(3) 

gitar gurularından gitar tavsiyesi

bugisme #1313616 
üniversitede herkes gibi bir hevesle gitar alıp, almışken de iyisi olsun diyip elektro akustik bir gitarla hiçbir eğitim ders almadan kendi çabamla sadece akor basmayı, ufak tefek arpej ve ritim atmayı öğrenmiştim (pena kullanmayı bilmem) sonra tellerin sert olması, seviyemin yerinde sayması ve zor gelmesi sebebiyle gitarı satıp bırakmıştım.

aradan 10 yıl geçti. yani baya bir süre. bu sürede eski istekler dürtmeye başladı. bu sefer arkadaş gurubu ile kursa yazılmayı planlıyorum. çıkabileceğim rakamlar 1.5k maksimum. ikinci el de olabilir. öncelikle bana hangi tür( klasik-akustik- büyük-küçük vs) gitar ve hangi model gitar tavsiye edersiniz?

kolay çalınsın, ellerimi yormasın, sahne performansı yapmayacağım sadece öğrenip çalmak istiyorum. bana net marka model verirseniz çok ama çok sevinirim.
(3) 

ses sistemi

bugisme #1284410 
2+1 hoparlörü led tvdeki kulaklık girişine takıyorum ve sadece ses sistemi üzerinden ses kısıp açabiliyorum. tv kumandasının ses açma ve kapatma kısmı işlevini yerine getirmiyor.

benzer bir durum yaşayan ve tavsiyesi olan var mıdır?
(1) 

acil kedi kısırlaştırma ameliyatı sonrası

bugisme #1279093 
10 aylık dişi kedim sabah saatlerinde operasyon geçirdi. en son dün akşam mama+ su yedirdim. şu an 24 saati devirdi ve ne su ne de mama yemiyor. bir gündür aç susuz. bitkin bir halde hareketsiz bir şekilde ufak ufak gözünü açıp bakıyor. endişelenmem normal mi? şimdi neler yapabilirim?

kanama yok, kusma yok, yaklaşık 6 saattir bu vaziyette bir kez yer değiştirdi.
(2) 

kedinin sıkılmayacağı oyuncak tavsiyesi

bugisme #1276220 
10 aylık british kedim sanki sıkılıyor gibi hissediyorum. bu aralar işim çok yoğun olduğu için oynama fırsatım olmuyor. kullandığınız ve sıkılmadan saatlerce kendi başına oynayabileceği bir oyuncak var mıdır?
(5) 

yeni mazda 3'ü nasıl bilirsiniz?

bugisme #1275275 
www.youtube.com

size nasıl geldi tek merak ettiğim bu. gerçekten etkileyici mi? mazdaya bakış açınız nedir sizde uyandırdığı duygular nelerdir?
(6) 

hangi kredi kartının daha çok kampanyası- hediyesi- bonusu var

bugisme #1275274 
hangi kredi kartlarının kampanyalarından faydalanıyorsunuz? kredi kartım var ama hiç kampanyalarını takip etmiyorum öyle dümdüz kullanıyorum. özellikle akaryakıt için faydalı mı?
(1) 

Gebze tarafları dişçi tavsiyesi

bugisme #1272722 
derin kapanış problemim var komple dişlerimi hem beyazlattırıp hem düzelttirip gülüşümü baştan yenilemek istiyorum. işini iyi yapan dişçi var mıdır arkadaşlar?
(5) 

mazda 3 mü golf mü?

bugisme #1151294 
ikisi de otomatik olacak. sıfır değil.

63 bin bütçem var.
(6) 

bu çanta güzel mi?

bugisme #1150903 
tr.aliexpress.com

bu çanta nasıl sizce?

serbest giyinen erkek öğretmenim. okul evraklarım için düşünüyorum.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık