(3) 

Bayilik verebilmek için ne gerekli?

deer hunter #1397548 
Sadece benim üretip toptan satışını magazalara, pazarlamacılara yapıp hem onların hem kendimin memnun kaldığı bir ürün grubum var. Ben bu ürünleri hepsi el yapımı statüsünde oldugu için vergiden muaf bir şekilde satıyorum. Bir el yapımı ürüne göre uçuk cirolar yapan amatör müşterilerim var. Daha sistemli büyümek için sadece avmlerde küçük stand/ kiosk şeklinde satılacak şekilde bir toptan pazarlama ilanı vermek istiyorum. Müşterilere eğitim, lojistik destek,ürün desteği vs vermek istiyorum. Fakat vergiye bile tabi degilim. Sadece bir noter sözleşmesi ile böyle bir perakende agı kurabilir miyim yoksa şirket falan mı kurmak lazım?
(4) 

Almanya uçak gümrük hediye?

deer hunter #1397150 
Bu hafta Almanya'ya uçakla gidecek bir yakınım var. Türkiye'de vergiden muaf bir şekilde sattığı el yapımı takılardan 50 adet kadarını yanında götürüp bir kısmını hediye etmeyi bir kısmını oradaki akrabalara satıp masrafını çıkartmayı planlıyor.ürünlerin tamamı bir eczane poşetine sıgıyor. Havaalanında ne gibi bir sorun yaşayabilir? Bu 50 parcayı valiz el çantası vs ye bölse bir avantajı olur mu? Daha önce tatile gelen almancılara en az 15-20 parca satış yapıyordu ama onlar nasıl taşıyordu bilgisi yok.
(2) 

Avukata düşen kredi borcu

deer hunter #1392959 
Arkadaşımın denizbanka toplamı 5200 3 taksidi geciktigi için avukata gitmiş dosyası var. Krediyi çekerken verdiği iş adresine gitti bugüne kadar tebligatlar. İşyeri kapandı ama resmi ikematgahinda oturuyor. Fazladan bir koltuk takımı dışında haczedilebilecek hiçbir şeyi yok maaş vs. Tebligat gelmeyecek büyük ihtimal ama vaktinde mal beyanında bulunmak istiyor. Bir de ödeme taahhüdünde bulunmadığı sürece hapse girme ihtimali var mı öğrenmek istiyor. Bir de avukatın borcu taksitlendirme ihtimalini merak ediyor. Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Aptalca bir PC oyunu ariyorum

deer hunter #1391070 
Sanırım olabilecek en basit oyunlardan biriydi ama 12 yıl önce falan bir ay aralıksız oynadım müptelası oldum.

Bir tepenin üstünde tüfekle sabit olarak ateş eden bir askerim. Sadece mausela silah doldurup ateş ediyorum arada silah değişiyordu sanırım. Tepeye sürekli tırmanmaya çalışan yaya askerler, paraşütle inen askerler tank ve kamyonlar ve level atladikca helikopterler vardı.ben ölümsüzdüm ama sürekli ateş edip tepeye yaklaşmalarıni engelliyordum. Asla hareket etmiyordum. Bu oyunu hatırlayan var mı?
(1) 

Mario puzo nun sicilyali romanının filminde

deer hunter #1390848 
Michael corleone rolünü kim oynuyor bilen var mı? Veya kitapta çok az yer alan Michael corleone rolu filmde pas mi geçiliyor? Kitabı beş defa falan okudum filmi izleyeli çok oldu.
(3) 

2018-2019 nazili vampirli film

deer hunter #1389636 
Geçen sene sinemada izleyip çok beğendiğim 2. Dünya Savaşı'nda bir yere indirme yapan Amerikan mangasinin nazi vampir asker yetiştiren bir laboratuvar ve çevresinde geçen gerilim filminin adını hatırlamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
(4) 

Afyon da iyi kahvaltı ve sucuk

deer hunter #1385862 
Şuan Afyon merkezdeyiz. Bol çeşitli sucuklu küçüklü kahvaltı nerede buluruz bu saatte? Bir de sucuğu nerden alalım? Biraz acil:)
(7) 

16 yaşındaki oğlum için sweatshirt

deer hunter #1385447 
Almak için güvenilir Instagram butigi ya da internet sayfasi biliyor musunuz?. Retro da seviyor normal kapsonlu da olabilir. Kaft i biliyoruz.
(8) 

Gözümden beyaz sıvı akiyor

deer hunter #1384743 
4 saat önce birden başladı.beyaz sümük gibi almaya çalışınca ipliklesen köyü bir akıntı var. Ayrıca sulanma. Dakika başı siliyorum anında yeniden uruyor. Göz doktoruna randevu yok kısa zamanda. Napsak ne etsek.delirmek üzereyim.
(7) 

Sırf meraktan soruyorum deprem sigortası

deer hunter #1383236 
Şimdi bir haber okudum iki günde 15 bin kişi deprem sigortası yaptırmış. Diyelim ki siz Silivri'de bir sigorta sirketisiniz. Bir haftada 3_4 bin kişi size deprem sigortası yaptırdı. Kısa zamanda orada deprem olacağı açık. Bir sigortacı bu durumda iflas etmeyi garantilemiş mi olur?
(3) 

Behzat ç son bölümde anlamadığım sahne

deer hunter #1382165 
Bölümleri çalışırken bölük pörçük izledim. Son bölüme kadar Nevşehir'de ki kaza sahnelerinde araçtaki kadını hep psikolog kadın sandım. Son bölümde başka bir kadın çıktı. O kadın kimdi? Herhangi biri mi? Behzat neden o kadar üzüldü? Ve o kadının suleyle cezaevinde ne işi vardı?
Şimdiden teşekkürler.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık