(21) 

Hiç takım tutmamış biri hangi takımı tutsun?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1290874 
24 yaşında, erkek, futbolla hiç ilgisi yok, sanat manat belgesel vs ile ilgilenmiş hep. Ama dünya kupasını arkadaşlarıyla izleyince futbola ilgisi başlamış. Türkiye'den bir takım tutmak istiyor ama bilemiyor hangisi. Ben cevap veremedim kendisine, ileride kızmasın diye bula bula bunu mu tavsiye ettin bana diye. Sizce hangi takımı ve neden tutsun? Derdini mikeyimciler yazmasın.
(2) 

Muhabbet kuşum sol ayağını kullanamıyor. :(((

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1290352 
Önce kafesindeki tüneklerine atlarken dengesizlik yaşamaya başladı, bi kaç kez düşer gibi oldu. Şimdi tünekten tüneğe atlayamıyor, sol ayağına basamıyor pek. Baktım, kırık çıkık yok, şişlik yok. Neden olabilir acaba? Kalsiyum eksikliği falan mı? Oynasın diye önüne bayram şekerlerinden koymuştuk, onları kaldırıp kaldırıp biraz uçup yere atıyodu acaba tendonları mı zarar gördü?
(10) 

Lap top'un ekranını söktüm wifi çekmiyor.

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1290155 
Sökersen çekmez tabii, mal mısın dediğinizi duyar gibiyim. Hp den almıştım, 1 yılda ekranın menteşeleri kırıldı. Garantisi vardı ama nete bakınca kullanıcı hatası diyip onarmadıklarını okudum pek çok kullanıcıdan. Müşteri hizmetlerini aradım, yollayın bakalım, 20 iş günü sürede hallederiz cart curt diyince yollamadım ben de. Nasılsa suçu bana bulacaklardı ama alakası yok. Plastik menteşe mi olur yav? Önceki toshiba idi metaldi menteşeleri, üstüne fil otursa yamulmazdı. Plastik menteşeli lap top almayın sakın.

Ben de ekran menteşeleri kırık olduğu ve dik duramadığı için sinirlenip ekranı söktüm, kablolarını kestim ve televizyonu ekran olarak kullanmaya başladım ama modem çok yakında olmasına rağmen 1 ya da en fazla 2 diş çekiyor ve sayfalar çoook geç açılıyor. Modemi algılayan zımbırtı ekranda mıydı ki acaba da bu iş böyle oluyor? Ekranı kendim takamam geriye, var mıdır bi çözümü acaba? Teşekkürler.
(7) 

Aynen lafını kim ünlü yaptı?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1289760 
Bir dizi veya filmden sonra falan mı bu kadar yaygınlaştı? Koca koca teyzeler, amcalar, dedeler bile aynen diyip duruyor. Birisiyle 8 dk sohbet ettim, ne dediysem aynen deyip durdu. Bunu khk ile dilimizden çıkaramaz mıyız? :p
(1) 

Kobra hareketini yapamıyorum neden acaba?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1289560 
Arkadaşlar kobra hareketi denen bi şey var, o da şu : 666kb.com

Alttaki olan fotoda. Ben üstteki gibi yatıyorum önce ama bırakın böyle belden yukarısını kaldırmayı başım inanın en fazla 3 cm kalkabiliyor. Omurganın içine mi s.çmışım acaba? Ne yapmak lazım ki en azından 1 karış kaldırabileyim kafamı?
(4) 

Evde barfiks aleti olur mu?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1288775 
Filmlerde kapiya takiyorlar ama bizim kapilar amerikan kapi denen gorunuste guzel gercekte koftiden, aninda içe göçerler. Antre duvarina taksam taşır mı, işe yarar mı? Konu hakkinda bilgisi olan var mı? Bi de matkabim yok illa ki duvara dübelle mi tutturmak lazim onu? Hay aksi yaa. Hofff.
(3) 

Duyurularımızı nasıl siliyoruz?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1288625 
Silme tuşunu bulamadım, silinemiyor mu?
(3) 

Atasun optik gözlükleri iyi midir?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1287860 
Numarali gozluk alicam da normal gozlukculere gore fiyatlari daha ucuz. Dandik midir acaba urunleri, kullanip da sikayeti olan var mi? Bi arkadasimin camini iyi yapamamislar sorun yasamis ama bu olay diger gozlukculerde de olabilir. Tesekkur ederim.
(3) 

Almanca bilenler şu cümlede ne diyor?

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1286813 
ERWACHSEN IST MAN ERST DANN, WENN MAN ZWAR LÄNGER AUFBLEIBEN DARF, ABER ES NICHT MEHR KANN
(2) 

4K tv önerisi

gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor #1285107 
Dünya kupası maçlarını trt 4k veriyor diye bir tv alayım dedim. Zaten ihtiyacım vardı ama piyasada hd, ultra hd, 4k, cart curt kırk çeşit tv var.

Yok 100 hertz, 200 hertz, 600 hertz. Teknosa'ya gittim vesteli övdü durdu, başka mağazaların satış temsilcileri başka tv leri övdü, aklım çok karışık. Fazla büyük ekran olmayan (80-90 ekran) fiyatı da uygun bir tv önerisi olan var mı? Bi de 4k o kadar elzem midir, 4k yayın olunca uuu beybi dedirtecek kadar kaliteli midir? Tşkler.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık