(6) 

ayakkabı sorusu

firemanjonny #1245922 
Dostlar böyle büyük hatta hayvan gibi bir bot önerebilir misiniz, hani giyse giyse kocaayak giyer denen cinsten. Bu arada botun 49 numara olmasından değil haşmetli durmasından bahsediyorum.

mesela www.adventure-journal.com
(4) 

kimi dinleyelim arkadaş ..

firemanjonny #1245021 
Yahu bu Rıza Sarraf, Haka Atilla davasını kimden izleyelim. Cüneyt Özdemir yanlı diyorlar, Zeyno Erkan kimin nesidir, güvenilir mi, yabancı gazetecilerin tweetlerini okuyorum da ingilizcem o kadar kuvvetli değil bi sürü hukuki terim var. Şöyle 5 yaşındaymışım gibi anlatacak biri olsa da dinlesem, işim gücüm olmasa kalkıp mahkemeye gidecek kadar bilgi kirliliği var. Yakanıza yapışıp özet geç piç dicem en sonunda.
(15) 

sakal meselesi

firemanjonny #1244814 
Dostlar şu sakala güzel ve çekici durması bakımından 10 üzerinden kaç verir siniz? Kadın dostların görüşleri de iyi olur.

tr.pinterest.com
(6) 

Müteahhit ile fiyatta anlaştıktan sonra

firemanjonny #1243158 
300 bin tl. için 50 bin tl. kapora verilecek, dolandırılmamak için nasıl bir önlem alabiliriz. Noter dışında senet yapılabilir mi yada ne olur. İşimizi nasıl sağlama alırız kesin olarak.
(3) 

20.000 tl ihtiyaç kredisi çektik diyelim

firemanjonny #1240328 
12 ay vade yaptık ama 3. ayda para geçti elimize ne kadar ödeyip kapatırız.
(3) 

bi el atarmıyız

firemanjonny #1237194 
yav bi klip vardı kuru kafalı, aklımda kalan kadar anlatayım, siyah bir arka plan önünde altın varaklı değişen grafikler vardı, en aklımda kalanda kulaklık takmış müzik dinleyen bi kuru kafa, ritimle başını öne arkaya sallıyordu ama bunun dışında da öğeler vardı, şarkı güzeldi diye hatırlıyorum, buldurursak güzel olur b el atalım.
(2) 

607

firemanjonny #1234827 
Dostlar aranızda peugeot 607 kullanan, hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir süredir 3.0 Pack bir versiyonunu almayı düşündüm genel kanı "ya boşver pek bilindik değil"den ibaret. Hiç peugeot kullanmadım şu an 2004 sedan clio kullanıyorum ama gönlüm segmenti büyütmekten yana oldum olası F segmentlere bayılırım. LPG'li bi 607 verimli olur mu, üzer mi tavsiyeye ihtiyacım var. Son sahibi olursun gibi yorumları abartı buluyorum. Tasarımı çok hoş, içi bej deri, otomatik şanzıman, büyük motor daha ne olsun. Bütçem 30 bin tl nin üstüne zor çıkıyor, alabilsem renault latitude, yada hyundai sonata da bakıcam ama oralara gelemem. 607 olmazsa W140 alırım. Kullanan yada bilenler yazarsa çok makbule geçer.
(7) 

kendine ileti mümkün mü?

firemanjonny #1233752 
Dostlar, bir app'den whatsapp olur viber olur, kendi kendine mesaj atmak mümkün mü, dün duyduğum bir olay var cemaatin kullandığı bilinen bylock uygulamasından kullandığı iddia edilen bir kişi savunmasında kullandığını reddediyor ve aynı ID no dan aynı ID no ya 60 adet mesaj atılmış diyor. Bu hacklenmenin sonucu olabilir mi? Uygulamalarda yada Bylock ta ID:1234'ten ID1234'e mesaj gider mi?
(1) 

Saç beyazlamsı

firemanjonny #1230381 
Bunun yeni bailadığı zamanlar durdurmak yavaşlatmak önüne geçmek mümkün müdür acep? Nette garanti bi yönteme rastlamadım.
(3) 

Dosya Kurtarma

firemanjonny #1228093 
Merhaba,

Büyük bir eşeklik ederek karımın telefonuna (galaxy s4) yedekleme almadan format attım. Şimdi sabahtan beri 700-1000 civarı fotoğrafı kurtarmaya çalışıyorum. Recuva Professional kurdum ama telefonu taratmıyor. Başına gelen başkaları var ise aydınlatması hayati önem taşıyor dostlar. Recuva aygıt olarak değil de sürücü olarak görse telefonu taratabileceğim. Aygıt nasıl olur da sürücü olarak gösterilir. Yahut bildiğiniz iş bitiren program, apk filan var mıdır? Bari emeğimin karşılığını alayım saatlerdir elde var sıfır:(

İlgilenlere teşekkürler.
(3) 

gravat adlı üyeye ulaşmam gerekiyor.

firemanjonny #1225409 
Merhaba, yayınevleri ile ilgili sorularım olacak kendisine. Mesaj atabilir misiniz, benim için önemli, teşekkür ederim.
(1) 

proleterkral rumuzlu üyeye ulaşmak gerekiyor. kitap editörlerimiz aynı.

firemanjonny #1225325 
Merhaba,

Janset Karavin ve çalışma şekli ile ilgili sorular soracağım kendisine.
Daha önce kitabını editlemiş kendisi, ön bilgi beni epey dertten kurtarır.
Yardımlarınıza müteşekkir olacağım.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık