(2) 

Seslendirme Yaparak Youtube Videolarımdan para kazanabilir miyim?

sislerrr #1435984 
merhabalar,

geçen sene açmış oldugum bir kanalım var. tabi ki videolar hep resim üzerine ve bu resimler de google, pinterest vs üzerinden alınanlar. yaklasık 2 milyon izlenme ve 4 bin abone elde ettim. ama youtube 2 kez para kazanma talebimi reddetti. ( nedeni ise tekrar kullanılan içerik gibi bir şey yazmıslar.) peki seslendirme yapsam ne kadar etkili olur ? onay alma şansımı arttırır mı ?

tesekkurler..
(3) 

Ankara'da dişçi önerisi ?

sislerrr #1431869 
Selam Dostlar,

önerilerinizi beklerim.
(2) 

N11'deki Ekran Kartı

sislerrr #1424604 
Selamlar,

Neden bu kadar ucuz?
(sitesinde 500 dolar civarı olan bu ekran kartı n11'de 200 TL.)

urun.n11.com
(3) 

10000 TL'ye kadar laptop önerisi

sislerrr #1424013 
Selamlar,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun.

10.000 tl tutarını geçmesini istemiyorum. uzun bir süre beni idare etsin ve işlemci nesili vs ileriye yönelik olsun istiyorum. son 5 senedir bilgisayar dünyasını takip etmediğim için önerileriniz benim için önemli. linklerini paylaşırsanız cok mutlu olurum.

şimdiden tesekkur ederim.
(2) 

whatsapp'ta gruplar hakkında

sislerrr #1418205 
selamlar,

kız arkadaşım öğretmen ve bildiğiniz üzere öğretmenler genelde whatsapp'ta kurulan gruplar ile iletişim kuruluyor. tabi burada yapılan paylaşımlar ve konuşmalar vs telefonun hafızasını dolduruyor. tek tek elle silmeden başka bir çözüm yolu var mıdır ?
(6) 

Dün Hazırladığım Powerpoint Sunumu bugün açılmıyor.

sislerrr #1417901 
selamlar,

dün hazırladıgım sunumu bugün açmaya çalıştıgımda alttaki hatayı veriyor.
Ne yazık ki Powerpoint..... 7.pptx biçimini okuyamaz.

netten herşeyi denedim ama olmadı.
önemli de bir dosya, yardımlarınızı rica ederim..
(5) 

Açma- Kapama Yüzünden Telefon faturasına ekstra ücret gelmesi

sislerrr #1417153 
Merhabalar

Kıza arkadasım iphone kullanıyor ve bu ayki faturasında diğer aylara göre fazla ücret yansımış. bu ücreti sordugunda ise telefonunu açıp kapama yaptıgı için yurtdısına mesaj atılıyormus gibi olmus ve ekstra ücret kesmişler. tabi ilk defa boyle birşey ile karsılastıgımız için sacma geldi. Sizlere sormak istedim. telefon acma kapamadan dolayı boyle ek bir ücret alınır mı ? bununla ilgili müşteri temsilcisini aradıgında iphone yetkililerini aramasını gerektiğni belirtmişler. aradığında da bizlik değil demişler.
(1) 

sağlık çalışanlarımız için slogan önerisi

sislerrr #1416455 
merhabalar,

sağlık çalışanları için bir video hazırlayacağız. güzel sloganlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler..
(2) 

FM 2020 199 TL'ye almaya değer mi ?

sislerrr #1414656 
Selamlar,

Cm serisi ile beraber bu oyunu 98-99 sezonundan beri oynamaktayım. 2017 yılına kadar hep satın aldım. özellikle 3-4 yıldır, transfer güncellemeleri haricinde pek de yenilik göremedim bununla birlikte oynamaya da devam ettim. ( yılların alışkanlığı) malum evde de oldugumuz için insanın canı sıkılyor tam satın alacaktım ki sizlerin de fikirlerini alayım. Sizce 199 tl ye bu oyunu almaya değer mi ? Sevgili fm-cm severler, şimdiden teşekkürler.
(2) 

Saç Tıraş Makinesi Önerisi

sislerrr #1414458 
Selamlar,

Malum virusten dolayı saçlarımızı kestiremiyoruz. tam olarak bilmediğim için sormak istiyorum, hangi markayı önerirsiniz? bir de bunların başlıkları oluyor. 3 numara 5 numara ya da daha fazlası var ise.. Sizlerden ricam önerilerinizi linki ile beraber paylaşmanız..
(Fiyat aralığı: 150 tl ye kadar )

Şimdiden Tesekkur ederim..
(2) 

Youtube Kanalından Para Kazanma

sislerrr #1413849 
Merhabalar,

Mesela bir kanalımız var, günde iyi bir izlenme de yakalıyor. Youtube'nin vereceği para haricinde başka nasıl para kazanılabilir ?
(1) 

admob ve adsense arasındaki fark nedir?

sislerrr #1412432 
soru başlıkta.
(5) 

Şimdiden bilet almak ne kadar mantıklı ?

sislerrr #1407895 
Merhabalar,

kız arkadasımla temmuz ayı gibi, İtalya (roma) oradan da ispanya tatili yapmayı planlıyoruz. uçuş fiyatları ciddi derecede uygun ve şimdiden almak mantıklı geliyor. bununla birlikte malum lanet virusten dolayı ispanya ya da italya bize vize verir mi vermez mi büyük bir soru işareti. şimdilik beklemek en mantıklısı mı ?
(5) 

Iphone'da alınan bu hatalar nedeni nedir?

sislerrr #1407563 
merhabalar

kız arkadasım iphone 7 kullanıyor. yaklasık 20 dk once bir uygulmaya bastıgında önce eas.outlook.com diye kimlik dogrulama hatası alıyor. sonrasında ise sertifikalar kısmına girdiğinde aşağıdaki resimlerde de göreceğiniz gibi huawei ve wuhan diye saçma sapan yazılar çıkmış.

telefon mu hackleniyor acaba?
yardımlarınızı bekliyoruz..
(2) 

Ankara Restorant Önerisi

sislerrr #1406263 
merhabalar,

özellikle çayyolu tarafında olursa daha iyi olur. balık restorantları tercihimdir. her türlü önerinize açığım.

şimdiden tesekkur ederim..
(2) 

Kiev ( Boryspil ) Havalimanından - Lavra Manastırına Nasıl gidilir ?

sislerrr #1401505 
Merhaba;

Boryspil Havaalanından ( kiev ) Pechersk Lavra Monastery a nasıl gidebiliriz. Airbnb'den aldıgımız ev bu manastıra çok yakınmış. taksi ile mi ya da metro kullanmak mı daha mantıklı ? ya da farklı bir öneriniz var mı ?

Teşekkürler..
(1) 

Linkteki müziğin adı ??

sislerrr #1400525 
Selamlar,

Aşağıdaki linkte çalan müziğin adını bilen var mı ?
şimdiden teşekkür ederim.

www.youtube.com
(2) 

youtube para kazanma onayı

sislerrr #1399891 
merhabalar,

pek bilgim olmadığında dolayı sormak istiyorum. Mesela fotoğraflardan oluşan videolar yaptınız. arkaya da telif yemeyeceğiniz türden bir de video koydunuz. 1000 abone ve 4000 saati de geçtiniz, Kanal onay alır mı ?
(2) 

Youtube'da görüntülenme sayısının birden düşmesi ?

sislerrr #1399055 
Merhaba,

Aşağıdaki video'da böyle bir durum yaşandı, bir program veya hile yapılmadı. Neden olabilir ? ( Görüntülenme sayısı 711 iken 120 ye düşürüldü )

www.youtube.com
(1) 

Bilirubin in normal değerlerinin çok üzerinde olması

sislerrr #1398505 
merhabalar,

dün kan vermiştim ve e nabızdan sonuçlarıma baktığımda özellikle bilirubin'in normal değerinin çok üzerinde çıkmış. belirtmem gerekirse;

bilirubin ( total ) 0-1,1 sonuc: 2
bilirubin ( indirekt ) 0-1 sonuc: 1,51

yaklasık 6 önceki sonuclarımda normal değer aralıgında iken, bu sonucumda bu değerlerde çıkması beni düşündürdü.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
(1) 

ukraine airline hakkinda

sislerrr #1396231 
arkadaslar merhaba;

ocak ayında kiev'e gideceğiz. en uygun ukraine airlines havayolu oldugunu gorduk. bununla birlikte bilet alma aşamasında aşağıda linkini koymuş oldugum kısımda bagaj kısmını çözemedik. hem bagaj hem de kabin seçilebiliyor mu ? daha once bu havayolu şirketini kullanan var ise bilgilendirebilir mi ? ekşi de yorumları da okudum, ciddi fark takabiliyorlarmış. yardımlarınızı rica ediyorum.

tesekkurler

pasteboard.co
(1) 

kombi su akitiyor

sislerrr #1393087 
herkese merhaba

kombi bbugun su akitmaya basladi. uzerindeki bar 2 deyken simdi 2.5 a dogru ilerledi ve kapattik. tabi bunun oncesinde ben dus alirken bunlar yasandi, yaklasik 5 dk dir beklememe ragmen su hic isinmadi. su damlatmaya devam ettigi icin de kombiyi kapattik. sizce sikinti neden olabilir? bugune kadar hic bakimi yapilmadi .
(2) 

Kiev de airbnb mi - otel mi tercih edilmeli ?

sislerrr #1392833 
merhabalar;

kiz arkadasimla beraber ocak ayi gibi kiev'e gidecegiz. otel fiyatlarini daha dusuk olacagini dusunmustum, bununla birlikte biraz yukselmis gibi. ( daha once gitmistim ) airbnb de cok guzel secenekler var. daha once de airbnb kullanmadigim icin bu sehirde kullanmamiz nasil olur, daha once kullanan var mi vs tecrubelerinizden faydalanmak istedim. son olarak hangi cadde uzerinden kiralamak daha uygun olur? ( Bohdana caddesinden tercih etmek islek olur mu ) bilgilendirmenizi rica ederim.

tesekkurler..
(1) 

Harici Disk ile windows 7 kurulur mu

sislerrr #1388041 
Merhaba arkadaslar;

icerisi dolu olan harici diskim vasitasiyla windows 7 kurmak istiyorum. yukle yebilir miyim? ( flash bellegim yok) ya da oneriniz ?

ek olarak,
bende windows 7 professional cd si vardi ve kurdugumda ne aygit yoneticisine girebiliyorum ( hemen kapaniyor ) ne de driverlari guncelleyebiliyorum.( internet bile yok ve driverlari indirsem de hata veriyor ) windows 7 ultimate i kurmamin daha uygun oldugunu soylediler.
(4) 

Ocak ayında Belgrad tatili

sislerrr #1385603 
Merhaba arkadaşlar

Yorumlarınızdan sonra Makedonya yerine Belgrad tatili yapmak istiyoruz. Daha önce giden arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? ( yemek, müze, gezi , restorant , otel vs )

tesekkurler
(4) 

Ocak Ayında Makedonya tatili hakkında

sislerrr #1385276 
arkadaşlar merhaba;

ocak ayında kız arkadasımla beraber makedonya'ya gitmeyi planlıyoruz. Önerir misiniz ? nerelere gitmek gerek vs giden arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

teşekkürler..
(2) 

Frida Oyununda çalan ispanyolca parçanın adı

sislerrr #1381364 
merhabalar;

dün tiyatroda frida adlı oyunu izlemiştik. oyunun sonlarına dogru ispanyol bir şarkı çaldı, şarkının içinde soledad diye bir kelime geçiyor. şarkıyı bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler...
(5) 

Ankara'ya 1-2 saat uzaklıkta kafa dinleyebileceğimiz yerler

sislerrr #1377515 
merhaba;

Ankara'ya 1-2 saat uzaklıkta kafa dinlenebilecek artı konaklayabileceğimiz bir yer arıyoruz. önerilerinizi alayım.

şimdiden tesekkurler.
(2) 

Ankara'da Kafe Onerisi

sislerrr #1374709 
Herkese merhaba:

Kiz arkadasimin yigenini bahceli tarafinda gezdirmeyi dusunuyoruz. Bununla birlikte tabu vs gibi oyunlar oynayabilecegimiz guzel bir kafe ariyoruz. onerileriniz nelerdir ?

tesekkurler..
(3) 

Bios Usb yi gormuyor. Win7 kuramiyorum.

sislerrr #1374489 
Merhaba

Asus1015px model netbookumuz var. Hdd değişikliğinden dolayı format atmamız, Windows kurmamız gerekiyor. Bios a girdiğimde boot device kısmında usbyi goremiyorum. Removable dev yazan secenegi seciyorum, yine olmuyor. Yardımlarınızı rica ederim
(6) 

900 Euro 8 günlük İspanya tatili için yeterli mi?

sislerrr #1369607 
Merhabalar;

Endülüs bölgesi için (malaga-1 gün, sevilla-2 gün, granada-2gün , almeria-2 gün) toplamda 8 gun olmak üzere 900 euro yeterli bir bütçe mi ? Otelleri ve granada'daki muzeleri öncesinden satın aldık. şehirler arası gidişlerde otobus kullanacağız. yeme-içmedir, ulasımdır ve diğer şehirlerdeki müzelerdir, bu tutar 1 kişi için yeterli midir?

tesekkurler..
(4) 

İspanya - Granada Alhambra Müzesi

sislerrr #1367668 
herkese merhaba;

Alhambra müzesine giden var mı ? sitesinde detaylı bilgi vermemiş. Biletini sitesinden mi yoksa bir baska siteden almak mı uygun olur ? detaylı bilgim olmasa da buyuk bir saraya benziyor. biz bir butun olarak sarayı gezmek istiyoruz. Bununla birlikte sitesinde bununla ilgili net bir bilgi verilmemiş. ayrıca 3 saat gibi bir zaman dilimi var. biz bu süre içerisinde sarayın tamamını gezebileceğimizi zannetmiyorum. hangi siteden almamız uygun olur? bilgi verebilir misiniz?

tesekkurler.
(2) 

ispanya'da araç kiralama

sislerrr #1366581 
merhaba;

ispanya'da araç kiralamak istiyoruz. özellikle avrupada ilk defa kiralayacağımız için nelere dikkat etmeliyiz, önerilerinize ve uyarılarınıza açığız.

(sunu da belirtmek isterim, bazı sitelerde araç kiralamak oldukca uygun gözükse de bazılarında durum değişiyor. cok farklı yorumlar yapılıyor. Sonrasında vergi ücreti vs ekledikleri için fiyatın uctugunu belirtiyorlar.)



Rota:( Malaga-sevilla - granda - almeria )
(1) 

Vizem sonuçlanmadı

sislerrr #1364459 
Bls international üzerinden ispanya vize basvurusu yapmıstık. bize 7-10 gün içerisinde sonuçlanır demişlerdi. aradan 2 hafta geçti ve hala sonuçlanmadı. telefonlarımı da açmıyorlar. normal midir?
(3) 

Huwai mate 20 lite modelinde guncelleme geldi mi ?

sislerrr #1363943 
merhaba;

arkadasim ile ayni model telefona sahibiz ve ona guncelleme geldi, ( 9 bilmem kac oldu) ben de ise hala guncelleme gelmedi. Sisteminiz guncel diyor.( 8.2 deyim )
nedeni ne olabilir ?
(3) 

Muayenem olmadan arac kazasi

sislerrr #1362630 
merhaba;

Dun maalesef basima geldi. arabaya ortadan vurdum, arabanin 2 kapisinda hasar meydana geldi.( ben de ise 2 airbag de acildi, tamponumda vs ciddi hasar yok ) bununla birlikte aracta muayenem olmadigini ve kendi aramizda cozelim teklifine sicak bakti. benim sigortamin karsilayabilecegini soylediler. raporlarimizi tuttuk ve ben hatali oldugumu kabul ettim. karsi tarafta nedense cok sikinti cikartmadi. tek derdi ilerde satarken degerinin ciddi dusecegini soyleyip duruyordu. olay yerine gelen arkadaslarim ise adamin sikinti cikartmamasinin nedeni alkollu olabirliginin yuksek olmasini soylediler. daha once kaza yapmadigim icin bu tip isler nasil olur bilmiyorum, sigortam karsi tarafin hasarini muayenem olmasa bile karsilar mi ? adam ileride sikinti cikarabilir mi ? dusuncelerinizi varsa onerilerinizi belirtirseniz cok sevinirim, tesekkurler.
(1) 

Bls den Gelen Mail İSpanya Vizesi İçin

sislerrr #1362435 
Merhaba

Perşembe günü vize randevum vardı ve belgelerimi teslim ettim. Biraz önce aşağıdaki gibi bir mail geldi. Anladıgım kadarıyla otomatik atılan bir mail ama sizlerle paylasmak istedim. Bir sıkıntı yok değil mi?
(2) 

Schengen Vizesi Hakkında

sislerrr #1361592 
Merhaba,
Sorularım aşağıdaki gibidir, şimdiden cevaolarınız için tesekkur ederim.
1- Banka hesap ekstresi ile vize randevusu tarihi arasında 1 hafta olmalı deniyor, bununla birlikte randevu tarihinden 1 gün once almam sıkıntı yaratmaz herhalde ? ( maasımın yatmasını bekleyeceğim ) 2-Kız arkadaşımın hesabı vadeli ama sürekli para girişi olmuş, ayrıca vadesiz hesabı da var ama 1900 tl gibi bir şey. vadeli hesabı kabul görür mü ? ( vadeli hesabında yaklasık 2000 euro var )
3- son olarak ise vize basvuru formunda, genel masrafları nasıl karsılayacaksınız kısmında, kredi kartı seceneği var, eğer bu secenegı de işaretlersem 3 aylık ekstre ayrıca almam gerekir mi ? yine aynı maddede konaklama bedeli için, ben otel için sadece rezervasyon yaptırmıstım, henüz ödeme gerceklestırmedim. konaklama bedelini ödendi olarak secmem sıkıntı yaratır mı ?
(1) 

Eryaman-Yedigoller arasi nerelere ugranabilir ?

sislerrr #1360656 
Merhabalar,

Yarin sabahtan Yedigoller'e gitmeyi planliyoruz. bununla birlikte yol guzergahi olarak nerelere ugranabilir ? kahvalti ve ogle yemekleri icin mekan onerilerinize acigiz.

tesekkurler..
(2) 

Ispanya Vizesi Banka Hesabi Hakkinda

sislerrr #1360653 
Merhabalar,

ispanya vizesi hakkinda,

13 haziran gunu randevumuzu aldik. bununla birlikte istedikleri aktif banka hesabi (3 aylik ) dokumunu 30.05.2019 tarihinde bankadan aldim. genelde randevu tarihi ile banka hesabi alinan tarih arasinda 15 gun olmali yaziyor. Bazi yerlerde ise 7 gun olmali yaziyor. konsoloslugu ariyorum cevap vermiyorlar.

sizce tekrar hesap dokumu almama gerek var mi?

tesekkurler..
(4) 

İspanya Vizesi Hakkında

sislerrr #1358816 
Arkadaşlar merhaba;

ispanya vizesi için basvuru yapacağım, birçok evrağı hallettim. bununla birlikte hesapta ne kadar para bulundurmam konusunda net bilgi alamadım ( netten veya kişilerden ) kimisi bulundugun gün sayısı x 50 euro diyor. kimisi ise 1500 tl yeterli diyor. doğru olan nedir ?

(02-09 agustos tarihleri arasında gideceğim )

tesekkurler..
(4) 

İspanya - Endülüs Bölgesi Rota Belirleme

sislerrr #1358216 
Herkese Merhaba;

Kız arkadaşımla beraber, Endülüs bölgesini gezmek istiyoruz. hem ucus kolaylıgı hem de fiyat bakımından gidiş dönüşü malaga'dan yapmayı planlıyoruz. ( net 1 hafta ) sizce rotamız nasıl olmalı ? hangi şehirleri tercih etmeliyiz ? araç kiralamak sizce mantıklı mı ? daha da önemlisi, hemen hemen her gün veya iki günde bir başka bir şehri göreceğimiz için valiz taşıma sıkıntısı ile karşı karşıyayız. valizlerimizi emanet edebileceğimiz depo tarzı yerler var mıdır ya da ne kadar güvenilir olur ? her türlü önerilerinize açığız.

şimdiden teşekkürler..
(2) 

İspanya Vizesi Hakkında

sislerrr #1357194 
Merhabalar;

İspanya vizesi almak için otel check-ini yapmamız gerekiyor mu?
Ya da ispanyol arkadaşın ev adresini vermemiz yeterli olur mu ?

teşekkurler...
(4) 

İspanya Turu Hakkında

sislerrr #1357003 
merhabalar;

temmuz sonu, agustos başı gibi ispany'ya tur ile gitmeyi planlıyoruz. Tüm önerilerinize açığız. ( hangi şehirler tercih edilmeli vs)

tesekkurler..
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık