(1) 

Lazer ile diş beyazlatma yapan oldu mu?

wiekannich #1438605 
Daha önce diş teli çıkarılırken beyazlatma işlemi yapmışlardı, diş minesini aşındırdığı için çok mutlu değildim açıkcası. Lazer ile yapılan işlemi tecrübe eden olduysa fikirlerini alabilir miyiz ? Birde ne kadar fiyat ödediniz bu işlem için ?
(1) 

Elektro klasik gitar arıyorum

wiekannich #1438465 
Bütçem 400 euro, thomann'dan alabilirim.
Yamaha ntx1 baktım fekat çok emin olamıyorum.
Neck'i ince olacak, elektro gibin. Preamp'ı ortalama olan, kendi sesi de güzel olan cutaway bakıyorum. Yamahacıyız ama tercihen takamine vs falan 2. elde de güzel 10 yaşına kadar bişeyler yakalayabilirim ebay-klein'da.
(2) 

Saç dökülmesini engellemek için neler yapıyorsunuz ?

wiekannich #1438333 
Argan yağı kullanıyorum,
bunun dışında alabileceğim bir önlem var mıdır acaba yoksa olay tamamen genetikte mi bitiyor ?
(14) 

günümüz ilişkilerinde bir gariplik yok mu ?

wiekannich #1437972 
Er kişiyim baştan belirteyim,
Aşırı garibime giden tavırlar görmeye başladım yakın zamanda artık ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum.

- Evlenme arifesinde arkadaşım var, herifin tek derdi ukraynaya gitsemde bar bar gezip önüme gelenle kırıştırsam. Bu laflarını duyana kadar melek gibi çocuk derdim. Kızla 6 yıllık ilişkisi var. Abi diyorum niye evleniyorsun o zaman, ya diyor bu kadar yaşanmışlık var alışmışlık var bu saatten sonra bidaha nasıl bulucam böylesini.
- Ev sahibimin evliliğine 1 gün var. 1 gün ya. Herif geldi, alkolü alınca döküldü. Abi şu kızı ayarladım şöyle yapıcam böyle edicem. Ulan yarın düğünün var be kitapsız diyemedim tabi.
- Evlenmiş tonla arkadaşım var, hepsinin cebinde 2. bir tuşlu telefon. Eşten gizli yapılan tonla kaçamak, eşlerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar merak ediyorum. Çocuğu olan var. Birini çektim sordum, yüzüne yüzüne ulan dedim sen utanmıyor musun eşin hamile olacak bide. Verdiği cevap evlen sen de anlarsın. Ulan ben bekarım senin kadar zamparalık peşinde koşmuyorum.
- En bombasını yakın zamanda duydum. Evlenme arifesinde çok zengin bir arkadaşım var, çocuk aldatmayı marifet zannediyor. Ne kadar efendi bi çocuktu halbuki lisede, ya kızların falan yüzüne bakmaya çekinen bir adamdı. İşin acı tarafı kız bunun farkında defalarca kez yakalanmasına rağmen parası için gözardı ediyor. Çocuğa neden böyle yapıyorsun abi sana yakışıyor mu diyorum neden evleniyorsun o zaman diyorum. Cevap benim böyle aldatmamı başka kadın çekmez oluyor, he bide seviyormuş ?
- Yakın zamanda hanım hanımcık diye bildiğim bir arkadaşım evlendi, çocuk hali vakti yerinde iyi kazanıyor vs. aman allahım neler duyayım bu mutasıp çiftin erkek tarafı taş üstünde taş bırakmıyormuş, kız da yine yukardaki örnekte olduğu gibi hediyelere, değerli eşyalara boğulup göz ardı ediyormuş (direk sahibi olduğu iş yeri ortağından dinledim)

Bunlar ciddi ilişkisi olan taraflar, birde bekar arkadaşlar var.

Önceden futbol, siyaset, ekonomi geyiği dönerdi masalarda. Şimdi kimi arasam kimin halini hatrını sorsam iş dönüp dolaşıp buraya geliyor. Abi şuna şöyle yaptım kanka buna böyle yaptım moruk 3 günde 3 kızla rekora çıktım vs.

Derdim kimseyi yargılamak değil (evliler hariç), ama bu adamlar böyle değildi, en azından yakın zamana kadar böyle değillerdi. Yaşça büyük gösterdiğim için kendimden önceki jenerasyonla da çok vakit geçiririm, hiçkimseden böyle şeyler duymuyorum. Evliliğinden mutsuz olduğunu dile getirenler bile var ama hiçbirinin cebinde 2. tuşlu telefon yok. Mesele bu 90 sonrası doğanlarda.
Acaba böyle şeyler hep vardı dile getirilmesi mi normalleşti ?
(9) 

Avrupada nerede çalışmalı/yaşamalı

wiekannich #1435395 
Selamlar,
2 sene münihte çalıştım, doğa vs güzel fakat bavyeralılar bayağı soğuk adamlar, sevemedim. Berlini düşünüyorum, orası biraz daha internasyonal diyorlar.
Türk kimliği ile entegrasyon sorunu yaşamadan sosyal olarak doyurucu bir şehir arıyorum. Almanya dışı da olabilir.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık