(6) 

Bu manken kim? Bilene acaip dua edicem..

kartonpiyer #6609 
Asagidaki videodaki sarisin manken kimdir, nedir? Kimin nesidir? Annesi babasi nerdedir, bilen varsa insaniyet namina soylesin, gidip isteyecem allahin izniyle:)

Yahu kim bu hakkaten???

www.sabah.com.tr
(6) 

Kablo TV paralel hat sorunu

kartonpiyer #6252 
Simdi sorun soyle ki, evde kablo tv var, kutucuktan salondaki tv ye yayin sahane gidiyor ancak odama cektigim paralel hattaki yayin berbat. aradaki kablo mesafesi biraz uzunca ve 1 adet ek yeri var. benim mal elektrikcim bu ek yeri icin özel bir splitter satti bana, dedigine gore icindeki devre yayini guclendirecekti ama hicbi ise yaramadi. o aradaki kablolari da gunesten vs etkilenme olasiligindan dolayi (evin disindan dolasiyo kablo) yeni degistirdim. nedendir sizce? araya ekleyebilecegim, yayini guclendirici bir aparat var midir?
(12) 

Japon balığım hasta mı?

kartonpiyer #5116 
Arkadaşlar ben bu balık işinden, akvaryum olayından pek anlamayan biriyim. Evde kocaman bi fanus vardı, balık alayım da şu işe ufaktan merak salayım diye gittim 4 tane japon balığı aldım. Turuncu dördü de. Yalnız bunlardan birisinin başında siyah bi bölüm vardı az bişey. Tam iki gözünün arası ile ağzı arasındaki bölge. Sonra gel zaman git zaman bu siyah kısım şimdi beyazladı. Neden olabilir? Bu bi tür hastalık filan mı, yoksa doğal bi mevzu mudur?

Bi de şunu sorayım hazır fırsat yakalamışken, içinde filtre, hava bilmemnesi filan olmayan gayet işlevsiz biçimdeki fanusumda japon balıklarıyla birlikte başka balık olur mu olmaz mı? Akvaryumcu bana "Abi onda ancak japon olur" demişti, siz de aynı görüşte misiniz?
(5) 

Telefon kablosunun kıvrılmasını engelleyen aparat

kartonpiyer #4984 
Selamlar,

Geçenlerde bir şekilde elime geçen bir aparat vardı. Bu aparatı telefon kablosunun jakının cihaz kısmına takıyosunuz, kendi içinde bi dönergeci var, bu sayede telefon kablosu kafasına göre kıvırılıp insanı sinir etmiyordu. Ben bu aparatımı çok seviyordum. Neyse, bir gün geldim bir baktım birisi telefonumdan aparatı almış. Bizim şirketten hangi alçağın aparatımı çaldığını bilen ya da bu aparatın yenisinden satın almak istesem nereden bulacağımı bilen varsa insaniyet namına bana söyleyebilir mi acaba?

Sadece aparatın adını bilen varsa o da olur. Böylelikle aparat diye diye dükkanları gezmekten kurtulur, doğrudan malzemenin adını söylerim dükkanlara.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık