(6) 

yeni başlayacaklar için lens

hububrad #83354 
(fotoğraf makinesi için değil insan için)

geçen gün hem göz numaram değişmiş mi öğrenmek hem de lens kullanabilir miyim diye öğrenmek için doktora gittim. numaram halen -1.50 imiş gözüm de lense uygunmuş ama sayın doktor(gerçi kurum kararıdır kesin adama da laf söylemek sitemiyorum)bc değerlerini falan ölçmedi. onun için lens doktoruna görünmen lazım dedi. kabul ettik ama o doktor çıktığı için işin o kısmı yarım kaldı.

ben de zaten çoğu lens bc bile seçtirmediği için doğrudan lens almak istiyorum.

yalnız ilk düşüncem 1 paket günlük lens alıp seviyo muyum bu mereti diye test etmekti ama şimdi kesin severim ben bu işi diyerek aylık almayı düşünmeye başladım.

sevgili lens sahipleri önerileriniz nelerdir. günlük olarak focus dailies, aylık olarak ise air optix aqua veya acuvue 2/oasys düşünüyorum...
(5) 

kısa dönem askerlik için başvuru?

hububrad #80242 
bir tanıdığımın oğlu üniversite mezunu olmasına rağmen uzun dönem olarak(15 ay) askere gitti de bi sorayım dedim.

şimdi okul bitince bizi direk şu "kısa dönem er mi yoksa uzun dönem rütbeli mi" konulu sınava mı çağıracaklar yoksa biz üstüne üstüne gidip kısa dönem için baş mı vuracağız askerlik şubesine?
(10) 

odamı sinekler(?) bastı.

hububrad #79906 
ya akşam odama bi girdim duvarlarda hep şu resimde gördüğünüz ilginç yaratıklardan var. genelde sabit duruyorlar ama yakalama girişiminde zıplama/uçma karışımı bir hareket sergiliyorlar. sizce nedir bu? evde şeltoks da yok. salonda yatıcaz bugün anlaşılan.
(1) 

bugünkü avatar hangi bölümdü?

hububrad #61537 
cnbc-e'de bugün yayınlanan ve ateş kralı ile aang'in (sanıyorum ki)ilk kapışmalarını içeren bölüm hangi sezonun hangi bölümüydü?

geç uyanıp kaçırıyorum bazen, bölük pörçük izledim diziyi hep. topluca indirme planım var kalan bölümleri.
(5) 

[digiturk] yeni üyeye 9.90 eskiye 22.90

hububrad #50996 
bu sadece benim kafama mı takılıyor yahu? bu konuyla ilgili müşteri hizmetlerini arayan oldu mu? eğer oluyosa 9 yıllık üyeliği iptal ettirip biz de başvuralım bu kampanyaya? hı?
(9) 

digiturk ve yağmur sorunsalı

hububrad #44522 
bu yağmur yağınca, rüzgar esince yayının aksaması olayı sadece biz keriz digiturk abonelerine mi özel?

mesela bugün bildiğimiz üyeliksiz uydu risivırı kullanan ve yayını aksayan kişiler var mı aramızda istanbulda oturan?
(6) 

torrent ne kadar güvenli?

hububrad #42135 
hepimiz legal dosyalar çeken insanlarız tabi ama yine de merak ettim. dosya çekenlerin bir şekilde takip edilmesi falan mümkün mü? utorrnet'in "peers" sekmesine baktım da orada da bi sürü ip adresi var açık açık?
(4) 

mavi ekran

hububrad #30013 
bilgisayarı win xp cd'si ile boot ettiğim zaman hard disk'ler takılı olmasa bile şu resimdeki hatayı alıyorum kurulumun başlarında ve devam edemiyorum. bunun yanında pc niyeyse win 98 veya win 2000 cd'leri ile boot edilemiyor. direk cd yokmuş gibi davranıp windows'u açıyor.

pc bi ara fiziksel hasar görmüştü ama bilgisayarcı windows xp kurup öyle göndermişti makineyi. ben niye kuramıyorum ki şimdi? anakart mı bozuk acaba?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık