlamak çok kolay olduğu için farklı bir yol deneyerek yapımcı şirkette çalışan birisi tarafından yazılmış gibi öne sürülen de bir teori var. hepsi türkçeleştirilmiş, sözlükte yerini almış. inanıp daha fazla kendinizi komik duruma düşürmeyin. senaristler çoktan "biz daha fazla cevap verilmesine gerek görmüyoruz, önemli olan yolculuktu" minvalinde şeyler söylediler. umurlarında bile değiliz yani, pollyanna'cılık oynamayı bırakın, kabullenin artık acı gerçeği."

Kısaca, ortada hiç birinci ağızdan çıkma açıklama falan yok. Hepsi sahte.

Bu teoriler de dizinin 5. sezonunda ortaya atılan teoriler kadar mantıklı olabiliyor. Sadece şimdi dizi bittiği için her şeyi görerek sallama imkanı var.
  • hiko seijuro  (31.05.10 03:28:13) 
(bkz: #9967293) entry yazılış tarihi itibariyle kurulan bağlantılar. sonrasını kendiniz uydurabilirsiniz.
ayrıca (bkz: philadelphia deneyi)

niye adayı da bu şekilde açıklamadılar, anlamak güç. "her şeyi bilimsel olarak açıklayacağız" falan dedikleri de bu olsa gerek. ama yalan oldu.
  • kibritsuyu  (31.05.10 06:49:50 ~ 06:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.