(1) 

Farklı müzik aletleri için hazırlanan notalar nasıl dönüştürülür

northern eagle #1422973 
Bir şarkının piyano için düzenlenmiş notalarını klarnet noktalarına nasıl uyarlayabilirim, bunu öğrenecek kadar nota bilgisi edinebileceğim bir aplikasyon var mı?
(5) 

Günlük hayatımı düzene sokmak istiyorum ama nasıl

northern eagle #1420505 
Merhaba, bu ay 22 yaşına gireceğim ama şu an hayatımı düzene sokmanın tam sırasıyken karantinayı bahane edip spor ve yabancı dil falan hariç günlerimi verimsiz geçiriyorum. Bunu düzeltmek için aklımdaki en uygun çözüm hayatımdaki herşeyi bir plan dahilinde uygulamak ama sorun şu ki plan yaparken başarılı olamıyorum, yani hem planı yaptıktan sonra aklıma yeni eklemeler geliyor, hem de plan tam tıkırında gitmediği zaman (en ufak farklılıkta) anında eski moduna dönüyorum.
Bu konuda her türlü tavsiyeye açığım, teşekkürler.
(2) 

21 yaşında elektro gitar çalmaya başlamak ve genel sorular

northern eagle #1416965 
Merhaba, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. enstrüman konusunda garmon tecrübem var (parmaklarım uzun ve ince) fakat telli çalgılarda deneyimim yok ve şu zamana kadar da sadece dinleyiciydim fırsat bulamadığımdan (veya biraz kendimi kandırdığımdan) ama yaşım alıp başını gitmeden önce her gün en az bir kaç saat uğraşarak 3 4 senede bu enstrümanda ciddi bi ilerleme kaydedebilir miyim merak ediyorum?
İkinci olarak piyasadaki yaygın modeller hakkında bilgi verebilir misiniz, bir adult beginner için ikinci el dahi olsa hesaplı bir set öneriniz var mı?
Üçüncü olarak ingilizce ve türkçe önerebileceğiniz ücretli ücretsiz internet kaynakları var mı başlangıç için?
Dördüncü olarak amfi ve gitar arasındaki ilişki ne kadar hayati yani gerçek amfi yerine başlangıç aşamasında gitarı bilgisayara bağladığımızda seste çok büyük bir kalite düşüşü söz konusu olur mu?
(2) 

Avrupadaki cogu konser ve etkinlik bilgisine erisebilecegim bir site

northern eagle #1407535 
Merhaba, bu yaz haziran temmuz arasi ispanyadan baslayip danimarkaya kadar bir seyahat planlamak istiyorum ve seyahatim sirasinda ozellikle muzik ile ilgili lokal etkinlikler dahil her turlu konser ve etkinlikten haberdar olmak istiyorum fakat google'da bilgi kirliligi oldugundan buraya sormak durumundayim.
Bu tarz guzel bir site biliyor musunuz ve boyle bir seyahatin planlama asamasiyla ilgili ne tavsiyeleriniz olur?
(8) 

Öğrenci vizesi almak ne kadar sürer ve süreç hızlandırılabilir mi

northern eagle #1400706 
Merhaba, ayın sekizinde ispanya elçiliğine öğrenci vizesi almak için gerekli tüm belgelerimi tamamlayıp verdim fakat görevli işlemlerin iki haftadan uzun sürebileceğini söyledi.
Bu durum benim için problem çünkü çok önceden 22 sine uçak bileti almıştım ve ispanyadaki okulum da gene erkenden başlayacak, bilet tarihi değiştirme seçeneğim yok.
Sonuçta iki haftadan daha az sürede (8-21) öğrenci vizesi çıkar mı ve öğrenci vizesi konusunda işlemlerimin nispeten hızlı yapılması için bir şey yapabilir miyim?
(2) 

İstanbul'da gönüllü olarak çalışılabilecek bir kurum-kuruluş?

northern eagle #1377834 
Merhaba. Gönüllü olarak çalışmam için benden, okulumdan götürebileceğim bir izin belgesi hariç herhangi belge istemeyecek ve çok fazla çalışma şartı aramayan, haftada birkaç saat için çalışabileceğim bir kurumu-kuruluş bulabilir miyim istanbul'da?
(5) 

6 ayda nasıl günlük hayatta yeterli olacak seviyede İspanyolca öğrenirim

northern eagle #1367835 
Selam, Erasmus kazandığım için yarım sene sonra İspanyaya gideceğim (Bilbao - Bask Bölgesi)
Herneyse, şu zamana kadar hep İngilizcem Erasmus sırasında yeterli olur diyordum ve İspanya da çok beklediğim bir yer değildi fakat Erasmus için İspanya çıktı ve şimdi acilen bana günlük hayatta yetecek düzeyde İspanyolca öğrenmem lazım.
Bu açıdan sizce yarım sene içinde İspanyolcamı nasıl günlük hayatta hiç sorun çekmeyeceğim bir seviyeye çekerim?
Önerebileceğiniz her türlü kaynak, site, sohbet platformu vs. için şimdiden çok teşekkür ederim.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık