(4) 

adobe programlarını rahatça kullanabileceğim laptop önerisi

stationary traveller #1520673 
merhaba, hiç anlamadığım bir konu olduğu için yardımınız gerek. en ufak bir fikrim bile yok. grafiker değilim ancak bazen iş sebebiyle photoshop, after effects, illustrator ve premiere’de küçük işlerim oluyor. bana bu programları kasma, donma vs. olmadan seri şekilde kullanabileceğim bir laptop önerebilir misiniz? marka takıntım yok, herhangi bir markadan olabilir. bir de ortalama ne kadar bütçe çıkarmam gerek bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.

bir de son bir sorum var, şu dönem almazsam haziran sonrası daha da pahalı bir fiyata almam gerekecek sanırım zamlarla beraber. her şey daha da zamlanmadan beni en azından 4-5 sene idare edecek bir laptop almam çok iyi olur. şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

kreatif reklamcılık hakkında kitap önerisi

stationary traveller #1520484 
merhaba kreatif veya dijital reklamcılık hakkında mutlaka oku dediğiniz kitapları öğrenmek isterim. birden fazla öneri de yapabilirsiniz ama mutlaka ilk bunu oku dediğinizi ayrıca belirtirseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
(1) 

yüz nemlendiricisi hakkında birkaç soru

stationary traveller #1505315 
merhabalar, geçmişte dönemsel olarak kullansam da, kendimi nemlendirici kullandığım zamanlar daha iyi hissettiğim için özellikle son bir senedir düzenli olarak yüz nemlendiricisi kullanıyorum.

sırasıyla: Neutrogena Hydro Boost Water Jel ve Diadermine Karma Ciltler Için Ferahlatıcı Jel kullandım. bu ikiliden uzun vadede istediğimi alamadığım için şu an Isana Q10 Gece Kremi kullanıyorum. (uyumadan temiz cilde)

sorum şu: ilk ikisi jel formunda olduğu için sürerken ve sonrasında yüzüm çok fazla nemleniyordu, yani bariz bir ıslaklık vardı yüzümde. isana ise tam tersi daha yoğun bir formda ve sürdüğümde daha zor yüzüme emiliyormuş gibi hissediyorum. isana sonrası yüzüm bebek poposu diye tanımlanacak seviyede bir dokuya, yumuşaklığa geçiyor ve cilt tonumda gözle görülür mat bir pürüzsüzlük oluyor. diğer ikisinde böyle bir şey olmuyor ama yüzüm daha nemli gibi hissediyorum. anlayamadığım nokta şu, hangisi doğru olanı? bir nemlendirici krem yüzü yumuşatıp, cilt tonunu eşitler mi yoksa daha ıslak mı durmasını sağlar? (cildim kuruya yakın karma, e-26)

başka krem öneriniz olursa duymak isterim ama asıl merak ettiğim nemlendirici olarak tanımlanan yüz kremlerinin asıl işlevi. ayrıca tonik, kil maskesi, peeling, yüz temizleme jeli gibi yan ürünleri de belirli aralıklarla kullanıyorum. belki soruya bizzat katkısı olan bir değişkendir bunlar.
(4) 

zararlı paket gıdalardan uzak durmak için alternatif atıştırmalık önerileri

stationary traveller #1499828 
leblebi - kuru üzüm ve bitter çikolata dışında bir alternatif bulamıyorum.

diğer kuruyemişler de düzenli tüketmek için gereğinden pahalı. elma, muz ve birkaç meyve hariç meyveler gün içerisinde pratiklik açısından kullanışsız. züber'in ürünleri de aynı şekilde çok pahalı.

aşırı pahalı olmayan gün kurtaracak sağlıklı atıştırmalık önerilerinize açığım.


tadım'ın bu barları leziz ama içerik açısından sıkıntılı gibi.
www.tadim.com.tr
(1) 

telegram'da engellenen kişiyle aynı grupta olmak

stationary traveller #1499603 
engellediğimiz kişi yazdıklarımıza ulaşabiliyor mu? veya alıntılabiliyor mu?
(3) 

bu tişörtün hangi bedenini almam gerekiyor?

stationary traveller #1485905 
boy:1.88 kilo 82

large mı medium mu?

www.trendyol.com
(3) 

dijital pazarlama alanında kariyer yapmayı düşünen birine tavsiyeleriniz

stationary traveller #1473182 
merhabalar bu alanda kariyer yapmak isteyen ve daha yolun başında olan birine kendini geliştirmesi için neler tavsiye edersiniz? iyi derecede ingilizce bilgisi, google'ın pazarlama araçlarının kullanımı, sosyal medya reklam araçları kullanımı-planlamaları ve photoshop dışında neler önerirsiniz?
(1) 

sanat hakkında kitap önerileri

stationary traveller #1450136 
Görsel Düşünme, Göz Kırparken, Görme Biçimleri, Pasajlar, Poetika , Sanatın Öyküsü, Dört Arketip gibi öneriler bekliyorum. Başlığı biraz anlaşılmaz/genel yazmış olabilirim. Teşekkürler.
(2) 

analoji, metafor, alegori arasındaki fark nedir

stationary traveller #1426683 
sb.
(7) 

orhan pamuk - murakami başlangıç önerisi

stationary traveller #1426104 
bu iki yazarın daha önce hiçbir kitabını okumadım. ikisinden de birer kitap seçip okumak istiyorum. başlangıç için ne önerirsiniz?
(1) 

bir sokağın, caddenin, binanın 2017’deki görüntüsünü bulmak

stationary traveller #1424197 
google maps, yandex maps veya başka bir hizmeti kullanarak bunu yapabilir miyim? biraz kurcaladım ama bulamadım.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık