(3) 

Euro alsam mı?

goodyes #914190 
İnterrail yapıcam da euro da almış başını gidiyor. En son baktığım zaman 2.65' şimdi 2.85 olmuş. 3'ün üstüne çıkar mı acaba? Alsam mı şimdiden?
(1) 

Son yıllarda interrail yapmış olan var mı?

goodyes #913108 
Sormam gereken bir kaç soru var da?
(4) 

5 sene önceki pasaport defterimi hala kullanabilir miyim?

goodyes #912797 
En son 5 sene önce yurtdışına çıkmıştım, 1 senelik pasaport almıştım o zamanlar. Yazın tekrar çıkıcam, başvuru yaparken sadece pasaport süresini mi uzatmalıyım yoksa tekrar defter de almam gerekiyor mu?
(2) 

Şu şekilde rota nasıl çiziyoruz?

goodyes #912349 
Google mapstan yapmaya çalıştım ama olmadı
(5) 

1 haftalık İtalya turu bana ne kadara mal olur?

goodyes #908435 
Yazın bireysel olarak gidip Roma,Venedik ve pissa'yı gezmeyi düşünüyorum. Bileti şimdiden alırsam ve orda hostelde kalıp, tutumlu davranırsam bana toplamda tahmini ne kadara mal olur?
Not: öğrenciyim
(3) 

Amerika'da hem çalışıp hem dil kursuna gitmek?

goodyes #907568 
var mı öyle bir dünya? Work and travel planları yaparken bi abi bugün bunu kafama soktu. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
(5) 

Bankasya tuzak kurmuş olabilir mi? sizce napsam?

goodyes #906398 
Telefonuma Bankasya'dan br mesaj geldi; gecikmiş kredi kartı borcumun olduğunu, kısa bir süre içinde ödememem halinde yasal işlem başlatılacaktır filan yazıyor, altında da bir numara var.

Hayatımda en nefret ettiğim topluluk bunlar, ben bunlardan kesinlikle kredi kartı başvurusu yapmadım, bankalarına adım bile atmadım. Altındaki numarayı ya da direk bankayı arasam kontrol edelim ayağına tüm özel bilgilerimi isteyecekler doğal olarak. Acaba bu mesaj bu bilgileri alabilmek için kurulmuş bir tuzak olabilir mi? Sizce nasıl çıkarım bu işin içerisinden?
(1) 

Bu ingilizce kursu mantıklı mı?

goodyes #901348 
m.grupanya.com
İngilizcemi geliştirmem lazım ama bu aralar kurslara 1.500 2.000 tl bayacak durumda değilim. Tesadüfen linkteki kursu gördüm, sizce nasıl? Yazılsam mı?
(6) 

Kendi arabamla İstanbul Avrupa yakasından Bursa'ya en kolay nasıl giderim?

goodyes #900993 
S.B
(6) 

Kredi notu diye birşey olduğunu yeni öğrendim

goodyes #900247 
Bugüne kadar kredi kartı borçlarımın son ödeme tarihini çoğu zaman üşengeçliğimden dolayı geçirdim ama bunlar çok büyük meblağlar değildi, en fazla faiz gelir filan sanıyordum.

Bugün kredi notu diye birşey olduğunu öğrendim (tamam vurmayın) girdim kredi notuma baktım birşey anlamadım doğal olarak.

Kredi notum capste, bu işlerden anlayan varsa notuma bir bakabilir mi ortalamanın altında mı üstünde mi durum ne?
Bir de bu kredi notunu yükseltmek için ne yapmak gerek?
(4) 

1 ay içerisinde ingilizcemi en iyi nasıl geliştirebilirim?

goodyes #892378 
bir ay sonra 3 ayrı ingilizce mülakata giricem, ingilizcem biraz zayıf. başarılı olabilirsem hayatımın dönüm noktası olabilir. bu süre zarfında ingilizcemi en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim? özelllikle speaking'imi
(2) 

bu sorun çözülür mü yoksa girdi mi bi tarafıma?

goodyes #891128 
önceki dönem sosyoloji dersinden cb ile geçmiştim, bu dönem başından beri sistemdeki yoklama listemde sosyoloji dersi vardı ama anlam vrememiştim. az önce transkript'te tesadüfen derslerimin arasında sosyoloji dersini gördüm (notlar sisteme daha girilmediği için harf notu yok karşısında) bunu bölüm başkanıyla konuşsam düzelir mi yoksa şimdi farkına vardığım için girdi mi bi tarafıma? ):

Şöyle bir detay da var: yeni dönemin ders notlarını danışman hocaya arkadaşım onaylatmıştı, onay kağıdı gereksiz olduğu düşüncesiyle arkadaşım vermemişti ben de istememiştim.
(3) 

İphone'a youtube videolarını nasıl indirelirim?

goodyes #877151 
Uygulama v.s var mı?
(3) 

İngillizce özel dersin saat ücretleri ortalama ne kadar?

goodyes #875781 
S.b
(5) 

İphone 4s sıfır ne kadar?

goodyes #865147 
Küçük kuzenime 4s sözüm vardı, yoğunluktan dolayı bir türlü alamadım. Parasını vereyim gitsin kendisi alsın diyorum, piyasası ne kadar şu an?
(1) 

Üsküdar veya yakınında Wolksvagen yetkil servisi nerde var?

goodyes #863717 
Avrupa yakasında oturduğum için oraları bilmiyorum. Ekspertiz yaptırtıcam yetkili serviz harici yerlerde de yaptırtmak istemiyorum. Yardım pliss
(3) 

Work And Travel yapanlar

goodyes #857786 
Amerika'da nerede ne iş yaptınız ve nasil geçti? Bana önerebileceğiniz bir şirket var mı?
Not: wat hakkında her türlü ekstra bilgi ve öneriye açığım.
(4) 

Telefonum virüs mü kaptı? (Capsli)

goodyes #856407 
Girdiğim tüm sitelerde bu tarz reklamlar çıkıyor, kapat sekmesine tıkladığımda da başka siteye yönlendiriyor. Bu virüs mü? 4 senedir iphone kullanıcısıyım ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?
(2) 

15 ekimde ne var?

goodyes #848249 
Siyasiler, özellikle terör örgütü PKK uzun zamandır 15 ekim deyip duruyor. Ne olacak bu 15 ekimde, yasa filan mı çıkacak?
(3) 

Açıköğretim kayıtları nerden nasıl yapılıyor?

goodyes #847533 
Abime, açıköğretimden İstanbul üniversitesi tarih bölümü gelmişti. Kayıtlar yarın başlıyormuş ama kendisi kayıtları nerden ve nasıl yapacağını bilmiyor. Bilen varsa yazabilir mi?
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık