(1) 

Instagram'da sürekli AI araçları tanıtan emre altuğ tipli influencer

hububrad #1593219 
kimdi ya?
(2) 

Bankadan başka firmanın fonunu almak?

hububrad #1574049 
Bunun bir artısı, eksisi var mı? Foneria ilgimi çekmişti mesela. Ama bakıyorum Garanti online şubesinden de alınabiliyor. Oraya direkt üye olmadan Garanti'den fon alsam ne olur?
(2) 

13:30 uçağına en son kaçta bagaj teslim alırlar?

hububrad #1535008 
IST havaalanından 13:30 da kalacak THY uçağına en son kaçta bagaj teslimi alırlar? Havaist saatini ona göre seçeyim diyorum.
(2) 

Yeni havalimanına gidişte Havaist VS İETT...

hububrad #1364212 
Havalimanına gidişte son durakları aynı mı? İETT ye bindim alana uzakta indim diye bir durum olmaz dimi?
(1) 

Taksim metro girişleri ne durumda?

hububrad #508722 
Çalışmadan dolayı bir ulaşım sıkıntısı var mıdır? Taksim otobüsünden inip insancıl bir şekilde ulaşabiliyor muyuz metro girişine?
(1) 

Beyin bedava.

hububrad #497258 
Ya ben bi mallık yapıp piraldyne yerine yanındaki verrutol den sürdüm yanlışlıkla ağzımdaki afta. hemen koşup yıkadım tabi. aftın üstü beyazladı biraz başta ama geçti gibi şimdi. ölür müyüm acaba? bu verrutol uhu gibi bişi. çıkartmak iiçin ekstra bir şeye ihtiyaç var mıdır acaba.
(4) 

Burun içine krem sürmece?

hububrad #490095 
Aknetrent(Roaccutane) kullanmaya başladım ve doğal olarak burun içi kılcal kanamalar olmaya başladı. Hametan krem kullanıyorum yüz için. Bunu burun içine sürsek faydalı olur mu? Krem ile pomat farkediyor galiba. Bendeki krem.

Bonus olarak bu pomat/krem farkını bilen biri onu da yazarsa bilgileniriz, aydınlanırız.
(1) 

Aziz Yıldırım'ın mahkum olmasına rağmen tahliyesi?

hububrad #451304 
Güçlünün kanunu üstünde olduğunu bilmekle birlikte bu tip bir şeyi ilk kez duydum. Bildiğim kadarıyla Yıldırım mahkemede suçlu bulundu ama yargıtay suçu onaylayana kadar serbest bırakıldı. Değil mi? Var mı örnekleri bunun hukukta?
(1) 

Nurofen cold +parol veya mazejik??

hububrad #406437 
3 öğün nurofen içtim ama hala üşüme ve ateş var biraz. Şu iki ilaçtan birini alsam şimdi sorun olur mu?
(2) 

online videolarda buffer kesilmesi?

hububrad #384649 
dizimag, diziport, youtube'da falan bir şeyler izlerken videonun yüklenmesi sizde de kesiliyor mu sık sık? benim bağlantı superonline fiber. bu aralar dizi sitelerinde çok sık olmaya başladı bu olay. sizde nasıl?

bu arada kesilmeden kastım videonun yüklenmesinin tamamen durması. 5 dk bekletip devam etmesi değil.
(3) 

selsun blue alternatifi?

hububrad #342947 
daha önce saç derisinde kaşıntı/sivilce için kullanıp acayip memnun kalmıştım. niyeyse şimdi piyasada bulunmuyor. bu meretin tam bir muadili var mı? bir eczacı selenyumlu bir vichy modeli önerdi. alayım mı?
(2) 

[ulaşım] üsküdar evlendirme dairesi.

hububrad #314583 
üsküdar iskele'ye inince kuş uçuşu 600-700 metre falan ama iett inatla iki otobüs değiştirmelisin diyor. minibüs mü geçer önünden. neye binmek lazım? yürüyerek 15 dakikada gidilir gibi ama yağmura yakalanırsam şık olmaz.
(11) 

tv'de marka söylemek neden yasak?

hububrad #309511 
1- rtük mü kızıyor?
2- yayıncı, "para almadık. bedava reklam yapmayalım" mı diyor?
3- yoksa gizli reklam sanılır, rtük, vergi dairesi falan peşimize düşer diye yayıncılar otokontrol mü yapıyor?

tek derdim bu kaldı. bi sorayım dedim bilenlere.
(7) 

nikahta banknot takmak?

hububrad #309508 
mübah mı? çeyrek 50 tl iken ne güzel takıyorduk da şimdi hayatta çeyrek alamam. banknot takmak yakışıksız bir durum değil dimi?
(2) 

beleş video düzenleme programı -kaynak dvd-

hububrad #296059 
Bi sürü salak program indirmeden size sorayım dedim. Bir dvd kaydından bölümler kesip biçebileceğimiz sonra da avi ve benzeri bir formatta kaydedebilecek beleş ve kolay program hangisidr?

edit: bitripper programı ile avi'ye çevirip moviemaker ile makasladım. bilginize.
(5) 

lens batması

hububrad #289261 
daha önce focus visitint denemiştim. alışamadım. şimdi zeiss lens kullanmayı deniyorum. taktıktan yarım saat-1saat sonra batmaya başlıyor ve gözümü kızartıyor biraz. bc değeri doktorun reçete ettiği ile aynı.

solüsyondan falan olabilir mi durum acaba? aqua fresh diye beleş verilen bi solüsyon kullanıyorum şu an. başka da bi olasılık gelmiyor aklıma. fikri olan?
(5) 

altın sorusu. evet.

hububrad #284763 
garanti bankasının bir "vadesiz altın hesabı" var bir de "altın fonu" var. altın hesabı işletim ücreti falan almam diyor. fonun ise bildiğim kadarıyla vergisi, bişiysi oluyor. doğru mu? bu ikisinin farkı nedir?

altın alacak düz adam olarak neyi tercih etsek?
(2) 

portal 1 - 2 arası hikaye?

hububrad #284585 
ilk portal'da aperture sayıns'tan kurtulmamış mıydık zaten? nasıl geri döndük merkeze?

edit: şimdi aklıma geldi. galiba ilk oyunun finaline sonradan chell'i sürükleyen bi robot eklemişlerdi. bağlantı noktası o galiba?
(6) 

gözde lens varken

hububrad #282928 
düz karşıya bakarken rahatsız etmiyor da sağa-sola veya yukarı-aşağı yönlerde uç noktalara bakarken gözden çıkacakmış gibi hissettiriyor bana. sizde de öyle mi durum? marka zeiss, bc maalesef 8,9
(3) 

Fon Yıllık MKK Hesap Bakım Ücreti nedür?

hububrad #277324 
banka garanti. bi vadesiz, bi vadeli hesabım var. b tipi likit fon ile biraz elma likitim var. bugün ilk ken bunu kesmişler 1.5tl olarak. b tipi fonu neredeyse 3 yıldır kullanıyorum. nereden çıktı şimdi bu kesinti sizce?
(1) 

galaxy s(i9000)'in gps ne durumda?

hububrad #271875 
sevgili galaxy s kullanıcıları. bu ürünün gps'i sorunluydu bir ara. yeni firmware'lar ile düzeldi mi? telefonu satın alabilirim yakın zamanda. önemli bir husus benim için.
(4) 

ttnet taahhüt?!

hububrad #270183 
merhaba, daha önce de sitem etmiştim. bizim 1mbit sınırsız bağlantıyı 8mbit'e geçirtmiş ttnet telefonda. çok güzel, çok iyi demişler kabul etmiş evdekiler. ama dediklerine göre 24 ay taahhüt diye birşeyden bahsetmemişler. bu taahhüte göre iptal kararı alırsak 150 tl ödememiz gerekiyor ttnet'e.

1- ttnet kesin biz söyledik falan deyip çamura yatacak. bu para ödense bile tüüketici hakem heyeti kararı ile falan alınabilir mi?

2- doping adsl'ci bir eleman da telefonda taahhüt olmaz demişti. var mı hukuki açıdan böyle bir durum?
(6) 

hamlık

hububrad #267013 
koşu-yürüyüş ile geçen 3 günlük alışma döneminden sonra dün fitness'da ilk gündü. kollar, omuzlar, mide ve sırtta ağrılar var doğal olarak. çatal, bardak kaldırtmayacak kadar aşırı ağrımıyor ama rahatsız edici tabi. sizce bugün de gideyim mi antrenmana yoksa bir gün ara mı vereyim?

program yürüyüş ile başlıyor. sonra mekik türleri ile devam. arada bisiklet, sonra da butterfly, triceps pushdown, z-bar curl gibi aletli hareketler var.
(2) 

bonus 5 taksite bölmece.

hububrad #264793 
bugün 250 tl'lik bi alışverişim için mesaj geldi. %2.99 komisyonla 5'e bölebiliyormuşuz. yalnız buna bsmv, kkdf falan dahil değilmiş. benim ödeyeceğim komisyon ne kadar olur acep toplam?
(1) 

şarkı adı

hububrad #260093 
sadece klibini hatırladığım bi şarkı var. bi ablamız tatil anılarını düşünüp ağlıyodu ofis ortamında, metroda falan. şarkıyı hiç hatırlamıyorum ama dinleyesim geldi birden. var mı hatırlayan?
(2) 

kapıda kargo kontrol - sahibinden.com

hububrad #259823 
sahibinden.com üzerinden "get" sistemi ile bir ürün aldım. kargo gelince kapıda kontrol edelim, tamam da, ürün ilandaki gibi değilse direk kargoyu geri mi gönderelim yoksa alıp biz mi göndermeliyiz? ürünü kapıda almayınca paramız sahibinden.com da sonsuza kadar rehin kalmasın diye soruyorum.
(4) 

4'üncü Komd. Tug. K.lığı TUNCELİ

hububrad #202176 
buraya giden tek insan benmişim gibi bir his oluştu bende? nedir ne değildir var mı bilen?
(7) 

ilaç ismi

hububrad #199348 
şu resimdeki ilaçların ismini latin alfabesi ile buraya yazabilir misiniz acaba? biri jel sanırım..

i54.tinypic.com
(2) 

silikon taban problemi

hububrad #199138 
geçen gün doktor önerisiyle silikon taban aldım. kutusundaki yazıya göre 43-45 numarayı kapsıyor ama 46 nike spor ayakkabıda bile çok sıkıştırıyor ayağı. ben mi yanlış kullanıyorum bu meredi acaba? spor ayakkabının kendi tabanı pek söklüp çıkartılacak bir şey gibi görünmüyor. resimdeki kalınlıkta tabanlık >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
(1) 

maaş hesabı...

hububrad #197851 
...olduğu için hesap işletim ücreti kesilmeyen hesaptan işten ayrılınca kesinti yapar mı garanti bankası? kontrol ediyorlar mıdır maaş yatıp yatmadığını acaba?

---------------------------
edit büdüt:

konuyu arama yapmadan açmıştım. şurada tartışılmışını buldum daha sonra.

(git: 70826)
(7) 

ekşi duyuru ortalanmış mı noolmuş?

hububrad #180730 
sitenin gövdesi sola mı yanaşıktı eskiden yoksa kafamdan mı uyduruyorum? sola yakın olsa daha güzel olur sanki gibi hı?
(4) 

kulak tıkacı ile uyanma?

hububrad #178228 
kullananlara sorum var. yatarken iyi güzeldir de telefonun alarmı ile uyanma kısmı nasıl oluyor? sıkıntı yaratır mı?
(5) 

netbook'u download'a bırakmak?

hububrad #175226 
ya bu ufaklığı(aspire one) gece download'a bırakınca içim gidiyor biraz. neticede bildiğin bilgisayar ama kasa küçük olduğu için ısı zarar veriyo mudur acaba? var mı netbook'u download'a bırakan?
(9) 

windows 7 ile hangi media player iyi geçiniyor?

hububrad #171558 
kmplayer biraz sorun yarattı niyeyse. belki de sürüm, kodek sorunu olabilir ama bir sorayım dedim. mkv, divx, xvid için ne kullanıyorsunuz şu an?
(4) 

meraktan soruyorum

hububrad #171235 
bu yol yapım çalışmaları sırasında bir noktaya dikilip içinden bir yere bakılan cihazın amacı nedir? uzaklık mı ölçer? hizayı tutturmaya mı yarar? çok merak ettim.
(3) 

mesai saati dışı toplantı?

hububrad #168042 
mesaisi 10:00'da başlayan biri olarak 8:30'da toplantıya çağırılıyorum. zaten işyerinde üst düzey bi çalışan değilim. gitmeyeyim diyorum. iş kanunu açısından toplantıya katılmamam sorun olur mu? ya da işverene bir sorun yaratır mı bu mesai dışı toplantı. ne bileyim, fazla mesai verilmesi gerkeliliği gibi bir durum mesela?
(3) 

youtube yavaşlığı?

hububrad #167394 
google dns + geçenlerde yayınlanan google dns'leri hosts dosyasına yazılmış şekilde youtube'a girebiliyorum da 2 dakikalık videolar bile kağnı hızında yükleniyor. hatta şu an bi tanesi çeyreğini yükleyip ilerlemeyi durdurdu. güncel bi dns mi var yoksa herkeste durum bu mudur?

iss: ttnet (1mbit)
(2) 

[ULAŞIM] bakırköy ->> kadıköy yazıcıoğlu

hububrad #158839 
iş çıkışı 18:00 deniz otobüsüne yetişemeyeceğim galiba. bi sonraki saati beklemek yerine eminönü'nden vapur mu mantıklı olur yoksa metrobüs mü? gerçi son durak yazıcıoğlu iş hanına uzak galiba. oradan minbüs var mıdır hana?
(1) 

firefox'da pencere resize şeysi

hububrad #157897 
ya bazı minik popuplar(istenemyen olanlar değil de online banka şubeleri mesela) açıldığında firefox tamamen o pencerenin boyutunu alıyor. tam ekran firefox çük kadar oluyor bi anda. çok ayar da kurcalamadım diye hatırlıyorum ama çözemedim olayı. bir yardım rica edeceğim veteran firefox kullanıcılarından.
(3) 

eski nesil abd doları?

hububrad #136727 
yastık altı bir kaç dolarımı buldum da evde, bu yeni turuncu olanlardan değiller. tedavülden kalkmamıştır di mi bu dolarlar?
(2) 

yenibosna e5 üzerinden feshane'ye gidim?

hububrad #132915 
metrobüs ayvansayray durağı yakın görünüyor uydudan ama gerçekte o duraktan yürüyerek gidilir mi feshane'ye? diğer çözüm önerilerene de açığım.
(1) 

ilk kez şarkı soruyorum. heyecanlıyım.

hububrad #122150 
ya. 8 bit atari oyunu gibi klibi olan bi şarkı vardı. sincap, at falan vardı. çok feci kafama takıldı. 90'ların sonundan bi şarkıydı galiba. var mı hatırlayan? sonunda sincap dünyayı patlatıyordu sanki...
(2) 

imax 3d vs reald vs xpand

hububrad #112436 
avatar'ı hakkını vererek izlemek için hangisini seçsek acaba. ilk ve tek 3d deneyimim xpand ile "yukarı bak" filmiyle oldu. güzeldi ama yukarı bak 3d'nin yüze doğru gelen parçalar gibi öğelerini pek içermediği için süperdi diyemiyorum deneyimime. size sorayım dedim...
(4) 

excel'e ortak erişim?

hububrad #98019 
google docs'un yaptığı gibi bi dosyaya birden çok kişi aynı anda ulaşıp değişiklik yapabilir mi yerel ağdan?
(2) 

tapu olmasa ne olur?

hububrad #95046 
~15 senedir oturduğumuz evimiz toki yapımı, çekilişli kuralı olrak tarafımızca alınmış bi toplu konut evi. biz bunun tapusunu almamışız hala. bunun bi negatif etkisi olur mu bişeylere?
(3) 

acemiye ikinci el araç tavsiyesi.

hububrad #94813 
daha bana verilecek ehliyetin plastiği bile üretilmemiştir ama insan heves ediyor işte. sahibinden.com'a baktım da 4-5 bin lira seviyesinde en "eski gibi görünmeyen", genç işi, az yakan araba fiat uno. acemi için nasıl sizce bu araba. başka öneriler olabilir mi bu fiyatlara. kilometreler ise 150bin civarında genelde. bu bi sorun oluşturur mu? kaç bine kadar götürür bu uno'lar adamı?
(1) 

portekizce < > ispanyolca

hububrad #88278 
ingilizce pratik için livemocha'ya geçiş yaptım geçen gün. güzel ingilizce pratik yaptık brezilyalı bi kardeşimizle. hazır bulmuşken portekizce de çalışayım siteden dedim. bu adım ispanyolca'ya geçişi kolaylaştırır mı yoksa ispanyolcadan mı portekizceye gitsek. maksat iki dil birden aradan çıksın :)
(2) 

iş yerine tarayıcı(scanner) tavsiyesi?

hububrad #86990 
şimdi ~100.000 dosyalı bir arşivimiz var. burası klinik olduğu için çoğu dosyanın ekleri de mevcut. yönetim bunların hepsini taramak istiyor. bu iş için nasıl bir makine gerekir? takır takır tarama yapan modelleri var mı? milyar lira seviyesinde makineler gördüm onlar mı çözer bu işi?

pazartesi bu sorulara cevap vermem lazım. bi yardım...

bi de bazı makinelerde günde 1000 sayfa tarama kapasitesi diyor. bazıları da dakikada 30 sayfa tararım diyor. 30 x 60 = 1800 zaten. bu dakika hesabı yapan makinelere güvenmememiz gerektiğinin mi göstergesi acep?
(6) 

parmaklarım kapıya sıkıştı

hububrad #85402 
ama morarmadı. resimde de gördüğünüz üzere sıkışan iki parmağımın tırnaklarının üst ucunda kan toplanması oldu. bu topluluk kendi kendine geçer mi acep? yoksa krem falan desteği önerir misiniz?
(9) 

fethiye'ye otbüs

hububrad #83814 
16 temmuz için bilet bakıyorum ama kimse de bi firmayı beğenmemiş arkadaş. var mı istanbul fethiye arası için otobüs tavsiyesi olan. varan, kamil koç, ulusoy, istanbul seyahat bulabildiğim alternatifler...
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık