(5) 

Kablosuz Modem Sorusu

soufigay #127162 
Şimdi,

Benim kaldığım evde 2048 ADSL kullanıyoruz, 8Mbps gelmedi buraya neyse, benim kendi masaüstü bilgisayarım var, iki kişinin de laptop ve aynı evde kalmıyoruz. Onlar sürekli birşeyler indiriyor ve internetin ağzına ediyorlar, aslında internet benim üzerime istesem onlara vermeyebilirim. Ancak şöyle bir sorun var ki, faturayı ikiye paylaşıyoruz ev bazında, ama internetin hızını ikiye paylaşamıyoruz, bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Yani kablosuzla, kabloluyu ikiye bölmenin bir yolu yok mudur? Bir de birşey daha var, biz dediğim gibi faturayı ikiye bölüyoruz geçen kapılarının önünden geçtim evi internet kafe gibi yapmışlar notebook'unu kapan gelmiş, bu durumda tabii yine yavaşlıyor, kablosuz ağdan bağlanabilecek bilgisayar sayısı ayarlanamaz mı?

Şimdi dediğim gibi iki sorum var, hız paylaştırılabilir mi? Kablosuz ağdan girecek bilgisayar sayısı sınırlandırılamaz mı?

Sevgiler ve teşekkürler
(3) 

Disk Okuma Hatası USB Diski Taktıktan Sonra Başladı

soufigay #127048 
Merhaba;

Arkadaşımın USB diskine MP3 atmak için bilgisayarıma taktım, sonrasında işte çalışmadı vs. ben de çalışmıyor diye arkadaşıma verdim geriye sonra da o da gitti falan sonra kendi mp3 playerıma müzik atacaktım ki tam, sağ tuş tıklamamaya başladı, sonra dedim bilgisayarı yeniden başlatayım, disk okuma hatası ctrl+alt+delete dedi. Sonrasında açıldı açılmasına ama bir virüs var mıdır yok mudur? Neler yapmalıyım? Bu gibi sorunlar yaşayanlar var mı?
(4) 

Kasık Fıtığı

soufigay #126524 
Acil: Şu anda Gökçeadanın bir köyündeyim ve hastaneye gidemiyorum bundan üç sene önce kasık fıtığından ameliyat olmuştum ama şu an tekrar şişti, yarına kadar ne yapabilirim, yerimde duramıyorum.
(3) 

USB Bağlantısı Sorunu / USB Diskleri Okuyor Ama Değişiklik Yapılmıyor.

soufigay #112421 
Merhaba Arkadaşlar;

Bilgisayarıma son iki haftadır birşeyler oldu. USB Disklerimi, harici hard disklerimi takıyorum okuyor, ama içinden bir bilgi silmek veya içine dosya atmak istediğimde olmuyor. Diskin yazma koruması açık diyor. Ama bakıyorum elimdeki disklerin hiçbirisinde zaten böyle bir bölüm yok. Bu neden olmuş olabilir? Bir fikri olan var mı?
(1) 

Silikon Kulaklık Ucu

soufigay #98198 
Creative'den aldığım EP 630 kulaklığımın silikon uçlarından birisi kaybolmuş, aradım ama bulamadım galiba ne diye arayacağımı bilemiyorum, satın alabileceğim bir yer var mı?
(2) 

KYK Yurt Başvuruları Açıklanmadı mı?

soufigay #92891 
Merhaba Arkadaşlar;

KYK Yurt başvuruları açıklanmadı mı, pek çok internet sitesinde bugün açıklanacağı söylenmiş, ama KYK'nın internet sitesinde hiçbir bilgi yok bununla ilgili. Bir bilen var mı?
(1) 

İki Kitabın E-Book Hali

soufigay #84531 
Merhaba Arkadaşlar;

İki kitabın e-book halini arıyorum ama bulamadım.

The Culture Clash - Jean Donaldson
How Dogs Learn - M.A. Burch, Ph.D; & J.S. Bailey, Ph.D

bulunabilir mi?
(2) 

İki Köpeği Birbirine Alıştırmak

soufigay #83049 
Şimdi benim 1,5 yaşında Golden Retriever'ım vardı, erkek, bunun yanında bugün yine dişi golden retriever 1,5 yaşında arkadaşımın, bizde kalması lazım bir süre. Bademle pek anlaşamıyorlar, nasıl anlaşmalarını sağlayabilirim?
(1) 

Ses Sistemi Tavsiyesi

soufigay #76451 
Merhaba Arkadaşlar;

Seneye Gökçeadadaki ev arkadaşımla birlikte evi inletecek Logitech Z-5500'e denk ama o kadar pahalı olmayan bir ses sistemi istiyoruz. Gökçeadada seneye kışın yapacak hiçbirşey olmadığından kendimizi müziğe vermek istiyoruz. Tuttuğumuz ev şehir dışında tepede bir yerde, istediğimiz kadar ses yapabiliriz. Hatta evde parti vermeyi falan düşünüyoruz ne önerirsiniz?

Teşekkürler şimdiden
(6) 

Gaita Testi İçin 3 Gün Üst Üste Tuvalete Gidebilmek

soufigay #74494 
Merhaba;

Şimdi bir hastalığım yüzünden doktor benden 3 gün üst üste gaita testi istedi. Ancak ben normalde 2-3 günde bir kez yaparım. Nasıl olur da her gün ve sabah olmak üzere (Çünkü en geç yarım saat içerisinde hastaneye götürmem gerekiyor) yapabilirim bunu?
(3) 

Köpeklerle Seyahat

soufigay #73449 
Merhaba Arkadaşlar;

Daha önceki duyurularımda da söylediğim gibi şu anda 14 aylık bir golden retriever'ım var ama çok haşarat. İki hafta sonra finallerim bittikten sonra Bursaya döneceğiz ve otobüsle döneceğiz. Şimdi kendisinin bir kafesi var çok güzel ama onu bu haliyle kafese koyup bagaja vermek hem içime sinmiyor, hem de onun bagajda kafesi parçalayabileceğini düşünüyorum. Bunun için neler yapılıyor/yapılabilir mesela köpek uyutulabilir mi yol boyunca?

Sevgiler
(2) 

Windows 7 Ultimate ve Driver Sorunları

soufigay #72532 
Merhaba;

Windows 7 Ultimate version yükledim bugün pek çok sorunumu hallettim. Ancak Onboard olan ses kartımı tanımış görünüyor ancak bir türlü ses gelmiyor, Soundmax HD Audio'ydu ses kartım Asus ana kartın üzerinde. Bir de ATI Radeon 1650 Series ekran kartım var, onun da windows 7 driver'ı yok bu konularla ilgili bir çözüm önerisi var mı peki?
(6) 

Köpeklerle Anlaşamayan Köpek

soufigay #70410 
Tekrar Merhaba;

Bir kez sormuştum ama tek kişi cevap verince yetersiz gelmişti. Şimdi şöyle ki benim bir yaşında bir golden'ım var ve bana bir ay önce geldi bundan öncesindeyse kömürlükte kalıyormuş. Evet insanları çok seviyor onlarla çok iyi anlaşıyor, ancak şöyle bir durum var ki köpeklerle anlaşamıyor. İlk geldiğinde sadece uzaktan havlayıp gitmek istiyordu ama son zamanlarda zorla saldırmak istiyor ben izin vermeyince de bana saldırmaya hatta beni ısırmaya kalkıyor. Bu konuyla ilgili ne yapılabilir? Bir de şöyle bir durum var ben Çanakkaledeyim ve öğrenciyim, yani köpek çiftliğine verme ihtimalim yok. Ha bu arada sahibine geri ver veya işte köpek barınağına ver bir hafta kalsın falan gibi önerileri olanlar oldu. Bunları değerlendirebilir misiniz?

Teşekkürler
(3) 

Resim Arşivleme Programı

soufigay #70033 
Merhaba Arkadaşlar

Az önce facebook'ta dolaşırken aklıma takıldı, acaba facebooktaki resimleri etiketliyoruz ve resim isimlerinden çok kimlerin etiketli olduğuna göre bulabiliyoruz ya, acaba diyorum windows için de böyle bir resim arşivleme programı var mıdır? Yani resimlerde diyelim ki "Fatih" etiketli olan resimleri göster diyebileceğimiz. Eğer varsa hangisidir, paralı mıdır? :) Çok işe yarayacak bir program benim için!
(2) 

MySpace Palyerından Müzik İndirmek

soufigay #69943 
Merhaba Arkadaşlar;

Benim bir arkadaşımın MySpace'inde (www.myspace.com/gokosoul) kendisinin yüklediği mp3ler var kendi prodüksiyonları neyse, bana indirmek için izin verdiğini söylemişti ancak ben nerden indirileceğini bir türlü beceremedim, nasıl indiriliyor bilen var mı? bir ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim.
(4) 

Köpekleri Sonradan Sosyalleştirmek

soufigay #69743 
Merhaba;

Daha önce bir duyurumda da bahsettiğim üzere arkadaşımın bakamadığı golden retriever köpeğini ben aldım. Adı badem :) (bundan sonra badem diye bahsedeceğim) Neyse, bademi eve aldıktan sonra pek çok konuda zorlandık, çünkü öncesinde badem bir bodrum katında kalıyordu, şimdiyse evde falan ve akıllı arkadaşım onu neredeyse dışarı hiç çıkartmamış. Bunun sonucunda insanlarla olan problemi çözdük. Ama şöyle bir problemimiz var ki yabancı köpeklerle karşılaşınca dişi de olsa erkek de olsa deliriyor hatta bugün çok ilginç bir şekilde yolda gezerken dişi bir golden gördük ve adam işte oynasınlar falan derken bizimkisi havlamaya ısırmaya falan çalıştı bir türlü anlayamadım. Sokak köpekleriyle de dalaşıyor ve işin kötüsüyse böyle zamanlarda beni bile tanımayıp ısırıyor hart diye ve çok kızgınlık verici bir durum.

Bu konuyla ilgili ne yapabilirim?
(2) 

iFolder'dan Dosya İndirmek

soufigay #67690 
ifolder.ru adresinden nası dosya indirilir? bileniniz var mı?

şimdiden sağolun
(3) 

Dönem Başında Ödenen Harcın Harç Kredisi Çıktıktan sonra geri istenmesi

soufigay #65883 
Merhaba;

Baştan anlatmak gerekirse şöyle bir durum söz konusu ben okula bu sene kaydoldum ve ikinci dönemde de Harç Kredisi çıktı ve sonunda da ilk dönem ödediğim harçtan 17 lira civarı para düştü ve 58 lira civarı bir para da içeride kaldı. Ben bu parayı bir dilekçe verip isteyebilir miyim? Eğer mümkünse nereye yazacağım?

Şimdiden teşekkürler :)
(7) 

Okulda Dumansız Hava Sahası Problemi

soufigay #64895 
Merhaba Arkadaşlar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde okuyorum ve okulun bazı yerlerinde sürekli çalışanlar tarafından sigara içiliyor, başta Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür Spor Daire başkanlığı gibi yerlerde, ve ben her gittiğimde bu manzarayı gördüğümde sinirlerim bozuluyor.Ayrıca sürekli işim olan bu yerlere gittiğimde üstüme sigara kokusu siniyor. Bunların denetimini üniversitede kim yapar? Kime ve nasıl şikayetçi olmalıyım?

Sevgiler
(1) 

Photoshop'ta Açtığım Resimlerin Rengi

soufigay #64379 
Merhaba Arkadaşlar

Monitörümü değiştirdim ve Photoshop açılışta bir soru sordu monitörümle ilgili ben de bilip bilmeden tamam dedim, arkasından da şimdi açtığım bütün resimlerin rengi daha bir sarımtrak çıkıyor bunun nedeni ne olabilir? Yoksa normalde windows'ta windows resim görüntüleyicisiyle çalışırken herhangi problem yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
(4) 

Evdeki Ağdan Mesajlaşma

soufigay #63864 
Merhaba Arkadaşlar;

Şimdi biz evde üç kişi kalıyoruz ve hepimiz genelde bilgisayarın başındayız ve bu üç bilgisayar ağ aracılığıyla birbirine bağlı. Şöyle bir program olsa mesela? Ağdan birbirimizi görüp, birbirimize mesaj yollayabileceğimiz, örneğin msn açık değilken çalışırken falan "Benim karnım acıktı olm, hadi birşeyler yiyelim" diyebileceğimiz?
(1) 

Yoko Ono - Give Peace A Chance

soufigay #58296 
Merhaba Arkadaşlar;

2008'in sonlarında Yoko Ono "Give Peace a Chance" diye bir single çıkarttı ve çok hoş remixleri var bu şarkının, neyse ilk başta bu şarkıyı kocası John Lennon'la söyledikleri şarkının cover'ı sandım, ama değilmiş, sadece nakaratı aynı, geri kalanında başka şeyler konuşuyor Yoko Ono, peki ya Yoko Ono 2008 versiyonunun sözlerini bulamaz mıyım? Her tarafta John Lennonla olan sözleri var, Yoko Ono yazsam bile... Yardım edebilir misiniz?
(1) 

Bleeding Love'ın Böyle Bir Remixi Var Mı?

soufigay #58146 
Merhaba arkadaşlar ya;

Radyoda adam böyle dedi ama, böyle bir remixi var mı?

Leona Lewis - Bleeding Love (James Arnold's Almightyfied Rerub)

İnternetten hiçbirşey bulamadım hakkında...
(4) 

Çengelköy, Beylerbeyi Civarında Vakıfbank Şubesi Var Mı?

soufigay #57904 
Merhaba Arkadaşlar;

Çengelköy veya Beylerbeyi taraflarında hiç Vakıfbank şubesi var mı? Varsa hangi şubesi, telefonu adresi nedir?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.:)
(1) 

Flash Template Türkçe Karakter Problemi

soufigay #57663 
Merhaba Arkadaşlar;

Bir internet sitesinden flash template indirdim, çok kolay hazırlaması herşey hazır vs. bütün yazıları, bilgileri xml dosyalarından çekiyor. Buraya kadar herşey normal, ama Türkçe karakter desteklemediğini farkettim, xml dosyalarında falan aradım türkçe karakterle ilgili bir ipucu ama bulamadım, flash dosyalarında karakter kodları nerdedir? Bir bilgisi olan var mı?
(6) 

Her Tarafım Yanmış Gibi Acıyor

soufigay #57530 
Merhaba Arkadaşlar...

İki gündür her tarafım bir garip böyle kollarım, karnım, göğsüm, sırtım böyle acıyor ellediğimde sanki hafif yanmış da yara olmuş gibi, bu nedir, nasıl geçer?
Teşekkürler
(5) 

Video Düzenleme Programı

soufigay #56434 
Bir Fan Club'un partisi için bir tanıtım videosu hazırlamayı düşünüyoruz, yazılar yazıp yazılara efekt verilebilecek falan? Bir örnek diyecek olursanız www.circuitfestival.net şunun gibi birşeyi hangi programla yapabiliriz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
(1) 

Belediye Öğrenci Burslarıyla İlgili

soufigay #53582 
Ben Bursa'da belediyeden burs alıyordum, ancak bu ay yatmadığını farkettim, internetten de okumuştum bursların kesileceğini, ama resmi gazetede yayınlandıktan sonra kesileceğini yazıyordu bütün haberler, resmi gazetede yayınlanması da nerden baksanız 4-5 ayı bulur diyorlardı, şimdi bu karar resmi gazetede yayınlandı mı? Yani burslar kesildi mi diye soracaktım çünkü harcamalarımı ona göre yapmayı planlıyorum, bursaya da henüz gitmedim, o yüzden soramıyorum ne durumda olduğunu.
(1) 

Belediye Öğrenci Burslarıyla İlgili

soufigay #53519 
Merhaba

Bursa İnegöl belediyesinden yaklaşık iki aydır burs alıyordum, ama bu ay yatmadığını gördüm bugün yatması gerekirken, oysa haberlerde bu bursun şimdilik yatmaya devam ettiğini bir şekilde işleme girmesinin 5-6 ayı bulacağı yazıyordu. Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı?
(3) 

Çanakkalede Gay Ev Arkadaşı

soufigay #52210 
Merhaba Arkadaşlar;
Bir aydır çanakkalede tek başıma ev tuttum, kendi kendime gay ev arkadaşı bulabileceğimi düşündüm. Ancak gay ev arkadaşı ne yazık ki kendi imkanlarımla bulamadım. Şimdi evin özelliklerini vereyim 2+1 85 metrekare kombiyle ısınıyoruz, ev kepezde terzioğlu kampüsüne çok yakın bir mesafede, kirası da 350 ytl ilgilenen düşünen arkadaşlar olursa ev arkadaşı arıyorum.

Sevgiler
İletişim : 0 542 716 09 12 Fatih
(5) 

Bursa'da Tom Ford Parfüm

soufigay #50204 
Merhaba Arkadaşlar;

Bursa'da Tom Ford erkek parfümü ararken başıma gelmeyen kalmadı, YKM, Boyner, Kağan ve Altuğ parfümeriyi Zafer Plaza, Carrefour ve çarşı içinde olmak üzere didik didik yaptım, bir aralar Beymen'in kozmetik mağazasında satıldığını duyunca oraya da gittim, ama Beymen bursadaki kozmetik bölümünü kapatmış. Bursada Tom Ford parfüm nerden alınır, bir fikri olan var mı?
(8) 

Çanakkaleden İstanbula Otostopla Gitmek

soufigay #46794 
Merhaba Arkadaşlar;

Bir arkadaşımla beraber bayramda otostop çekerek Çanakkaleden İstanbula gitmeyi planlıyoruz ancak şöyle bir sorun var nerden otostop çekmeliyiz bilmiyoruz. Bilen varsa biraz aydınlatabilir mi?

Hörmetler
(2) 

Dumansız Hava Sahası Problemi

soufigay #42436 
Daha önceki mesajlarımdan da bilindiği üzere ben Çanakkale'de devlet yurdunda kalıyorum. Aynı zamanda da odada 8 kişi benim dışımda diğerleri daha önceki senelerden gelen öğrenciler ve hepsi sigara içiyorlar. Yurt yönetiminin de belirttiği gibi ilgili yasa gereği devlete ait kurumlarda sigara içme yasağı var, cezası da malum 62 ytl, ancak şöyle bir sorun var, ben sigara içmeyen biri olarak yurtta odamda sigara içilmesinden son derece rahatsızım, bu rahatsızlığımı sigara içen arkadaşlara söylediğimde pek de umurlarında olmuyor. Bu durumu yurt yönetimine anlatıp odamı değiştirmek istediğimdeyse yurt yönetiminin cevabı ilginç oldu, kendileri de odalarda sigara içildiğini bildikleri halde hiçbir yaptırımda bulunmazlarken (çünkü g.tleri yemiyor) ben bu durumdan şikayet ettiğimde, böyle bir durumda beni tanık olarak yazacaklarını ve o kişilere ceza keseceklerini söylediler. Neyse ben şikayet etmekten vazgeçtim. Ancak şikayet etmezsem de odamı değiştirmeyeceklerini söylediler. Şimdi ne yapacağım ben? Bu kanunun kullanımı nasıl kolaylaştırılabilir? Bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen...
(13) 

Eşcinsellik, Devlet Yurtları, Ülkü Ocakları ve Reisler!!

soufigay #39900 
Daha önce de söylediğim gibi(git: 38904) Eşcinsel olduğum için ailemden maddi destek alamadığımdan devlet yurduna yerleşmeye karar verdiğimi söylemiştim. Çanakkaleye geldim ve yurda yerleştim. Pek kimse yok ama herkes pazartesi gelecekmiş. Ancak gelenlerden öğrendiğim kadarıyla bu yurt Çanakkale'deki ülkü ocaklarının elindeymiş ve işte bir de reis denen bir adam varmış! Neyse bu adam bazı kurallar koyuyor kafasına göre, kurallara uymayanları ise yine kafasına göre cezalandırıyor vs. vs. kendisiyle henüz tanışmadık ama pazartesi gelecekmiş ve herkesle tanışıp, kendince kurallarını anlatıyormuş. İşte Çanakkale'nin içinde bile herhangi bir barda içki içmek yasak, odalarda porno film ve kağıt oyunları oynamak yasak vs. gibi.

Ben bu kadar özgürlüğüme düşkünken (aileme eşcinselliğimi anlatacak kadar ve bunun arkasından üniversiteyi kazanıp onlardan hiç destek almadan üniversiteye gelecek kadar özgürlüğüme düşkünken) yani mesela arkadaşlarımla beraber bir yerde bir bira içemeyecek miyim diye düşünmeye başladım. Ya da mesela benim eşcinselliğim bir şekilde ortaya çıkarsa ne olur? -Ki özellikle söylemesem bile, sorulduğunda söylüyorum - Birkaç arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla -Çanakkalede değiller- dövmemişler ama artık yurda gelme demişler, gitseler demek dövülebilecekler.. Bu konuyla da beni aydınlatmanızı istiyorum :( ne yapacağımı şaşırdım. Sanki yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş gibi hissediyorum.
(4) 

Trac ID - Music Recognition

soufigay #39237 
Sony Ericsson w950i telefonum var ve bir özelliği olarak TrackID var, yani mesela radyoda bir şarkı dinliyorsunuz, dinlerken trackID özelliğini açıyosunuz ve kısa bir süre kaydedip, gprs ile şarkının kime ait olabileceğini buluyor, acaba bilgisayarlar için de böyle TrackId Music Recognition programları var mıdır?
(9) 

Devlet Yurtları ve Eşcinsellik Hakkında

soufigay #38904 
Merhaba;

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesinde çok istediğim bir bölüme yerleştirilmem yetmezmiş gibi, bir de devlet yurduna yerleştirildim, bununla ilgili birkaç sorum olacak

Ben dışarıya açık ama feminen olmayan bir eşcinsel olarak erkek yurdunda çok sorun yaşar mıyım, sorun yaşamamak için neler yapmam gerekir?

Yaşadığım sorunlar örneğin yurttan atılmaya kadar varır mı? Çünkü yurtta kalmayı ciddi ciddi düşünmek zorundayım, yine açık bir eşcinsel olduğumdan dolayı ailemden çok fazla maddi destek alamayacağım.

Başka ne öneriniz olabilir?

Bir de bu konu benim için önemli, konuyu yukarıya taşıyabilirseniz sevinirim.
(4) 

Korku Filmi

soufigay #38520 
Ben küçükken kardeşimle izlediğimiz bir korku filmi vardı, hatta orada kızlar elele tutuşup "Karla, katıl bana" diye şarkı söylüyorlardı. Neydi bu film yaw?
(4) 

Uyurgezerlik

soufigay #38503 
Kızkardeşim yaklaşık iki haftadır depresyon tedavisi görüyor, ÖSS ile ilgili durumlar yüzünden, ancak iki gecedir garip bir şekilde uyurken kalkıp geziyor. İki gece öncekinde bir sorun yokken, dün gece anneannemdeyken camdan dışarı çıkmaya kalktı (cam açıkken), acaba kullandığı antidepresanların yan etkisi olabilir mi? (selectra ve ludiomil) ya da nedir bilemedik, haftasonu olduğu için henüz doktora gidemedik, ama bu gece de yatacağız şimdilik birşeyler önerebilecek var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler yine :)
(3) 

Radyoda Dinlediğim Şarkılar

soufigay #38385 
Merhaba;

Radyoda dinlediğim şarkılar var, ipod'umun kaydetme özelliği sayesinde kaydettim. www.zshare.net buradan dinleyebilirsiniz. Sadece ikincisinin ismini bulabildim. "Hi On Life feat. Joniece - Goodbye" diğerlerine bakar mısınız? Radyo kaydı biraz cızırtılı olabilir, 10-15 saniye arka arkaya..
(4) 

Yolda Gelirken Radyoda Dinlediğim Şarkılar

soufigay #38055 
Sabah koşusu sırasında bugün radyo açayım dedim, Radyo 5'i açtığımda bir sürü şarkı dinlemiş oldum hem, ama beğendiğim üç şarkı vardı, eve geldim, sözlerini yazdım ama şarkıyı bulamadım; ilk şarkıyı sesinden anladığım kadarıyla zenci bir kadın söylüyor:

"Get your ass out my door,
I don't want to see your face no-more
It's about time that you read my mind,
you're not welcome anymore.
...that took so long to get you out of my life.
Arrividerci, Adios. Goodluck"

Şarkı 2 ise bir erkek tarafından seslendirilmiş

"Take me back to where to music started.
Take it back and bring back those happy days.
I wanna feel the way the music moved me.
Take me back, I need to feel it one more time.
DJ can you please, play my song for me I, that's gonna make me feel alright.
DJ can you please play my song for me,
I want people to sing tonight.
Let your voice in, let your voice in, let your voice in.
I wanna hear you sing." diyor.

Şarkı üçteki kız ise çok hızlı söylemesine rağmen sadece nakaratının bir bölümünü anlayabildim, ama çok hoştu

"Tell us what'cha gonna do, when your man gets (arada birşeyler daha söyledi) where ya gonna go if you don't see, you better be with me"

Bu şarkılardan herhangi birini veya hepsini bilen var mı?
(8) 

ÖSS Yerleştirme Sonuçları Eve Geldi mi?

soufigay #37987 
Merhaba Ya;

Benim öss yerleştirme sonucum henüz eve gelmedi, acaba gelen var mı? Gelmiş olması lazım mıydı bu tarihe kadar bilemedim :( Var mı gelen hiç?
(1) 

Ankara - Adnan Güneşoğlu Eğitim Teknolojileri Kampüsüne Ulaşım

soufigay #37420 
Merhaba Arkadaşlar;

Kardeşim Açık Liseden mezun oldu, ama diploması bir türlü gelmediği için, en son bizden Ankara Gölbaşı civarındaki Adnan Güneşoğlu Eğitim Teknolojileri Kampüsüne gitmemiz gerektiğini söylediler, internet sitesindeki ulaşım detaylarına baktığımda dehşete düştüm, bizim sanırım en fazla bir saatlik bir işimiz var orada, sonrasında geri dönmek istediğimizde günde sadece iki kez otobüs olduğundan beklemek zorundaymışız, şimdi sorum şudur, Ankaraya gittiğimizde AŞTİ'den Adnan Güneşoğlu Eğitim Teknolojileri Kampüsüne nasıl ulaşırız? Gittikten sonra da otobüs saatini beklemeden geri dönebilir miyiz? Mesela taksiyle dönmek istesek taksi bulabilir miyiz? Bir de burası merkeze ne kadar uzaktır? Taksi ne kadar yazar gibi şeyler sormak istedim. Bu konuyu bilen birisi açıklarsa ayrıntılı çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(9) 

İşlemci Sıcaklığım 70-72 derece arasına çıkıyor!

soufigay #37059 
Merhaba Arkadaşlar, ben yeni bilgisayarımı yaklaşık bir yıl önce aldım, 2-3 aydır da SpeedFan diye bir program kullanıyorum, ancak son 3-4 gündür olağan dışı bir şekilde işlemcimin ve CPU'mun sıcaklığı 70-72 dereceye kadar çıkıyor (normaldeki sıcaklıkları 50-52 derece civarıydı). Bunun nedeni ne olabilir, bu bir sorun mudur? sorunsa muhtemelen nerededir?

Konfigürasyonum:

Ati Radeon X1650 series 512 mb. ekran kartı
Intel Core 2 4.400 2.00 ghz
1 GB Ram
(5) 

XP'yi Num Look Açık Bir Şekilde Açmak

soufigay #35273 
Merhaba;

Sorum şu ki, iki gün önce pc me format attım ve XP yükledim, ancak şifre sorulan login ekranına geldiğimde vistadayken, num lock açık oluyordu, ama şimdi num lock'u kendim manuel açmak zorunda kalıyorum. Bunu, yani num lock açık/aktif şekilde bilgisayarın açılmasını sağlamak mümkün mü?
(2) 

iTunes Hakkında

soufigay #35084 
Şimdi uzun zamandır iTunes kullanıyorum, bilgisayarımı formatladım ve iTunes'u tekrar kurdum, ama şarkılarımın gösterildiği library'nin altında iTunes Store diye birşey çıktı, beyaz bir bölüm ve sadece o yazıyor bölümü kaldırmak mümkün mü?
(2) 

Tom Ford'un Logosunda Kullandığı Yazı Tipi Nedir?

soufigay #33091 
Tom Ford'la ilgili Sex Sells diye bir dosya hazırlıyorum üniversite ödevim için :) Şimdi kapakta da Tom Ford'un logosunda kullandığı yazı tipini kullanmak istedim. Bu yazı tipini aynı zamanda bütün bilboardlarda falan kullanmış büyük ihtimalle lisanslı bir yazı tipidir :) Ama bulamadım :) custom made değildir umarım. En azından buna benzeyen bir font bilen varsa yollayabilir mi :)yazı tipinin göründüğü iki resim yolladım :)
(3) 

XP Sürekli Kapanırken Güncellemeleri Tekrar Tekrar Yüklüyor

soufigay #32613 
Şimdi bundan bir hafta önce her zamanki gibi güncellemeleri yüklerken sapasağlam yükledi ve yüklemelerin yapılandırılması için yeniden başlatmanız gerek falan dedi, ben de başlattım ancak sorun şu ki 8 güncellemeyi bir haftadır her akşam kapanırken yüklüyor o arada başka güncellemeler de yüklendi mesela onları bir kez yükledi bitti. Bu sorunu nasıl hallederim?
(4) 

Bursada Ucuz ve Temiz Otel

soufigay #32587 
Merhaba Arkadaşlar;

Bursada ucuz ve temiz otel arıyoruz. İstanbuldan böyle geze geze gitmeyi düşünüyoruz Antalyaya kadar, yazlık yerlerde ucuz pansiyon kolay ama bursa merkezde ucuz hangi otel vardır. Mesela iki kişilik odada kişi başı 25-30 ytl yi geçmesin bir geceliği.
(1) 

Demet Sağıroğlunun klibinin senaryosunu biliyorum ya şarkı neydi?

soufigay #30955 
Şimdi kısaca klibi anlatıyorum, klipte demet böyle bir prenses, kral kızı ve soylu birinin kızı gibi, ama bunu iki erkek seviyor, böyle atların üstünde falan yeşillik bir yerde, sonra bunlar düello yapıyorlar, ve aslında demet'in sevdiği adamı, sevmediği adam vuruyor (düellodan sonrasını attım) şarkıcı tam olarak demet mi bilmiyorum. şarkıyı hatırlayan bilen var mı?
(4) 

Galeri Scripti Arıyorum

soufigay #30621 
Merhaba

Kendi internet sitem için, şu internet sitesinde gördüğüm
men.style.com gibi bir galeri scripti arıyorum. Modayla ilgili bir sitem var, daha doğrusu modayla ilgili de tavsiyeler veren, bu arada scriptin ücretli veya ücretsiz olması farketmez, ücretli scripti de satın alabilirim, aslında yazdırabileceğimi de düşündüm, uzun süre araştırdım galeri scriptlerini ama istediğim gibi bulamadım, bir bilginiz varsa yardım eder misiniz? Bunun gibi hotlistler hazırlamak istiyorum.

mobil görünümden çık