(2) 

İzmir otogardan Özdere'ye nasıl giderim?

Acil kan #1591021 
sb tşk.
(7) 

Sizce tesisatçıya az mı verdim?

Acil kan #1579970 
Taharet musluğunun aç kapa kısmı bozuldu. Akşam üstü hırdavatçıdan musluk alıp değiştireyim dedim. Musluğu çıkardım ama yenisi duvarın içindeki boruya kısa geldi. Ara bir konektör lazımdı galiba. Dedim hiç ellemeden dükkana ve evime çağırdığım tesisatçıyı aradım. Akşam 10 demedi geldi sağ olsun. Ek malzemesini çantasından taktı. Borcun 50 lira malzeme artı ne verirsen abi dedi. 350 tl verdim. Karım da gecenin bir körü çağırdığın ustaya 350 lira mı verilir diyor. Sizce az mı vermişim? Nedir bunun piyasası? Az verdiysem aradaki farkı iban isteyip atsam ayıp olur mu ayrıca?

Yer: Bursa merkez
(3) 

yurtdışından 99 euroluk cep telefonu alırsam ne olabilir?

Acil kan #1577652 
Bir kripto airdropu ihtimaline karşı 99 euroluk bir telefonu satın alsam gümrükte ne kadar masraf çıkartabilirler bana ya da başka bir şeyler? kullanma gibi bir amacım yok. alacağım koyacağım kenara sadece.
(3) 

Uzaktan çalışan asosyal için taşınacak şehir-muhit önerisi

Acil kan #1577448 
surisinden arabından uzakta sessiz sakin yaşanabilecek yer önerilerinize açığım.
(3) 

Kadın omuz çantası nereden alınır?

Acil kan #1576293 
kız arkadaşımın çantası koptu ben de yenisini alayım dedim de tipi aynı çantanın bir yerde fiyatı 100 lira bir yerde 1000 lira. ben pek anlamıyorum. bilenler varsa nereden alınır bunun kalitelisi. bir kaç bin lira bütçe var. aşağıdaki gibi siyah, düz, telefon cüzdan alsın yeter boyutunda çanta önerileri ya da market önerilerinizi bekliyorum.www.trendyol.com
(2) 

Yapılandırılmış KYK borcu ödeme. GİB

Acil kan #1568630 
Gİb üzerinden kyk taksitimi ödeyeyim dedim. unutmuşum temmuz'da ödedim galiba en son. sisteme girince "Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır." diyor. ben borcumu nasıl ödeyeceğim?
(3) 

Barda airfryer ile yapılabilecekler

Acil kan #1567831 
Barda 2-3 m2 bir yer var. fritöz, ocak, plate vb koyma ihtimalim yok. Airfryer aklıma geldi. Bira tabağına girebilecek şeyler dışında bira yancısı olabilecek proteini, garnitürü vs evde hazırlayıp getirilebilecek daha sonra da airfryer ile ısıtılabilecek, bitirelebilecek neler hazırlanabilir? patates, soğan halkası, sosis cart curt dışında. Teşekkürler.
(3) 

Bursa Nilüfer'de kasap önerisi

Acil kan #1561427 
Bir organizasyon için hamburger yapacağım (işim değil). 8-10 kilo kadar kıyma lazım. Eti istediğim gibi verecek (ayna kullanımı, etin istediğim yerler olması vs.) eti kaliteli nilüfer sınırları içinde kasap öneriniz var mıdır?

Hormonlu spiral fiyatları

Acil kan #1558252 
google'da max 1500 tl yazmışlar ama az önce medicabil 7000tl+ muayene ücreti dedi telefonda. yakın zamanda yaptıran varsa hastane ve fiyat bilgisi verebilir mi?
(6) 

Kiracı olunan evde gelen çık tebligatı

Acil kan #1548359 
Evde 1 senemi doldurmak üzereyim. Benimle aynı sitede kendi evinde oturan ev sahibim geçen ay "oğlum boşanıyor. ev bize lazım. Tebligat çekeceğiz bilginize." dedi. az önce de tebligat geldi.

İnternette kiranı gününde ödüyorsan sıkıntı yok çıkma diyen de var.
Ev sahibi haklı sebeple çık diyorsa çıkman lazım. dava açarsa masrafı üstüne kalır. oğlu oturmazsa tazminatını alırsın anca diyen de var. Hatta galiba kontrat süresi bitiminde davasını her türlü açmak zorunda galiba.

Bu konuda net bilgiye sahip olan var mı?
(3) 

Yurtdışı kargo-Gümrük sorunsalı

Acil kan #1546135 
Yurtdışındaki bir çekilişten ödül kazanmıştım. Adamlar kargolamışlar DHL ile. Bugün yurda giriş yapmış kargo ve mesaj gelmiş.

*** C/O PACKINK PRIVATE LIMITED adina *** firmasindan siparis verdiginiz *** takip numarali gonderinizin gumruklu gecici depolama alanina alindigina dair bildirimdir. Bilgi almak ve gumruk islemlerini baslatmak icin 444 00 40 arayabilir ya da asagidaki linke tiklayabilirsiniz. bit.ly

Birincisi bu bir hediye. neden ücret ödemeliyim. ikincisi bir şeyler ödemem lazımsa nereye nasıl ödüyoruz? Yurt dışı kargo bakiriyim. Kusura bakmayın.

Elimde ürünle ilgili fatura vs. yok.
(6) 

Uzaktan çalışan asosyal için taşınacak şehir-muhit önerisi

Acil kan #1543552 
Şu anki evimden çıkmak zorundayım. Kaldığım şehre beni bağlayan bir şey yok. o yüzden bilecik'e bile gitmekte sıkıntı yok (: kız arkadaşımla uzun süredir uzaktan çalışan insanlarız ve çok sosyal olduğumuz sayılmaz. internetinde sıkıntı olmayan, güvenli, nispeten ucuz şehir ve bu şehirlerden mahalle muhit isimleri verebilir misiniz? Siz olsanız nereye gitmek isterdiniz?
(4) 

Teknolojiden çok anlamayan çevirmen için PC önerisi

Acil kan #1540258 
Sahip olduğum emektar lenovo'mum artık sonuna gelmişken bana 2-3 tane video oynatıcısını, ofis programını aynı anda sorunsuz çalıştıracak, indireceğim içerikler için bol bol yeri olan laptop önerisi? Sürekli kucağımda olduğu için havalandırması iyi olursa güzel olur. Şarjı da çok çabuk bitmesin bir de. Oyun falan hayatta oynamam. kullandığım programlardan dolayı macbook alamam maalesef.
(1) 

Her ülkeden bağlanabilme özelliği olan ucuz VPN önerisi

Acil kan #1540211 
VPN satın alacağım. Galiba çoğu VPN'de çoğu ülke yok. Bir şey denemem lazım. İstediğim ülkeden bağlanabilmek için hangi paralı VPN'i önerirsiniz?
(1) 

Dortmund-Bayern Münih maç biletini nerede satabilirim?

Acil kan #1536863 
Bir etkinlikten iki kişilik Borussia Dortmund-Bayern München maç bileti PDF olarak ulaştı elime. Kale arkası civarı bir yer ama VIP Guest bilet. Yemek falan da olması lazım içinde. Neyse ben bu bileti internet ortamında nasıl satabilirim? Almanya için aracı bir kurum var mı bilet satışı için? Bir de sizce kaç para eder bu biletler?
(3) 

sylvester & tweety'deki sylvester'in catch phrase'i?

Acil kan #1535684 
Tweety'nin "bir kedi gördüm sanki."ydi. peki sylvester'ınki neydi (:
(6) 

Seyyar elektrik nasıl sağlanır?

Acil kan #1533510 
akşamları seyyar satıcılık yapmak istiyorum. Pilav arabası gibi bir arabaya mini buzdolabı koymak için lazm olan şey akü, jeneratör vb ne lazım? Ve bunu 7. kattaki evime çıkarıp nasıl şarj edebilirim?
(1) 

Yemlik misiri gidada kullanmak

Acil kan #1531079 
Tavuga falan verilen yuksek nisastali misirlari un yapmak icin kullansak ne olur?
(1) 

Minibüsle seyyar yemek işine girmek

Acil kan #1530928 
Freelance evden çalıştığım bir işim var geçinip gidiyorum çok ama hep hayalimde büfe tarzı bir yer açmak vardı. Şimdiki işimi de bırakmak istemediğimden köfteci olan j9'lardan bir tane alıp haftada iki üç gece bir yerlerde takılmak istiyorum. Bu işin raconu nasıl oluyor? Uygun araç için hangi teknik özelliklere bakmak lazım? Bir de işi kitabına uygun izniyle vergisiyle yapmak için nereye başvurmak lazım? İzni aldık diyelim gece çalışırken sıkıntı yaşar mıyız? Bu işi yapanınız var mı? Tavsiyelerinize açığım.
(8) 

Manuel espresso makinesi önerisi

Acil kan #1529997 
Hazır amazon indirimleri başlamışken bir espresso makinesi alayım dedim. kapsüllü makine almak istemiyorum. otomatik olanları da kontrol bende olmadığı için içime sinmiyor. daha önce barlarda çalışırken çok makine kullanmışlığım var ama ev tipi olanları hiç kullanmadım. alıp da kullananların yuorumlarını bekliyorum.
(8) 

airfryer önerisi

Acil kan #1529233 
Haznesi küçük olmayan, et vb şeyler pişirince dumanlamayan airfryer önerilerinize açığım. Daha önce hiç kullanmadım neelere dikkat edilmesi gerektiğini bilemiyorum.
(4) 

ucuz yollu alt kata ses gitmesini engelleme yolları

Acil kan #1528034 
iki tane (bkz: geceleri insanı uyutmayan kedi) sebebiyle yeni taşındığım dairede alt komşuyla papaz olmam yakındır. ev de büyük. ben bu deyyusların don don don diye atlama zıplama seslerini aşağıya en az gidecek şekilde nasıl azaltırım?

superonline Geniş banda erişemezsiniz hatası

Acil kan #1527877 
ara ara bazı sitelere bağlanırken Geniş banda erişemezsiniz. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN falan diye bir hata alıyorum. Sinir bozucu olabilir. Nedeni nedir sizce bunun?
(4) 

Smash burger yapmak için ağırlık

Acil kan #1527789 
Evde smash burger yapmak için ağırlık spatula vb. bir şeyler bakıyorum ama uygun bir şey bulamadım. ince spatulalar bastırınca eğilecek gibi duruyor. bazı ütü tostu parçaları var onlar da fazla büyük gibi tava için. nereden bulabilirim ya da siz evde böyle bir şey kullanıyorsanız ne?
(2) 

plate ızgara tavsiyesi

Acil kan #1527672 
eve plate ızgara alacağım balkona koymak için. plate ızgara markalarından bu iyidir denilen ne var. döküm tava ya da bbq tavsiyesi vermeyin lütfen.
(3) 

Et konusunda yardım

Acil kan #1526590 
evde kendim eti alayım folyoya sarıp fırına atayım tiftik burger yapayım diyorum. trançtan mı kaburgadan mı antrikottan mı neyden yapsam bilemedim. hangisi f/p olarak daha tatmin edici olur? Neresinden yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. not: düdüklü tencerem yok maalesef.
(4) 

Asgari ücret artmadan neyin stoğu yapılabilir?

Acil kan #1525873 
Elimde bir miktar tl var. asgari ücret artmadan bozulmayacak etmeyecek ne konabilir kenara. Bugün almadığımız yarın zamlı olacak türlü. siz eve ne stokluyorsunuz nasıl stokluyorsunuz?
(2) 

Cap şapka nereden alayım?

Acil kan #1524281 
3. nesil kahve baristası tipli şekilli genç bir arkadaşım var. Bir ara ben buna şapka sözü vermiştim hediye için. Cap'lerden alabilirsin demişti. Bunların değişiği nereden alınır internetten? Gidip NY yazan şapka almayalım şimdi :)
(2) 

Dünyadaki klasik müzik konser biletlerini nereden takip edebilirim?

Acil kan #1523666 
Biletix'in uluslararası olanı nedir? Şu anda dünyanın dört bir yanındaki klasik müzik, opera vb şeylerin etkinliklerini öğrenmem lazım.
(4) 

TV önerisi

Acil kan #1521013 
5-6 bin lira arasında içinde netflix uygulaması olan optimal büyüklük ve kalitede tv önerisi. Tvden hiç anlamam, 10 senedir evimde tv olmadı, senelerdir 1 dakika bile izlemişliğim yok ama yeni evimde salon büyük boş kaldı duvarlar ben de tv alayım da arada netflix ssport vb şeyler izlerim diye alayım bari dedim. o yüzden über özelliklere gerek yok.
(5) 

Hangi kitap sitesinden hediye karti alayim?

Acil kan #1519841 
Okumayi seven genc bir kardesime kitap alsin diye kitap hediye ceki almak istiyorum. Hediye cekini online kod olarak edinebilecegim sekilde olmak uzere sizce hangi siteden alayim? Neresi daha uygun?
(10) 

Camasir makinesi tavsiyesi

Acil kan #1517359 
hayatimda ilk kez sifir camasir makinesi alacagim ama marka model hiç bilmiyorum. Sizin kullanirken memnun oldugunuz yuksek enerji sinifli f/p camasir makinesi tavsiyesi, markasi var midir?
(1) 

bir hisse senedinin belirli bir tarihteki ortalama fiyatı

Acil kan #1516881 
bir hisse senedinin bir coinin vb belirli bir aralıktaki ortalama fiyatı nasıl hesaplanır? örneğin son 30 gündeki ortalama fiyatı gibi.
(10) 

Yerden ısıtmalı ev nasıl oluyor?

Acil kan #1515944 
Sahibinden'de geziyoru da yerden ısıtmalı evler var. bunlar da sistem merkezi gibi mi oluyor yoksa kombili ev gibi ne yakarsan o sadece petek yerine yerden ısınıyorsun gibi mi oluyor? bir de yerden ısıtınca ev peteğe göre daha iyi ısınıyor mu?
(4) 

Taşınırken kullanmalık koli önerisi

Acil kan #1515926 
Tabak çanak kitap vb şeyler için koli bakınıyorum. En son taşınırken aldığım koliler dokunurken bile yırtılıyordu. yakın zamanda aldığınız kaliteli olduğunu bildiğiniz satıcı var mıdır nerelerden alınır? 60x40x40 gibi ölçüler yeterli oluyor bana. not: yakında tanıdığım bakkal market gibi yerler yok. istanbul dışına gideceğimizden dolayı kaplumbox gibi siteleri kullanamıyoruz.
(5) 

Eskisehir'de nereden ev bakilir?

Acil kan #1515542 
Eskisehir'de guvenli,huzurlu cikip rahatça yürüyüş yapilacak bisiklete binilecek evleri yeni mahalleler semtler neresidir? Etrafinda bi iki market olsa yeter. Sehre uzak olmasinda sakinca yok hatta daha iyi bile.
(2) 

Eve spor için kürek almayı düşünüyorum. Model önerisi?

Acil kan #1512631 
sporla alakası sıfır olan biri için kürek önerileriniz var mı? çok üst düzey bir model olmak zorunda değil. F/p ürünü olsa iyi olur. alırken neye dikkat etmeliyim?
(12) 

hacklendik. acl yardım.

Acil kan #1511490 
kız arkadaşımn okul mailine hacklendiğine dair mail geldi. şifresini falan yazmış adam. para istiyor. elinde porno görüntülerim var diyor ama bu tarz bir şey olması imkansız. bizim için sıkıntı olan kısım mail adresinin şifresini öğrenmiş olması. aynı şifreyi bir kaç yerde daha kullanıyor çünkü. pc'ne virüs soktum diyor. biz ne yapmalıyız sizce şu an?
(4) 

5. gün testi için gittiğimde geçiçi karantinaya alınmak?

Acil kan #1507521 
ev arkadaşım pazartesi test oldu korona olduğu ortaya çıktı. ben ve diğer ev arkadaşım hastaneye gittik. o biraz öksürüyor diye test oldu. bende belirti yok diye yapmadılar. o da negatif çıktı. sağlık bakanlığından gelen mesaj aşı takvimini tamamladığınız için izolasyona gerek yok dedi. bugün 5. gün testi için gittik yine ikimiz. testimizi olduktan sonra bana yarın öğlene kadar geçiçi izolasyonda olacağıma dair mesaj geldi. arkadaşıma gelen giden bir şey yok. sıkıntı ise şu. benim sabah açıköğretim sınavlarım var. ben gidemiyor muyum şimdi bu sınavlara? ilk gün temaslıykan karantinaya almayan sistem niye şimdi karantinaya alıyor beni?
(4) 

Kulakici kablosuz kulaklik onerisi

Acil kan #1507465 
Soyle 400₺ civarlarinda bluetooth kulaklik onerisi var mi? Daha once hic kablosuz kullanmadim. Neye bakilir bilmiyorum.kullanim amaci film dizi izlemek. Muzik bile dinlemem dogru duzgun. Ses boguk ve kısık gelmesin yeter.
(1) 

akıllı olmayan tuşlu telefonu pc'den telegrama bağlayabilir miyim?

Acil kan #1507301 
web telegram özelliğini kullanmak için ilk sefer normal mesaj mı geliyor yoksa uygulamanın yüklü olması lazım ve mesaj onun içine mi geliyor? asker telefonuyla pcde telegram kullanabiliyor muyuz?
(3) 

akıllı olmayan tuşlu telefonu pc'den telegrama bağlayabilir miyim?

Acil kan #1507295 
web telegram özelliğini kullanmak için ilk sefer normal mesaj mı geliyor yoksa uygulamanın yüklü olması lazım ve mesaj onun içine mi geliyor? asker telefonuyla pcde telegram kullanabiliyor muyuz?
(3) 

oyun bilgisayarı alan amatöre yardım.

Acil kan #1507171 
freedos bir casper oyun bilgisayarı aldım. kendi sitesindeki driverları yükledim ama sanki yine kasıyor gibi geldi. ayrıca şarj kablosu takılı değilken acayip kasıyor. bunların ayarını nereden yaparım bilemedim. ayrıca sadece geforce experience yükledim. şunu yükle şuradan şunları yap diyebileceğiniz ya da benim için otomatik optimizasyon yapacak bir program gibi bir şeyler var mıdır?
(2) 

Kalorifer peteklerinin bazılarından su geliyor?

Acil kan #1506742 
inanır mısınız kombiyi dün ilk kez açtım. evdeki 6 petekten 4'ü cayır cayır yanıyor ama iki tanesinin vanasının olduğu yerden su gelmiş bütün halılar sırıksıklam olmuş gece. Tornavidayla da su çektim diğer tarafından ama hala geliyor. Sıkıntısı nedir bu peteklerin? VAnaları mı eskimiş? Ondan mıdır?
(2) 

chrome'u başka pc'de açıp şifre ve otomatik doldurmaları taşıma

Acil kan #1506115 
bir başka pc'de chrome hesabımı açtım yer imlerini falan aktardım ama otomatik doldurulan şifreleri nasıl aktaracağız? zibilyon tane şifre var tek tek uğraşmak istemiyorum. google takeout'tan bütün bilgileri indirdim ama nasıl içe aktarma yapılacağını bulamadım. var mıdır bilen?
(5) 

Eskisehir'e yerlesilir mi?

Acil kan #1505997 
Ekmegini internet uzerinden kazanan ve İstanbul'daki okuduğu okulu bitirmek uzere olan ben baska bir sehre yerlesmek istiyorum. Hem aileme yakinligi (ankara) hem de baskalarindan duydugum övgüler nedeniyle eskisehir'e nedense kanim cok kayniyor. Sizce sessizlik sakinlik dinginlik kesmekeslikten uzaklik arayan biri icin uygun bir yer midir? Nerelerinde yasanabilir? Nereleri nezih nereleri yasamak icin guzeldir?

solpunks nft'si fiyat belirleme?

Acil kan #1505731 
elime bir yerden solpunks nftsi geçti. Attribute 1

Eye Mask

1.35 %

Attribute 2

Muttonchops

1.42 %

Attribute 3

Knitted Cap

0.53 %

şöyle özellikleri var. bu şey kaç sol'e satılmalı? var mı anlayan?

bir dizi bölümü arıyorum. goosebumps olabilir.

Acil kan #1504331 
90'larda tv'de izlediğim bir dizi vardı. belki goosebumps olabilir. gençler için thriller hikayeler falan olan bir diziydi galbia. emin değilim. izlediğim bir bölümü vardı. aklıma düştü. aradım. bulamadım. şöyleydi; genç bir kız çocuğu vardı. annesi ya da babasının bir klonu gibi bir şey vardı. bölümün son sahnesinde kız elinde silahla bu iki klon arasında kalmıştı. birini vuracaktı. içlerinden birisi olan darling falan gibi bir şey dediği için diğerini vurmuştu. kendine özel bir hitap şekliyle seslendiği için falan öyle bir şeyler olmuştu. hatırladığım bu kadar. anlayan olmuş mudur? bilen var mıdır?
(2) 

ileriye dönük mesaj mail vs atma.

Acil kan #1503335 
arkadaşımla bir şeyin iddiasına girdik. uzun süreli bir bahis gibi bir şey. ben atıyorum birine 5 yıl sonrası için bir hatırlatıcı mesaj atmak istiyorum. bunu gmailim dışında (yanlışıkla siliyorum çünkü) ileriye dönük nereden atabilirim?
(1) 

Türkçe resmi konuşma (siyaset,ekonomi,sempozyum vb.) transkripli konuşmalr?

Acil kan #1503081 
ödev için transkripti ve videosu olan resmi bir kaç konuşma lazım üçer dörder dakikalık. nereden bulunabilir böyle bir şey? ingilizce de olur aynı zamanda.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık