(2) 

online pilates dersi

love and trust #1446945 
bildiğiniz uyguladığınız, online pilates hocası veya programı var mı?

leyla ile mecnun sevenlere bir sorum var (dizi)

love and trust #1445064 
leyla'nın ölümünden sonra mecnun bir süre kendisini suçlayıp duruyor, aksakallı dede'de boşuna kendini suçlama, sen ne yaparsan yap sonuçöböyle olucaktı diye bir konuşma yapıyor. bu konuşma sırasında bembeyaz bir salonda (paralel evren gibi bişey) zaman kavramını anlatıyor, takvim yaprakları falan var.. çook eskiden izlemiştim bu sahneyi bulamıyorum? kaçıncı bölümdeydi bilen var mı?
(6) 

sonbaharın ruhu

love and trust #1441310 
sonbaharın ruhunu hissedebilmek için yapılabilecek şeyler sizce neler olabilir?
(7) 

Hüzün dağıtma aktiviteleri

love and trust #1428530 
Annem vefatından sonra oluşan hüznümü üzerimden halen tam atamadım. Zaten haftanın 3 günü mutlaka aglıyorum. Neşeli gibi gpzukmeye çalışsam da o gülücük ve enerji üzerimde en fazla 5 dk duruyor. Sonra yine aynı. 7 aydır böyle. Bu hüznü atmak için bana ne önerirsiniz. Bi de covid patladı, kimse kimseyle görüşmüyor.. can sıkıcı durumlar.
(5) 

kampçılara soru

love and trust #1427519 
aşağıdaki yataklardan hangisini önerirsiniz?

sanki birisi, diğerine göre daha tercih edilebilir/di? çizgili olan mı, çukur çukur olan mı?

www.decathlon.com.tr

www.decathlon.com.tr
(3) 

ikinci el kıyafetler

love and trust #1426421 
elimde koca üç poşet eski kıyafetlerim var. hepsi sağlam. giyilebilecek sağlamlıkta. mont hırka, yazlık/kışlık bir sürü. çöpün yanına koymaya kıyamıyorum bunları nereye götürebilirim? kadıköydeki belediyenin açtığı "açık dolap" telefonlara cevap vermiyor. kıyafet kumbaraları da mart ayında kaldırılmış. sizce nereye teslim edeyim bunları?
(2) 

uykusuz ve oruçlu

love and trust #1423575 
hiç uyumadım ve oruçluyum.. kafam aşırı düşüyor. 6 saat daha dayanmam gerekiyor. yüzümü yıkaya yıkaya bir hal oldum. uyku açan başka ne tür önerileriniz olur? (not: oruçspor)
(5) 

canım simit çekti

love and trust #1422411 
oruçluyum ve canım taş fırın simidi çekiyor. kadıkoyde genelde pastaneler olduğu için, taş fırın simidi alabileceğim bir fırın var mı?
(5) 

1 tencere tarhana çorbası/çöpe atmak

love and trust #1419305 
şimdi, dışarda bekleyen bir tarhana vardı (kuru, daha pişirilmemiş olarak) ama tarhanaın içine süt gibi envai çeşit vitamin girdiği için dışarda tutulmaması gerekiyormuş. dün pişirdim ama bir tuhaflık var, tarhana çorbası gibi olmadı. tadı da ekşi.. sanırım dışarda bozulmuş.

1 tencere tarhanayı nasıl çöpe atabilirim? ne yapabilirm? lavabodan dökülmez sanırım?
(1) 

Mahatma gandi vs ingiltere

love and trust #1416215 
Mahatma gandi nin ingiltere devletini bitirdiğine dair bir konuşma işittim ama tam anlayamadım. Nedir bunun aslını astarını bilen var mı
(3) 

özel hastane sorusu

love and trust #1414273 
tamamen hazırlıklı olmak için soruyorum. olası bir durumda özel hastaneye gitmek istesem, her özel hastanede test yapılıyor mu? sgk kapsamında emekli olan babam için, sigortası özel hastanedeki tedavi masrafını karşılar mı?
(18) 

eve kedi almak

love and trust #1399270 
eve kedi alacağız, ama ilk defa kedimiz olacağı için, bizi çok yormayan, sakin, çok fazla tüy dökmeyen iyi huylu bir kedi almak istiyoruz. cins olarak ne önerirsiniz? bunun dışında başka önerileriniz ve tavsiyeleriniz olur mu?

yatak odalarına girmesini istemiyoruz mesela. eğitilebilir mi kediler?
(1) 

göğüs ve midemde bir ağırlık

love and trust #1398286 
1 ay önce oldukça üzüntülü bir durum yaşadım, alışıyoruz giderek. bu ek bilgiyi verdikten sonra ,

normalde sigara kullanmayan birisiyim, buna rağmen iki üç günde bir, sanki 100 tane sigarayı arka arkaya içmişimcesine göğsümde ve midemde bir ağırlık, kekremsi bir his. sanki öksürücekmişim gibi göğsümde bir duman hissi oluşuyor. bununla beraner biraz aşağıda midemde de adeta oturmuş bir taş, akşama kadar duruyor. ertesi gün birşey kalmıyor. iki gün sonra tekrarlıyor

buna benzer birşey yaşayan oldu mu?
(9) 

Babamin aglayamamasi

love and trust #1394919 
2 hafta once annemi kaybettik, evlatlari olarak biz uzuntumuzu aglayarak ifade edebilirken babam aglayamiyor, kendini cok sıkıyor, ara ara biraz gozyasi akitiyor ama sanki soyle doyasiya aglayabilirse rahatlicak, uzuntusu mide ve bagirsaklarina vurdu. Onu nasil aglatabiliriz?
(2) 

bir taşı bir taşın üzerine koymak

love and trust #1383575 
"Daha hayattayken bir taşı bir taşın üstüne koy. Gülleri ve bülbülleri göremeyip gün boyu evinde oturan adam Dünyanın kendisini hiç görebilir mi?"

puslu kıtalar atlası'ndan. "daha hayattayken bir taşı bir taşın üzerine koymak" somut anlamda nedir?
(7) 

Daha iyisini bulurum umuduyla

love and trust #1383100 
İliskiyi bitiren ama isler umdugu gibi yurumeyince geri donmenin yolunu yapan eski sevgiliye ne yapilir?
(16) 

arada kalmak

love and trust #1381069 
hiç kalbiniz ve aklınız arasında kaldığınız oldu mu?
(7) 

sanat duygusu

love and trust #1378903 
sanat duygusundan yoksun olmak insanın hayatını nasıl etkiler?

edit: sanat duygusundan yoksun olmak insanın "karakterini" nasıl etkiler demek isterim
(2) 

yoksulluk

love and trust #1378430 
"Reşat Nuri Güntekin ve eşrafı Erzincan dolaylarında ‘halk ne durumda’ diye teftişe çıkarlarken arabaları bozulur, dağ başındadırlar ve bir hane görürler, ordaki fukara da bunları görünce telef eder kendini. Onları görünce eli ayağı birbirine dolanan yoksul, hemen onları davet eder.

Reşat Nuri Güntekin misafir oldukları evi tarif ederken ‘yoksulluk tüm manasını yitiriyordu’ der. Çırıçıplak bir evdir bu, ancak bu yoksul yine de çırpınmaktadır. Ve konuşmaya başlar:

- Ağalar efendiler hoş geldiniz, elim boş yüzüm kara. Ne altınıza serecek bir sergi ne önünüze koyacak bir şeyim var. Ben en iyisi size kalkıp bir oynayayım, der…"



bu hikayeyi duyan oldu mu? okuyunca ne hissettiniz? ben ilk okuduğumda aşırı üzüldüğüm zamanlarda olduğu gibi şöyle bir midem kalktı, ağlıyacak gibi oldum. bu olay gerçekten olmuş mu?
(12) 

kurtlar vadisi

love and trust #1375849 
ya zamanında ben bu diziyle mafya dizisi diye çok dalga geçtim, ama baya övülüyor, sizce başliyim mi?
(2) 

Kaçkar ultra

love and trust #1375346 
Kaçkara gitmeyi düşünüyorum. Eylülde kaçkar ultra koşusu var ancak ben koşucu değilim. Parkurlar 45k-15k-5k olarak belirlenmiş. Şimdiye kadar ormanda 25klık deneyimim var. Sizce 45 k 1 günde yürünür mü?
(2) 

rize-artvin

love and trust #1367079 
tatilde rize ya da artvinden birine gitmek istiyorum, ama tur şirketinden ziyade, sadece buraya gidip kalmalı bir tatil yapasım var. önerileriniz neler olur? not: aracım yok
(1) 

köpek kovucu/kaçırtıcı

love and trust #1364299 
kampçılığa yeni başlıyan kardeşiniz için köpek kovucular gerçekten işe yararlı mı, değil mi? yararlı ise hangisini önerirsiniz?
(2) 

Kamp sandalyesi

love and trust #1359652 
Alicaz, dekatlondakiler kilifsiz oldugu icin oradan almadim, 75-100 lira arasi kilifli bulabilecegim bi kamp sandalyesi nereden bulurum, kadikoy ya da besiktastan alabilirim. Migros demeyin, onlarinki begenmedim.
(6) 

Sosyal medya nazarı

love and trust #1357884 
Arkadaşlar benim soyle bir teorim var, buyrun tartısalım

Hepimizin uzerınde bir mutsuzluk bşr tatminsizlik, bi işlerin yolunda gitmeyişleri, üç gün mutlusak, dordüncü gün işlerin kesin bozulması, ardından gelen mutsuzluk, tatminsizlik, istiklal marşı ve kapanış.
Ardından yeni arayışlar yine üç gün mutluluk ve ardından gelen işlerin bozulması.

Ulan var ya, bu sosyal medya çıktı çıkalı hepimize nazar deyiyo, bişeyden mutlu olup çat fotosunu koyuyorsun, sevgili, evlilik, iş, okul başarıları vsvs. Sonra gelsin nazarlar

Herkes birbirine nazar değdiriyor.
(3) 

schengen vip başvuru

love and trust #1357392 
vize randevumuz bugun saat 10'da. ama evraklar tam olduğu için biz gitmicez. sorum şu: kaç günde pasaportu geri alabiliriz? vip olarak başvurduk.
(3) 

çadır sorusu

love and trust #1357045 
almak istediğim çadır için ölçüler aşağıdaki gibi; bu çadırın zeminde kapladığı alanı buradaki şifreli yazılardan öğrenebilir miiym? decathlon çadırları için 120x200 gibi şeyler diyor ama burada bazı kısaltmalar var, tam anlayamadım.

SLEEPS 3 People
FLY MATERIAL 75D, 210T, Polyester Ripstop PU 5000mm
INNER MATERIA LB3 Polyester Mesh
FLOOR 75D Polyester PU 10000mm
FABRIC TREATMENT Fire Retardant, UV Treatment
POLES 8.5mm Aluminium
INTERNAL FLOOR AREA 4.4m2
PACKED WEIGHT 4.5kg
MINIMUM WEIGHT 3.6kg
PACKED SIZE 56 x 18 x 18cm
PACKED VOLUME 18.3L
PEAK HEIGHT 1.4m
(6) 

bana kol saati seçelim mi

love and trust #1355607 
(5) 

spotifyda takip ettiğiniz podcastlar

love and trust #1355601 
var mı? ilginç diyebileceğiniz örneklere ihtiyacım var.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık