(6) 

2009 yılının 5 bin TL si

deer hunter #1591339 
Bugün ne kadara tekabül eder?

Android için türk pokeri/ kapalı poker app tavsiyesi

deer hunter #1588684 
Göz yormayan, oyuncusu bol bir uygulamaya ihtiyacım var.
(5) 

Miras işleri , vasilik

deer hunter #1586254 
Babamı kaybettik. Alzheimer olan annem ben ve ablama bolusuldu mallar. Ablam annemin yasal vasisi. Her taşınmazda 3 kişinin de hakkı var. Ablamın vasiliginin sınırıni anlamak için soruyorum. O da ben de taşınmazlardan bir kaçını satmak istiyoruz. Ablam vasi olarak annemin yerine de satış kararı alabilir mi? Alsın istiyoruz çünkü. Bir de sağlayacağınız tasinmazlarda bu üç hisseli durumdan kurtulmak için bu senin bu benim bu annemin olsun şeklinde bir durumu yasal olarak vasiligi de göz önünde bulundurarak kendi aramizda cozmemizin ( birbirimize satış göstererek vs) bir yolu var mı?
(3) 

Miras, vasilik sorunlaril

deer hunter #1585965 
1 ay önce babamı kaybettik. Annem 5 senedir alzheimer. İki kardeşiz. Ablamla aramız yıllardır başka nedenlerle iyi değil. Neyse cenazede toparladık durumları. Annemin üstüne kayıtlı iki taşınmaz var. Bunlar zaten mirasın konusu değil. Ama ablam annemin vasiligini almış alzheimer kaynaklı, doğal olarak.

Şimdi bütün taşınmazların yarısi anneme, diğer yarıları biz kardeşe. Buraya kadar her şey normal süreç.

Ama tarım arazileri, dükkanlar, evler hep 3 pay oluyor ve diğer tarafın onayı olmadan diğeri satamiyor. İki tarafın da diğer tarafın hakkını alma durumu madden yok.

Ablam bu haliyle kalmasından rahatsiz olmaz. Ama ben istediğim zaman satabilir pozisyonda olmak istiyorum. Kısaca şurası senim burası benim olsun. Rayiç bedeller üzerinden durumu esitleyelim kafasindayim ama tabi annemin payı da olduğu için bu da mümkün değil.

Soru şu. Ablamı bu istegime ikna ettiğimi varsayalım. Annemin vasisi olması bizim bu düğümü cozmemizde nasil bir katlisi olabilir. Kısaca bisuru hisseli tapu yerine herkesin kendi arazisine sahip olmasinin bu durumda mumkunati var mıdır?
(1) 

Sadece ad soyadı bilinen birinin kredi borcunu ödemek

deer hunter #1580132 
Bir de taksit miktarını biliyorum. Ondan habersiz Kredisini kapatmak istiyorum. Mümkün mü teknik olarak ?
(9) 

Borsa portföyü ipotek ederek kredi çekme?

deer hunter #1571238 
Kredilerim ful, kredi kartlarını ticari işleri için de dibine kadar kullanan bu yüzden de düzenli ödeme geçmişine rağmen limit dolumu yüzünden puanı 1250 olan ve yeni kredi çekemeyen biriyim. Borsada aylardır ilmek ilmek ekleme yaparak oluşturduğum harika bir bebek hisse portföyüm var. Garanti ve iş yatirimda iki parça. Perakende satış mağazalarim var biriyle ortak ve ortakligimiz onun yurtdışına gidişiyle bitiyor ve payını ödemem gerekiyor. Elimdeki tek para borsa portföyüm ve bu portföyün en az 10 a katlayacagindan çok eminim. Bozma fikri resmen psikolojimi bozdu. Ama başka yol yok şuan. Aklıma gelen son saçma care portföyümü bankalar bloke etse ve dörtte biri falan oranında kredi verse. Böyle bir kredi verme şekli var mı?
(3) 

Bir magazami devredecegim ama rakam belirlemek?

deer hunter #1569430 
Geçen sene 2 buçuk milyon bu sene 4.5 milyon lira ciro yapan, aylık kira personel gideri 55 bin TL olan, muhtemelen önümüzdeki sene 6 milyondan fazla ciro yapan,kar marjı ortalaması yüzde 250 den fazla olan bir mağazayı kaç liraya devretmeliyim. Kar elde etme beklentim yok. İşleyen başka mağazalarim var. Ortağım yurtdışına taşınıyor evlenerek. Orayı o yürütüyordu.
.ben satış fiyatı üzerinden bir buçuk milyon TL'lik ürün bırakıp bir buçuk milyon TL ye devredelim diyorum. Ortağım 2 milyondan fazla düşünüyor. Alanın da tatmin olacağı ama bizim de tatmin olacağımız fiyat ne olmalı.
(1) 

Psikolojik gerilim veya suç gerilim filmi

deer hunter #1569427 
Tam bir kedi fare oyunu tadinda filmler arıyorum
Bayıldıklarim;
a perfect murder
Arlington road
Se7en
History of violence
Eastern promises
The game
What lies beneath

Basit gelen;
Gone girl
(1) 

Borsa kar alma ile ilgili strateji

deer hunter #1565205 
Borsada güzel kazanc elde ettiğim bir büyüme şirketleri portföyüm var. Hisse secimimde sıkıntı yok ama matematik kafası sıfır biriyim. Sürekli uyguladığım bir yöntem var. Doğru yapıp yapmadığımi anlamak istiyorum.

Misal bir senede 35 TL'den 200 TL'ye gideceğini düşündüğüm bir hisse var. Bir tane de 15 TL den 120 TL ye gideceğini düşündüğüm hisse var. İlk hisse her yüzde 20 arttığında artan kısmı satiyorum ve diğer hisseden alım yapıyorum. Ama ilk hissede diyelim ki 500 bin TL yatirimim var diğerine parça parça 10 bin 20 bin TL kaydiriyorum. İkisi de dura kalka hedefe gidiyor ama ilk hissedeki ana rakamım hep aynı kalıyor. Mantıken ikinci hisseyi bedavaya almış oluyorum ama acaba ilk hissedeki karlara hiç dokunmadan meblağ yüksek olduğu için daha çok mu kazanirdim?
(3) 

Garanti yatırım istediğim fonu almıyor

deer hunter #1561307 
Yıllardır borsa al sat yaparım. İlk defa fon almaya kalmıştım. Nakiti üçe bölüp 3 ayrı fon alım emri verdim. Üçünü de almamış asla emir vermediğim başka bir fonu almış üç emirle de. Bu nasıl olabilir. Google da benzer bir sürü sikayet de var. Satıp değiştirmeye çalışıyorum ama ona da izin vermiyor.
(2) 

Üsküdar'dan feribotla nereye gidelim acil

deer hunter #1559290 
Doğa veya cadde odaklı Eminönü Kadıköy Ortaköy vs dışında nereye gidilir. Şuan feribot iskelesine varmak uzereyiz?
(1) 

Anadolu yakası tiyatro

deer hunter #1559117 
Anadolu yakasında Kadıköy e gitmeden de güzel oyunlari nerede izleyebilirim? Nereden takip edebilirim. Çayırova da yaşıyorum.
(1) 

Esnaf- şahıs şirketi Bağ-Kur prim borcu silinebilir mi?

deer hunter #1557895 
Emekli olma gibi bir derdi olmayan şahıs şirketi olan biri geçmiş bağkur borclarini ve günlerini sildirebiliyor mu? Hem sildirip hem de bundan sonraki primlerini düzenli ödeyip sağlık haklarından yararlanabiliyor mu?
(3) 

Acil marmaray hattı üstünde gezilecek sahili olan yer

deer hunter #1557705 
Anadolu yakasında tuzla Pendik Kartal maltepe sureyyaplaji ve Kadıköy dışında bir sahil veya guzel carsisi olan bir yerde gezecek bir yer arayan 40 li yaşlarda bir çiftimiz var. Neresi olabilir ve nasıl giderler. Şuan marmaraydalarmis.
(2) 

Tefas ya da Garanti yatırım vs den yabancı şirket ağırlıklı fon

deer hunter #1554742 
Alınca oradaki kazanca yüzde 30 gelir vergisi istiyor mu devlet. Misal Midas gibi uygulamalardan direk yabancı hisse alınca istiyor. Ama karışık içerikli yabancı hisse fonlarinda giderlerimiz komisyonlarının neler içeriyor?
(13) 

Karakter ve sürpriz odaklı suç - cinayet- gizem filmi önerisi

deer hunter #1553846 
bayildiklarim

Heat
the Town
Collateral
Ronin
Jennifer8
Pulp fiction
A perfect murder
Eastern promises
History of violence
Silence of the lamba
Zodiac
Usual suspects
Se7en
Basic instinct
(10) 

Sağlam polisiye,gerilim, suç ,casusluk dizisi ariyorum

deer hunter #1553807 
Csi tarzı şeyler ilgimi hiç çekmiyor. Sherlock gibi mizah dozlu olanlar da sarmiyor. Mentalist falan hafif geliyor Sezon başına bir olayın çözüldüğü, dramasi güçlü işler ilgimi çekiyor. Bayıldığım dizileri yazayım;

Bron Broen
Broadchurch
The fall
The missing
The killing
Cardinal
The sinner
Night of
Happy valley
Homeland
Boardwalk Empire
(2) 

Müslüm Gürses'in bir sarkisinin ismi

deer hunter #1551440 
Bugün bir short videoda duydum ama videoyu hatırlamıyorum. Geceler sizden daha yalnızım ya da sizin kadar yalnızım gibi bir söz geçiyordu. Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısı değil yalnız. İsmini bilen var mı acaba?
(2) 

Film adı hatirlamaca

deer hunter #1550896 
Uzay yolculugundan dönen bir astronotun değişen kisiliyle ilgili bir gerilim filmiydi. Başroldeki karı kocanın ikisi de ünlü ama bir türlü ne onları ne filmin adını hatırlayamadım.

Tuzla'dan marasa gidecek karavanlar için şoför lazim

deer hunter #1549446 
tuzla'dan marasa 45 karavan yolluyoruz ama gidecek şoförlere ihtiyaç var. araçlar orada kalacaklar. gidebilecek şoför arkadaşlar sadece ulaşımı sağlayacak.

05336815806
05528237945
(1) 

Anksiyete konusunda uzman doktor

deer hunter #1548810 
İleri derecede sosyal ve sağlık anksiyetesi olan, çok ciddi özgüven sorunlari olan ve bu yüzden bütün yaşam kalitesi bitmiş olan bir doktor arkadaşım için ilaç yazmaktan fazlasını yapan dinlemeye açık bir psikoterapist arayışımız var. Konum İstanbul.
(4) 

Denizbank kurtaran hesap kafa karistiriyor

deer hunter #1547536 
Bugün DenizbankTan kurtaran hesap tanimlamislar.
Normal hesap bakiyeme dahil göründüğünün farkında değilim. Biyere 10 bin havale yaptım. 400 TL eksilmiş bakiyem kurtarandan çekmiş direk.kuetaran bakiyesi 400 TL eksildi. Çeksin ok. Sonra hesabıma başka yerden havale geldi. Kurtaran hesap bakiyesi yine tamamlanmış gorundu. Ben şimdi borç alıp geri faizsiz ödemiş mi oldum yoksa ay sonunda bu işlem için komisyon ödeyecek miyim. Bir de ana bakiyeme kurtaranin bakiyesinin karışmamasini ekranda ayrı görünmesini nasıl sağlayabilirim. Sürekli para hareketi var hesabımda. Bakiyemi her an hatırlamam.imkansiz. Bu şekilde sürekli farkında olmadan kurtaran hesaptan kullanirim
(3) 

Conan o'brien in Türkçe altyazılı şovlarını nasıl izleyebilirim

deer hunter #1545501 
Eski ya da yeni program hiç farketmez.
(8) 

Oğluma turizmde kariyer desteği nasıl?

deer hunter #1544721 
Anadolu lisesi mezunu ve bu sene mezuna kalmış bir oğlum var. Yıllardır her yaz ticari işyerlerinde bana yardım etti baya tecrübe edindi.ingilizcesi fena değil. Geçen yaz ona bir iş kurdum baya para kazandı. Ama bunu tecrübesi ve özgüveni artsın diye yaptı. Kazandığı parayı geleceği için kenara attı. 45 gündür iyi bir oteller zincirinin 6 yıldızlı otelinde komi olarak calisiyor çok iyi performans gösterdi daha 18 yaşında olmasına rağmen bugun garson yaptılar. Masasına ek bahsis aliyordu bahsisleri artacak vs. Cruise gemilerinde çalışmak turizmde supervizor olmak gibi hayalleri var. Lisede de turizm okumak istiyordu olmadı. Ders çalışma konusunda da tembel. Hayallerine ulaşması için nasıl yardımcı olabilirim.
(2) 

Airbnbde ödeme yapamiyorum

deer hunter #1543252 
Kart bilgilerini doğru girdim iki ayrı bankadan da ikisinden de bankanız ödemeyi reddetti uyarısı geldi. İnternet alisverise açık limit sorunu yok. Sadece kart bilgileri isterken posta kodu da istiyor. Onu salladım. Posta kodu olayınıi kartla alışverişte ilk defa gördüm. Sorun ne olabilir?
(1) 

Hisse portföy kar hesabı

deer hunter #1542434 
Portföyde diyelim ki 150 bin tlm var. Bir hisseyi 1.7 den almıştım 5500 lot. Bugün 3.2 olunca 1250 tanesini sattım ve daha önce 133 TL'den aldığım bir hisseye 127 TL'den ekleme yaptım. Bu işlemleri yapmadan önce portföy toplam kazancim 35 bin TL idi. İşlemi yapar yapmaz Total bakiyem ayniyken kazancım 31 bin TL olarak gözüküyor. 115 bin TL sermayeyi 150 bine cikardiysam ve hala 150 bin TL ise kazancım neden daha düşük gorunuyor.
(2) 

The Man in the high castle

deer hunter #1542092 
Beşinci bölümdeyim. Çok güzel bir dizi ama bir konuyu beş bölümdür anlamadım. Japon ticaret bakanı ve sahte kimlikli sarışın eleman neyin peşinde ve kime hizmet ediyor. Veliaht prense suikastle ilgileri ne tam olarak?
(7) 

Kaç kat giyinmek kurşunu yavaşlatır?

deer hunter #1541961 
Ya da göğsüne kaç adet a 4 kağıdı koysan ölümcül olma etkisini azaltirsin?

Merminin şiddeti mesafesi vs önemli tabi ama farazi soruyorum. Ya da kurşun geçirmez olmayan hangi önce malzemeden bolca konsa kursunun etkisini azaltir
(1) 

Garanti yatırım hesabında bloke?

deer hunter #1541911 
Normal hesabımdan hisse senedi aldığım hesabıma 250 TL havale yaptım. Bakiyede görünmedi. 86 bin TL'lik hisse senedim olmasına rağmen hesapta 28 bin TL'lik kısımda bloke olduğunu farkettim. Bu 250 TL'ye de bloke konmuş. Herhangi bir vergi borcu veya icra durumu sozkonusu değil. Sebebi ne olabilir. Yatırım müşteri hizmetleri pazartesi aranabiliyor sadece
(8) 

Borsa-kar almak- yanlış mı yapiyorum

deer hunter #1541519 
Hayatım boyunca ticaret yaptım kolay para kazandım. Yatırımdan anladığım tek şey yeni işyeri açmak ve onu da tutturmaktir. Son dönemde artık personel bulamadığım ve kontrol etmekte güçlük çektiğim için yeni şube açmıyorum. Ev almak da dolar almak da benim için yatırım değil. Agresif kazanç tercihim.

Şimdi hayatımda ilk defa 15 gündür borsadayim. Amacim mantıklı uzun vadeli yaparken arada agresif kazançları da yakalamak. Borsadaki mevcut rüzgarın da etkisiyle son 15 günde net yüzde 40 kar elde ettim. Şimdi kar cebe yakisir mantığına da uymak istiyorum. Uzun vadeli malda kalmak da elimdeki lot sayısını arttırmak da.

14 hisseye boldum portföyümu. 3 u kısa vade diğerleri elde tutmalık ama elde tutmalıklar sürekli tavan yapiyor. Karı da almak istiyorum. Şöyle yaptım bugün kapanışa yakın. Misal 105 TL aldığım 152 TL olmuş hisseden Bin tane varsa 350 tanesini sattım. O parayla başka hisse aldım. Şimdi ben kar almis oldum mu yoksa yanlış mı yaptım?

Gypsy dizisini izleyenler?

deer hunter #1540357 
Son bölümde neyi kaçırdım. Jane kızla beraber sam in nisanindaydi. Sonra noldu da birden kız michael in ofisine gidip Alexis e hikayeyi sordu,birden Jane ve Michael delirdi. Bişeyler anlamsızca hızlanmış gibi oldu. Neyi kacirdim
(3) 

Göl kenarı veya yeşillikli tatil

deer hunter #1539349 
2-3 günlüğüne gidilecek. Bir erkek Bir kadın. Bir gün manzara seyredilecek huzur dinlenme. İkinci gün civardaki şehir gezilecek. Nereye gidelim 3 gün için bütçe 7-8 bin
(15) 

Gözden kacirdigim iyi polisiye dizi?

deer hunter #1537355 
Bulalım mi bana?

Bayildiklarim;

The missing
Bron broen
Forbrydelsen
The fall
The chesnut Man
Broadchurch
The killing
Night of
The sinner ilk bölüm
True detective
Fargo
Dark
Black spot
Hannibal


Fena olmayanlar

Cardinal

valhalla murders

Marcella

Sarmayanlar;
The Mentalist

Csi

Mail atan kurumsallari engelleme

deer hunter #1525507 
Zamanında LinkedIn aliexspres vs den bildirim izni vermişim sanırım sürekli mail geliyor. Nasıl engelleyecegimi bir türlü çözemedim. Telefondan nasil halledecegimi teknoloji cahiline tarif edecek birileri çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.
(4) 

İyi kalite suç veya psikolojik gerilim filmi

deer hunter #1511575 
Sevdiklerim

Heat
Robin
The game
Hodejegerne
Eastern promises
Violence of history
True romance
Collateral
A perfect murder
(2) 

Ortak Facebook Messenger çift hesap

deer hunter #1460349 
Benim webden arkadasimin uygulamadan kullandığı ortak bir Facebook hesabımız var işle ilgili..Messenger da ikimizde de yüklü. Msjlar ikimize de geliyor yani..ben şahsi Facebook kullanmıyorum bunun dışında ama bir tane açmak istiyorum. Bu durumda ikinci bir Messenger indirip farklı hesapla kullanabiliyor muyum?
(2) 

Karantinam bitti kalp sorunları?

deer hunter #1456981 
Yüksek tansiyon hastasıyim ama her zaman iyi durumda tansiyonum.
10 önce pozitif çıktım. Burun tıkanıklığı ve balgam dışında hiç belirti göstermeden atlattım.ilaclari vs tam zamanında kullandım..testten önce tomografim temiz çıkmıştı şuan durum ne bilmiyorum. Bugün karantinam bitti ama sol bacagimda ve sol kolumda uyuşma hissediyorum. Kalbimde bir baskı hissi var ama nefesimde sorun yok. Bu hastalığın bazı kişilerde kalp yetmezliği veya kapakçık sorunları veya bacak ve kalp damarlarında ciddi pıhtılaşma ve neticesinde ani ölüm hipoksi veya kalp krizi yarattığı biliniyor. Şimdi ben normalde tansiyon teşhisi aldığım 3 yıldan bu yana düzenli coraspin 100 mg kan sulandırıcı kullanıyorum. İki aydır da coronaya yakalanıp haberim olmazsa önlem olsun diye günde ikiye çıkardım coraspini.
Bütün bunlara rağmen damarlarımda pihtilasma olmuş olabilir mi? Hastaneler biraz sakinlesse kardiyologa gideceğim ama şuan içimden gelmiyor.
Kapakçık sorununun veya kalp yetmezliğinin coraspinle onlenemeyecegini biliyorum ama en azından pihtilasmadan yirtmis miyimdir?

Conan o brien Türkçe altyazılı nasıl nereden izleyebilirim

deer hunter #1456556 
Eski bölümler de olur
(1) 

Börü dizisi 5.bölüm

deer hunter #1452695 
Ekip Osman alan Paşa'nın evinde (Engin alan) paşayla konuşarak paşayı nasıl öldüreceklerini konuşuyorlar gayet dostane bir şekilde. Sonra da öldürmeyip beraber darbeye karşı çalışıyorlar. Orda noluyor kaçırıyorum sanırım. Paşayı öldü gösterme planı mı yapıyorlar paşayı öldürmenin mücadelenin bir parçası olduğunu düşünüp vaz mı geçiyorlar? Yani irfan başkan Kemal i paşayı öldürmeye mi yolladı gerçekten? Hepsi aynı tarafta sonuçta.
(3) 

Yükseklik, dağ, düşme korkusu içeren video

deer hunter #1446389 
Şiddetli bir yükseklik korkum var ama aynı zamanda heyecan bagımlısıyım. Yalçın bir kayalıkta düştü düşecek yürüyen,bisiklet süren kişilerin videolarını izlemekten çok keyif alıyorum. Yüksek bina videoları da ilgimi çekiyor ama keskin kaya üstünde yürüyen kişileri izlemek kadar değil. Bu tarz videoları nasıl bulabilirim?
(1) 

Spotify aileye davet yapamıyorum

deer hunter #1430647 
Spotify premium 6 kişilik aile pakedine üye oldum. Üyelik işlemlerini yaparken davet et butonu vardı. Şimdi bulamıyorum. Bütün uygulamA ayarlarını kurcaladım bulamadım.
(3) 

Seyahat yasağı/ HES kodu

deer hunter #1423356 
Bakan bugün hayat eve sığar uygulamasından alınacak kodla bayram sonrası uçak ve trenle yolculuk yapılabileceğini vurgulamis. Butun haber sitelerinde de uçak ve tren vurgusu var. Otobuste farklı bir durum mu var anlamadım?
(1) 

Rusça bir kitabı nasıl bulup alabilirim?

deer hunter #1420993 
Türkiye de seninle başlamadı ismiyle yayınlanan mark wolynn in kitabının Ruscasi olup olmadığını nasıl öğrenip, varsa da nasıl nereden satın alabilirim. Rusça bilmediğim için nasıl arayacağimi da bulamadım.
(2) 

Covid/plazma bağışı/ cinsiyet

deer hunter #1417827 
Az önce sözlükte bir plazma bağışı isteği gördüm. Kadın bir covid hastası için erkek bir plazma bağışçısı aranıyor. Cinsiyet ne gibi bir belirleyici oluyor bu durumda bilen var mı?
(10) 

Corona/solunum sıkıntısı basladi

deer hunter #1416549 
İki saattir solunum sıkıntısı var. Ama burun tıkanıklığı dışında başka hiçbir belirti yaşamadım. Solunum sıkıntısı psikolojik değil eminim. Ne yapmaliyim? Ankaradayim 112 yi mi aramaliyim yoksa kendi imkanlarımla yakındaki hacettepeye mı gideyim. Orada kalma ihtimaline karşı çanta hazirlasam?
(1) 

Ace2 içeren ilaçlar/ corona

deer hunter #1412502 
İtalya ve Çin'deki araştırmalar hipertansiyon ve kalp hastası olup belli tip tansiyon ve kalp ilacı kullananların virüse yakalanma oranının çok yüksek oldugunu gösteriyor. O ilaçların Türkiye'de hangileri oldugunu bilen var mı? Veya sözkonu olan bir etken maddeye o maddenin adını bilen var mı?
(1) 

Facebook ta kaybolmayan Messenger bildirimi

deer hunter #1410905 
Bir tane bile spam vs okunmamış mesaj olmamasına ragmen Facebook'ta süreki bir adet mesaj işareti var. Bir mesaj geldiğinde ikiye çıkıyor. Okuyunca yine bire düşüyor. Dün biri tek harflik bir mesaj gönderdi ondan sonra başladı.virüs olabilir mi?
(2) 

Netflix in Türkiye ve Dünya'da anlık abone sayısını

deer hunter #1410904 
Geçmiş ve bugün için görme şansımız var mı? Misal türkiye Netflix in 3 gün önceki ve bugünkü abone sayısını?
(1) 

Aşti ücretsiz servisler gece 2 de çalışıyor mu?

deer hunter #1401650 
İnternette net bir bilgi bulamadım.
(1) 

Nokia 3.1 ekran şifresini unuttum

deer hunter #1399446 
Nasıl açıcam? Google'dan veya YouTube'dan Türkçe bir bilgi bulamadım.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık