(9) 

Kiracılara sorum var...

magni #1587360 
Ev sahibiniz, oturmakta olduğu evinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağını ve şu an sizin kirada oturduğunuz evine dönmek istediğini söylerse;

1. Durumu anlayışla karşılayıp başınızın çaresine bakacak yolları araştırmaya mı geçersiniz?

2. "Çıkmıyorum. Sen kendi başının çaresine bak, istersen ver mahkemeye." mealinde bir tavırda mı olursunuz?
(2) 

Işık altında fotoğraf çekmek?

magni #1576958 
Akşamları ışıklı ortamlarda fotoğrafımı çektiğimde yüzüm beyaz ve yüz hatlarım bir değişik çıkıyor. Ama başka insanların ışıklı ortamda çekildiği fotoğrafları görüyorum, onlarınki çok güzel, aynı gündüzün fotoğrafları gibi gayet normal bir fotoğraf görüntüsü oluyor.

Fotoğraf çekim ayarlarından hiç anlayan biri değilim, dümdüz kamerayı açıp foto çekerim. Telefonum Samsung Galaxy A52. Işıklı ortamda fotoğraf çekerken bahsettiğim durumlar için dikkat etmem gereken ayarlar nelerdir acaba?
(15) 

Baş Ağrısı ne sıklılıkta yaşarsınız?

magni #1574189 
Geçenlerde bir arkadaşım "Benim hiç başım ağrımaz, en son ne zaman başımın ağrıdığını hatırlamıyorum bile" deyince aşırı imrendim, meğer böyle şanslı insanlar da varmış dedim. Zira benim sık sık can sıkıcı baş ağrılarım oluyor. Hayatımda stres unsuru eksik olmadığı için öyle de şahane bir tetkileyicim de mevcut tabii.

Peki sizde durumlar nasıl? Ne sıklıkta baş ağrısı yaşarsınız? (Örneğin ayda 1-2 kez gibi)
(4) 

Bu fırının ideal kek pişirme ayarı ne olabilir?

magni #1572836 
Merhaba, yeni bir kek duyurusuyla karşınızdayım. Haftasonu yeni bir mini fırın aldım. Tabii fırını alır almaz son zamanlarda sarmış olduğum üzere kek yapma deneyimine giriştim. İki kez yaptım, ikisinde de iyi sonuç alamadım. Şöyle;

180 derece, 35 dakika:

- Kömür gibi yaktı, komple heba oldu.


150 derece, 25 dakika:

- Bölgesel siyah siyah yanıklar oluştu, kalıbından çıkarınca bıçakla tıraşlamak zorunda kaldım.
- İstenilen düzeyde kabarmadı.
- İçi güzel kıvamda pişmişti.

Bunların doğrultusunda bu fırının hem yakmayacak hem içini iyi pişirecek hem de iyice kabartacak düzeydeki kek pişirme derecesi ve süresi ne olabilir sizce?
(5) 

Kek harcını Mutfak Robotuyla karıştırmak?

magni #1572413 
Merhaba. Kek harcını mikserle değil de mutfak robotuyla karıştırmak bir fark yaratır mı?

Mikser yerine mutfak robotu kullanımı, kekin kabarmasını engeller mi acaba?
(2) 

Psikolog/Psikiyatr için bütçesi olmayanlar çaresizliğe mahkum mu?

magni #1571691 
Özeldeki psikolog-psikiyatr seans ücretleri ve o ücretler dahilinde sık sık seans yapılması gerekliliği malum. Devlette de 15 dakika zaman verip yolluyorlarmış diye biliyorum. Yani sağlıklı bir psikolojik destek alabilmek için beraberinde sağlam bir bütçe de gerekiyor.

Peki psikolojik sıkıntıları olan, psikolojik desteğe ihtiyacı olan ama o sağlam bütçeye de sahip olmayan insanlar delirmeye mahkum mu bu memlekette? Var mıdır alternatif bir yol, bir öneri?
(5) 

Doktorun odasına yanında biriyle beraber girmek

magni #1571184 
Ben hep tek girerim ama yanında bir yakınıyla beraber doktor odasına girenler görüyorum bazen. Bunu yapanlarımız var mıdır? Buna neden ihtiyaç duyulur?
(3) 

Kolonoskopi hazırlığında Pegdin kullanan oldu mu?

magni #1570778 
selam. kolonoskopi hazırlık aşamasında bağırsakları temizlemek için Pegdin adında bir toz varmış. sgk karşılamıyor, pahalı bir şey. bunu kullanınca lavmana gerek kalmıyormuş sanırım. bu pegdin'i kullanarak kolonoskopi olanlar var mıdır aramızda? var ise pegdin kullanımına rağmen lavman yapmış mıydınız?
(3) 

Eczaneler ilaç iadesi kabul ediyor mu?

magni #1570692 
Merhaba. 1 ay önce doktor reçetesiyle 3 tane ilaç almıştım eczaneden ama kullanmadım, boş yere evde duruyorlar. Aldığım eczaneye gidip iade etmek istesem oluyor mu acaba?
(4) 

Diş eti şişmesi

magni #1570033 
Geçen gün diş fırçalarken diş eti kanaması olmuştu, o kanamanın ardından iki dişin arasında diş eti kısmında bir şişlik oluştu.

O şişi geçirmek için neler iyi gelir acaba?
(1) 

Nefes Darlığı şikayeti için hangi bölüme gidilmeli?

magni #1569354 
İnternette Göğüs Hastalıkları ve Kardiyoloji denmiş. Bana ilk seçenek olarak Göğüs Hastalıkları daha ideal gibi geldi. Ağrım yok, sadece nefes darlığı şikayetim var.

Sizce hangi bölüm?
(6) 

Bir köpek korkusu sorusu

magni #1568700 
Köpek fobisi olan biriyim. Küçük köpeklerden korkmuyorum ama tasmasız ve büyükçe köpeklere dair güçlü bir fobim var, elimde değil.

Yürüyüş yaparken birden karşımdan bir sokak köpeği geldiğini görünce sakince karşı kaldırıma geçiyorum mesela, köpek de benimle birlikte o kaldırıma geçiyor. Bunu fark ettiğimde bu kez başka bir yere yöneliyorum, köpek de yine peşimden benle oraya geliyor. O anlarda oralarda benden başka yürüyen insanlar da oluyor ama nedense birden bana fokuslanıyorlar. Birden fazla kez bu durum başıma gelince merak ettim.

1- Köpekler kendilerinden korktuğumu hissediyorlar mı?

2- Neden benim peşime takılıyorlar? Şayet onlardan korktuğumu hissediyorlarsa "Aha benden korktu" şeklinde üzerime üzerime giderek bunu bir güç gösterisi haline falan getirip bu durumdan keyif alıyor olabilirler mi?
(1) 

Orta kulak iltihabının kulak tıkanıklığı, uzun süre düzelmiyor mu?

magni #1566209 
Merhaba. 8 Ağustos'ta sol kulağımda tıkanıklık, basınç gibi şikayetlerle doktora gitmiştim. Kulağın içine bakıp iltihap olduğunu söyledi, antibiyotik ve kulak damlası verdi. Kulaktaki tıkanıklık sıkıntım geçmeyince 10 gün sonra yeniden gittim. Kulağın içine baktığında iltihabın geçtiğini söyleyip, burun spreyi verip yolladı.

Neredeyse 1 ay olacak, hala sol kulağım tıkalı. Nasıl desem, sanki böyle o kulağımın içerisinde sarılı bir et parçası varmış gibi hava akışını kesen, aşırı bir huzursuzluk hissi mevcut. Hiç düzelmeyecek gibi gelmeye başladı artık.

Bu normal bir durum mu? İltihap geçse dahi orta kulak iltihabının kulak tıkanıklığı uzun mu sürüyor? Ne kadar sürer acaba?
(4) 

Güneşlenirken yüzünüzü nasıl kapatıyorsunuz?

magni #1562815 
Merhaba. Şezlongda sırtüstü yatıp da güneşlenirken yalnızca yüzünüzün daha fazla güneşe maruz kalmamasını istediğinizde yüzünüzü hangi yöntemle kapatıyorsunuz? Ben tshirt koyuyorum ama çok terletiyor, bunaltıyor.
(4) 

Toplu taşıma araçlarında hala maske takmaya devam edenler var mı?

magni #1561094 
Metro, Otobüs, Uçak seyahati vs. yaparken hala maske takma alışkanlığını devam ettirenler var mı acaba? Merak ettim.
(5) 

Ağda mı, tüy dökücü krem mi?

magni #1560153 
Merhaba. Erkek sırt kılları temizliği için ağdayı mı, yoksa tüy dökücü kremi mi önerirsiniz?
(4) 

Oy kullanmayan seçmenlerin tespiti partilerde mevcut mudur?

magni #1557942 
İlk turda oy kullanmayan seçmenlerin kim oldukları, iletişim bilgileri falan partilerde mevcut mudur?

Partilerin kendilerine yakın siyasi eğilimde olan insanları bu kez ikinci turda sandığa götürebilmek adına çalışmaları oluyor mudur?

Bilgi sahibi olanlar var mı acaba?
(8) 

Sinan Oğan'ın tavrı ne şekilde olacak sizce?

magni #1557630 
Cumhur İttifakı ile uyuşamayacağı çok keskin konular var. Millet İttifakı ile uyuşamayacağı konular da var. Nasıl olacak? 2. tur için nasıl bir duruş gösterir sizce, çekimser bir tavır mı sergiler?
(1) 

Tiroid ilacı hakkında (Euthyrox) ?

magni #1556066 
Merhaba. TSH'ım 5,23 çıkınca doktor 25 mg'lık Euthyrox yazmıştı. İlacı kullanıp 4 ay sonra gel dedi.

Dün merak edip ilaca başlayışımdan 1 ay sonra yeniden test yaptırdım, TSH 2,15'e düşmüş. Bayağı düşmüş yani. Bu ilaç her gün kullanmaya devam ettikçe TSH'ı aynı bu hızla düşürmeye devam edecek midir peki, bilen var mı? Öyle bir etkisi varsa 3 ay sonra TSH sıfır seviyesine iner herhalde.
(4) 

Bıçakla kesilince dağılan Karnıyarık

magni #1554383 
Selamlar. Bıçakla dilimlendiğinde dağılan, parçalanan karnıyarığın, kesilince bütünlüğünü çok kaybetmemesi için dikkat edilmesi gereken püf noktalar var mıdır acaba?
(2) 

Ayakkabı yırtığı, belirgin bir dikiş izi olmadan kapatılabiliyor mu?

magni #1554128 
Merhaba. Spor ayakkabımın üst kısmında ufak bir yırtık/delik oluştu. Ayakkabı tamircisine versem, dışarıdan bakılınca dikiş izi belli olmayacak bir şekilde bu yırtığı kapatabiliyor mu? Yoksa illa ki dikiş izleri kendini belli eder mi?

Bilgi sahibi olanlar paylaşabilirse sevinirim.
(5) 

İmamoğlu ve Yavaş mitinglerde halka hitap edecekler mi?

magni #1551646 
Sb.
(1) 

VPN kullanımı güvenlik açısından riskli mi?

magni #1551040 
Merhaba. Malum yasaklı sitelere girebilmek için VPN kullanıyoruz. Peki VPN kullanımı, bilgisayar veri güvenliği açısından önemli riskler teşkil ediyor mu acaba?
(3) 

Deniz Akkaya mevzusu

magni #1550290 
Deniz Akkaya neden birden Haluk Levent'e saldırdı? Amaç? En basit düşünceyle havuz medyasında iş bulabilmek için falan mı?
(12) 

İstanbul'da kaç yaşında binada oturuyorsunuz? Güvende hissediyor musunuz?

magni #1549488 
Soru başlıkta.

"Binanızda güvende hissediyor musunuz?" kısmı, beklenen büyük İstanbul depremine dair tabii.
(8) 

Aseksüel olmuş olabilir miyim?

magni #1548368 
Hayatımın bana en güçlü, zirve şeyler hissettiren o ilişkisi sonlandıktan sonraki süreçte yeni bir kadınla ne zaman tanışsam hemen sıkıldığımı fark ettim. İstemsizce beynim her karşıma çıkanı eskisiyle kıyaslıyordu, olmuyordu, hiç heyecanlanamıyordum. Sürekli başa sarmalar, yeni denemeler falan aşırı lüzumsuz gelmeye başlamıştı. Bu durum beni zamanla yeni insan tanıma hevesinden uzaklaştırdı. Kendime, işime, sporuma, yakın arkadaşlarıma odaklı bir hayatım var artık.

Ve tüm bu durumların beraberinde getirdiği bir sonuç olarak da sekssiz, kadınsız yaşamaya alıştım. Çok uzun zamandır seksi zerre aramıyorum, canım çekmiyor. Biraz canım istese birileriyle tanışmak için dating app vs. denerdim ama yok, sıfır. Zamanında pek çok haltı yemiş 30'lu yaşlarında hetero bir erkek olarak şu an bu durumdayım. Bitmiş biri ilişkimden sonraki yeni denemelerimde aradıklarımı hiç bulamayınca adım adım bu noktaya geldiğimin de altını tekrardan çizmiş olayım.

Aseksüel olmuş olabilir miyim acaba? Sonradan olunabiliyor mu?
(2) 

Vodafone müşteri temsilcisine ulaşabilmek

magni #1547728 
Uzun ve meşakkatli bir yol sanırım. Ne yapsam bir insan çıkmadı karşıma. Var mı bunun bir yolu?
(1) 

Ne önerirsiniz? (Vodafone)

magni #1546448 
Merhaba. Çok az kullandığım 2. bir telefonum ve hattım var, faturalı. O telefonumla ayda sayılı çok az konuşma ve yine çok az mobil kullanım yapıyorum, mevcut tarifem için alışkanlıktan dolayı boş yere taahhütlü bedeller ödüyorum epeydir. Ödediğimi karşılayan bir kullanımım asla yok yani.

Taahhüttüm bitiyormuş yakınlarda, bahsettiğim tarzdaki çok düşük bir kullanım için Vodafone özelinde ne önerirsiniz, neye geçebilirim?
(7) 

Bu Yılbaşı ne izlenir?

magni #1545542 
Geçen yılbaşı Netflix'te Cem Yılmaz, FOX TV'de Ata Demirer Gazinosu vardı, bayağı iyilerdi.

Bu yılbaşı için programlarda pek bir şeye denk gelemedim şu ana denk. Dijitalde veya tv'de siz ne izleyeceksiniz?
(7) 

Eski dizilerin Youtube sayfaları neden sürekli yeni paylaşımlar yapıyor?

magni #1544952 
Yalan Dünya dizisinin sayfası mesela. Dizi biteli yıllar olmuş geçmiş gitmiş, yeniden çekilme gibi bir durumu da olmayacak ama dizinin Youtube'daki resmi hesabının sürekli 3'er 5'er dakikalık sahne kesitleri paylaştığına denk geliyorum. Bir takım başka eski dizilerin hesaplarında da bu durum mevcut.

Tüm bölümleri yüklersin, bazı ilgi çekici sahneleri de keser yüklersin durur, bunlar anlaşılır ama bitmiş kapanmış bir iş için sürekli yeni yeni paylaşımların yapılma sebebi nedir acaba? Beklentileri tam olarak ne ki hala bir çabayla bu tip hatırlatma paylaşımları yapılıyor?
(1) 

Haşimato Hastalığı, Doktor önerisi (İstanbul / Avrupa Yakası)

magni #1544928 
Haşimato hastalığının düzenli takibi için bir doktor belirlemem lazım, önerisi olanlar varsa sevinirim.
(2) 

Erkek saç sorusu

magni #1543902 
Saç dökülmesi yaşayan iki ayrı arkadaşım var. İkisinin de dökülme sebebiyle açılan bölgeleri ve yoğunluğu benzer.

İkisi de saçlarını 3 numara yaptıklarında benzer şekilde görünüyorlar. Ama saçlarını uzatınca birisinin kelleştiği bölgeler kabak gibi kendini belli ederken, diğer arkadaşımın dökülen bölgesi ise daha bir kamufle olmuş şekilde oluyor. Sordum Toppik falan da kullanmıyormuş.

Bu farklılığın sebebi ne olabilir sizce? Saç yapısından mı kaynaklı veya şekillendirme becerisi falan mı?
(1) 

Alerji tespitinden sonraki süreç nasıl oluyor?

magni #1543450 
alerji testi yaptırıp da neye, nelere alerjinizin olduğu tespit edildikten sonraki süreç ne şekilde oluyor acaba?

örneğin "toza, polene alerjin var" tespiti yapıldı, bu bilgiyle hayata devam mı ediliyor? yoksa bir ilaç tedavisine falan mı başlanıyor?

yani alerji testi yaptırmayı düşünüyorum ama testi boşuna yaptırmış olmak da istemem, o yüzden bir merak ettim.
(1) 

Kanda Total IgE yüksekliği (Alerji?)

magni #1543217 
merhaba. 2 hafta önce genel kontrol amaçlı bir kan tahlili yaptırmıştım, IgE totalim yüksek çıkınca doktor direkt alerjim olduğunu söyledi. (IgE'ye hayatımda ilk kez bakıldı) ama internetten biraz araştırınca IgE total'in alerji dışındaki bazı durumlarda ve hastalıklarda da yükselebildiği bilgilerine denk geldim.

doktorun diğer durumları hiç ihtimale katmayarak direkt alerji demesi kafama takılıyor biraz. kafama takmakta haklı mıyım, ne düşünüyorsunuz?
(9) 

"Sahte doktor" mevzusu hakkında

magni #1542852 
Son günlerde patlayan şu sahte doktorun hikayeleri malumunuz. Anlayamadığım bir kısım var.

Oluşturulmuş sahte evraklarla kendini yalandan doktor diye yutturmak nasıl mümkün olabiliyor?

İşe girişlerde kişinin gerçekten doktor olup olmadığının resmi olarak sorgulandığı bir veri tabanı falan yok mudur? Bunlar nasıl saçmalıklardır yahu.
(37) 

Unisex olmasına şaşırdığınız isim deneyimleriniz?

magni #1542465 
Emre adında bir kızla tanışmıştım zamanında, çok da güzel bir kızdı. Şaşırmıştım, Emre adına sahip başka bir kadına bir daha da hiç denk gelmedim.

"Bu isimde erkek/kadın mı varmış ya" dedirten isimler hiç oldu mu sizde de?
(10) 

Aynada gördüğünüz haliniz vs Fotoğraflarda gördüğünüz haliniz

magni #1541879 
Merhaba. Aynada kendinize baktığınız zamanki kişisel beğeni dereceniz ile fotoğraflarınıza baktığınızdaki beğeni dereceniz genelde aynı veya birbirlerine çok yakın mıdır?

Ben mesela aynada baktığımda gayet de beğeniyorum kendimi, gözüme her türlü derli toplu geliyorum. Fotoğraflarda ise kendimi aynada gördüğümden daha farklı bir şekilde görüyorum, daha az beğeniyorum. Bu tamamen fotojenik olmamak ile açıklanabilir bir durum mu onu bilemiyorum tabii.

Sizde nasıl peki? Merak ettim.
(2) 

İngilizce kelime haznesi geliştirme

magni #1540980 
Merhaba. Bir sebepten dolayı annemin İngilizcesini geliştirmesi gerekiyor bu dönemlerde. Altyapısı fena değil, cümleleri falan gayet anlaşılır düzeyde kurabiliyor. Ama bayağı bir senedir İngilizce kullanım alanı ve gereksinimi hiç olmadığı için kelime konusunda körelmiş, bildiği kelime sayısı çok çok fazla değil.

Mesela bazen bir cümle kurarken, "Hmmm, şu kelimenin İngilizcesi neydi yahu?" deyip, açıp sözlükten bakıyor.

İngilizce kelime haznesini geliştirici, pratik ne tür yöntemleri önerirsiniz acaba?
(1) 

Sprey deodorantların son kullanma süresi oluyor mu?

magni #1540426 
Alalı 1,5 yıl geçmiş olan bir sprey deodorant vardı evde, hiç kullanmamıştım, bu kadarlık bir sürede bozulmuş mudur acaba? Üzerinde bir tarih falan da gözüme çarpmadı.
(19) 

Hiç televizyona çıktınız mı?

magni #1539990 
Selamlar. TV programları, yarışmalar, röportaj vs. herhangi bir sebepten televizyona çıktığınız oldu mu hiç?
(16) 

Tüm covid aşı dozlarınızı eksiksiz oldunuz mu?

magni #1539601 
İlk 3 dozumu olmuştum. Covid hadiseleri artık o kadar gündemimden düşmüş ki; geçen merak edip mhrs'den bir bakayım dedim, bu yılın Temmuz ayında bir aşı hakkım daha çıkmış ama onu olmamışım.

Artık covid'den dolayı ciddi sıkıntı çeken hiç görmüyorum çevremde. 3 aşım da var zaten. Şu aşamada 4. aşı çok da gerekli mi bilemedim. Siz eksiksiz oldunuz mu tüm dozlarınızı? Nasıl durumlar?
(11) 

Yaşlı akrabalarınızın elini öper misiniz?

magni #1539210 
Yaşlı akrabalarınızla görüşünce, bir şekilde bir yerlerde denk gelinince elini öpme gibi bir adetiniz var mıdır?

Covid sonrası genel anlamda öpme alışkanlıkları zaten eskisi gibi değil güncel olarak da, pandemi öncesindeki durumlarınızı da belirterek cevaplayabilirsiniz.
(7) 

1 saatten önce uykuya dalamıyor oluşum

magni #1537615 
selamlar. geceleri yatağa girince 1 saatten önce uykuya dalamıyorum. çok uzun yıllardır durum bu şekilde ve bu durumu bir türlü değiştiremiyorum.

uzun zamandır da evden çalışıyorum, fiziksel olarak yorulmuyorum. gün sonunda hiç yorgun olmayışım da uykuya hemen dalamıyor oluşumda etkili midir? neler önerirsiniz?
(6) 

Kız kardeşimin müstakbel eşiyle tanışacağız

magni #1535316 
Merhaba. Kız kardeşim Hollanda'da yaşayıp çalışıyor, oradaki Hollandalı sevgilisiyle evlilik kararı almışlar. Biz henüz tanımıyoruz kendisini. Önümüzdeki günlerde müstakbel eşini ailemizle tanıştırmak için beraber Türkiye'ye geleceklermiş.

Daha önce kardeşimin hiçbir erkek arkadaşıyla tanışmışlığım olmamıştı, şimdi böylesi bir tanışma ilk olacak. Şu aşamada iki noktayı merak ediyorum;

1. Tanışma günümüzde abi olarak adama karşı nasıl bir çizgide olmam gerektiğini pek kestiremiyorum şu an. Mesafeli mi olayım, sıcakkanlı mı davranayım?

2. Kendisi 33 yaşında bir Hollandalı. Neticede farklı kültürlerden olan insanlarız. Bu türde bir olayın ilk tanışması kapsamında kendisiyle neler konuşsak, neler üzerine muhabbet edilebilir?
(6) 

Sevgiliniz ve aile fertlerinizle birlikte programlar yapar mısınız?

magni #1533889 
Merhaba. Kuzenim ciddi ilişki formatında ilişki yaşadığı çoğu kızı annesiyle tanıştırır mesela, beraber kahvaltıya falan giderler, organizasyon yaparlar. O bunu seviyor, buna alışmış. Ben ise şahsen bu tür şeyleri çok gerekli bulup da kendi hayatında tercih eden biri değilimdir, anca evlilik moduna gireceğim biriyle düşünürüm.

Sizin aile fertlerinizle birlikte plan, program yaptığınız sevgilileriniz oldu mu, genel itibariyle seviyor musunuz bu olayları?
(11) 

Sevgilinin evinden kovması

magni #1527831 
Bir tartışma konusu esnasında sevgiliniz birden yükselip sizi evinden kovsa ve sonraki gün pişmanlığını dile getirmiş olsa, o ilişkiyi her türlü bitirir misiniz, duruma göre değişir mi dersiniz?
(23) 

Sevdiğiniz bisküviler hangileri?

magni #1526904 
Merhaba. Çayın yanında veya çaysız hangi bisküvileri götürüyorsunuz sevgili duyurucular?

Benim favoriler Probis ve Negro (şimdinin Nero'su).
(10) 

Çivi çiviyi söküyor mu, yoksa daha beter mi hissettiriyor?

magni #1525454 
Ayrıldığınız birine dair duygularınız tamamen yok olmamışken başka birileriyle tanışmak, flört etmek, yakınlaşıp beraber olmak size iyi geliyor mu? Bunları yaptıktan sonra saçma bir şekilde içinizdeki kalan duygulara ihanet etmişsiniz gibi bir şeyler hissettiğiniz oldu mu?

Yoksa öncelikle içinizde o kişiye duygu kırıntıları bile kalmayana dek beklemeyi, tam anlamıyla yenilenmeyi mi tercih ediyorsunuz?
(8) 

Dating app'ten konuştuğunuz birini hiç direkt eve davet ettiniz mi?

magni #1524903 
Ekşi Sözlük'teki türlü dating app'lerin başlıklarında denk geliyorum bu eve çağırma mevzusuna. Kadınların bu kadar hızlı olunmasından şikayet ettiği entryler görüyorum.

Hemcinsim olan erkeklere sorum şu. Dating app'ten konuştuğu birini hiç direkt evine davet etmişliği olan var mı aramızda? (Öncesinde dışarıda hiçbir şekilde görüşme olmadan) Varsa teklifinize ne tür bir cevap aldınız?

Veya direkt sizi evine çağıran oldu mu? Olduysa ne cevap verdiniz?

Teşekkürler.
(3) 

Erkek için koltukaltı deodorant önerisi

magni #1524187 
Güzel kokan ve etkili hangi deodorantları önerirsiniz?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık