Yağmura dayanıklı kulak üstü kulaklık önerisi? (Apple harici)

habib #1574752 
sb
(2) 

SAW bağlantılı uçuşta ilk havalimanının duty free'sinden alınan alkol

habib #1573729 
ikinci uçuşta da kabinde taşınabilir mi?
(1) 

uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında devam zorunluluğu var mı?

habib #1216502 
1,5 yıllık ücreti peşin alıyorlar. Kayıttan sonra hiçbir şekilde yaşam belirtisi göstermesem de 1,5 yıl tecilim devam ediyor mu?

Teşekkürler
(1) 

tezsiz yüksekten ayrılıp başka tezsize başlamak

habib #1213901 
Askerlik şubesi bunu yiyor mu? Bu şekilde 29'a kadar tecil ettirebiliyor muyuz?
(1) 

ahmet yesevi üniversitesinde yüksek lisans tecili kaç yıl?

habib #1183293 
Dönemlik 3000 tl istiyorlar. program en az 2 en çok 3 dönemmiş. Ben her dönem ücreti yatırmayı planlıyorum ama derslere katılmayacağım. Böyle bir durumda tecil olayım nasıl oluyor?
(12) 

Hayata cinsellik girdiğinde her şey güzelleşiyor mu?

habib #1144519 
Konuyu saptırmadan sorayım;

25 yaşında bir erkeğim. Bugüne kadar herhangi bir cinsel ilişki yaşamadım. 2015 başında majör depresyon teşhisiyle tedavi gördüm. Doktorun söylediğine göre çalıştığım iş yeri tetikleyiciymiş. Şu anda ilaçlara devam ediyorum. Hayatta çabalasam da inanılmaz bir boşluk hissi, tatminsizlik ve mutsuzluk var. makina gibiyim.

Şimdi soru şu ki, benim sevgilim / cinsellik yaşayacak partnerim olsa bu depresiflik düzelir mi yoksa olayın alakası yok mu?
(1) 

gss borcu sildirmek için edevlet üzerinden alınan öğrenci belg. yeterli mi?

habib #1122766 
s.b
(6) 

Babaannem 1915 selanik doğumlu yunan vatandaşı olabilir miyim?

habib #1117997 
Kendisi vefat etti ama böyle bir hakkım olabilir mi?
(6) 

İş yerinde yaşadığım sıkıntılar ve geleceğim

habib #1106552 
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bunu nankörlük, babasının bitanesiliği, şımarıklık olarak da görebilirsiniz; fakat bana yapıcı yorumlar yaparak hayatımı düzene sokma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

24 yaşındayım. birçok kişinin iyi olarak nitelendirdiği bir eğitimim var. 1 yıldır çalışıyorum. Aslında çalıştığım yere büyük bir istekle girdim, ilk işim ve öncesinde beyaz yaka deneyimim yoktu.

İşim masa başı, seyahati benim seviyemde neredeyse hiç yok. sabah 8 akşam 5. tamamen excel, finans raporu okumak ve sunum hazırlamak üzerine. Çalışmamın ilk aylarından itibaren ofiste duvarların üstüme gelmesi ve sıkılma problemi yaşamaya başladım. yemek harici 7 saat ve mesaiyle beraber 10 saati bulan süreçte neredeyse ağlamaya varacak şekilde sıkılmalar yaşıyordum. Müdürüm mesai bitimine doğru 2 sefer sonu gelmeyen excel verdiğinde ne yapacağımı bilemeyip doktor randevum bahanesiyle eve gittim; çünkü kesinlikle odaklanamıyordum.

Durum böyle olunca psikiyatriste gittim, major depresyon ve yetişkin tipi hiperaktivite teşhisi konuldu, acil olarak ilaç tedavisine başladım.

İlaç tedavisinden sonra bu tip ataklar geçti; fakat çok mutsuzum. ofiste herkes bana karşı iyi olsa da aynı insanlarla yemek yemekten, aynı muhabbetleri etmekten, aynı dedikoduları dinlemekten, sabah 6'da kalkmaktan, tam kendime bir kahve koyacakken direktörün çağırdığı mantıksız toplantılardan, günde 2 saat yol çekmekten, trafikten, şirketteki bir çok insanın ceo'yu yağlayıp yıkamasından vb şeylerden inanın ki nefret ediyorum ve ara ara böyle gidemeyeceğini düşünerek hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum.

Ne kadar para verirlerse versinler başkalarının benim binada bulunma saatini belirlemesini istemiyorum. İstediğim saatte kalkmak istiyorum. sürekli aynı yerde 10 saat bulunmak istemiyorum, o lanet toplantılardan nefret ediyorum, istediğim saatte açık havayı koklamak istiyorum vb şeyler.

Burada eminim ki her yaştan her deneyimden insan var. Bana bir akıl verebilirseniz çok sevinirim, ne yapabilirim ben? Hayat bu şekilde mi gidecek?

Teşekkürler şimdiden.
(2) 

Sterlin alınır mı?

habib #1093906 
Önümüzdeki 5 ay içerisinde mutlaka sterlin almam gerekiyor. Yarın almak mantıklı mı biraz daha beklenebilir mi?
(1) 

Atatürk havalimanından bağcılar devlet hastanesine nasıl gidilir?

habib #1089250 
Toplu ulaşım lütfen. Teşekkürler.
(1) 

İş-maaş veritabanı oluşturmamda bana yardımcı olur musunuz?

habib #1086992 
Biliyorsunuz işkolig uzun bir süredir güncellenmiyor. Sıfır maddi amaçla iş/poziyon/maaş bilgisi/olumlu-olumsuz tarafları yazılan bir veritabanı oluşturmak istiyorum. Blogspot üzerinden olacak.

Bana bilgi verme konusunda yardımcı olmak isteyen olur mu? En yakın zamanda web adresini de paylaşacağım.
(5) 

İstifa etmekle ilgili bir soru

habib #1085276 
arkadaşlar 22 haziran 2015'de işe girdim. Yıllık izin hakediş tarihim 22 haziran 2016.

İstifamı 22 haziran olarak ayarlarsam yıllık izin paramı alabiliyor muyum?

Teşekkürler
(5) 

macfit üyelik iptali yapamama

habib #1084843 
member.macfit.com.tr adresine girince üyelik iptal diye bir kısım yok. Kredi kartı işlemleri kısmından pasif yap diye dandirik bir buton var oraya tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Ne yapabilirim?
(1) 

Kocali körfez geçiş köprüsü ne zaman açılacak?

habib #1084470 
Kesin tarih bilen var mı?
(3) 

sterlin tl anlayanlar

habib #1071703 
arkadaşlar önümüzdeki 2 hafta için tahminleriniz nelerdir? Kur düşer mi artar mı?
(10) 

cinselliğin hayatımda çok geri planda kalması normal mi?

habib #1059751 
Erkeğim, kadınlara ilgi duyuyorum, bazı kadınlara bakınca cinsel hisler de canlanıyor, fizyolojik bir sıkıntım yok. sadece duyuru ve arkadaş çevremde gördüklerime bakınca inanamıyorum.

fb'dan her gün 10 kıza yazıp 2'sinden kabul alıp işi ilerletip arkadaş olup sonra sevişen insanlar var. Ciddi ciddi çaba harcıyorlar veya her cumartesi süslenip püslenip taksime gitme amaçlarını duyunca oha be arkadaş diyorum. Bir arkadaşım sevişmek için 3000 km yol gitti şuan. Yani bana şaka gibi geliyor. Sevişmek için hiçbir çaba sarf etmiyorum ve sevişmiyorum da. muhafazakar bir arkadaşım sırf sevişmek için doktora yaparken evleniyor. tek göz odada yaşayacaklar. Yav dedim deli misin gez toz kayak yap surf yap, abi bi yere kadar diyor. Yani ileride karım "ya ben vajinismusum sevişemiyorum" dese ok derim gezerim tozarım. Bu one night stand olaylarını anlamlandıramıyorum bile.

Mesela geçen gün oturuyorduk arkadaşlarla dedi ki biri 100 milyon dolar vericem ama hiç sevişmeyeceksin ölene kadar kim kabul eder, 7 kişi içerisinde bir tek ben ok dedim. hatta 1 milyon dolara bile kabul ederim.


Bu nedir sizce?

ya 1 milyon abartı olmuş evet de 3 milyona kabul ederim yani :D
(12) 

Böyle bir entry başıma bela açabilir mi? (Akademik bir durum)

habib #1057408 
Arkadaşlar, mezun olduğum bölümdeki hocaların bana istisnasız büyük kazıkları oldu. Referans vericem diyip vermediler, 8 kredi ders aldığım adam seni tanımıyorum dedi. Yaşadığım yıldırma politikaları vs anlatılacak gibi değil.

Çok şükür ki ben bu Allah'ın belası bölümden 15'de mezun oldum. Yüksek lisans için referans istediğim 8 kişi de referans vermedi. Söz verip yapmayanlar oldu. Diğer bölümden hocalar ve misafir ders veren hocalar olmasa yükseğe kabul alamıyordum.

O kadar sinirliyim ki anlatamam. Mezun olduğum bu bölümle ilgili olarak sert bir yazı yazdım. Yazı şu;

----YAZI-----

içindeki tüm akademisyen kadrosuyla beraber allah'tan belasını bulup sonsuza kadar yok olmasını dilediğim rezil bölüm.

öncelikle; sizin gibi zavallıların bu bölümde akademisyen olmasından utanç duyuyorum. sadece x ve y hocalar insan bu bölümde. size yemin ediyorum. bu iki kişi dışında oturup 5 dk muhabbet edilecek insan yok.

öyle bir bölüm ki; toplamda 8 kredi ders aldığınız, her türlü inovatif fikrinizi danıştığınız top sakallı mailinize cevap vermez, akşamına ararsınız; kahvesini tüttürürken "öö bön sönö tönömöyöröm kö" diyip kapatır telefonu. aman hocam nasıl tanımazsınız, neredeyse 1 sene yüzümü gördünüz, araştırma olmayan bir master için referans istiyorum dediğinizde, ortalaman da düşükmüş neyini öveyim ki derler. aynı gün, kimya bölümünden insanlar, tabi ki veririm çok sevindim bu alanı isteyen çok az insan var der.

öğrencisine bir gün canım ertesi gün gerizekalı diyen manyaklarıyla, referans vericem diyip vermeyenleriyle, laboratuvarıyla 1 katı kaplayıp pasta yemek dışında hiçbir şey yapmayanlarıyla, mit'in sorularını araklayıp soran basma elbiselileriyle, canından bezmiş her gün ağlatılan mutsuz asistanlarıyla, yok size ps-ms diyip sınıftan çıkan hocasıyla, öğrenci dostu gibi görünüp selam vermeyenleriyle yok olsunlar abi.

burayı seçecek kardeşim; eğer asosyal bir nerd değilsen burada mutlu olma imkanın yok, çünkü bu insanlar normal değil. güzel bölüm diyen kolpa videolara ve fb'da 2 arkadaşı olan tiplere falan kanmayın. allah rızası için koç, sabancı gibi okullara gidin. bakın oraya giden arkadaşlarım master'da hayvan gibi mutlular. öyle mutlular ki bu bölümde geçirdikleri günlere lanet ediyorlar.

---YAZI---

Bu yazıyı okuyan bir hoca doğrudan benim olduğumu anlar ve bana 1 maille ulaşabilir.

Şimdi merak ettiğim şu ki; bunlar bu yazıyı gördükten sonra, benim kabul aldığım okulla iletişime geçip kabulümü düşürebilirler mi? Çünkü referans istediğim zaman ilgili yetkililerin mail adresleri bazılarında var.

Ya da başka bir sıkıntıya sebep olurla mı? Dava açabilirler mi mesela?

Teşekküler.
(6) 

İngiliz üniversitelerini bilenler

habib #1056854 
Newcastle nasıl bir okuldur?

- Üst segment midir?
- Saygın mıdır?
- Giriş koşulları zorlar mı?

Teşekkürler...
(2) 

Referans konusunda kazık atan hoca-Lütfen yardım

habib #1056047 
6 okula başvurdum. Bu ruh hastası bana referans verme sözü vermişti, ki niyet mektubumu da bunun yanında yaptığım staja göre yazmıştım. 15 gün oldu, hiçbir mailime cevap vermediği gibi arayınca da "sana ayrıcalık tanıyamam" diyerek azarladı beni. 10 gün içerisinde yazar mısınız dedim yazarım dedi ama eminim yazmayacak yine. Zaten raporlu bipolar hastası. Canı yapmak istemediği için yapmıyor.

Neyse her okula 2 referans göndermeyi planlamıştım. Diğer hoca sağolsun herkese gönderdi, okullardan biri first referans girmediniz kusura bakmayın diyerek eledi beni. Maili forwardladım hala cevap yok.

Napabilirim arkadaşlar başka bir hoca bulsam, okula söylesem böyle bir şeyi kabul ederler mi?

Teşekkürler.
(18) 

23 erkek-26 kadın

habib #1017493 
Ve sorularım;

1-Olur mu?
2-Erkek kadına yazarsa kadın "ahahahahahahahahahahaha çocuğa bak ya" der mi?
(1) 

yüksek lisans askerlik tecil

habib #1004495 
arkadaşlar diyelim ki tecilimizde

30.09.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyorsa;

yüksek lisans kabul belgemizi askerlik şubesine ne zaman teslim etmemiz lazım gelir?

Teşekkürler.
(6) 

tam altın yerine reşat altını alınır mı?

habib #999013 
sadece cool olması için yapıcam, mantıklı bir hareket mi?

bir de hayatımda ilk kez altın alıcam. her kuyumcu aynı fiyatı verir değil mi?
(3) 

arkadaşlar istanbul yollarını iyi bilenler bir bakabilir mi?

habib #957248 
Sevgili dostlar şimdi ben havalimanında çalışıyorum. Çıkışta rumeli hisarüstü tarafına giden servise biniyorum ve e5 trafiğinde 1,5-2 saatim yolda geçiyor. Ne yazık ki inanılmaz sıkılıyorum deliriyorum.

Bu e5'in lanet trafiğine girmeden taksim hacıosman metrosunun herhangi bir durağına ulaşabilmek için hangi tarafın aracına binmem lazım? Taksim meydana çıkan araca binsem fazla trafiğe takılır mı?

edit: doğrudan metro var demeyin lütfen.
(1) 

Ygs sorusu/girebilir miyim?

habib #952697 
Arkadaşlar ygs sınavındaki başarı sıram 276.000

İstediğim bölüm olan marmara aktüerya 246.000'le kapatmış geçen sene.

diploma notum 81'di, liseden 4. mezun olmuştum.

sizce 30.000 kişi yükselebilir miyim?
(7) 

Kardeşimi hangi liseye yazdıralım?

habib #952684 
Şundan uzak dursun da diyebilirsiniz. Her türlü tavsiyeye açığım.

-Beşiktaş Atatürk anadolu
-Nişantaşı Anadolu
-Pertevniyal lisesi
-Vefa Lisesi
-Beşiktaş Anadolu
-Haydarpaşa Lisesi
-Şehremini Anadolu
-Yeşilköy Anadolu
-Beyoğlu Anadolu
-Kokmaz yiğit anadolu lisesi
(5) 

inanılmaz kısıtlı çevre nasıl gelişir?

habib #949571 
Arkadaşlar soru gönül işi değil aslında ama gönül işine de kayıyor karar veremedim.

şöyle ki;

Eşek gibi çalışıyorum. Çalıştığım departmanda ablalar ve enişteler var.

sosyal faaliyetim de;

hafta içi bir akşam çok eski arkadaşlarımla bir yerlere gitmek ve cumartesi akşamları da kankamla sinema ve starbucks'da kahve içmek.

neyse özetle birileriyle tanışıp flörtümsü şeyler yaşamak istiyorum artık. Ne önerirsiniz gerçekten kilitlenmiş durumdayım.

edit: dans kursu kesinlikle olmaz, bel fıtığım var.
(6) 

ya 15 kişilik bi aktivite lazım

habib #947484 
Bu 15 kişi benim bir kurstan öğrencilerim. yaşlar 20-25 arası. Kutlamamsı bişey olsun hepsi geçti. Nasıl bir şey önerirsiniz?
(11) 

Adam beni ağır s.klememiş doğru mudur?

habib #928529 
Yazlıktan bir komşumuz var. Bu sene taşındılar. Bu adam bloomberg business'da çıkacak seviyede bir genel müdür. Yazın havuz başında falan bu adamla samimi olduk. Beraber 1-2 yere gittik hatta tavırları falan bana karşı çok babacandı. Tavla oynadık çay içtik vs. Eşi benim üniversiteden mezunmuş onunla da baya muhabbetim vardı.

Ben de son sınıfa geçmiştim o zamanlar. Neyse bu adam gitmeden önce bana telefonunu verdi iş güç ararsın diye ki ben istememiştim telefonunu. Bana yardımcı olur diye çok sevinmiştim tabi.

Neyse kış geldi son sınıfta bu adamdan iş konusunda biraz yardım istemek için aradım. Ya senin bölümün genetik olduğu için sana ancak bir şirketin pazarlaması falan olur o yola yönel cv'ni yolla bana 1-2 yere atayım bakalım bir şeyler çıkacak mı ama çok rakibin var hiç zannetmiyorum falan dedi.

Sonra ben bu adamın genel müdür olduğu şirketi inceledim baktım ki bünyelerinde küçük çaplı bir ilaç firması da var. Tekrar aradım z abi benim bölüm ilaçla da alakalı ilaç sektöründe de staj yapabilirim dedim. Adam da bizim bir ilaç şirketimiz var ona ileteyim cv'ni diyip bir daha da aramadı.

Ve aylar geçmesine rağmen ne arayan ne soran var.

Ki ben çok iyi biliyorum bu adam yazın türkiye'nin en meşhur ilaç firmalarından birinin genel müdürüyle telefonda konuşuyordu.

Ben bu olaya çok bozuldum ve üzüldüm sizce bu herif bana neden böyle bir kazık attı?
(3) 

kendimi mi yaktım/iş görüşmesi

habib #924246 
Arkadaşlar çok istediğim bir ilaç firmasında part-time pazarlama çalışanı ilanına başvurmuştum neyse bin tane mülakattan sınavdan falan geçirdiler, sonrasında da direktörle görüştüm. Olumlu gibi gelmişti bana ik'cı kız bir hafta içinde haber vericem size demişti ama 2 hafta olmak üzere ve aramadılar.

son mülakatımda şöyle olaylar gelişti;

Çalışacağım departmanın direktörü bana dijital dünyayla aran nasıl diye sordu, ben de soruyu tam anlamadım herhalde Facebook'ta 90'Ların retro kafasını yaşayan bir grubun adminiyim vs dedim. bunlar baya güldü falan, yok yani hangi programları kullanıyorsun diye sordu neyse cevap verdim.

Başka bir kısımda kadın bu pozisyonun geçici olduğunu kalıcı iş beklememem gerektiğini söylemişti. Kalıcı iş için satışa çıkmam gerekiyormuş. Mülakatın son kısmında sorun var mı diye sordu bana ben de yani pazarlamada kariyer istiyorsak satıştan geçmemiz mi gerekiyor diye sordum, o da evet diyip ben de 4 ay satışçıydım mesela diye bi konuşma yaptı.

Başka bir kısımda da ben kendi alanımda biraz fazla teknik konuştum. (bölümüm pozisyondan çok ayrı bi bölüm) bu da bana bakıp gülerek nasıl olsa anlamıyoruz istediğin gibi anlat falan dedi.

şimdi sizce şu anlattıklarımda faul olan kısımlar nedir arkadaşlar?
(4) 

havalimanı filmi?

habib #923663 
Terminal dışında izlemeye değer, havalimanı ağırlıklı/temalı film var mı acaba?
(1) 

ygs sorusu/yerleşebilir miyim?

habib #920883 
Arkadaşlar, ygs1 puan türünde 276.000. olduk diyelim.

Marmara üniversitesi Aktüerya bölümü geçen sene 246.000.'yi almış.

Aobp:81

sizce girme ihtimali var mı?
(5) 

2015 yılında iphone 4s alınır mı?

habib #902634 
900 liraya düşmüş karfurda, bütçe 1000 lira falan. 1000 liralık samsung, gm alacağına eski model iphone al dediler. Anneme alacağım zaten kullanımı kolay olsun istiyor.
(3) 

şu karavan-otobüs kırması şeyin kullanım amacı ne olabilir?

habib #902003 
www.sahibinden.com

biz seyyar genelev olarak düşündük ama ne olabilir?
(4) 

şirkete cv bırakmak

habib #892451 
arkadaşlar bu çok aptalca bir yöntem mi?

Çalışmak istediğim bir yer var. Yakın zamana benim istediğim pozisyonu açacaklarını biliyorum. Ofisleri bir avm'nin plazasında. Bir şekilde çıkmayı başarsam danışmadaki kızla konuşup cv'mi biraksam çok gereksiz bir hareket mi olur sizce?
(5) 

Formalite yüksek lisans

habib #887136 
Arkadaşlar geçen yıl üniversiteden mezun oldum. Fazla ayrıntıya girmeyeceğim; ama şu dönem benim acil bir yüksek lisans programına kayıt olmam lazım. Bunun sebebi de sadece bir adet öğrenci belgesi alıp gerekli yere postalamam gerekiyor. Öğrenci belgesini gerekli yere postaladıktan sonra programa devam edip etmemem hiç önemli değil.
Alessiz, para vermeden böyle bir program bulabilir miyim? Tek ihtiyacım olan "bu eleman yüksek lisans öğrencisidir" belgesi almam program online olmuş, on campus olmuş hiç önemi yok. Teşekkür ederim.
(8) 

en ucuz macbook air

habib #872532 
gencolar, apple store'da öğrenci indirimiyle 2600 oluyor. mediamarkt 2800 teknosa 2700 falan.

en ucuz nereden alabilirim şu aleti?

optional soru: hazirana kadar indirime girer mi sizce?
(3) 

bilgisayar tavsiyesi

habib #870405 
arkadaşlar bundan önce telefon sordum size çok yardımcı oldunuz iyi ki sordum diyorum.

acer almıştım zamanında, ana kart yandı, sonra inanılmaz yavaşladı ve ısındı, sonra da ekran klavyeden ayrıldı.

sonra samsung aldım, çılgın yavaşladı. wireless'ı zor algılıyor. şarjı alabilmesi için kabloyu sürekli döndürmek gerekiyor.

şimdi sorum şu; dünyanın en düz adamıyım. oyun oynamam, kod yazmam. Sadece powerpoint-word-facebook-wiki-ekşi kullanacağım ve YAVAŞLAMAYAN HATTA HİÇBİR ZAMAN YAVAŞLAMAYAN, saçma sapan güncellemeler yapıp 1 saat kilitlenmeyen sağlam bir bilgisayar istiyorum. Ne önerirsiniz acaba?

şimdilik fiyat aralığı yazmıyorum. kafanıza göre söyleyin arkadaşlar.
(6) 

böyle bir şey olur mu?

habib #863360 
Görüp beğendiğiniz bir kadının yanına gidip "selam tanışalım mı, tanışmak için herhangi bir bahaneye gerek duymadım" demek denildiği kadar kötü bir şey mi? yani herhangi bir bahane, not isteği, şu dersi aldın mı ya vs hiçbir şey yok. tırnak içindeki cümlenin aynısı.
(10) 

en iyi ibo şarkıları

habib #854928 
arkadaşlar bir 10 tane falan lazım. Ben hiç bilmem, en sevilenleri hangisidir ?
(3) 

esprili maille staj kabulü

habib #848091 
arkadaşlar şaka mı ben de pek anlamadım. yani kıskançlığımdan değil helal olsun orası ayrı da oda arkadaşım herkesin çalışmak için can attığı çok butik bir finans firmasına bu tarz bir mail atarak kabul aldı. hem de aşırı kalifiye elemanların önüne geçerek. baştan inanmadık ama maili gösterdi; mailinde esprili bir dil kullanmış bu kadar deha adamın içerisine gireceğime inandığımdan değil de havasını koklasam bana yeter cv'leri okurken elim titredi dilim ağzım kurudu falan yazmış. öyle yazdım işte diyor.

soru şu, böyle bir maile olumlu cevap veren firma nasıl oluyor ?
(8) 

bu normal bir hareket mi ?

habib #847002 
bir arkadaş grubumuz var. çeşitli zamanlarda toplanıp yemeğe falan gidiyoruz. geçen hafta yine bir yemek programı yapıldı. gelmek isteyenler yazsın denildi rezervasyon yapıldı. ben de gelirim dedi hanım arkadaşlardan biri ama kendisi benim 4 yıllık iş arkadaşımdır. sonrasında gideceğimiz gün arkadaşa mesaj attım kaçta çıkıyorsun diye, ben gelemiyorum evden çıkmak pek istemiyorum kusura bakma sana da sebep bahane uyduramadım daha geç değil siz gidin falan dedi. ben de merak ettim neden dedim.herhangi bir sebebi yok bavul falan hazırlamam lazım dedi. ben de eee yani dedim. ben şu an fark ettim ki sizden korkuyormuşum falan dedi. ben de dediğinden hiçbir şey anlamadım ama bundan sonra geleceğin zaman gelirim de dedim. bu da peki dedi. bu tip keyfi şeylere gıcık oluyorum 2 hafta oldu kendisiyle muhabbeti sıfıra indirdim. sinir oldum açıkçası.
(5) 

patronun düğünü

habib #843858 
Arkadaşlar patron evleniyor, çok lüks bir yerdeymiş. Smokin mi takım elbise mi giyilmeli sizce ? Takım elbiseyse nasıl olmalı renkleri falan özel bir kural falan var mı ? Spor ceket olmaz değil mi ? Teşekkürler.

Yaş: 25 (ne alakaysa)
(2) 

rumeli hisarüstünden kazlıçeşme surp pırgiç hastanesine nasıl gidilir ?

habib #839274 
sb- toplu taşıma yoluyla.
(1) 

pasaport kaydı süresi 2 ay oldu değil mi ?

habib #835992 
sb
(4) 

kılıf sorusu

habib #832466 
kılıf dediğim sadece telefonun kenarında çerçeve var arkasında yok.

arkası beyaz önü siyah olan telefona

beyaz kılıf mı siyah kılıf mı sizce ?
(2) 

işe ara verip mba yapmak

habib #830012 
Bu nasıl oluyor sevgili duyurucular ? Yani adam zor bela iş bulmuş 2 yıl çalışmış deneyim kazanmış, hadi ben 1,5 yıl yurt dışına mba'ye gidiyorum eyvallah deyip gidebiliyor mu ? İzin mi veriyorlar yoksa işten ayrılıp mı gidiyorlar ?
(2) 

Barcelona'da türk market var mı ?

habib #811858 
çay falan satın alabileceğimiz bir yer var mı ?
(4) 

izmir-çeşme-urla üçlüsünü bilenler ?

habib #806254 
ne olur yardım edin. şimdi totalde 4 gece kalma hakkı var.

siz olsanız;

a) 1 gece izmir-1 gece urla-2 gece çeşme

b) 2 gece izmir-urla günübirlik-2 gece çeşme

c) 2 gece izmir-1 gece urla- 1 gece çeşme

şeklinde mi kalırsınız ?

yardımcı olursanız çok sevinirim. izmir'li yoldaşlar.
(3) 

Üniversite hayatı boyunca staj yapamamak

habib #805728 
her şeyin sonu mudur ? Çok özel sebepler dolayısıyla (tembellik değil kesinlikle) düzgün bir şirkette staj yapamamış adam çok geriden mi başlar iş hayatına ? ne önerirsiniz bu şahısa ? Teşekkürler.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık