(2) 

sinir sıkışması

mate soul #699519 
sol kolumdaki hissizlikten dolayı sinir sıkışmasından şüpheleniyorum. hangi poliklinikten randevu almalıyım?
(3) 

yurtdışı sitelerden supplement siparişi

mate soul #676102 
yurtdışından sipariş yoluyla gıda takviyesi ürünlerin (protein tozu, bcaa vs.) getirtmenin artık yasaklandığı, gümrükte takıldığı söyleniyor doğru mudur?

no xplode caffein free almak istiyorum ama türkiye'de bulamadım. sporcu arkadaşlar bi el atarsanız çok sevinirim.
(4) 

Kemer'de otel tavsiyesi

mate soul #638625 
iki arkadaş tatil için kemere gitmeye karar verdik. yerli turisti az, eğlencesi bol hangi oteli tavsiye edersiniz?

yok mudur "hafiz gecen yaz biz hede hodo oteldeydik, ortam on numaraydi fiyat da gayet uygundu" diyecek bir panpullah?
(1) 

askerlik şubesi ankara

mate soul #632196 
merhaba duyuru sakini er kişiler, kızılaya en yakın askerlik şubesi neresidir ve nasıl gidebilirim? yardımlar için şimdiden teşekkürler.
(4) 

tatil mekanı

mate soul #632071 
günümüzün en popüler sorularından biriyle karşınızdayım sevgili duyuru sakinleri. eli yüzü düzgün iki erkek olarak tatile gidip hem biraz kafa dağıtmak hem de biraz gece hayatı kovalamak istiyoruz. nereleri tavsiye edersiniz?
(1) 

Hamburg'a ucuz uçak bileti

mate soul #629198 
dostlar ankara'dan hamburg'a uçak bileti almam lazım acil. hangi siteyi tavsiye edersiniz, hangisi güvenilirdir?
(3) 

Almanya'dan iphone 5

mate soul #621763 
Bir iki gün sonra bir haftalığına Almanya'ya gidiyorum. Hala bir akıllı telefonum olmadığı için gitmişken kendime bir iphone 5 alayım diyorum. Applestore'da 16 gb iphone 5'in fiyatı 679 euro yani yaklaşık 1700 tl gözüküyor. 100 lira da pasaport kayıt masrafını düşünürsek toplamda 1800 tl'ye geliyor.

Ne diyorsunuz sizce mantıklı mı? iphone 5'i ucuza getirmek için daha iyi bir öneriniz var mı?
(3) 

Alanya - İstanbul otoyol geçişi

mate soul #576610 
Merhabalar, yabancı bir arkadaşım kendi arabasıyla Alanya'dan İstanbul'a geçicek. Güzergah olarak Isparta-Afyon-Kütahya üzerinden geçmeyi planlıyor.

Acaba İstanbul'a kadar hangi otoyollarda ücret ödemesi gerekiyor ve bu ödeme nerden nasıl yapılır yarddımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(2) 

tanimlanmayan ag sorunu

mate soul #557702 
uydunet kullaniyorum, laptop'la kablosuz olarak internete sorunsuz bir sekilde baglanabildigim halde ayni bilgisayarla kablolu olarak baglanmak istedigimde baglanamiyorum. sorun ne olabilir?
(1) 

özel hastanede burun ameliyatını sigorta karşılar mı?

mate soul #556159 
kemik eğriliğinden dolayı burnumdan nefes almada sıkıntı yaşıyorum, ameliyat olmam gerekiyor. acaba bu operasyonu özelde yaptırsam sosyal güvenlik sigortam tedavi bedelinin ne kadarını karşılar?
(6) 

media markt urun degisimi

mate soul #553531 
media markt'tan 42 ekran bir led tv aldim fakat goruntu kalitesinden memnun degilim. hd filmler cok iyi ama normal kanallar kareli kareli gozukuyor.

internet sitesinde memnun kalinmayan urunlerin, 14 gun icerisinde iadesinin kabul edildigi yaziyor fakat urun degisimi hakkinda bilgi almak icin media markt musteri hizmetlerini aradigimda kurulumu yapilan televizyonlarin degisiminin kabul edilmedigini soylediler.

sizce gidip, televizyonu aldigim media markt subesiyle konussam bir sey degisir mi? ya da hic mi sansim yok? yarin tam 14 gun olucak televiyonu aldigim gunden itibaren.
(1) 

USB Ses Kartı

mate soul #535686 
Merhaba pek saygıdeğer duyuru sakinleri, laptopumunun ses kartının bozulmasından mütevellit harici bir ses kartı alma ihtiyacı hasıl oldu.

fiyat performans rasyosunu da göz önünde bulundurarak hangi marka modeli tavsiye edersiniz? Über bi performans beklemiyorum, cazır cuzur etmesin işimi görsün yeter.

link de verirseniz tadından yenmez.
(1) 

Ankara'da laptop servisi

mate soul #533399 
merhabalar, hp laptopumun ses kartı değişmesi gerekiyor. laptopumu emanet edebileceğim, mümkünse kızılay veya bahçeliye yakın bir teknik servis önerebilir misinz?
(2) 

Elektrik aboneliği işlemleri için Ankara'da nereye gitmeli?

mate soul #532467 
merhabalar, yeni bir yere taşınmamdan mütevellit elektrik faturasını üzerime almam gerekiyor. ankara'da nereye gitmem lazım bu iş için?
(4) 

toshiba laptopa format

mate soul #530809 
merhaba, windows xp isletim sistemli toshiba satellite laptopuma format atmak istiyorum fakat baslangic cd'si gibi herhangi bir ileri teknoloji urunu yok elimde.

sizce mumkun mudur windows cdsi olmadan da bilgisayari fabrika ayarlarina geri dondurmek?
(4) 

Ankara'da Hp Laptop Teknik Servisi

mate soul #528924 
4 yıllık emektar hp laptop'ımın sesi gitti, teknik servise vermeyi düşünüyorum. nereyi tavsiye edersiniz?

problem tam olarak nedir merak edenleri şöyle alayım:

www.eksiduyuru.com
(3) 

bilgisayarin sesi gitti

mate soul #523239 
windows vista isletim sistemli, dv6000 serisi bir hp pavilion laptopum var. sorun su ki dizi izlerken bir anda bilgisayarin sesi kesildi. bilgisayari yeniden baslattigimda sag alttaki ses ikonunun ustunde carpi isareti cikti. mouse'u uzerine goturdugumde 'no audio device is installed' uyarisi cikiyor. aygit yoneticisinden sorunu giderebilir miyim diye baktim ama aygit yoneticisinde ses karti namina birsey gozukmuyor.

bilgisayari fabrika ayarlarina geri dondurdum, ses geri geldi. sorun duzeldi derken aksam youtube'dan video izlerken ses yine, bir daha geri donmemek uzere gitti.

ne yapmaliyim lutfen bilgisayari camdan asagi atmadan once yardim edin.
(6) 

Taksime nasıl giderim?

mate soul #507265 
sabiha gökçen havalimanından taksime en kolay nasıl gidebilirim? akşam 10.30 gibi sabiha gökçen'de olucam.
(3) 

haftasonu istanbul

mate soul #498709 
iki hafta sonra yurtdisindan bir arkadasim gelicek. haftasonu istanbul'da takilicaz. fakat Istabulu kendim de pek bilmedigim icin nerelere gidilir ne yapilir bilemiyorum. yardimci olur musunuz?
(2) 

post six feet under sendromu

mate soul #494333 
biliyorum cok zor ama yine de soruyorum: tavsiye edebileceginiz bir baska dizi var midir six feet under'in yerini tutabilecek, onun gibi sardirabilecek?
(8) 

.s.s.s ne demek?

mate soul #492226 
tamam, tipik turk kizi, kezban vs.nin en sik kullandigi noktalama isareti de, anlami ne ola bunun?
(4) 

Sivilce!

mate soul #470819 
Esek kadar adam oldum hala kurtulamadim su meretten. Hangi kremi, cilt temizleyici vs. tavsiye edersiniz arkadaslar?
(8) 

Kravat Gomlek Kombinasyonlari

mate soul #450150 
Dar kesim lacivert bir takim icin ne renk gomlek-kravat ikilisi tavsiye edersiniz?
(2) 

ici paslanan saat

mate soul #449311 
merhaba, yaklasik 4 yildir kullandigim Polar s725X nabiz saatim bir vakitler su gecirmis oldugu icin, icindeki elektronik aksam yavas yavas paslanmis ve artik calismiyor. Sizce ici paslanmis bu saati kurtarmanin bir yolu var midir? Varsa nereyle irtibata gecmeliyim? Tamirat icin Ankara veya Eskisehir'de tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

Simdiden tesekkurler.
(1) 

internetten eurosport

mate soul #445552 
selam gonul dostlari, eurosport'u internetten canli olarak nasil izleriz? temiz bir yolu, linki var midir canlar?
(2) 

mal bildirimi

mate soul #440018 
arkadaslar yeni baslayacagim is icin istenilen belgeler arasinda mal bildirimi diye bir sey var. nereden alinir, nasil yapilir ki bu?
(2) 

yuksek ogrenim diplomasi ornegi

mate soul #440016 
yeni baslayacagim is icin istedikleri belgeler arasinda 'yuksek ogrenim diplomasi ornegi' var. acaba bundan kastedilen okuldan asli gibidir alinmasi gereken diploma sureti mi, yoksa normal fotokopi yeterli olur mu?
(4) 

hangi stick deododant?

mate soul #427964 
mubarek yaz aylarina girmekle beraber koltukaltlarinda cevdet olma durumlari basladi. o yuzden sizden ricam er kisi icin, ter olayini onleyecek basarili bir deodorant tavsiyesi.
(4) 

yabanci diziler icin ingilizce altyazili site

mate soul #409102 
sevgili gonul dostlari, game of thrones olsun braking bad olsun bilumum populer yabanci dizileri ingilizce alt yazili olarak, gurul gurul izleyebilecegimiz bir site var midir?
(1) 

muscoril

mate soul #406472 
Uzun zamandir cektigim kasiktaki eklem agrilarimdan dolayi bir kac gun once gittigim doktor bu ilaci yazdi. Gunde iki sefer tok karinla kullaniyorum. Agrilari tamamen yok ettigini soyleyemesem de epey etkili.

Sorum su ki acaba bu ilac tedavi amacli mi yoksa sadece agrilari gecici olarak engellemeye yarayan, sadece kullanildigi sure boyunca etkisini gosteren bir sey mi? Yani duzenli kullanmaya devam edersem ilac bitince agrilarim da gecer mi?

Sayet iyilestirme gibi bir olayi yoksa kullanmaya devam etmeyi dusunmuyorum. daha bu yasta boyle ilaclara bagimli yasamak istemiyorum. Gun icinde gozlerimden uyku akmasina sebep olmasi da cabasi..
(1) 

Internetten Tren Bileti

mate soul #405297 
Arkadaslar tcdd'nin internet sitesinden aldigimiz biletleri istasyon disinda baska yerlerden yazdirmamiz mumkun mu? Tren bileti satan seyahat acentalarindan da yazdirabilir miyiz?
(9) 

kitap okuma isigi

mate soul #398639 
aksamlari oda lambasini yakmadan, kimseyi rahatsiz etmeden kitap okuyabilmek icin bir isik arayisindayim. isik arayisindayim lafi da cok metafor gibi oldu, tanriyi falan aradigim yok, bildigin lamba ariyorum. soyle geceleri yattigim yerden rahat rahat kitap okuyabilmek icin.

internette aramadan once kafamda soyle bir sey varken

www.hepsiburada.com

soyle de bir seyle karsilastim

www.indirdik.com

hangisini tavsiye edersiniz? veya tavsiye edebileceginiz baska bir cozum var mi?
(1) 

Eskisehir'de kutuphane

mate soul #396432 
Arkadaslar Eskisehir'de 2-3 ay kpss kasacak bir yer ariyorum. Yemek veya sigara icin cok vakit harcamak zorunda kalmayacagim, Ankara'daki milli kutuphane ayarinda bir yer var mi bildiginiz?
(1) 

hangi tras makinesi

mate soul #392585 
arkadaslar farkettim ki jiletle tras olunca street fighterdaki guil'in dayak yemis haline donuyorum. o yuzden orta halli bir tras makinesi almaya karar verdim. piyasasi nedir ne degildir hic bir fikrim yok o yuzden size danisayim dedim.

100-150 lira civarinda is gorecek bir tras makinesi bulmak mumkun mudur? evradiyelik birsey aramiyorum. yeter ki isimi gorsun, ikinci kullanimda elimde patlamasin.

yours sincerely.
(1) 

bu site guvenilir midir?

mate soul #388271 
arkadaslar savaskitap.com sitesinden kitap almisligi olaniniz var mi? guvenilir bi site midir?

almak istedigim 4 kitabi da internette en ucuz bu sitede bulunca iskillendim biraz sizlere danisayim dedim.
(4) 

arthrotec 50 ne ise yarar?

mate soul #369243 
bu ilaci daha once kullanan veya ne ise yaradigini bilen var mi?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık