(13) 

Fondoten tavsiyesi istiyorum :(

hrvl #1235227 
A dostlar, makyaj konusunda öyle derin bilgilere sahip değilim. Eyeliner, rimel, ruj, allık. Standartım bunlar. Ama bir fondoten edinmeye karar verdim. Tavsiye istiyorum, öyle kalıp gibi durmayacak, kalıcılık konusunda da fena olmayan bir şey. Cildim yağlı. Bakındım biraz Revlon Super Stay için olumlu şeyler okudum. Ha bir de şu var, makyaja aşırı paralar bayılan birisi de değilim :) Loreal, Max Factor, Deborah falan yani alacaklarım en fazla. Şimdiden teşekkür ettim.
(8) 

Sosyal sorumlukuk

hrvl #1232952 
Sevgili duyuruseverler, sosyal sorumluluk adlı bir seçmeli ders için proje hazırlamamız gerekiyor. Hocanın şartı klişe olmayacak, orjinal bir fikir olacak. Yani ihtiyacı olan öğrencilere kıyafet alalım, huzurevi ziyaret edelim gibi şeyler değil. Var mıdır fikri olan? Beynim yandı benim.
(8) 

Kan verme

hrvl #1227404 
Hayatımda hiç kan vermedim. Yarın vermem gerekebilir. Ama reglim. Regl döneminde kan verilebiliyor mu?
(2) 

Çift taraflı yaka bandı

hrvl #1227246 
Hakkaten varmış böyle bir şey. Yakası saçma sapan açılan bir elbisem var. Ya şunu vücuduma yapıştırabilsem diyordum, var mıdır acaba öyle bir şey derken buldum internette. Böyle bir şeyi nerde bulabilirim acaba? Nerelerde satılır var mı bilen?

Budur:
m.tr.aliexpress.com
(2) 

Erkek için lazer epilasyon

hrvl #1225311 
Var mıdır bir yere gidip de memnun kalan? Tavsiye edebilecek olan? İstanbul anadolu yakası Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy olabilir. Teşekkürler.
(1) 

Passolig muhabbeti

hrvl #1223064 
Arkadaşlar, şu passolig muhabbetine çok hakim değilim. Kırk yılda bir de olsa maça gitmek için çıkarttırmak istiyorum. Hangisini çıkarmam daha iyi olur?
Ben içine para yüklemekle uğraşmamak için kredi kartı olanı çıkarttırsam dedim ama ön ödemeliyi de çıkartsak içinde para olmadan farklı bir kredi kartı ile ödeme yaparak bilet satın alabiliyormuşuz. Şu işin aslını anlatabilecek biri var mıdır?
(4) 

Zonguldak'ta yaşayanlar/bilenler

hrvl #1210919 
Gençler, önümüzdeki haftasonu Zonguldak'ta yaşayan bir arkadaşımın doğum günü. Kendisine bir pasta gönderip sürpriz yapmak istiyorum. Ben İstanbul'dayım. Bülent Ecevit üniversitesine yürüme mesafesinde oturuyor kendisi. Oralarda bildiğiniz cafe/pastane türü bir yer var mıdır. Pasta göndertsem, parayı hesabına geçsem?
(4) 

Kıl dönmesi

hrvl #1210303 
Millet selam. Kardeşimde kıl dönmesi varmış. Teşhisi kondu ameliyat dendi. Ancak çeşitleri varmış bu ameliyatın. Açığı kapalısı filan. Birinin iyileşmesi zor, birinin tekrarlama oranı yüksek derken, başka bir yöntem çıktı karşımıza. Ameliyatsız, lazerle tedavi. %95 başarı oranı varmış ilgili yerin söylediğine göre. 1000 TL civarı bir fiyata hallediyorlarmış. Var mıdır yaptıran? Yaptıran tanıdığı olan? Güvensek mi? Avrupa cerrahi merkezi diye bir yerde bulduk bu arada. Bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçecek.
(7) 

Ev tadilatı ile ilgili

hrvl #1206195 
Selam ahali. Biraz cevaplaması zor bir soru olacak ama. Daha doğrusu zor değil de net cevabı olmayan bir soru. İstanbulda bir evin, banyo, tuvalet ve mutfak tadilatını yaptırsak aşağı yukarı kaça patlar? Ama tamamen sıfırdan yapılacak. Fayansı, mutfak dolabı, tezgahı vs. Şimdi illa ki kullanılacak malzemeye göre değişir biliyorum. Ama normal düzeyde malzeme ile düşünürsek. 20.000'e hallolur mu hepsi sizce?
(2) 

İphone silinen fotoğrafarı kurtarma

hrvl #1118367 
Bayanlar baylar telefonumdan yanlışlıkla silmemem gereken fotoğrafları sildim. Hatta son silinenlerden de sildim. İcloud falan kapalı. Var mıdır kurtarmanın bir yolu. Sinirden ağlamak üzereyim. Bir el atın.
(4) 

Apple facetime hesabı

hrvl #1049392 
Arkadaşlar kardeşime telefon aldık (İphone). Küçük sim kartı yoktu onun, telefonu kontrol etmek için ilk benim hattı taktık (vatandan aldık orada taktılar). Ona da aldık ertesi gün küçük sim, kendi hattını kullanıyor şu an. Ama şimdi telefonda ayarlardan facetime a girince telefon numarası yazan yerde benim numaram var ve pasif geliyor, düzeltemiyorum.

Kendi telefonumdan kardeşimle facetime yapmak istediğimde uygun değil diyor. Aynı şekilde arkadaşları da onu arayamıyormuş. Ama o başkalarını arayabiliyor. Numara benim numaram olduğu için diye düşünüyorum. Var mı bunu güncellemenin yolu?
(3) 

Şu bluzu arıyorum?? (Caps)

hrvl #1032754 
Kiralık Aşk 27. bölüm sonunda Defne'nin giydiği siyah, kolları transparan bluzu arıyorum. Nedir ne değildir nerede bulurum? Bilen var mı?
(5) 

Kitap önerisi

hrvl #999594 
Şimcik merhaba ahali,

Öncelikle çok fazla kitap okuyan biri değilim. Aslında başlayınca okuyorum da başlamak sorun. Eğer kitap sararsa bir günde de bitiririm.
Bu aralar böyle hafif depresyondayım. Aşk kitabı arıyorum. Okurken iç çekeceğim, yaşayacağım bir kitap.

Varsa tavsiyeniz alırım bir dal.
(6) 

Siri geçmişini silmek mümkün mü?

hrvl #929156 
Kardeşim saçma sapan şeyler söyledi ne cevap verecek diye. Geçmişte görünüyormuş.

Silmek mümkün mü?
(1) 

Twitterla ilgili

hrvl #896695 
Twitter profili herkese açık olan birini takip ettim, aradan birkaç gün geçtikten sonra takibi bıraktım. Şimdi bu gördü de beni takip mi etmedi yoksa o birkaç gün twittera girmedi mi bilmiyorum. Eğer hiç görmediyse, ben takibi bıraktıktan sonra bile bunu bildirimlerde görebilir mi? Yoksa ben takibi bırakınca bildirim kaybolmuş mudur?

Biraz karışık oldu ama sorum bu. Teşekkürler :)
(1) 

Müşteriye sormadan vadesiz ek açma (Bankacılar bakabilir mi?)

hrvl #844945 
Arkadaşlar bir sorum var bankacı olanlar ve bu işten anlayanlara.
Şimdi annemin bir bankada vadeli hesabı vardı. Para yatırmaya gitmiş bir gün. Gişedeki görevli anneme sormadan vadesiz ek açıp, bir aya yakın süre vadesizde bekletmiş parayı. Annem nerdeyse bir ay sonra fark etmiş bunu. Sonra annem bankadaki hesabını kapattırmak istemiş. Bu vadesiz ekten dolayı masraf almak istemişler. Annem de benim bilgim olmadan açtınız ödemiyorum demiş. Var mı böyle bir durum? Talimat vs olmadan vadesiz hesap açabilirler mi bankalar?
(2) 

Outlook fotoğraf kaldırma

hrvl #836271 
Arkadaşlar çalıştığım firmada outlook hesaplarımızda, işe başvururken verdiğimiz fotoğraf var. Ve ben kaldırmak istiyorum. Attığım maillerde gitmesin yani. Olmasın öyle sağ üstte. Mümkün müdür?
(4) 

Facebook 3223 mesajı

hrvl #805635 
Selam duyuru sakinleri.

Ben facebook kullanmıyorum uzun zamandır. Dondurdum, duruyor öyle. Bugün sabahın 7.30'unda mesaj geldi telefonuma bu 3223'ten, onay kodunuz bilmem nedir diye. Baktım biraz da sms ile kullanılıyormuş facebook cartmış curtmuş. Biri gidip benim telefon numaramı mı vermiş ne yapmış? Hesabıma da bir şey yapmış olabilir mi?

Anlayan beri gelsin.
(7) 

İphone 5s dönüp duran şey (Capsli)

hrvl #796352 
Şimdi gençler ben 1 hafta önce aldım bu telefonu sıfır. Şarjı çok gidiyor. Yani 15 dk alışveriş sitelerinin uygulamalarına bakıyorum %10 falan gidiyor. Hem ekran hem de arkası ısınıyor. Bir de yeni dikkatimi çekti ekran kilitli değiilse veya herhangi bir uygulamada değil menüdeysem, şu şarj simgesinin yanındaki şey sürekli dönüp duruyor. Neden ola ki?

Valla soğudum telefondan garantiye mi göndersem? Yenisiyle değiştirirler mi ki? Daha 1 haftalık telefon sorun mu çıkarırmış? Apple'ın servis politikası nasıldır. Sorun yaratırlar mı?
(3) 

Rusça site problemi (Capsli)

hrvl #796061 
Arkadaşlar kaç gündür bilgisayara takılmıyorum. Şimdi oturdum biraz. Mavi.com ve deezer'a girecektim. Sitelerin Rusça versiyonlarına bağlanıyor hep. Düzeltemedim bir türlü. Gooogle aramasında tıklarken Türkçe, ama Rus sitesi açılıyor. Babam mı bir şey yaptı yanlışlıkla anlayamadım.

Nedir sebebi? Nasıl çözerim?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık