(4) 

en büyük a101

biseysorucam #1428710 
selam, anadolu yakasında özellikle, en büyük a101ler nerelerde var bildiğiniz?
(1) 

araç bakım - cam filmi - servis

biseysorucam #1427860 
Merhabalar arkadaşlar,

Birkaç sorum olacaktı da..

1-şimdi bizim arabanın birkaç yerinde göçük falan var mesela bagaj kapısındaki bir bölüm içeri göçtü bir de yan taraflarda falan park ederken ufak tefek yine göçük gibi şeyler var. bunları yaptırabileceğim uygun fiyatlı dürüst birileri var mıdır tavsiye edebileceğiniz istanbulda? şöyle bir bakım temizlik yaptırmak istiyorum da..

2-cam filmi tamamen yasak mı artık, belli bir saydamlık derecesine kadar mı yasak yoksa? eğer değilse onu yaptırabileceğim bir yer de tavsiye edebilir misiniz? çok teşekkürler.. :)

3-toyota için uygun ve güvenilir bir usta-servis var mı tavsiye edebileceğiniz istanbulda, bir problem olması durumunda nereye rahatlıkla bırakabilirim, tercihen anadolu yakası
(2) 

mangal- kendin pişir kendin ye / istanbul (tercihen anadolu polonezköy )

biseysorucam #1426947 
buralarda mangalı hazır alıp kendimiz pişirip yiyebileceğimiz bir yer buldum. fırsat sitelerinde sadece burası var ama başka çok yer var oralarda haritalara bakınca

www.polonezkoynehirpark.com

burayı nasıl bilirsiniz? tavsiye edebileceğiniz başka yerler var mı? mapste bakınca çok mangal yeri var. şöyle yeşillikler içinde ferah bir yer olsun istiyoruz..
(1) 

geri görüş-park kamerası+ekran tavsiyesi

biseysorucam #1426940 
arabaya bundan takmak istiyorum da, aynadan görüntü verenler var, ne bileyim çizgili olanlar var, ayrıca ekranı olanlar var vs, tavsiye edebileceğiniz bir tane var mıdır acaba?
(5) 

araç kokusu/parfümü

biseysorucam #1425144 
selamlar,

hangi kokuları kullanıyorsunuz aracınızda? tavsiye edebileceğiniz neler var acaba?
(3) 

Yeni trafiğe çıkma

biseysorucam #1424102 
Merhabalar istanbulda yeni yeni trafiğe çıkmaya başladım da.. Bu süreçte tavsiyeniz var mıdır? Araç kaskolu. Bunun dışında belgeler falan da tamam da.

1.Şimdi Allah korusun ufak tefek kaza durumunda ne yapmayı önerirsiniz? O kendi arasında doldurulan formlardan bulundurayım mı? İnip hemen video falan mı çekeyim? Nasıl yapayım?

2.Bir de olmazsa olmaz araçta bulundurmam gereken şeyler neler sizce? Akü takviye paketleri falan var benzincilerde. Ne bileyim lastikler için falan mesela ne bulundurayım

3.Mesela araç durdu problem var kimi arıyoruz bu durumlarda, aracın resmi servisini falan mı arıyoruz teknik destek için ne bileyim, araç 7 yıllık. Yoksa kasko firmasını mı arıyoruz ya da bunun için ayrıca oto ilk yardım tadında gezici ekipleri mi arıyoruz çekilmesi falan gerekirse?

Başka tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim.. Teşekkür ederim.. İyi bayramlar bu arada :)
(6) 

hangi fırın?

biseysorucam #1419915 
siz olsanız hangisini alırdınız arkadaşlar?, başka tavsiye de olur. aynı gibi bu ikisi de, bilemedik. arzum mu simfer mi

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bu biraz daha uygun üsttekilere göre fiyat olarak

www.n11.com
(1) 

otelin otoparkı sigortası

biseysorucam #1419235 
merhabalar,

otelin otoparkında vale aracı çıkarırken aracın arka tamponunu kırdı. otel yönetimi arkada bir ustaları olduğunu ve ona yaptıracaklarını, otoparkın sigortası olduğunu ve sigortadan haber beklediklerini söyledi.

bu süreçte dikkat etmem gereken ne var? gidip çıkma bir tampon falan mı takacaklar, nedir bu işin oluru? yetkili servise mi götürmeliler? arkadaki ustaya baktım toyotacı x falan yazıyor. çıkma parça vs falan yazıyor camda. eğer oysa sıkıntı değil mi nedir durum nasıl yapsam?
(5) 

ev arayışı hk.

biseysorucam #1418851 
arkadaşlar selam.

istanbulda mümkünse anadolu yakasında ev arayışı içindeyiz ama orayı tam bilmiyorum.

en önemli önceliğimiz asansör. mümkünse otopark ve deprem sonrası bina olması. aidatla beraber en fazla 2.5-3e kadar çıkabilirim minimum 2+1 70m2 ev için.

maltepe cevizli tarafı nasıl? sanırım oralara yetiyor bütçem..

kadıköy kozyatağı bostancı tarafında da eski binalara yetiyor sanırım.

siz olsanız eski binaya taşınır mıydınız daha merkezi ve düzgün bir semt olması için? kafam çok karışık. yeni bina olması çok iyi olur.

onlar da dediğim gibi maltepe küçükyalı dragos aydınevler tarafında. avrupada olsa nereleri önerirsiniz?

yardımcı olabilir misiniz


not: karşıda 4 leventte çalışıyorum ama yol süresinden bir yere kadar fedakarlık edebilirim bu arada. sadece anadolu yakasında bölgeler bazında neresi uygundur neresi kötü bilemiyorum. marmaraya veya metrobüse yakın olsa daha iyi olur tabi
(1) 

temel ihtiyaç kredisi hk.

biseysorucam #1417841 
arkadaşlar 3bin lira kullandım bundan ama hane geliri olarak kazandığım brüt değil net ücreti yazdım. ilerde sorun yaşar mıyım
(6) 

anadolu yakası ev

biseysorucam #1417283 
arkadaşlar aidatıyla beraber maks 3000 tlye gelecek şekilde 2+1 yeni, asansörlü ve otoparklı olmak şartıyla. nerelerde ev tutabiliriz? anadolu yakası ile ilgili muhit bilgim pek yok piyasasını çözmeye çalışıyorum. marmaraya yakın olsa çok iyi olur mesela bir de. temiz rahat rahat oturulacak muhitler nereler, ne bileyim maltepe cevizli, küçükyalı falan nasıl? nerelerde bakmalıyım ev bu bütçeye f/p olarak?

edit: marmaray da olur, ne bileyim metrobüs de olur. avrupa 4 leventte çalışıyorum çünkü. çok zorlamasın istedim gidip gelmek
(2) 

bakırköy araba kullanmayı bilen birisi

biseysorucam #1417142 
var mı aramızda arkadaşlar hı? çok acil sağlıksal bir sebepten aracımızı kullanarak bizi çok yakın bir yere götürmesine ihtiyacımız var. yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba
(7) 

benzinli araç kalorifer

biseysorucam #1416742 
birkaç saat arabada beklememiz lazım hava soğuk da kaloriferi nasıl çalıştıracağız? araba çalışır haldeyken çalıştırmamız gerekli değil mi yoksa aküyü mü yiyordu neydi tam bir bilgim yok. 1.33 ve hareket halinde olmayan araçta ne kadar yakar ki bi 4-5 saat kalorifer çalıştırsak
(3) 

vakıf temel ihtiyaç destek kredisi

biseysorucam #1416434 
Merhaba,

10 başvurmuştum 3 çıkmış. Daha önce müşterisi değildim o yüzden "internet müşterimiz olmak için kayıt olun" diye link göndermişler, oldum. girdim mobil şubeye. sanki hiç kredi başvurusu yapmamışım gibi herhangi bir kredi başvurum dahi yok, bırakın onaylanmayı vs. daha önce başına gelen oldu mu? tekrar mı başvurmam gerekiyor buradan? ama onaylanmış çözemedim
(24) 

kapıcı aidatı hk.

biseysorucam #1415676 
arkadaşlar selamlar,

bir şey danışacaktım.

istanbul 5 katlı 10 daireli bir apartman düşünelim. bahçesi otoparkı dış ışıklandırması vs yok. kapıcı olayı var o da apartmanda yaşamıyor yani akşamları belli bir saatte çöpe geliyor ve sabah bir kere kapıya bıraktığınız parayla ekmek vs getiriyor.
aidat ücreti: 70 tl

şimdi bu akşam da bize demiş ki "daha önce alt kattaki yaşlı amcaya gazete getiriyorum diye size de getiriyordum ama şimdi o gazete istemiyor gelmeyeceğim bundan sonra".

şimdi piyasayı tam bilmiyorum da, normal mi sizce bu fiyata sabah bir servis+akşam çöp?
ben bugüne kadar eh yani falan diyordum hani ama şimdi sadece akşam çöp almaya da 70 lira biraz saçma geldi, ayda 700 800 lira aidat toplanan bir apartmanda, bilemedim. ne düşünüyorsunuz? yöneticiye yazdım ama tam da emin olamadım piyasadan vs.
(6) 

acun ılıcalı

biseysorucam #1414245 
samimi buluyor musunuz?

fenerbahçe için onlarca yardım organizasyonu düzenledi kanalında canlı yayınlar yaptı vs

şu dönemde o kadar yardıma ihtiyacı olan insan varken kampanyalar organizasyonlar varken hiçbir şey yapmaması bana garip geliyor. belki de yapıyordur ama ben bilmiyorumdur.
(2) 

temel ihtiyaç kredisi hk.

biseysorucam #1413709 
herkes diyor ama, burada sizce kredi notu konusunda biraz daha esnek davranırlar mı?
(3) 

Covid için en doğrusu ne yapmalı İstanbul-bodrum

biseysorucam #1413625 
Bir Diyaliz hastamız var erkek yaş 56 aynı zamanda diyabet ve diyabetik ayak problemi var her gün pansuman yapılmalı, hatta 1 veya 2 ay içinde operasyon olması gerekebilir. Normalde istanbulda bir özel hastanede olacak. Pandemi hastanesi değil bu. Ama şöyle bir durum var.

Biz ilk bu olaylar patlak verince bodruma gönderdik istanbulda çok daha ciddi olacak diye. İstanbul'daki Diyaliz merkezi çok büyük ama testler falan sıklıkla yapılıyor çok iyi bakılıyor Diyaliz konusunda bodruma göre. Bodrumda günde 50hasta gelen küçük bir yetse burada 150 kişi geliyor günde buradaki merkeze. Dedik ki kesin birileri çıkar burada bodrum da riskli olsa da Daha güvenli o yüzden bodruma gönderdik.

Yalnız şöyle bir sıkıntı oldu. Orada bodrumda diyalizde de sürekli gittiği eczanede bile birer Covid vakası çıktı. Dolayısıyla burada korktuğumuz her şey orada da başına geldi. Aynı zamanda hastaneler ağzına kadar vaka doluymuş ve zaten çok kısıtlı sağlık imkanları orada yazlık beldesi olduğu için toplamda Allah korusun bir şeyolsa 10 yatak falan yoğun bakım ünitesi.

Bir de pansuman olayı var kendisi pansumanını yapamıyor açık yara aksatıyor bazen de üşeniyor yalnızken. Eczane falan işi de olsa dışarı çıkıyor tek tük haliyle. Burada hiçbir sıkıntısı olmayacak o konuda.

Sizce bu durumda buraya gelse, sadece diyalize gidip gelse, pansumanını falan biz her gün güzelce halletsek. Allah korusun ayağında bir sıkıntı olması halinde de hastanesine gidebilsek ve Diyaliz dışında dışarı çıkmasına hiç gerek kalmasa daha iyi değil mi? Siz ne dersiniz?

Çok karışık bir durum uzun oldu kusura bakmayın..

edit: bu arada şahsi aracımızla gelecek geliş konusunda sıkıntı yok. ama hasta servisiyle diyalize gidip gelmesi gerekiyor çünkü park problemi var diyaliz merkezinde
(3) 

evden internet

biseysorucam #1411756 
selamlar, evden çalışmaya geçiyoruz da. şimdi evdeki internet sıkıntılı, yok şu anda telefondan bağlanayım diyorum pcye

1-turkcell hat. ek paket almam gerekecek gibi. incelerken gördüm ki hotspot 2 gb gibi seçenekler var bu nedir? zaten ben hotspot olarak kullanamıyor muyum telefonumun internetini?

2-bir de sizce hangi paket tarifeyi alsam? ya da vınn gibi falan bir şey mi önerirsiniz ne yapsam ben ya?
(5) 

maksimum 90.000 tlye alınabilecek en uygun otomatik araç tavsiyesi

biseysorucam #1410972 
selamlar,

2012 model 1.33 aurisimiz var yalnız manuel vites. Bu aradın fiyatı sanırım 75binlerde şu an. Bunu satıp üzerine biraz koyup yerine otomatik bir şey almak istiyoruz. Siz olsanız ne alırdınız f/p açısından şehir içi kullanım yakıt masraf vs göz önünde bulundurursak
(2) 

Bankada risk yönetimi uzmanı

biseysorucam #1406508 
Uluslararası, isimli bir bankanın Türkiye genel müdürlüğünde 2 sene tecrübeli bir uzman aşağı yukarı ne kadar alır sizce
(9) 

kasım süleymani suikasti

biseysorucam #1399720 
selam arkadailar,
bu olay alenen savaş ilanı veya savaş sebebi değil midir? adamlar resmen ülkenin en önemli 2. adamını öldürdüler ve üstlendiler. yanlışlık falan da yok yani ortada. neden henüz bir savaş ve yok ortada sizce? yani biri çıkıp bir ülkenin genelkurmay başkanına suikast düzenlese savaşa girmesi gerekmez mi?
(3) 

yılbaşı marmaray saatleri

biseysorucam #1398381 
uzar herhalde değil mi?
(2) 

telefon tavsiyesi

biseysorucam #1398215 
Selam arkadaşlar,

Dahilisi en az 64 gb olan, ekranı büyük çözünürlüklüğü iyi, kamerası iyi ve işletim sistemi hızlı olan ne önerirsiniz apple harici telefonlar arasında? xiaomi huawei samsung falan. Bütçe maksimum 2-2.5 desek mesela? Bulabilir miyiz
(9) 

Ekrem İmamoğlu neler yaptı?

biseysorucam #1394045 
1-Ekrem imamoğlu göreve geldiğinden beri neler yaptı?

2-Siz bu icraatlardan memnun musunuz, yeterli oldu mu, sizce iyi gidiyor mu veya yavaş mı, her şey çok güzel oldu/oluyor mu cidden?
(1) 

Bu kremler nereye sürülür? (eczacılar doktorlar)

biseysorucam #1392588 
Merhabalar,

Bacağında damar genişlemesi var. Yani damarlar 1-1,5 cm olması gerekirken 4-5 cm imiş.
Belde de fıtık var.

Elimizde iki krem var.

1-Elektra sabah 1 akşam 1
2-Hirudoid sabah 1 akşam 1

Bu kremleri nereye nasıl süreceğiz, üstünü bandajlayacak mıyız vs?

Bu konuda emin olamadık da.. Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.. teşekkürler..
(3) 

Şampiyonlar ligi Gazprom sponsorluğu

biseysorucam #1387336 
İyi akşamlar arkadaşlar,

Bu kadar Abd Rusya çekişmesi varken nasıl oluyor da o kadar fima dururken rusyanın en büyük kuruluşlarından biri gelip avrupanın en bütçeli spor organizasyonuna ve pazarına ana sponsor olabiliyor?
(1) 

Vodafone geçiş tarifesi

biseysorucam #1382904 
Arkadaşlar

79 tl
14gb + sınırsız YouTube (bunu kullanan var mı reklamlar falan yiyor mu normal netten?

79 tl
25 gb

99 tl
14gb + sınırsız YouTube Spotify instagram

Değer mi sizce 20tl farka, deli gibi kullanan biri değilim ama bilemedim. Değmez derseniz 79luklardan hangisi
(4) 

tarife seçiyoruz

biseysorucam #1382424 
arkadaşlar selam,

vodafone pass kullanan var mı? tavsiye eder misiniz? bu youtube için olanı almak istiyorum aslında 14 gb 1500 dk ve youtube pass. cidden kotadan hiç yemiyor mu? bir ara sanki reklamlar kotadan yiyor gibi bir durum vardı kullananlar memnun mu?

Buna alternatif olarak 15 gb 1000 dk 74 lira var türk telekomda aynı civarlarda. ne dersiniz? hangisini alsam.
(3) 

kabataş kadıköy vapur seferleri

biseysorucam #1381569 
arkadaşlar kabataştan kadıköye vapur seferi var mı acaba? inşaat falan vardı ya bir ara yoktu. artık var mı?

çok teşekküeler :)
(5) 

Tavşana yer bulma

biseysorucam #1379243 
Merhabalar arkadaşlar,

Bir tavşanımız var bembeyaz yalnız biraz büyük yavru değil, acaba anaokulu vs nerelere verebiliriz nasıl sahiplendirebiliriz?

Teşekkür ederiz
(2) 

migros fazladan ürün geçmiş

biseysorucam #1377918 
merhaba eve gelince farkettik bir kalıp peyniri iki kere geçmiş nasıl iadesini almam gerekir gidip direkt kameradan kontrol edin mi demeliyim?
(4) 

ssd upgrade macbook pro

biseysorucam #1376665 
arkadaşlar selam upgrade ettim her şe mükemmel ancak dota 2 oynarkenkesik kesik takılıyor ekran. açılış oyun yükleniş harika gerçekten ama neden takılıyordur sizce? çok kısa kesik kesik lag var gibi takılıyor ama lag yok ssdden kaynaklı olabilir mi? her şey harika hızlanmışken bunda bçyle bişe yapma ihtimali var mı?
(3) 

Mac OS x tavsiyesi

biseysorucam #1376117 
Merhaba arkadaşlar.

Bir adet 2012 mid macbook prom var genelde günlük işler ve bazen dota için falan kullanıyorum. Şimdi bunu biraz geliştirmeye karar verdim ilk iş ssd aldım crucial 240gb sonra rami falan alıcam da ssd kuracağım akşam ama bu model için en iyi os x sürümü hangisidir nereden bakar bulurum? Şu an mojove mi mojavr mi ne var memnun da gibiyim ama bilemedim ne dersiniz?
(5) 

apple macbook teknik servis

biseysorucam #1374855 
Arkadaşlar selam,

levent, şişli, bakırköy civarlarında güvenebileceğimiz bir apple teknik servisi var mıdır? Macbook bozuldu da
(1) 

vatan bilgisayar telefon garanti sonucu

biseysorucam #1374304 
iyi geceler arkadaşlar, telefonu 1buçuk hafta önce garantiye vermiştim cuma günü mesaj geldi "ürününüz teslime hazırdır" diye. sanırım masraf çıkmadan parçasını vs değiştirdiler telefon düzeldi demek oluyor bu değil mi?
(2) 

Turkcell platinum havaş şifresi

biseysorucam #1374059 
İyi haftasonları arkadaşlar, acaba telefon numaranızla beraber havaş şifrenizi paylaşabilir misiniz :) duyuru şifre gelir gelmez kendini imha edecektir :)
(2) 

Marmaris merkezde restaurant

biseysorucam #1372743 
5 gün kadar buradayız da, akşamları nereleri önerirsiniz
(1) 

bakırköy berber

biseysorucam #1372509 
bakırköyde uygun fiyatlı berber tavsiyeleriniz var mıdır
(1) 

nakliye tavsiyesi

biseysorucam #1370520 
arkadaşlar selan, istanbul avrupa yakasında bir taşınma işimiz var da, ucuz ve temiz yollu bir tavsiyeniz var mıdır acaba?..
(2) 

ev temizliği tavsiyesi

biseysorucam #1370235 
istanbul avrupa yakasında,

boş 3+1 110 m2 ev, hiçbir mobilya eşya yok henüz ancak inşaat sonrası da değil, temiz ev aslında ama girmeden önce temizletelim istiyoruz yine de

camlar silinecek yerler kapılar mutfak dolapları banyolar. bunun için uygun fiyatlı nereyi tavsiye edersiniz? ne kadar tutar aşağı yukarı? kaç saat tutmak lazım?

çok teşekkürler..
(1) 

taşınma işlemleri

biseysorucam #1369887 
arkadaşlar selam. yarın bir kira sözleşmesi yaparak taşınacağım bir aksilik çıkmazsa.

bu elektrik-su-doğalgaz işlemleri nasıl işliyor? şu anki evimde doğalgaz yok ancak geçeceğim evde var. yeni abonelik açacağım. elektrik ve suyu da nakil mi yaptırmam gerekli veya eskiyi kapatınca yenisini hemen açtırmam lazım falan. nasıl işler bu işler nasıl yapayım sizce?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık