(2) 

lozan antlaşması 2023

tekil3.şahıs #618921 
türkiye, sahip olduğu maden zenginliklerini lozan antlaşmasının gizli maddelerinde yer alan nedenlerden dolayı işletemiyor ve kullanamıyor

gibi

yaygın bir inanış var.

ülke gündeminden, geleceğinden, siyasetten konuştuğunuz bir zamanda kendinizi etrafında aslı astarını araştırmamış duyduklarına körü körüne inanan kimselerle tartışırken bulmanız pek bir olasıdır.

gelelim meramımıza;

lozan antlaşmasında gizli maddelerin yer aldığı ve bu nedenle ülke bazı ambargolara, yasaklara tabi tutulmuş söylentisi ne kadar doğrudur, kim hakkında neler biliyor, konuyla alakası bulunan, bilgi sahibi olan duyuruculardan yardım bekleniyor.
(2) 

orjinal saat nereden alınır ?

tekil3.şahıs #606666 
selamlar,

emporio armani marka bir saat bakınıyorum ama bakındığım internet adresleri arasında 200-300 lira kadar bir fiyat uçurumu var. armani'nin kendi resmi sitesinde 345 dolar olan saat bazı sitelerde 1059 lira iken bazılarında ise 700 küsur lira civarında.

google aramasında ilk sayfalarda yer alan konyalisaat yada saatvesaat gibi çok duyulmuş adreslerde biraz daha pahalı iken diğerlerinde fiyatın daha aşağıda kalması acaba ürünün ayıplı olabilir mi ihtimalini akıllara getiriyor ?

bu konuda bana yardımcı olabilecek işin uzamanı arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık