[]

Plastik Çatal Yuttum Birşey Olur mu?

sıhhatli günler arkadaşlar, az önce yemek yerken agzimda sert şeyler hissettim. pek önemsemeden çiğneyip yuttum. meğer o çatalmış ve arada kaynamış.

sizce bir zararı olur mu?

i.hizliresim.com

 
amcama da böyle olmuştu bağırsakları yırtıldı.


  • metehan01  (28.01.16 12:58:56) 
bence olmaz küçücük parçadan nolacak


  • mantarliborek  (28.01.16 13:00:52) 
(bkz: çok mu tatlı)

yuttuğun parçalar hiç de ufağa benzemiyor, bence bir doktora görün ve çıkana kadar kontrol altında tut.
  • kimlanbu  (28.01.16 13:00:54) 
Parçalar sivri ya barsaklarda sıkıntı yaratabilir. Kusabiliyosan kus, ayrıca doktora git. ACİLE hatta.


  • mozarello  (28.01.16 13:06:23) 
ben yuttum aynı böyle.doktora falan gittim sadece beklicez falan dedi.röntgen falan çekti ama bir şey çıkmadı.hala sorun yok üstünde 7 yıl geçti.ama sen yine git doktora.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (28.01.16 13:08:06) 
tek bi uc yutmustum. ve fotograftakinden daha kisaydi yuttugum kisim. birsey olmadi.


  • jimicik  (28.01.16 13:38:01) 
beklenecek evet. kusmaca falan yok. cignemissiniz zaten muhtemelen dagilmis gitmistir ama belli de olmaz olmaz, sivri bir yeri gelir, bagirsagi deler. simdiden bir sey soylemek pek mumkun degil, bagirsagi delmeden once alinabilecek bir onlem de ben bilmiyorum valla. bi acile gidin rontgen cekilir en azindan. rontgende Plastik cikar mi onu da bilmiyorum gerci.


  • fayfim  (28.01.16 13:39:02) 
acil'e gittim, doktor karın ağrısı, kusma ya da bulantı olursa gel, yoksa bunların %99'u zaten kendiliğinden çıkar dedi.


  • dirty pussy and cock  (28.01.16 17:29:27) 
aşkla yemek yemeğe yeni bir boyut getirdin gözümde.


  • kuzey li  (28.01.16 17:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.