(2) 

Akbank mobilden alınan doları şubeden çekmek mümkün mü?

marowak #1482861 
Türk lirasına çevirmeden nakit dolar olarak çekmek mümkün mü? Aynı soru altın için de geçerli. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
(6) 

Binancetr tether hakkında

marowak #1478467 
Arkadaşlar bir miktar tether var binancetr'de. Bunun TL karşılığı olarak 2 farklı değer yazıyor. En üstte BTC karşılığı değerinin yazdığı kısımdaki miktar ile alt kısımdaki USDT yazan yerdeki miktar farklı. 150 TL falan fark var. Neden böyle? Hangisi doğru?
(1) 

Irak'ta PlayStation 5 fiyatı

marowak #1475882 
Arkadaşlar İrak'a gidip gelen bir tanıdığım var. Orada PlayStation 5 fiyatı ne kadardır acaba bilen var mı? Elektronik genel olarak ucuz. Ama PlayStation 5'te sanırım stok sıkıntısı var. Stok sıkıntısı bitince Türkiye fiyatına göre ucuz olur mu? Biraz araştırdım ama bulamadım.
(9) 

Faize para yatıracağım, hangi bankayı seçmeliyim?

marowak #1474221 
Arkadaşlar KYK borcum var yaklaşık 26.000 TL. Şu anda 21.000 liram var. Bunu KYK borcu için ayırdım. Faize koyunca önümüzdeki yıl peşin olarak ödememe yetiyor. O yüzden şimdi faize koyayım dedim ben de. Yalnız bu işlerden hiç anlamıyorum. Hangi bankayı seçmeliyim? Yıllık faiz mi aylık faiz mi seçmeliyim? Bir de aylık faiz seçince birikimli mi ilerliyor? Yani diyelim ki ilk ay sonunda para 21.500 oldu. 2. aydaki faiz geliri 21.500 üzerinden mi hesaplanıyor?
(2) 

KYK kredisini peşin ödemek saçma değil mi?

marowak #1473504 
Güncel olarak e devletten sorguladığımda gördüğüm, borcu peşin olarak 2021 haziranda ödersem 25.700 lira olarak ödüyorum. 2022 haziranda peşin ödersem 26.300 lira ödüyorum. 600 lira için peşin ödemek çok saçma değil mi? O parayı 2021'de faize yatırsam 1 yılda 600 liradan çok daha fazla getirir. Gözden kaçırdığım bir şey mi var? Bu borç artıyor mu? Veya e devletten sorguladığım zamana göre borç tutarı değişiyor mu?

Not: 2020 haziranda mezun oldum, ödemeye hiç başlamadım.
(1) 

Almanya yüksek lisans ve çalışma izni hakkında

marowak #1472246 
PDR mezunuyum. Bir arkadaşım eğer biraz paran olursa Almanya'da sosyal bilimler alanında yüksek lisansa kabul alırsın, eğitim ücretsiz ve haftalık 20 saat civarı vergi ödemeden çalışma iznin var ve daha fazla çalışmak istersen vergisini ödeyip çalışabiliyorsun dedi. Daha sonra dil sınavlarına girip çalışma izni alabiliyormuşuz(yüksek lisans'ta başarısız olsak bile). Bu doğru mu? Veya zor bir süreç mi?
(3) 

Binance uygulamasına farklı telefondan giriş

marowak #1471087 
Yaparken problem yaşanıyor mu? Yani bazı banka uygulamalarında farklı telefondan giriş yapılamıyor, binance'da da benzer durum söz konusu mu?
(10) 

Üzerimde inanılmaz bir halsizlik var

marowak #1465375 
Arkadaşlar yedek subay olarak görev yapıyorum. Çok yorucu bir işim yok masabaşı çalışıyorum denebilir ancak inanılmaz halsizim bütün gün. Doktora gitmeye zamanımız yok zaten izin de vermiyorlar covid sebebi ile. Bu durumda ne yapmam lazım ne iyi gelir? Vitamin hapı falan mı alsam?
(1) 

Piliç çevirme hakkında

marowak #1463153 
Arkadaşlar kasaplarda satılan piliç çevirmeyi bilirsiniz 20 liraya falan satılır. Burdaki adamlar ikiye bölüp de veriyor. Şu an yaşadığım yerde dışarıdan hazır beslenmek zorundayım da haftada 3 akşam yarım piliç yemek çok mu olur? Tahminimce en az 300 400 gram et vardır kemikleri çıkarınca. Yanında ekmek, pilav falan yemiyorum sadece tavuk yiyorum. Bu kadar yemenin vücuda bir zararı olur mu veya kilo aldırır mı?
(1) 

Turkcell'den 1 yıllık tarife yaptırdım ancak yetmiyor

marowak #1460511 
Arkadaşlar Turkcell'den paket yaptırdım 1 yıllık faturalı. 10 gün önce falan yaptırdım. Ama bu tarifenin yetmeyeceğini anladım. Sitesi çok karışık hiçbir şey anlamadım. Ben bu tarifeyi ne zaman yükseltebilirim? Sınırsız Youtube içeren tarifeleri var mıdır? Varsa ücreti nedir?
(2) 

Pegasus bagaj kuralları

marowak #1459166 
Arkadaşlar yarın uçağım var. 15 kilo bagaj, 8 kilo kabin bagajı hakkım var. Sanırım covid sebebi ile artık kabin bagajını da diğer bagajlar gibi bagaj bölümüne gönderiyormuşuz, yanımızda gitmiyormuş. Ve ek olarak 15+8 olarak değil de toplamda 23 kilo olup olmamasına bakıyorlarmış. Bu bilgiler doğru mu? Ek olarak kilogram başı aşım ücreti ne kadar oluyor yurtiçi uçuşlarda?
(5) 

Kamerasız telefon fiyatları

marowak #1450541 
Merhaba. Askere gideceğimden dolayı acemi birliğinde kullanmak için kamerasız telefona ihtiyacım var. Letgo, sahibinden sitelerinde ikinci elleri 120 civarına satılıyor. Sizce bu fiyat çok değil mi? 1 ay kullanacağım şeye o kadar para veremem şu an. İstanbul anadolu yakasında uygun fiyata bulabileceğim telefoncu falan var mıdır?
(2) 

Maltepe İlçe Sağlığı Müdürlüğü

marowak #1450221 
Arkadaşlar yarın burada covid testine gireceğim askere gideceğim için. Çok uzun süre sıra bekler miyim? Erken gitmek daha mı iyi? Orada genelde covid şüphesi olanlar teste girdiği için orası virüs kaynıyordur, kendimi nasıl koruyabilirim?
(6) 

Stand By Me benzeri filmler

marowak #1449743 
Bir grup çocuğun hayatın gerçekleriyle yüzleştiği, zorluklarla birlikte mücadele ettiği, dram türünde bir film öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
(8) 

Mavi ekran hatası

marowak #1449627 
Arkadaşlar bugün çoook eski bilgisayarım dondu ve ne yaptıysam kendine gelmedi. Power tuşuna basınca kapandı. Az önce tekrar açmaya çalışınca asla açılmıyor ve mavi ekran çıkıyor. Ekran görüntüsünü telefonla çektim. Sizce sorun ne olabilir? Kendim halledebilir miyim? Yaptırmaya değmez ama yenisini alamam ve acil bir şekilde kullanmalıyım. Ekran görüntüsü:

hizliresim.com
(3) 

Dersaneler yasak değil miydi? (Covid 19)

marowak #1443626 
8. sınıf ve 12. sınıf öğrencileri hariç dersane ve kurslar yasak diye açıklama yapılmıştı bakan Ziya Selçuk tarafından. Biz bu açıklama üzerine dersaneye kayıt yaptırmadık kardeşim için. Ancak herkes gidiyor dersanelere. Nedir bu işin aslı?

www.google.com
(7) 

Yazıcı tavsiyesi(uzaktan eğitim)

marowak #1443556 
Arkadaşlar uzaktan eğitim gören lise öğrencisi kardeşim için yazıcı ihtiyacımız var. Hiç anlamadığım bir konu ama internetten araştırdım lazer yazıcılar alırken pahalı ama çıktı maliyeti düşükmüş. Mürekkep yazıcıların ise fiyatı ucuzken kartuşu pahalı olduğu için çıktı maliyeti yüksekmiş. Hatta yeni kartuş alacağına yeni yazıcı al diyen bile var. Biz siyah beyaz çıktı alacağız, belki çok nadiren de renkli. Bu durumda mürekkep yazıcı alsak sıkıntı yaşar mıyız? Bir sayfanın maliyeti ortalama ne kadar olur? Sürekli kartuş değiştirmek de çok mantıksız. Tavsiye ettiğiniz model var mı?
(4) 

4000 liraya kadar notebook tavsiyesi

marowak #1443242 
Merhabalar. Kardeşime acil bir şekilde notebook lazım oldu. Bütçe 4000 lira. Belki çok az aşabiliriz bütçeyi. Kullanım amacı internetten canlı derslere katılmak, office uygulamaları kullanmak, internette gezinmek, film izlemek. Gücü de yeterse The sims 3 veya 4 oynamak. Ancak sadece mediamarkt, teknosa gibi yerlerden elden alabiliriz. Çok küçük bir ihtimalle de amazon tr'den amazon satıcılı bir ürünü alabiliriz. Anlattıklarıma uygun bir notebook tavsiyeniz var mı? Ek olarak şu ikisinden birisi alınır mı?

1-) www.mediamarkt.com.tr

2-)www.amazon.com.tr
(3) 

Aile hekimi e nabız bilgilerini görebilir mi?

marowak #1440349 
Bana yanlış konulmuş bir epilepsi tanısı vardı. Bir süre ilaç kullanmıştım. İlaçlar raporlu olduğu için aile hekimine de yazdırmıştım. Askerlik muayenesi için gidince aile hekimi epilepsi tanısını gördü ve durumu anlatsam da hastaneye sevk etti. E nabız bilgilerimi kapalı tutmuş olsam doktor yine de bu tanıyı görebilir miydi? Olanlar oldu tabi ama merak ediyorum. Çünkü yedek subay olmayı çok istiyordum, hastane sevki sonucunda elverişli bulundum ancak bu tanı varken ve hastaneye sevk edildiğim için sanırım daha hayatta almazlar subay olarak.
(6) 

Yedek subay olmak istiyorum ama

marowak #1434153 
Yıllar önce hastanede bana yanlış bir teşhis kondu. Baş ağrısı yaşamamdan dolayı nöroloji doktoru bana ekg sonucu epilepsi teşhisi koydu ve 2 yıl civarı ilaç kullandım. Bu doktora arada bir gittim kontrol için. Doktorun tayini çıkınca başka doktor ilgilendi ve epilepsi olmadığımı söyledi ve ilaçları kesti. Başka doktorlar da onayladı. Ama epilepsi olmadığıma dair bir raporum yok. E nabız sitesinde hastalıklarım kısmında epilepsi görünüyor. Yıllardır ilaç kullanmıyorum ve kontrole gitmiyorum, herhangi bir şikayetim de yok. Şimdi okulum bitti ve askerliği aradan çıkartmak istiyorum. Askerliği yedek subay olarak yapmak istiyorum ama bu durum yedek subaylığa engel mi? Sanırım tek muayene aile hekiminde oluyormuş, orada aile hekimi bana yedek subaylığa uygundur gibisinden bir belge, rapor falan veriyor mu?
(4) 

Diploma notum e-devlet'te yanlış gözüküyor

marowak #1433077 
Ben bu dönem mezun oldum 3.01 ortalama ile. E devlet'te mezuniyet belgelerimiz düzenlenmiş. Diploma notum 82.6 / 100 olarak gözüküyor. 4'lük sistemi 100'lük sisteme çevirince 75 civarı olması lazım. Notum neden daha yüksek gözüküyor? KPSS'ye gireceğim bir sıkıntı çıkar mı?
(1) 

Ttnet'ten başka bir internete geçiş yaparken faks göndermeye gerek var mı?

marowak #1432743 
Ttnet kullanıyorduk, başka bir firmaya geçiş yaptık. Yeni firmamız interneti iltal etmeyin biz sizin adınıza geçiş işlemi yapacağız Ttnet ile sizin bir şey yapmanıza gerek yok dedi. Tamam deyip onayladık 4 aydır da kullanıyoruz. Aynı durumda olan bazı kişilere fatura çıkarmışlar faks ile iptal etmedikleri için. Ben de faks falan göndermedim. Bana da fatura çıkartmışlar mıdır Tc kimlik numarası ile sorgulayınca borç gözükmüyor ama ttnet bu belli olmaz ne yapmak gerek?
(3) 

Amazon 3d secure olmadığı için alışveriş yapamıyorum

marowak #1432542 
İyi akşamlar herkese. Amazondan telefon almak istiyorum. Öğrenci kartı olduğu için limiti düşük ben de banka kartına para yatırdım. Ürünü satın alıyorum sipariş oluşturuldu deniyor ama parayı çekemiyorlar. Ziraat bankasını aradığımda yüksek miktarlı alışverişlerde 3d secure kullanmak zorundasınız dedi müşteri hizmetleri. Amazon da 3d secure kullanmıyor. Sonuç olarak bu kartla amazondan alışveriş yapamayacak mıyım?
(9) 

Amazon'dan alınan ürün indirime girerse farkı iade eder mi?

marowak #1432510 
Anneme telefon almam lazım. Birkaç gün önce 1900 lira olan telefon 1980 lira olmuş. Hepsiburada'da 1900 lira. Telefonu acil almam gerek. Amazon belki fiyatı indirebilir diye düşünüyorum. Ürün indirime girerse farkı iade ederler mi? Hepsiburadadan almaya pek sıcak bakmıyorum açıkcası.
(8) 

İntenet kablosunu uzun olması problem olur mu?

marowak #1427974 
Cat6 tipi kablo sipariş ettim 20 metre. Metre arttıkça sinyal kalitesi düşer mi? 20 metre fazla mı uzun kalır? Gerçi başka çarem de pek yol gibi. İntenet kesilmesi probleminden bıktım da.
(7) 

Elektrikçi bana yanlış kablo mu verdi? (İnternet kablosu)

marowak #1426343 
İnternet kablomuz koptu. Cat6 kablo tavsiye ediliyor diye elektrikçiye gittim adama durumu anlattım kopan kablomuzu gösterdim adam bana cat6 senin için gereksiz olur diyip telefon kablosu verdi. Bu da aynı işi görür boş yere fazla para verme dedi. Böyle bir şey olabilir mi?
(4) 

Çok eski telefondaki fotoğrafları ve videoları kurtarma

marowak #1421346 
İlk çıktığı zamanlarda aldığımız bir 6600 telefonumuz var. İçinde çok önemli fotoğraflarımız var. Bluetooth ile atmaya çalışırken yeterli hafıza yok gibi bir hata veriyordu ancak bazılarını atabiliyorduk. İçinde kalan videolar ve fotoğraflar var(hata veren ve vermeyen). Ancak yıllardır köşede bekleyen telefonun bataryası şişmiş ve başka batarya olmadığı için açamadık. Acaba bir telefoncuya versek içindeki bütün fotoğraf ve videoları kurtarabilir mi? Veya ne yapmak lazım? Bir de bu işin maliyeti ne kadar olur?
(1) 

Modemde dsl ışığı bazen gidiyorsa tek sebep kablo mudur?

marowak #1420408 
İnternetim sık sık gidiyor. Bunun sebebi kablo mudur yoksa internet sağlayıcısı ile alakalı olabilir mi?
(4) 

Playstation 4 nat tipi sorunu

marowak #1418840 
İyi akşamlar. Playstation'ı kablo ile internete bağlayınca nat tipi 3 oluyor. Ancak nat tipinin 2 olması lazım çünkü 3 olunca internette kopmalar oluyor ve online oynarken problem oluyor. Acaba bu durum internet sağlayıcısı ile mi ilgili? Pek anlamasam da port açma, dmz ayarı falan yaptım ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
(2) 

Google yorumlarına dava açmakla tehdit hakkında

marowak #1411184 
Google üzerinden mağazalara, restoranlara yapılan yorumlarda son zamanlarda görmeye başladım. Olumsuz yorum yazanları, hatta bir şey yazmayıp sadece 1 puan verenleri mahkemeye vermekle tehdit ediyorlar veya fake hesap, bizden alışveriş yapmadınız diyip mahkemeye şikayet ettiklerini söylüyorlar. Böyle bir saçmalık gerçekten mümkün mü? Dava açılabiliyorsa sonuç çıkıyor mu?
(2) 

Whatsapp sohbetinin kaybolması

marowak #1409059 
Kardeşimin telefonunda yer kalmadığı için ve telefon da biraz kafayı yediği için whatsapp'a girmeye çalışınca hata vermiş sonra da bütün sohbet geçmişleri silinmiş, yıllardır üye olduğu gruplara yeni katılmış gibi her şey bomboş gözüküyor. Çocuk çok üzüldü acaba düzeltmenin bir yolu var mıdır? Yedekleme yapmıyordu:(
(4) 

İnternet kampanyası var mı bildiğiniz?

marowak #1406997 
Ttnet kullanıyorduk, taahhüt bitti, 73 lira olan paketin aynısı için 100 lira istediler. Biz de zaten pek memnun değildik. Bildiğiniz bir internet sağlayıcı vr paket var mı? Konum İstanbul/Maltepe
(1) 

Cheesecake yapmam lazım ama istediğim tarifi bulamadım

marowak #1406942 
Evde boş durmaktan sıkıldım ve evdekileri şaşırtayım dedim. O yüzden hiç anlamasam da negro'lu cheesecake yapmaya karar verdim, daha kolay olduğu için pişirilmeyen tariflerden yapmak istiyorum. Ama youtube'daki tarifler hoşuma gitmedi. Az kişiyiz, ufak bir şey yapsam yeter. Alt tabanı kırıntı haline getirdiğim negro ile yapacağım, kreması için de 200 ml kremayı, 200 gram da labneyi mikserde çırpsam, bir paket vanilya koysam içine ne kadar toz şeker eklemem gerekir? Ayrıca kremalı kısma da kırıntı haline getirdiğim oreo koymayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce?
(2) 

Altın hesabı

marowak #1406550 
Elimize bir miktar altın geçti. Bu altınları bozdurmadan bankaya atmak istiyoruz. Altın hesabı mı açmak gerekiyor hiç bilmiyorum ne yapmak gerek? Hangi bankaya yatırmak gerekir? Faiz mi alırız yoksa bizim mi ücret ödememiz gerekir? Daha önce hiç altın yatırmadık, bizimkiler bana araştır dedi ama hiç anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
(3) 

PTT kitap kampanyası hakkında

marowak #1404855 
Bir arkadaşıma yaklaşık 15 tane kitap yollamam gerekiyor da Ptt ile yollamak istiyorum indiriminden dolayı. Ama kitap sayısı fazla olduğu için bir ayakkabı kutusuna koyup yollamak istiyorum. Kabul ederler mi yoksa sadece kitap kabul ediyoruz, koli yasak vb. derler mi?
(2) 

Kadıköy civarında en ucuz çıktı alınacak yer neresi?

marowak #1404777 
Binlerce sayfalık çıktı almam lazım. O yüzden kuruşların bile önemi var. En uygun fiyata viva copy'yi biliyorum arkalı önlü sayfa 8 kuruş. Daha ucuzu var mıdır?
(1) 

Marmara üniversitesi çan eğrisi ve bütünleme

marowak #1401292 
Marmara üniversitesinde çan sistemi kullanılıyor. Bu sene bir seçmeli ders aldık. Hoca vizede herkese 100 verdi. Vizeden sonra da herkesi geçireceğini söyledi. Şimdi ise final yapmadı, sınıfın büyük çoğunluğuna 100 verip AA düşürmüş, bir kısmını da bütünlemeye bırakmış. Bütünlemede de herkese 100 vereceğini söyledi. Ama yaptığı işten pek emin değildi. Acaba bu şekilde herkese AA düşer mi?
(8) 

Şöyle bir tatlı yapsam nasıl olur?

marowak #1400162 
Öncelikle söyleyeyim mutfaktan hiç anlamam. Metroda yolculuk ederken reklamlarda gördüğüm bir tarifi değiştirerek yapmaya karar verdim. Negro bisküviyi, kremayı ve nutellayı blenderdan geçireceğim. Sonra bunları top haline getirip soğuması için dolaba koyacağım. Daha sonra bu topları benmari usulü erittiğim beyaz çikolataya bulayıp tekrar dolapta soğumaya bırakacağım. Bence ağır olur ama lezzetli de olur. Ama kıvam tutar mı, blenderdan geçireceğim malzemelerin ölçüsü sizce nasıl olmalı?
(3) 

En basit video kesme/birleştirme programı

marowak #1389726 
1 saatlik bir video'dan 5-10 saniyelik birkaç kesit almam ve sonra bunları birleştirmem lazım. VLC player nedense bir türlü olmadı, 10 saniye ayarladığım video'yu 4 saniye olarak kaydediyor. Diğer programları da beceremedim. Tavsiyeniz var mı, en basiti hangisidir?
(2) 

Kapşonlu sweatshirt çeşitleri en çok nerede var?

marowak #1387944 
Bilindik markalarınkine baktım ama çoğu hoşuma gitmedi. Bir tek Jack Jones'un sweatshirtleri çok hoşuma gitti ama onlar da benim için çok pahalı. İstanbul anadolu yakasında çok çeşit bulabileceğim ve pahalı olmayan yer(marka olmak zorunda değil küçük esnaf da olur) tavsiyeniz var mı? Veya Jack Jones'un outlet ürünlerini satan bir yer var mı?
(4) 

Bir hafta sonra halı saha maçı var ama...

marowak #1387306 
Arkadaşlar ısrar edince kıramadım. Ama yıllardır futbol oynamıyorum ki eskiden de hiç iyi oynayamazdım, sadece fiziğimi kullanarak defans yapardım. Bu maçta da defans olacağım, aldığım topu ileri dikmeyi veya hemen pas vermeyi düşünüyorum. Ama kondisyon olarak çok eksiğim. Şu 1 haftada yapabileceğim bir şey var mı? Maçtan önce veya maç sırasında yemem/yememem gereken bir şey var mı? 60 dakika boyunca defansta kalacağım, ama rakip takımda hızlı ve yorulmak bilmeyen adamlar var o yüzden kondisyon çok önemli.
(3) 

Nadir kitapları ucuza bulmanın bir yolu var mı?

marowak #1385798 
Okumayı istediğim baskısı tükenmiş eski basım kitaplar var (Anubis Kapıları, Avalon'un Sisleri, Karanlıkta 33 Yazar, Savaş Lordu Yıllıkları vs.). Bu kitaplar nadirkitapta fahiş fiyatlara satılıyor. Arada bir letgo'da uygun fiyata bu tarz kitaplar düşüyor, denk gelirse alıyorum. Peki başka yolu yok mudur? 2. el platformu olabilir, eline geçen her kitap için nadirkitap'a bakmayan sahaf olabilir, eski kitap deposu olabilir hatta kağıt toplayıcıları bile olabilir. Zaten öğrenciyim, zamanım var ve kitapların arasında dolaşmayı seviyorum. Eklemeyi unuttum, İstanbul'dayım.
(1) 

Milka 3 tat

marowak #1381127 
Eskiden böyle bir çikolata vardı, sanırım piyasadan kalkmış. Acaba buna benzer, bildiğiniz bir çikolata var mı? Bisküvili, kremalı nefis bir şeydi.
(3) 

Ders seçimini yapmazsam ne olur?

marowak #1379726 
Marmara üniversitesinde okuyorum. Sistem hata verdiği için ders seçimi aksadı. Ben ders seçene kadar saniyeler içerisinde istediğim hocaları doldurdular. İsteyip de seçemediğim derslerden birisi(seçmeli) çok kritik bir ders. Eğer bu dersi alamaz isem çakışmalardan dolayı 2 tane aynı havayı bile solumak istemediğim hocadan ders almam gerekecek. Ekle çıkar dönemi de var ama ben bu işi halledene kadar kadayı yerim. Üstelik ekle çıkar dönemine 1 aya yakın bir zaman var. Dersleri şimdi seçmeyip ekle çıkar döneminde yapsam benim için önemli olan derste kontenjan açarlar mı? Sinirlerim çok bozuk anlatamadı isem kusuruma bakmayın.
(5) 

Egzaması olanlar salça ve domates yiyor musunuz?

marowak #1342609 
Özellikle kollarında ve ellerinde "Atopik Dermatit" türünde egzaması olanlar? Doktorun söylemesi üzerine salçayı bıraktım ve yemeklerden tat alamaz oldum.
(2) 

İstanbul'da 20'lik diş çekimi

marowak #1340441 
Merhabalar. Diş hekimi bana 20'lik dişinin çekilmesi gerek, çene cerrahına çektir ben çekemem dedi. Ancak devlet hastanesinde çene cerrahına randevu alınmyor. Saat tam 00:00'da giriyorum ancak saniyeler içinde tükeniyor randevular. İstanbul Anadolu yakasında 20'lik diş çekimi için uygun fiyatlı, memnun kaldığınız özel bir poliknik var mı? Fiyatını da yazabilir misiniz?
(4) 

Paketlenmiş döner marka tavsiyesi

marowak #1333935 
Paketlenmiş et ve tavuk döner için marka tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler...
(1) 

Kadıköy'de salep nereden alayım?

marowak #1324811 
?
(2) 

Bir kitap arıyorum

marowak #1317094 
Bernard Cornwell'in Savaş Lordu Yıllıkları serisinin Kış Kralı isimli birinci kitabını arıyorum. Nadirkitaba falan baktım ancak bulamadım. Çevirmene dahi yazdım facebook üzerinden ancak yine de bir gelişme kat edemedim. Yardımcı olmak adına sözlükteki ''aranıp da bulunamayan kitaplar'' başlığına yazabilir misiniz?
(3) 

Yine yurtiçi kargo ve evde bulamama

marowak #1315384 
Eganbadan kitap aldım. Tüm gün evde olduğum halde bu malum kargo şirketi çalışanları evde bulamadık ayağına yatıyorlar. Çok gıcık oldum bu duruma. Yarın bunları arasam süreç nasıl işler? İnat edip siz getirin yoksa almıyorum desem nolur? Kargom bunlara saat 10 gibi ulaşmış, 16:50 de dağıtıma çıkmış, 19:08 de evde bulamadık diye internet takip sayfası güncelleniyor ve 20:00'da ise de evde bulamadık mesajı geliyor.

mobil görünümden çık