(5) 

MSN Türkçe Karakter Problemi

soufigay #26600 
Merhaba Arkadaşlar;

Bu akşamdan beri msnimde bir problem var, klavyedeki türkçe karakterler basmıyor, yani msndeyken "ç" tuşuna bastığımda "." çıkması gibi onun dışındaki programlarda veya genelde bir karakter sorunu yok. Bu sorunumun çözümü nedir?
(2) 

Dilekçe Hakkını Kullanma ve Bilgi Edinme Kanunu

soufigay #25574 
Merhaba;

Yine bir soruyla sizle beraberim :) Şimdi biz 23 gün önce bir resmi dairenin "Bilgi Edinme Servisi" ne dilekçe yazmıştık, dilekçenin sonunda da "4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve Dilekçe Hakkının kullanılmasına dair Kanun Hükümleri doğrultusunda, 15 gün içinde tarafımıza bilgi verilmesini" istemiştik.

Cevap vermediklerinde, bir form doldurulup yollanıyordu. Bu konuda bir bilginiz var mı? Ya da ne yapmalıyız.

Şimdiden teşekkürler
(4) 

Yüksek Çözünürlüklü Resimler

soufigay #24916 
İnternetten yayınladığım internet dergisi için, yüksek çözünürlüklü ve gay temalı fotoğraflara ihtiyacım var :) Ayrıca bunların tabii bir de free olması lazım? Google Images'tekiler çok küçük genelde. Nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler
(7) 

Kamil Koç'taki Film :)

soufigay #24701 
Merhaba Arkadaşlar;

İki gün önce İstanbul'dan Bursaya gelirken Kamil Koç'la seyahatim sırasında, oynatılan bir film benim sormak istediğim. Otobüse bindiğimde film başlamıştı o yüzden filmin adını bilmiyorum. Ben inerken de hala bitmemiş olmasından dolayı da ( molalar vs. dolayı) sonunu merak ediyorum.

Şimdi filmimizin konusu şu, bir adet kiralık katil var filmde ve bu kiralık katilin peşinde olan kötü adamlar var, bu kötü adamlar kokain bağımlısı olan kiralık katile Çin'den gelen öldürücü bir kokain satarlar, bunun sonrasında adam kötü birşeyler olduğunu farkeder, sonra hemen doktorunu arar, doktor ihtiyacı olan şeyin adrenalin olduğunu söyler ve herhangi bir hastaneden bilmem kaç mg. adrenalin enjekte etmesini ister kendisine, sonra hastaneye gider ve binbir zorlukla kendisine adrenalin enjekte eder, ama doktorunun söylediği dozun iki katı kadarını, sonra birden hızl koşmaya falan başlar, cinsel organı sertleşmiştir, ve tamamı kanla dolmuştu ve doktorlar telefonda konuştuğunda, asla işememesini söyler... sonra kız arkadaşıyla buluşur falan... Filmin sonunu merak ediyorum ama filmden hatırladıklarım bu kadar.. Filmin adını bilen varsa yazabilir mi?

Sevgiler ;) Şimdiden teşekkürler
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık