(2) 

kendisinden 3. şahıs olarak bahseden istifçi deli?

Acil kan #1499775 
7-8 yıl önce sözlükte birinin bulduğu biri vardı. rothschild ailesinin 1972'de verdiği parti gibi saçma sapan bir günlüğü vardı internette tuttuğu. ailesi ile ilgili birtakım sorunları vardı (alamancı gibi bir şey de olabilir.) sürekli aynı şeyleri istifleyip yiyordu. durduk yere aklıma takıldı. bulamıyorum çıldıracağım. yardım.
(2) 

Faturasız hatlar kaç para? En ucuzu hangisi?

Acil kan #1499534 
Bana bir telefon no lazım. Faturasız olanlardan en ucuz şekilde hangi gsm servisinden yeni numara alabilirim?
(3) 

2500 liraya telefon önerisi

Acil kan #1499434 
maile bakacak whatsappa twittera girecek kişi için telefon önerisi. menü geçişleri sıkıntılı olmasın bastırmatik olmasın yeter ön şartlı ne önerebilirsiniz?
(4) 

Desktop Telegram istemeden açılıyor

Acil kan #1499287 
Telegram'ın web sürümünü kullanırken desktop versiyonunu deneyeyim dedim. Beğenmedim ve pc'den kaldırdım ama her grup davetine girerken desktop versiyonu da açılıyor. Kaldırmama rağmen nasıl açılıyor? Çok sinir bozucu olmaya başladı. Çok basit bir şeydir muhtemelen ama bulamadım.
(1) 

Çamaşır makinesini dağıttım. Yardım

Acil kan #1497428 
Siemens marka çamaşır makinesi su baoşaltma uyarısı verdi. Altından temizledim ama sorun devam etti. Dedim bunun boşaltma pompası bozulmuştur diye yan sanayi pompa siparişi verdim. yeni pompanın gider hortumu içi uygun olmadığını fark ettiğimde iş işten geçmişti. makineyi birazcık dağıttım. usta çağırsam kaçtan açar sizce. bir de usta makinenin bu halini görünce ekstradan para ister mi? bizim işimizi elimizden almaya çalışırsan böyle olur gibisine diye. kağıthane levent civarı tanıdık usta varsa bi de yazarsanız güzel olur. teşekkürler.
(4) 

direksiyon eğitimleri her yerde yapılabilir mi?

Acil kan #1494900 
şimdi youtube'da gördüm. canlı yayın açmışlar. aday öğrenci eğitmen sürücü ile şehirler arası yola çıkmış araç kullanıyorlar. bu yasak değil mi?
(1) 

Tomatillo ile bizim turşuluk yesil domatesler ayni mi?

Acil kan #1494616 
Meksikalilarin tomatillo dedikleri yesil domatesleri bizdeki yesil domateslerden mi?
(6) 

çöp pc için hikayeli fps oyunu önerisi

Acil kan #1494119 
cod 2 tarzı falan singleplayer oynamalı iş bilgisayarında çalışabilecek fps oyun öneriniz var mı? 20 yıllık oyunda olsa olur maksat zaman öldürmek.

f/p ürünü bilgisayar koltuğu önerisi

Acil kan #1493408 
Evimdeki eski koltuk iyice rahatsiz etmeye başladı. Sırtım kıçım kuyruk sokumum her yerim agriyor calisirken. 300-350 tl bütçe ile kendimi rahat hissedebilecegim önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

Mahalleliyi rahatsiz eden bir manyak hakkinda yapilabilecekler

Acil kan #1493220 
Yeni tasindim apartmanin yaninda (kagithane-sanayi) bir gecekonduda yaşayan 50-55 yaşlarında bir deli var. Sabah 5'te 6'da bagirmaya basliyor ta ki gece yarilarina kadar. Butun mahalle illallah etti. Kadin avazi çıktığı kadar herkese kufurler savuruyor. evinde torunu olduğunu iki cocuga surekli bağırıyor. 7-8 yaşlarındaki cocuk biraz sıkıntılı duruyor ben bütün bu psikolojik durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Ne yapılabilir bu durumda? Kesinlikle tedavi olmasi gereken bir manyak.
(2) 

kan tahlilinde Ferritin düşüklüğü?

Acil kan #1493206 
bugün kan tahlili oldum. pazartesi doktora görünücem ama e-nabiz'a rapor düşmüş. ben de hepsine tek tek baktım. ferritin 11.8 ug/L çıkmış. tek başına bir anlam ifade eder mi? Şikayetimin gastroentolojik olduğunu düşünüyorum. 28 yaşında 60 kilo bir kadınım.
(14) 

Bu sıcakta ne yiyorsunuz?

Acil kan #1491743 
mutfağa girip sıcakta yemek yapasım gelmiyor ama çok açım. siz neler pişiriyorsunuz? mutfakta hızlıca pişirip evi hamam gibi yapmadan neler yenir?
(4) 

Balkona koymalik masa sandalye onerisi

Acil kan #1491297 
Evime cok giden gelen oluyor. Bulunduğum yerde havalar da cok sicak iceride durulmuyor. 6-8 kişinin oturup yemek yiyebilecegi sekilde masa ve yanında sandalyeleri ile birlikte nasil bir sey alınabilir? 1000-1200tl bütçe bu isi kotarabilir mi?
(5) 

Tarihi gecmis donuk tavuk yenir mi

Acil kan #1491168 
Tavuk gogus alip aldığım gibi buzluga atmistim. Skt uzerinden 1 hafta gecmis. Yenir diyin de içim rahatlasın.
(4) 

Sevdicekle karsilikli oynamalik mobil oyun

Acil kan #1491054 
Evde bazen canimiz sikildiginda oyun oynayalim diyoruz. Bu ara kelimelik'e sardik. Oynarken asiri efor sarf ettirmeyecek, manitayla tatli rekabete sokacak oyun oneriniz var mi?
(1) 

Ziraat Bankası havale yaparken cikan uyari?

Acil kan #1490949 
Kirayı yollamak icin ziraat bankasindan yine ziraat bankasi olan kira hesabina havale yaptigimda Alici hesabınin hesap tipi uygun olmadigindan gerceklestirilemedi falan gibi bir uyari aliyorum. Baska bankadan eft yapınca oldu ama. Sebebi nedir sizce?
(2) 

Usb vantilatör tavsiyesi

Acil kan #1490617 
Hangisinin yorumuna baksam iki güne bozuldu yazıyorlar. alıp kullanıp memnun kaldığınız model-marka var mıdır? alacaklarımdan bir tanesini yatağın üzerine koyacağım yani yumuşak yüzeyde durabilmeli. Teşekkürler.
(2) 

Afyon merkezle ilgili iki soru

Acil kan #1489962 
Birincisi uygun fiyatla lokum vs. nereden alınır? (öğrenciyim f/p ürün olsun, üst segment ürüne gerek yok.) ikincisi sorum da otogardan önerdiğiniz lokumcuya nasıl gidilir? oradan da 'borsa kır bahçesi'ne nasıl gidilir? Teşekkürler.
(4) 

sürücü kursu ücretleri ortalama ne kadardır?

Acil kan #1489658 
devlete ödeyeceğimiz sınav ücreti harç ücreti vs onlar dışında ortalama bir sürücü kursu b sınıfı ehliyet için ne kadar para ister? durdur yere gondiklenmeyelim.
(4) 

Wok tavada pirinç pilavi olur mu?

Acil kan #1488811 
Elimde şu an sadece wok var. 3-4 bardak pirinçle pilav yapmam lazım. düzgün pişer mi pilav?
(4) 

Kisisel guvenlik icin çantada tasimalik arac gerecler?

Acil kan #1488459 
Son Suriyeli ve Afgan olaylarindan sonra beni bir korku salmadi degil. X-ray'de otmeyecek ama en azindan caydirici olabilecek ne taşınabilir?
(3) 

Celik kapiya su gobek takilir mi?

Acil kan #1487766 
Duz standart celik kapinin alt tarafina su gobek takilir mi? Cok anlamiyorum boyundan falan. Mandalli oldugu icin buyuk kolaylik saglayacak da.
(6) 

Ehliyete basvuracak acemi için duz vites mi otomatik vites ehliyeti mi?

Acil kan #1487570 
32 yaşindayim ama daha once sofor koltuğuna oturmuslugum yok o kadar araba surme bilgisinden yoksunum (trafikte araba kullanmaktan korkuyorum açıkçası daha once almama sebebim bu). Kurumsal yerlerden iş teklifi var ama ehliyet istiyorlar biraz mecbur kaldim almaya. Duz+otomatik ehliyeti ve otomatik ehliyeti ayri ayri alınabiliyor galiba. Duz vites olayi biraz kompleks geliyor el koordinasyonu sıkıntili olan bana. ogrenebilir miyim yoksa direk otomatik alsam ne olur?
(2) 

Fiber altyapisi olmayan yere hangi internet?

Acil kan #1487037 
Adsl altyapili eve (kagithane/sanayi mahallesi) hangi internet servis sağlayıcı bağlatayim? 11 12 senedir fiber kullaniyordum adsl umarim eskisi gibi kotu degildir :'(
(1) 

İstanbul içi ve İstanbul-Aydin arası nakliye fiyatları ve firma önerisi?

Acil kan #1485685 
İstanbul'da Avrupa yakası içinde yarım kamyon nakliye fiyatı ve istanbul-aydin arası yarım kamyon nakliye ücreti sizce ne kadar olur? Bildiğiniz iyi şirket var mı? Semt içinde taşınan yarım kamyon eve 1200 lira para çektiler çok değil mi?

Trt 1 yayini geriye sarilarak nasil izlenir?

Acil kan #1483393 
Bugunku maclari izlemek icin trt yayinini geriye sarabilcegim bir yol var mi?
(1) 

2018'de cikan bedelli askerlik tazminatlari ne oldu? Sonradan alabilen oldu

Acil kan #1482577 
2018'de cikan bedelliye giderken is yeri boyle bir hakkin yok deyip itilafta olan yasa yuzunden vermemisti. Ne oldu o is?
(4) 

Sonradan fıstık alerjisi olunabilir mi?

Acil kan #1481435 
Bu aralar yer fıstıklı şeyler yedikten sonra nefes problemleri yaşıyorum. bu alerji sonradan çıkabilir mi? eskiden böyle bir şey olmuyordu bi oturuşta bir kilo gömdüğüm oluyordu.
(4) 

Taşınırken kullanmalık ucuz koli nereden bulunur?

Acil kan #1480124 
Market bakkal çakkal ile muhatap olmadan ucuz koli nereden bulunur?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık