(2) 

Yolculuk Kayıt Tutma

koskoca kirpi #1057431 
Gençler selam, geçen bir siteye ulaşmıştım sözlük üzerinden şu an o siteyi hatırlayamıyorum. Yaptığımız yolculukların ya da planladığımız yolculukların karayolları haritası üzerinden tarih tarih log kayıtlarını tutabiliyorduk. Hatta ilgili harita üzerinde diğer kullanıcıların yoldaki belirli noktalara ilişkin yorumları filan da yer alıyordu. Hatırlayan ya da bilen eden var mı?
(7) 

Hediye Çeklerini Cidden Satın Alan Oluyor Mu?

koskoca kirpi #1055108 
Burada ve benzeri mecralarda çok görüyorum adam 1.000.- Tl'lik hediye (indirim) çekini (teknoloji, giyim vs.) 900-950 TL'den satışa koyuyor, eee koyuyor da alan oluyor mu bunları? Fiyatlar çok uçuk değil mi? Bin liralık mal alacak adam, 50-100 liralık indirim için riske girer mi?
(2) 

Tavşan Logolu Oyun Stüdyosu

koskoca kirpi #1050106 
Gençler, 2 binli yılların başlarında bir oyun stüdyosu mu programcısı mı bir firma vardı, logoları da siyah bir tavşan figürü idi. Böyle tavşanın yüzünü tam karşıdan görüyorduk, bir kulağı kırıktı ya da gözünde bandaj vardı tam hatırlayamıyorum. Bana o logoyu bulsanıza bi, vardır kesin hatırlayan :)
(19) 

Besiktas'ta Alisveris Arabasiyla Dolasan Adam

koskoca kirpi #1049046 
Gencler, az once Besiktas'ta arkadasim ile geziyorduk. Bir tane alisveris arabasi suren yaslica beyaz sacli bir adam ingilizce biliyor musunuz diye yanimiza yanasti. Basina bir kaza geldigini, Kadikoy'e donmek icin 20 liraya ihtiyaci oldugunu, normalde ogretmen oldugunu soyledi. Ustu basi oldukça duzgun ve temizdi. Yalniz ben guvenemedim, yok filan dedim yolladim adami, epey de icerledi adam. Fakat icime de dert oldu, acaba dogru mu soyluyor diye. Benden baska ayni diyalogu yasayan oldu mu merak ettim, bilinen bir tip mi diye?
(7) 

Bu Araba Neden Ucuz?

koskoca kirpi #1038689 
Kastım muadillerine göre neden ucuz? Kazası yok diyor, kilometresi de çok yok, hem de galeriden?

www.sahibinden.com
(3) 

Anakart Değişimi ve Windows

koskoca kirpi #1038521 
Merhaba,

Bilgisayarın anakartını değiştirdim, daha öncesinde bilgisayarın içerisinde aldığım günden beri kullandığım orijinal windows 7 home yüklüydü, cd'sini kaybedeli uzun yıllar olmuştur ama key'ini saklıyorudum. Neyse, 1 sene boyunca windows 10'a upgrade hakkım var, yalnız eski anakartta bunu kullanmamıştım.

Şimdi kartı değiştirince windows 10 yükledim ama eski cd key'leri yeni anakartta kabul etmedi, sağ alt köşede windows'u etkinleştirin kabartması duruyor, bir türlü cd key'i kabul etmedi. Mağazaya bak diyorum etkinleştirmeye 400 kusur lira istiyor, benim cd-key eski anakartla yalan mı oldu?
(7) 

Bilgisayar Kasası

koskoca kirpi #1025823 
ASUS Z170 Deluxe anakart ve ASUS STRIX R9 390X ekran kartı kullanılacak bir bilgisayar kasası önerebilir misiniz? Tek kriterim mümkün olabildiği kadar sade ve ses yalıtımlı olması, aslında aşağıda linkte olan kasaya toplayacaktım ama hiçbir yerde stokta bulamadım.

www.hepsiburada.com
(8) 

Bu Monitöre Bu Para Verilir Mi?

koskoca kirpi #1021868 
Bu monitörün kullanıcı deneyimi sizce fiyatını karşılar mı? Almayı düşünür müydünüz yoksa şu fiyata bunun şyle bir alternatifi var dediğiniz bi monitör var mıdır?

(git: www.hepsiburada.com)
(1) 

Yeşil Mat Çalışma Altlığı

koskoca kirpi #1021071 
Gençler, genelde böyle elektronikçilerin, maketle filan uğraşanların masalarının üzerinde koyu yeşil mat bir tezgah (amerikan servis) gibi bir şey oluyor, üstünde böyle ölçüm yapmak için 1'er santimlerden ve 1'er inçlerden kareler filan oluyor. Bu matın özel bir adı var mı, nedir bu?
(7) 

Bilgisayar Toplama

koskoca kirpi #1020548 
Gençler merhaba,

Bilgisayar toplamaya niyetlendim fakat internetten bileşenleri nereden alabilirim karar veremedim, hangi sitenin yorumlara baksam bir sürü şikayet var. Parçalar da hepsiburada'da bile olan sıradan parçalar, ama o siteden memnun olmadığım bir kaç eski siparişim olduğu için oradan almak istemiyorum.

Özetle, internetten bilgisayar parçası aldığınız güvenilir ve kullandığınız bir site var mı? Ya da Şişli Mecidiyeköy civarı, marketvari şekilde bilgisayar parçası satan yerler var mı bildiğiniz?
(2) 

Bir Entry Arıyorum

koskoca kirpi #1015984 
Elemanın biri arkadaşlarının yanına Amerika'ya dil öğrenmeye veya okumaya mı ne gidiyordu, İngilizcesi çok iyi olmadığı için Mc Donalds'dan yemek siparişi için kuracağı cümleyi ezberliyordu, fakat restaurant çalışanı bunu anlamıyordu bu da iyice panik olup mekandan kaçar gibi çıkıyordu :)

Bulabilen arkadaş olursa, müsait bir zamanında bir çay borcum olsun :)
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık