İstanbul’da dövme silen mekan önerisi

goodyes #1580625 
Var mı bildiğiniz önerebileceğiniz düzgün bir yer?
(3) 

Fotoğraf boyutu kalite düşmeden nasıl küçültülebilir?

goodyes #1579117 
Elimde 12 MB boyutunda fotoğraflar var, bunları e ticaret sitesine yükleyeceğim fakat en fazla 10 mb olması lazımış. Fotoğraf kalitesine zarar vermedin (veya minimum) nasıl 10 mb ve altına çekebilirim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
(1) 

Yazıcı önerisi

goodyes #1555688 
İşim için günde 100 civarı fatura, çıktı vs çıkarabileceğim yazıcı almam gerekiyor. Nasıl birşey alayım? yazıcıdan hiç anlamam, idamesi ekonomik olabilecek nasıl birşey olabilir?

dip not: Macbook dizüstü kullanıyorum
(3) 

Elimdeki logoyu 60x60 boyutuna nasıl çevirebilirim?

goodyes #1544801 
Kalitesi bozulmayacak şekilde nasıl yapabilirim? Bu işlerin özürlüsü sayılırım bilale anlatır gibi anlatıesanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden
(1) 

Beykent üniversitesini mahkemeye verelim mi?

goodyes #1532185 
Geçen sene kardeşim beykent’i tercih etti. Tanıtım broşürlerinde ve reklam afişlerinde "Okuduğun süre boyunca eğitim ücret artışı yıllık %10’u geçmeyecek!" Diye koca koca puntolarla belirtmişlerdi 20 bin tl olan yıllık ücreti 53 bin’e çıkarmışlar bugün, çıldırıcam. Mahkemeye vermeli miyiz? Versek süreç nasıl olur?
(3) 

İstanbul’dan hediye ne götürülebilir?

goodyes #1528047 
Babamın kuzeni abimle her memlekete gidişimizde bizi arabasıyla alıyor, günlerce yedirip içirip gezdiriyor. Bir türlü istanbul’a da gelmiyor ki aynı şekilde ilgilenelim. Şimdi tekrar memlekete gidicez ama bu defa bu abiye eli dolu gitmek istiyoruz. İstanbul’dan ne götürebiliriz hediye olarak aklınıza gelen birşey var mı? (Kıyafet hariç, kendisinin giyim mağazası var)
(2) 

İstanbul’dan datça’ya kendi aracımızla en mantıklı güzergah hangisi olur?

goodyes #1527727 
Daha önce hiç kendi aracımızla hiç datça’ya vs gitmedik en mantıklı rota nasıldır? Hangi güzergahlar üzerinden gitmek mantıklı? Bilenler tecrübelerini aktarabilir mi?
(12) 

Mutlu musunuz?

goodyes #1520649 
Ben mutsuzum çünkü çok yoğun, stresli ve saatleri zor bir işim var. 30 yaşına giricem henüz evlenmek için doğru insanı bulamadım bunun stresi de var. Peki siz mutlu musunuz mutsuz musunuz? And Why?
(2) 

YDS için en etkili video kaynağı hangisi?

goodyes #1520461 
Youtube udemy vs? Önerebileceğiniz etkili kanal veya hoca var mı? Hem derse hem de yol gösterilmeye ihtiyacım var
(2) 

En etkili nasıl iş bulma yöntemleri neler?

goodyes #1519023 
Şimdiye kadar aile şirketimizde çalışıyordum fakat artık bunaldım, ayrılmayı düşünüyorum. Staj dışında şuana kadar başka yerde çalışmadım, iş aramadım hiç dolayısıyla pek bilgim yok. Biraz araştırdım kariyer.net gibi sitelerden çok dönüş olmadığı yazılmış. Belirlediğim sektörler için hangi yolları izleyebilirim öneriniz var mı?
(4) 

Bu ABD seyahati için ortalama ne kadar gider

goodyes #1512708 
En büyük hayallerimden birisi NYC miami ve los angeles’i gezmek, süre 15 gün falan. Öğrenci hayatı yaşar gibi tutumlu olacağım. Uçak bileti ve vize dahil minimum-ortalama ne kadar para lazım? Bir de vize şartları çok ağır mı şuan?
(5) 

Göbeğimi eritip, vücut yapmak için nasıl beslenmem gerekiyor?

goodyes #1511693 
Macfite yazıldım. Amacım 6 ayda göbeğimi dümdüz yapıp yapabildiğim kadar vücudumu geliştirmek. Boy kilo oranım ideal sayılır fakat göbeğim var. Ben şimdi bu göbeği tamamen eritmek için diyet mi yapmalıyım yoksa kas yapmak için protein-karbonhidrat ağırlıklı mı beslenmeliyim? Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Hem kas yapıp hem göbek eritmek için nasıl beslenmeliyim ben? Tecrübeli arkadaşlar yol gösterebilir mi?
(1) 

İstanbul ya da yakınında doğa köyü, mekanı vs nereler var bildiğiniz?

goodyes #1505153 
Canım doğa ve sakinlik istyor. camping olur, köy olur, bungalov otel olur... bildiğiniz, önerebileceğiniz nereler var?
(3) 

Çengelköy ve civarında ne yenir?

goodyes #1503570 
Yarın çengelköy ve civarında olacağız ne yiyip içelim?
(9) 

Katlanır bisiklet ormanda sürmek için nasıl olur?

goodyes #1497697 
Orman yollarında yürüyüş ve keşif yapmayı seviyorum, bunu bisikletle yapmak istiyorum. Sizce katlanır bisiklet nasıl olur? Mesela şu ürün nasıl olur?
www.hepsiburada.com
(3) 

İstanbul’da burun estetiği doktoru önerisi

goodyes #1495647 
Kardeşimin burnunda kemik var hem onun alınması lazım hem de şekil bozukluğu var estetik olması lazım. Doktor önerisi veya tanıdığı olan var mı nereye götürelim bu çocuğu?
(8) 

Sizce Gastronomi mi yoksa iç mimarlık mı okumak daha mantıklı?

goodyes #1490305 
Kardeşim bu iki bölüm arasında gidip geliyor. İkisinde de orta sıra üniversiteler geliyor ne iyi ne kötü yani. Sizce hangisini seçmeliyiz fikir ve önerilerinize ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ediyoruz
(5) 

Datça ve kaş için konaklama yer önerisi verebilir misiniz?

goodyes #1489855 
kafa dinlemek için datça’ya ardından kaş’a geçmeyi düşünüyoruz. Amacımız sadece yüzme ve kafa dinlemek olduğu için mümkünse konaklayacağımız yerin denize sıfır veya yakın olması ve çok uçuk fiyatlı olmamasını istiyoruz. Gidip de memnun kaldığınız otel apart vs var mı? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
(6) 

Sizce kriptoda ayı piyasası geldi mi?

goodyes #1480544 
Sb
(3) 

Bayramdan sonra haftasonu ve akşam yasakları kalkar mı sizce?

goodyes #1478069 
Bayramdan sonraki haftasonu için ege planı yapmayı düşünüyorum da yasaklar devam eder mi sizce?
(5) 

Hangi kulaklık daha iyisidir?

goodyes #1472214 
Airpods mu “sennheiser momentum true wireless” mi?
Ben airpods 2 alacaktım diğer kulaklığı arkadaşım önerdi daha önce hiç duymamıştım. Bu konuda bilgisi olan var mı siz olsaydınız hangisini alırdınız?
(12) 

Hangi marka kedi kumu kullanıyorsunuz?

goodyes #1471616 
En çok kullanılan markalar listesi yapmam gerekiyor, kedisi olupta bu duyuruyu görenler cevap verirse çok memnun olurum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
(6) 

Youtube videosunu PC’ye nasıl indirebilirim?

goodyes #1468280 
müzik albümlernin birleştirilmiş versiyonları var 2-3 saatlik. Bunları pc’ye indirip media player’dan açmam lazım. Bunu nasıl yapabilirim, nasıl indirebilirim bu videoları?
(1) 

Bu bilgisayar özelliklerine ve fiyatına göre nasıl sizce?

goodyes #1467570 
Anneme alacağım, online derslere girecek, telefonundaki fotoğrafları yükleyecek falan. Linkteki pc f/p olarak nasıldır sizce? 4 bine kadar daha iyi bir öneriniz var mı bir de. Ben en son 10 sene önce pc almıştım, pek bilgim yok PC’ler hakkında.

www.hepsiburada.com
(10) 

interstellar‘ı izledim, etkisinde kaldım. Var mı bu ayarda başka film?

goodyes #1466658 
İzlediğim ilk uzay filmiydi bu arada, çıtayı birden en yükseğe mi çıkardım bilmiyorum ama çok sevdim. Ana dili ingilizce olan işte bu diyebileceğim, sürükleyici başka hangi film var? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
(27) 

Evli çiftler harcama dağılımını nasıl yönetiyor?

goodyes #1465425 
Kadın ve erkek çalışıyorsa masraf dağılımı ve para birikimini nasıl yapıyor genelde, siz nasıl yapıyorsunuz? Bu aralar bunu çok merak ediyorum. Mesela geçen eşi de kendisi de bankacı olan bi abi “eşim kendi harcayacağı parayı alır, geri kalan maaşını benim hesaba yatırır hesap yönetimini ben yaparım” diyordu. İdeali böyle mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
(3) 

Araç muanesinde bağaj dolu olsa sıkıntı olur mu

goodyes #1458719 
Muaneye gidip hazır günüm boşken oradan da ormana kampa gitmeyi düşünüyorum. Bağaj dolu olsa sıkıntı çıkartırlar mı sizce?
Edit: araç lpg’li değil
(3) 

Corona va karantina

goodyes #1451151 
Arkadaşlar diyelim ailemin x bir ferdinin testi pozitif çıktı. Doğal olarak benim de karantinaya girmem gerekiyor buraya kadar okey. Peki bende hiçbir belirti yok diyelim gidip özel hastaneden test yaptırıyorum ve sonuç negatif çıkıyor. Ben 14 gün eve uğramamak şartıyla normal yaşantıma devam edebilir miyim?

Böyle birşey yok sadece bir gün böyle birşey olursa diye kafamda kriz taslak planı hazırlıyorum
(8) 

Yorgunluğa ne iyi gelir?

goodyes #1448464 
Sabah 9’da evden çıkıp işe gidiyorum, akşam 11’de eve dönüyorum. Akşam eve geldikten sonra da yds için ingilizce çalışmaya çalışıyorum fakat aşırı yorgun oluyorum. Bu yorgunluğa ne iyi gelir önerisi, benzer durumda olupta çözüm bulan var mı?
(1) 

Cüzdanımı kaybettim, ehliyet ve kimlik için nasıl bir yol izlemem lazım

goodyes #1429422 
S.b ACİL
(1) 

Evde ingilizce öğrenmek için site önerisi

goodyes #1416061 
Krizi fırsata çevirerek ingilizcemi geliştirmek istiyorum. hedefim İlk aşamada pre intermadiate seviyesinden intermadiate Ulaşmak. Gramer konuları için site önerebilir misiniz? Bir de gramer konularının yanısıra evde ingilizcemi geliştirmek için Önerileriniz var mı?
(3) 

Bu maskelerin ömrü ne kadardır?

goodyes #1415640 
Bilen var mı? Bir de çamaşır makinasında yıkanır mı?
(8) 

25 olan yds puanımı nisana kadar 70’e çıkarabilir miyim? (Önerilere açığım)

goodyes #1395797 
Merhaba arkadaşlar, Yds’den 25 almışım, bana 70 puan lazım. Sizce nisana kadar 70’e çıkarmam mümkün mü?
İzlemeyi planladığım yol haritasını şöyle açıklayayım; ingilizce seviyem pre intermadite. Hızlandırılmış ingilizce kursuna gidip seviyemi intermadite’a çıkarıp ardından yds kursuna yazılmak istiyorum. Sizce planım mantıklı mı? Sizin önerileriniz neler? Her türlü önernizi dikkate alacağım
(3) 

İstanbul’da doğa içinde kahvaltı mekanı önerir misiniz?

goodyes #1382804 
Merhaba arkadaşlar, hazır havalar halen güzelken betonlardan uzak, doğa içerisinde bir mekanda kahvaltı yapalım diyoruz. Daha önce saklıgöl ve polonezköye gitmiştik. Bu hafta nereye gitsek sizce? Mekan önerisi olan var mı?
(5) 

İngilizce kelime en kolay nasıl ezberlenir?

goodyes #1358681 
Yds’ye hazırlanıyorum. Benim uyguladığım yöndem ufak kelime kartlarının bir tarafına kelimenin türkçesi, diğer tarafına da ingilizcesi. Sizce bu yöntem mantıklı mı? Daha iyi öneriniz var mı
(7) 

Elden CV vermek işe yarar mı? Daha önce yapan oldu mu?

goodyes #1334519 
Merhaba arkadaşlar, çalışmak istediğim bir şitket var, alanındaki en büyük şirketlerden. Bu şirketin iş ilanlarını takip ediyorum kariyer.netten aylardır genel başvuru ilanı dışında bana uygun bir ilan yayınlamadılar bir türlü. Farklı departmanlara internet dışından alım yapıldığını duymuştum.

Diyorum ki şirket binasına gidip elden cv mi bıraksam işe yarar mı sizce? Bir de bu yolu izleyecek olursam CV’mi çıktı alıp kırtasiyelerdeki renkli kapaklı dosyalara mı koyayım? Daha önce bu yöntemi deneyen oldu mu içinizden?
(4) 

Babaanneye hediye ne alınabilir?

goodyes #1322979 
Merhaba arkadaşlar, babaannem abdest alırken ayağı kayıp düşmüş, kemikleri çatlamış, morali bozukmuş bayağı. Ziyaretine gidicem haftasonu, mutlu olması için kendimle hediye götürmek istiyorum ama daha önce hiç yaşlı birisine hediye almadım, ne alabilirim bilmiyorum. Sizce ne alabilir
(3) 

Terhis oldum ama 12 gün daha asker sayılacağım, araç kullanabilir miyim?

goodyes #1303182 
Merhaba arkadaşlar, Yeni terhis oldum ama izin kullanmadığım için 12 gün daha asker sayılacağım kanunen. Aracımla tatile gitmeyi düşünüyorum, çevirmeye denk gelsem bir sıkıntı olur mu acaba? Bilgisi olan var mı?
(1) 

Tarife önerisi

goodyes #1267326 
Merhaba arkadaşlar, hattımı babamın üzerinden kendi üzerime alacağım ve fatura ödemelerimi artık kendim yapacağım. Şimdiye kadar turkcell platinium kullanıyordum da kendim ödeyeceğim için o kadar veremem. Minimum 10 gb interneti olup çok pahallı olmayan tarife öneriniz var mı? Sizin operator ve tarifeniz neler?
(14) 

Kitap önerebilir misiniz?

goodyes #1264576 
Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki hafta askere gidiyorum, kendimle birkaç kitap götürmeyi düşünüyorum. Bana birşeyler katabilecek sıkıcı olmayan kitap arıyorum. Bir insanın mutlaka okuması gerekir dediğiniz kitap-kitaplar hangileri? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Edit: arkadaşlar sadece askerlik için istemiyorum öneri, 10 gün boş vaktim var o süre zarfında da okuyacağım.
(6) 

Restaurand açmak fikrim var sizce mantıklı mı ve ne kadara mal olur?

goodyes #1262885 
Merhaba arkadaşlar, kendimi bildim bileli en büyük zaafım yemekler. Türkiye ve avrupa'nın büyük bir çoğunluğunu gezdim ve gittiğim her yerde bütcem el verdikçe yerel yemekler ve en meşhur mekanları denedim. Damak zevkim kuvvetli, sayısız mekan denediğim için restaurandların artı ve eksi yanlarını, müşterilerin beklentilerini çok iyi biliyorum. Babam iyi bir esnaf ve ben onun yanında büyüdüm, esnaflığı biliyorum ve işletme yönetme tecrübem var. Diyorum ki istanbul'da antep-urfa sofrası tarzı bir restaurand açayım, sağlam ustalarla çalışayım.

Sizce bu saydıklarımdan yola çıkarak restaurand açmak mantıklı mı? Bir de en önemlisi bana tahmini ne kadara mal olur mekanı açmak? Son olarak her türlü fikir eve önerinize açığım, açarsam sizi asla unutmayacağım :)
(4) 

Bildiğiniz özel diksiyon dersi veren kimse var mı?

goodyes #1255096 
Merhaba arkadaşlar, kız kardeşim diksiyon dersi almak istiyor, rahat edebilmek için kadın olsun istiyor yanlız. Bildiğiniz bu özel diksiyon dersi verebilecek uzman kimse var mı?
(7) 

Ehliyet varken kimlik taşımaya gerek var mı?

goodyes #1247340 
İkisini aynı anda taşımak zorunda mıyız? Ehleyet de kimlik de yeni, ehliyeti tek yanımda taşısam kimlik görevi de görür mü?
(3) 

Bitcoin cüzdan sorunu

goodyes #1235112 
Merhaba arkadaşlar, bitcoin sistemini denemek için şöyle bir yol izledim;

Paribu'dan hesap açtım, banka hesabından paribu'daki hesabıma 250 tl yolladım ve o parayla bitcoin aldım. Bir hafta sonra 260 TL'ye sattım ve parayı tekrar banka hesabıma yatırdım. Sorum şu; ben bu işlemi cüzdan olmadan yaptım, cüzdan şart mı? Mesela bu hafta 5 bin TL'lik btc almayı düşünüyorum, aldığım btc'ler 1 sene paribu'da dursa bi sıkıntı olur mu? Cüzdanın olmasa olmaz bir özelliği var mı?

Edit: eksik bilgim varsa da düzeltirseniz sevinirim. Burayı okuyanlar da bilgi sahibi olmuş olur hem
(6) 

Otomobilimi satıp bitcoin'e yatırdam mı?

goodyes #1231937 
40 bin TL değerindeki otomobilimi satıp 2 bitcoin alıp 1-2 sene sonra satayım ditorum. Sizce kaydadeğer bir kar elde eder miyim, mantıklı mı bu fikrim? Şahsi fikrinizi soruyorum sadece
(1) 

Yarın başvursam kasımda askere gitmek içim hiç mi şansım yok?

goodyes #1230490 
Selam sevgili Roma'lılar, uzun bir süre kasım tertibiyle askere mi gitsem yoksa Amerika'ya dil kursuna gidip kapak atmanın yollarını mı arasam diye düşünüyordum, sonunda amerika ağır basmıştı, kasımda askere gitmek için başvuru yapmadım, abd vizesi için hazırlıklara başlamıştım ki az önce okuduğum haberle şok oldum. Abd Türkiye'den vize başvurularını süresiz durdurmuş.

Şimdi yarın askerlik şubeye başvursam kasımda askere gitmek için hiç mi hiç şansım, bi yolu vs yok? Şubata kadar ne yapıcam ya okul bitti, iş güç yok, yaş geçiyor.. yardım plss
(4) 

Sizce bu iki rotadan hangisi?

goodyes #1224061 
Okulum bitti, hazır şu an okul iş vs yokken çıkıp son kez 3-4 gün kafa dağıtayım diyorum. İki rota arasında kararsız kaldım bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var;
1- Urla seferihisar, izmir, kuşadası mı
2- bodrum, marmaris fethiye Mi?

2. Rotayı daha önce yaprım ama yine yapabilirim, 1. Rota da soğuk olur mu diye düşündürüyor.. Sizce hangisi?
(3) 

Dedemin iştahı kesildi, günden güne eriyor

goodyes #1220399 
Merhaba arkadaşlar, 80 yaşında dedem var, ciğerleri su topladığı için hortum bağlı 4 aydır tedavi görüyor. İştahı falan kesilmişti ama yine 3 öğün yemek yiyebiliyordu. bayram için memeleketine gittiğinden beri 10 güdür tamamen iştahı kesilmiş ve eriyormuş.

Güneydoğuda bir ilçede yaşadığından ve bayram haftası olduğundan dolayı hastane seçeneği yok gibi birşey.

Sizce ne yedirebiliriz? İştah açıcı yiyecek ilaç vs önerileriniz var mı? Ne yapsak ki?
(14) 

16 yaşındaki kardeşimin boyunun uzması için ne yapabiliriz?

goodyes #1217063 
Merhaba arkadaşlar, 16 yaşında erkek kardeşim var, boyu yaşıtlarına göre kısa. Henüz uzama yaşları sona ermemişken neler yapabiliriz? Aklıma tek gelen evin yakınındaki otelin havuzuna yazdırmak, başka ne yapabilriz? Doktor, öneri, taktik vs?
(4) 

Bu Amerika planım işler mi sizce?

goodyes #1213097 
Merhaba arkadaşlar, dil öğrenmek için Amerika'ya gitmek istiyorum ama ne şirketler savuracak kadar bol param var ne de orda har vurup harman savuracak param.

Bir arkadaşımın önerisiyle yola çıkarak diyorum ki bireysel olarak vize başvurusu yapayım kursu da kendim ayarlayayım o şekilde gitmeye çalışayım. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşım var, plan işler mi sizce?
Bir de oraya gittikten sonra türklereen vs part time iş bulayım bu şekilde orda kalmayı daha uzun hale getirebilmem mümkün olsun düşüncesindeyim. Sizin fikriniz ne? olur mu böyle birşey? Bu konuyla ilgili her türlü öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var, görüş belirtirseniz sevinirim. Son olarak bana maliyet konusunda fikri olan var mı kaç bin tl'yi gözden çıkarayım?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık