(1) 

Stardew Valley Expanded

sislerrr #1534232 
Merhabalar,

Yaklasık 120 saat oynadımız stardew walley'in yeni versiyonu çıkmış. Bu yeni versiyonu oynayan var mı ? Var ise bazı sorularım olacak:

1-Kız arkadaşımla beraber hala oynamaya devam ettıgımız için bu oyunu indirdiğimizde saveli dosyamızdan ilerleyebilir miyiz?

2-Oyunu nereden satın alabiliriz ? Steam de bulamadım.

3-Oyunda değişiklikler var mı ?

Teşekkürler
(2) 

Ankara'da Kamp yapılabilecek yer önerileri

sislerrr #1531874 
Selamlar,

Ankara'da kamp yaptıgınız ve memnun kaldıgınız yerleri önerebilir misiniz?
(3) 

Köpeği sahiplendirme ya da verilebilecek bir yer var ise öneri

sislerrr #1527431 
Selamlar,

Bir arkadaşımın köpeği belli bir yaşa gelmiş ve artık hem ortalığa ciddi zarar vermeye başlamış hem de bebekleri için tehdit oluşturmaya başlamış. Çevresindeki kişilere de veremiyor çünkü sıkıntı yaşamalarını istemiyorlar. Böyle bir durumda nasıl bir yol izleniyor ? İnternette bununla ilgili pek bir bilgi yok ve ben de buradan sizin önerilerinizle belki bir şeyler yapılabilir gibi düşündüm.

önerilerinizi bekliyoruz.

teşekkürler.
(4) 

Cumartesi günü Ankara yağış durumu

sislerrr #1525526 
Cumartesi günü topluca bir etkinliğimiz var ve temennimiz yağmur yağmaması.
Her sitede farklı bir bilgi çıkıyor. En güveniliri sizce hangisi?
(4) 

Steam'den 99 TL'ye Fifa 2022 alınır mı ?

sislerrr #1524352 
95 yılında başlayıp 2017 itibariyle bitirdiğim futbol oyun alımına, bu fiyata bu oyun değer mi siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim.

Sizce değer mi ?
(4) 

Ankara için Kafe önerisi

sislerrr #1524078 
Selamlar,

Ankara içinde sakin ve özellikle puzzle yapabilmeye musait kafe önerilerinize ihtiyacım var.

şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Stardew Valley ile ilgili bazı sorular

sislerrr #1521415 
Herkese merhaba,

30'lu yaşları devirmiş biri olarak sonunda güzel bir oyun keşfettim ve kız arkadaşımla beraber oynuyoruz. Size bazı sorularım olacak:

Lif, sıradan gübre, bakır külçe vs bunlar ne işe yarar. Ayrıca uyarı ve önerileriniz varsa mutlaka bilmek isterim.

Teşekkürler.
(2) 

Stardew Valley oyununu kız arkadaşımla birlikte oynayabilir miyim?

sislerrr #1519149 
Herkese merhaba,

Kız arkadaşımla karşılıklı oynayabileceğimiz ( daha çok simülasyon tarzı ) oyunlar bakıyoruz. Benim de karşıma bu oyun çıktı ve almadan önce sizlere sormak istedim. Soru başlıktaki gibi.

Ayrıca başka önerileriniz var ise hepsine açığız.

Saygılar...
(8) 

Sıfır Araç için ilk bakım 10 - 15 bin km de mi olmalı ?

sislerrr #1518912 
Merhabalar,

2020 model citroen c3 aracı sahibiyim ve şu an 9860 km'de. Hafta sonu bakıma götürmeyi planlıyorum. Sizce 15 bini beklemeli miyim? Bu konuda çok farklı yorumlar aldığım için sizlere sormak istedim. Bir de öneriniz ve dikkate almam gereken durumlar var ise lütfen beni uyarın. ( ilk defa sıfır araç ahibi olmuştum )
(2) 

Kapanan hattın tekrar açılması

sislerrr #1508052 
Merhaba turkcell hattımı yaklasık 15 senedir kullanıyorum ve son 2 senedir şirket hattımdan işlem yaptıgım için ödemesini atlamışım ve hattım şuan tamamen kapandı. Müşteri hizmetlerini aradıgımda ise numarayı geri alamama gibi bir durumumun oldugunu eğer bu numara satılmaz ise geri alamayabileceğimi söyledir. nasıl bir yol izlemeyelim?
(4) 

Kira Sözleşmesi Hakkında

sislerrr #1506649 
Herkese Merhaba,

11.madde için ; 3 yıl sonunda etraftaki kira oranları belirlenip, yeni kira ve yeni sözleşme yapılabilir mi?
(5) 

Aracımda cıkan sembolun tam olarak anlamı nedir?

sislerrr #1504979 
Merhaba,

citroen c3 2020 model araca sahibim. Bu sabah itibariyle anahtar seklındeki arıza yandı ve hala sonmedi. Aracım sıfır ve yaklasık 6600 km yaptım. Acaba bakım geldiği için mi bu yandı bilemedim. Bununla birlikte gostergelerin altındaki anahtar tusuna bastıgımda 60 km gibi bir yazı geliyor. 10 senedir 2002 model arac kullandıgım ıcın bu tarz araçlarda böyle uyarıların ne anlama geldiğini tam olarak bilemediğim için sizlere sormak istedim.

teşekkür ederim.

ibb.co
(6) 

Satıh Buzlanması Riski

sislerrr #1504895 
Merhaba,

Citroen c3 2020 model araç sahibiyim. Henüz 5000 km ve ilk defa boyle bir hata aldım. Gostergede de anahtar sembolu cıkıyor ve 30 dk dır kaybolmadı. Bir sıkıntı mı var yoksa basit bir arıza göstergesi mi ? Nasıl bir yol izleyim?
(3) 

En sevdiğiniz Heroes of Might and Magic serisi ?

sislerrr #1503932 
selamlar,

en sevdiğiniz oyun serisi hangisiydi ?
(2) 

Eymir Oran girişi kapalı mı?

sislerrr #1503525 
Merhaba
Geçen hafta kapatmışlardı, hala kapalı mı?
(1) 

Google Chrome beyaz ekran sorunu

sislerrr #1503479 
selamlar,

dün itibariyle beyaz ekran sorunu cıkıyor. Tıkladıgımda sadece beyaz ekran kalıyor ve herhangi bir yazı vs cıkmıyor. Tekrar silip yuklemeyı denedim ama silmiyor da. Nasıl bir yol izleyebilirim?
(2) 

Evde Protez Tırnak yaparak para kazanan kişi vergi öder mi ?

sislerrr #1503249 
Merhabalar,

Yakın bir arkadaşım evde protez tırnak yapmaya başladı. Fiyat olarak da uyguna yaptıgı için 3-5 müşteri kazanmaya başlamış. Bunun reklamını da instagram hesabı üzerinden yapmış. Bir kişi kendisine mesaj atmış ve bu şekilde olsa bile vergi ödeceğini, hatta ceza bile alabileceği yazmış. ( 3000 tl veya üzeri ) Böyle bir şeyin doğruluk payı nedir? Değerleri cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar..
(4) 

Online oyun önerisi

sislerrr #1502850 
Selamlar,

97-98 yıllarında ultima oynayan biri olarak online oyun önerilerinizi almak isterim. Çalışma hayatı, ilişki vs gün içinde ancak 1-2 saatimi ayırabileceğim için karışık ve çözmesi zor olan oyunlar pek tercihim değil.

Önerilerinizi bekliyorum, saygılar..
(3) 

Covid olmak için Tat alamama durumu tek başına bir neden midir?

sislerrr #1501701 
Merhaba,

yakın bir arkadaşım şuan test yaptırdı ve sonucunu bekliyor. Sadece tat alma duyusunu kaybetmiş. Başka da bir belirtisi yok. Ben de merak ettim ve sizlere sormak istedim. Tad alamama tek başına bir neden olabilir mi?

Teşekkürler..
(4) 

red dead redemption 2 ana hikayesinden sonra oynamaya devam edilir mi?

sislerrr #1499824 
--------------------spoiler---------------------

merhabalar,

severek oynadıgım bu oyunun ana hikayesi bitti. Morgan öldü ve %76 lık kısım bitti. Geri kanal %24 lük kısmı bitirmeye gerek var mı ? yine zevk verir mi? yorumlarınıza göre ya kaldıracagım ya da %100 olarak bitirmek için oyuna devam edeceğim.

teşekkürler.
(5) 

Youtube Kanalıma Reklam Teklifleri Hakkında

sislerrr #1495908 
Merhabalar,

Kanalım oyle buyuk degıl ve yaklasık 10 bin abonesi ve 3.5 milyon izlenmeye sahip. Kanal youtube tarafından para kazanma secenegı uygun bulunmadı. Ben de bu nedenden dolayı kanalın cok uzerıne dusmuyorum bununla birlikte yine de izlenmesi fena degıl. ( günde 50 bin civarı ) Tabi bu kanalın email adresine de pek bakmıyordum. bu sabah gelen mail ile birden mutlu oldum. Krita diye bir boyama sitesi 35 sn lik videolarını kanalıma koymamı istediler, tamam dedim dönmediler. Bugun tekrar mailleri kontrol ederken spam kısmına yaklasık 4 mail gelmiş. Bunlar da yine aynı sekılde 35-45 sn lik videolarını kanalıma koymalarını istediler. Email adreslerindeki uzantılara baktıgımda gercekten boyle bir uygulama ya da oyunun siteleri. Gelen bazı maillerin resimlerini asagıdaki linklere koydum. Acaba virus mu yoksa gercekten reklam teklifleri mi? sizlerin düşünceleri benim için önemli, ne dusunuyorsunuz ?

ibb.co
ibb.co
ibb.co
(4) 

Sözleşme imzalanmaması durumunda tazminat yanar mı ?

sislerrr #1491757 
Merhabalar,

yakın bir arkadasım kolejde öğretmen. 9 senedir çalışıyor. Okul her sene sözleşme yeniliyor. Bununla birlikte bu sene yayınlanan sözleşmede garip garip maddeler var. ( çalışma saatlerinin artması, cumartesi- pazar günleri gelme durumları vs vs ) Bütün öğretmenler dogal olarak endişelerinden ve korkularından dolayı bu sözleşmeye imza atacaklarını soyledi. Arkadaşım bu imzayı atmaması durumunda tazminatını yakmıs olur mu ayrıca ne gibi durumlarla karsı karsıya kalabilir ?
(1) 

Eymir Gölü - Oran tarafı yağışlı mı ?

sislerrr #1491221 
Merhabalar,

Bir organizasyonumuz vardı ve yagmur yagma riskinden dolayı erteyelebiliriz. Bununla birlikte Ankara'nın sadece kuzey tarafı yagıslı gosterıyor. Bir ihtimal oralara yağmaz diye dusunuyoruz. Orada şuan hava nasıl acaba ?
(3) 

Aşı gününden 1 gün önce aşı yaptırmak mümkün mü ?

sislerrr #1488479 
Merhabalar,
Normalde aşı tarihimiz yarın öğlen bununla birlikte biz bugün yaptırmak istiyoruz? Sizce yaparlar mı ?
(1) 

Aşağıdaki Volta Marka Elektrikli motosikleti Bodrum'da nerede bulabilirim?

sislerrr #1486983 
Selamlar,

Soru başlıkta. Anneme alacağız ve Bodrum taraflarında ikamet edip satan var ise mesaj atabilir mi? Bir de belli bir hız anında taşa takılma durumlarında sarsılma ya da yan yatma gibi durumları olabiliyor mu ?

www.sahibinden.com
(6) 

Elektrik kontağından aracın yanmasını sigorta karşılar mı ?

sislerrr #1485759 
selamlar,

yakın bir tanıdıgımın arabası elektrik kontagından dolayı yanmış. Trafolar vs de yanmış hep ve park halindeyken olmu Antalya'da havalar cok sıcak oldugu için olabilir diyorlar. Araç eski bir model ve sizce bu durumu sigorta u karşılar mı ?

şimdiden cevaplarınız için tesekkurler.
(2) 

Kamp Çadırı Önerisi

sislerrr #1485558 
Selamlar,

2 kişilik kamp çadırı almak istiyoruz.Bütçeyi zorlamayan (250 tl'ye kadar ) kurulumu basit ve memnun kaldıgınız modelleri paylaşabilir misiniz?

teşekkürler..
(4) 

Çekilişten Kazanılan araç alınır mı ?

sislerrr #1483838 
selamlar,

1-2 gündür araç ile ilgili surekli soru soruyorum ve cevaplarınızdan dolayı tesekkur ederim. Butcemden dolayı ve 0 da araç almak isteidğim için bazı modeller dısına cıkamıyorum. Aşağıdaki araç çekilişten kazanılmış ve sadece 40 km kullanılmış. 157 ye kadar da indi. İlk defa sıfır bir araç alıcam ve nelere dikkat etmeliyimi, çekilişten kazanılmış bir araçta sonradan vergi vs cıkar mı ? bu konuda düşüncelerinizi rica ediyorum.

teşekkürler..
www.sahibinden.com
(6) 

Aşağıdaki Araç Nasıl ?

sislerrr #1483431 
Selamlar
fiyat konusunda 160.000 tl ye kadar iniyorlar.
Önerir misiniz?

www.sahibinden.com
(9) 

170.000 TL 'ye Araç Önerisi

sislerrr #1483391 
Merhabalar,

10 senedir aynı araca binen ben artık yeter dedim ve yeni bir araç almaya karar verdim. Salı günü muhtemelen aracımı satacagım ve ( polo 2002 ) elimde 90.000 tl gibi nakit para var. 80 000 bin tl yi kredi olarak çekeceğim ve elimde ortalama 170.000 tl para olacak. Arabadan cok iyi anlayan biri değilim. ilk tercihim sıfır araç almaktı. Bu tutarda adam akıllı sıfır bir araç almak çok zor. Bazı markaların aylık 2800 tl gibi reklamlarına kanıp sordurdugumda daha farklı ya da ucuk rakamlar karsıma cıkıyor. Sıfır ( kampanya vardır ve belki ben gorememısımdır) veya ikinci el araç önerileriniz var ise paylaşabilir misiniz?

teşekkür ederim.
(1) 

Ruhsatı karşı taraf ile paylaşmam sıkıntı olur mu ?

sislerrr #1482947 
selamlar,

ilk defa araç satışı yapacagım. Bununla birlikte benden şase numarasını istediler ve ben ruhsatı komple whatsapptan paylaştım. Biraz önce bir takım kötü haberler okudum ama bir sıkıntı yaşar mıyım?

teşekkürler.
(1) 

Video'daki aparatı nereden bulabilirim?

sislerrr #1479718 
Merhabalar,

Kuzenimin Galaxy Tab E si var ve klavye-mouse baglamak istiyor. Aşağıdaki video da anlatılmış ve bu aparattan almak istiyoruz? Nereden bulabiliriz?

teşekkürler.

www.youtube.com
(7) 

19 mayıs tarihinde kapanma olur mu ?

sislerrr #1479630 
Soru başlıkta.

teşekkürler..
(8) 

Kapanma 1 hafta daha uzayacak mı ?

sislerrr #1478957 
Merhabalar,

İhracat yapan bir firmada çalışıyorum. Bununla birlikte gümrük çalışanları ve müşavirliğiyle konuştugumuzda kapanmanın 1 hafta uzama ihtimalinin yüksek oldugunu ve haber beklediklerini soyluyorlar. Birkaç yerden de boyle haberler alıyorum. Size de geliyor mu ? Düşüncelerinizi alabilir miyim?

teşekkürler.
(2) 

GTA 5 Hikaye Bölümü sonrası

sislerrr #1476800 
Selamlar,

Gta 5 de hikaye bolumunu bitirdim. en alttaki seçeneği seçerek her iki karakteri de hayatta bıraktım. bununla birlikte artık başka görevler gelmiyor. Hikaye modu bittikten sonra görev kalmıyor mu ya da ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum ? hikaye modu benim için harikaydı bununla birlikte geri kalan kısmı zevk verir mi?

yorumlarınızı almak isterim..
(9) 

Araç Önerisi

sislerrr #1476138 
Merhabalar,

Elimde 2002 model polo var ve yaklasık 65.000 tl civarında satmayı planlıyorum. satabilirsem elimde toplamda 180.000 tl para olacak ve daha fazla da üzerine çıkamam gibi gorunuyor. Sıfır Dacia Sandero-stepway almayı planlıyorum. Önerileriniz nelerdir baska bir modele yonleneyim mi? Tabi diğer markaların sıfır araçları da ciddi pahalı. Tüm önerilerinize açığım.

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
(3) 

Metro Exodus tarzı oyun önerisi

sislerrr #1475289 
selamlar,

Yaklaşık 7-8 senenin ardından aldıgım güzel bir sistem ile birlikte bazı oyunları indirdim ama pek beğenmedim. bununla birlikte metro 2033- ve ozellik exodus serisi ile tanışana kadar. hikayesi, aksiyonu ve oynanabilirliği ile bu tarzda oyun var ise önerilerinize açığım.
(4) 

Araç Muayenesi Hakkında

sislerrr #1475085 
Merhabalar,

Aracım 2 hafta önce muayeneden geçemedi ve yarın tekrar goturecegım. ağır hasarlı denilen herşeyi yaptırdım. bununla birlikte motor check uyarısı çıktı. bu uyarı ilk muayeneye goturdugumde de vardı ve agır hasar olarak gostermemıslerdi. sizce yarın goturdugumde sıkıntı cıkarırlar mı ? geçmeme durumu olabilir mi ?

( motor check yazısı yaklasık 5 senedir var ve kelebek vanasında sıkıntı var. )
(1) 

WIX'ten kuracağım site üzerinden para kazanmam mümkün mü ?

sislerrr #1474302 
Merhabalar,

WIX üzerinden ispanyolca ile ilgili bir site kuracağım. bununla birlikte hazırlanan yaklasık 200 adet sunum ve ödevleri de siteye yüklemek istiyorum. Şöyle bir şey düşünüyorum ama mümkün olup olmadıgı konusunda sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ornegın bir sunumu koydum ve altına satın alınması gibi bir buton koyma sansım oluyor mu ? WIX üzreinden bunu yapamıyorsam, ne üzerinden yapabilirim? Önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden çokteşekkür ediyorum.
(2) 

Hazırlanan Derslerin Satışını Nasıl Yapabilirim?

sislerrr #1472876 
Merhaba,

Kız arkadaşım ispanyolca ogretmeni ve hazırladığı ödevleri internet üzerinde satmak istiyoruz. Böyle bir site var mıdır? ya da bunun için ayrıca bir site mi kuralım ?

yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyoruz.

teşekkürler..
(5) 

Araç muayenesi toplam borç hakkında

sislerrr #1472641 
merhabalar,

uzun süre muayeneye sokulmamış bir aracın ( en son 2012 de sokulmus 2014 martta dolmus ) toplam ödenmesi gereken tutarın 2500 tl civarı olması gerekirken, sitede borcum sadece 372 tl gozukuyor. Acaba biyerlerde bir hata mı ypaıyorum diye bakıyorum ama herşeyi de dogru secmısım. Bu borcu sorgulatmanın başka bir yolu var mıdır?
(3) 

İspanyolca için Site veya uygulama yapmayı planlıyorum?

sislerrr #1469897 
Selamlar,

Kız arkadasım ispanyolca ogretmenı ve birlikte bir site veya telefondan uygulama yapmayı planlıyoruz. elbette fikirler var ama tek sıkıntı yazılım bilmiyor olmamız. Eğer site açarsak örnek vermem gerekirse kelimelerin anlamları için onu açıklayan video ve pekiştiriecek şekilde oyunlar koymak istiyoruz. Bunun için iyi bir yazılım bilgisine sizce gerek var mı ? Ya da telefon için uygulama yapmak daha mı kolay olur ? sorularım belki saçma gelebilir ama düşüncelerinizi almak isterim..
(3) 

Prison Architect tarzı oyun önerisi ?

sislerrr #1466681 
Bu tarz oyunlar çok hosuma gidiyor.
önerilerinizi alabilir miyim ? ( simülasyon tarzı oyunlar da olabilir )

teşekkürler.
(5) 

Araç içi ısıtıcısı

sislerrr #1463273 
Merhabalar,

Aracımın ısıtmasında problem oldugu için aşağıdaki ürünü almak istiyorum. ( soguk havayı içeri veriyor )
genelde puanlamalara bakıyorum ve ortalam 2-3 yıldız arasında. Başka da bir parça bulamadığım için bu ürüne kaldım gibi. Sizce sipariş edeyim mi? faydalı olur mu?

tesekkurler..

urun.n11.com
(2) 

Prison Architect tarzı oyun önerisi ?

sislerrr #1462330 
Selamlar,

Bu tarz oyunları severim, hoşuma gider. Önerilerinize açığım.

şimdiden teşekkürler..
(4) 

Adsense Başvuru Durumumu Reddetti

sislerrr #1457172 
Merhabalar,

Olayı kısaca ozetlemek istiyorum. Öncesinden su bilgiyi vereyim daha once reklamlarımı izlediğim için adsense hesabımı devre dısı bırakmsıtı. ben de yeni bir youtube kanalı actım. videolarımın hepsini yeniden olusturdum. gerekli kosulları sagladım ve tekrar basvurumu yaptım. bugun adsense hesabımı olusturmamı ıstedı. kız arkadasımın ismini ve onun ev adresıni girdim. adsense bana onay vermediğine dair bugun mail gönderdi. acaba neden boyle yaptılar ? net bir acıklama yine yok?
acaba sunlardan dolayı olabilir mi ?
ilk kanalımın mail adresi örneğin aaaaaaa@gmail.com ise, yeni actıgım kanalın mail adresi ise : aaaaaa2@gmail.com yani benzer mail adresleri gibi.
ya da sonuc olarak aynı IP kullanılması.
bununla birlikte para kazanmaya tıkladıgımda hala adsense hesabı için işlem devam ediyor diyor.
ben ne yapmalıyım? yine o kadar emeğim boşa mı gitti. ?
yardımlarınızı rica ediyorum.
(4) 

Ankara'da Mangal yapmak yasak mı ?

sislerrr #1450727 
Merhabalar

Koronadan sonra bazı bölgelerde yasaklandı diye biliyorum. bu yasak tüm piknik alanları için de geçerli mi? internette çok karısık bilgiler var ve emin olamadık.
(8) 

bu iki pil birbirinden farklı mı ?

sislerrr #1444308 
15 senelik tartıma ilk defa pil aldım ve çalışmadı. acaba pilde mi sıkıntı var ?
(1) 

Google Admob'da kazandığım para gözükmüyor ?

sislerrr #1443021 
Merhabalar,

Youtube kanalım 3 gün önce onaylandı. şuanda 12 dolar hesapta birikmiş gözüküyor. bununla birlikte google admob'dan incelediğimde hala 0 tl gözüküyor. bunun nedeni ne olabilir ? eskiden 1 gün sonra direk gözükürdü.

bu arada daha öncesinde konumu Turkiye olarak göstermiştim, 3 kez kanal onayı vermediler. bununla birlikte konumu İtalya yapınca nedense onay aldım. ( ya da başka seyler oldu ve onay verdiler ) bununla bir alakası olabilir mi ayrı bir soru işareti..

tesekkurler..
(7) 

Sonucu negatif çıkan birinin tat-koku alma duyusunu geçici olark kaybetmesi

sislerrr #1438500 
Merhabalar,

Çok yakın bir arkadaşım bayramda memleketine gidiyor ve anne-babası koronaya yakalanıyor. hafif bir şekilde atlatıyorlar. ama arkadaşım 2 kez teste tabi tutuluyor ve her ikisinde de sonucu negatif cıkıyor. buna rağmen koku alma duyusunu geçici olarak kaybetti. tat alma duyusu ise sadece keskin tatları alabiliyor. test sonucu negatif çıkan biri için normal midir? ayrıca geçici olan bu kayıp ne kadar sürer? kalıcı da olabilir mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

mobil görünümden çık