(3) 

Asiri cok usumek, regl olamamak

meyve parcacikli kadin #1253590 
Bir hafta reglim gecikti, bugun kahverengi akinti disinda bi sey yok, 50 derece suyla banyo olurken bile usuyorum, oyle bir usumek. Isinamiyorum, regl olamamakla ilgisi var mi boyle bi seyin?
(1) 

Bozulmus kuru domates?

meyve parcacikli kadin #1250171 
Cam kavonozda satilan kuru domateslerden alip yemistik yarisi kalmisti bes gun once. Bugun kalani yedik ama buzdolabinda saklamamis arkadasim ve eksi kokuyodu demek bozuldugu icin dedi yiyince.... Neyse yemis bulunduk, bi sey olur mu?
(4) 

micheal scott

meyve parcacikli kadin #1248973 
Kendisi izledigim onlarca dizideki en sevdigim karakter oldu. The office bitince dustugum boslugu doldurmalik dizi ariyorum. Bu tip karakterlerin oldugu ya da daha cok begenecegim onerileriniz bekliyorum. Surdan secin

Scrubs, Seinfeld, arrested development, curb your enthusiasm
(8) 

Gereksiz uzuntu yasar misiniz?

meyve parcacikli kadin #1247694 
Iki uc gundur cok cok uzgun hissediyorum. Gunluk seyler, sevgilimle her zamanki ufak atismalarimizdan biri disinda pek bir sey yok. Ama surekli agliyorum ve cok, cok mutsuz hissediyorum. Neler oluyor ya..
(4) 

staj, biyoloji, yurt dışı

meyve parcacikli kadin #1244389 
moleküler biyoloji ve genetik okuyorum üçüncü sınıf öğrencisiyim. bu alanlarda bir yurtdışı şirketinde yaz stajı yapmak istiyorum. yalnız param yok, bazı şirketlerin aylık 300-400 euro ödemesi oluyor o tip bir şey arıyorum. olur ya gözünüze çarpmıştır, halihazırda oralarda bir yerlerde çalışıyorsunuzdur, bir mesaj kadar uzağınızda bir kızın hayalleri yatıyor.... cok duygusal oldu ama aşağı yukarı böyle.
(2) 

N11 kupon

meyve parcacikli kadin #1238924 
ayakkabi alacagim kullanmayacagi n11 kuponu olan var mi
(1) 

sarj cihazı

meyve parcacikli kadin #1237310 
htc telefonum icin adaptör+kablo iceren bir sarj cihazı almak istiyorum en iyisi nedir?
(1) 

selfy biletix indirimi

meyve parcacikli kadin #1235401 
için türktelekom selfyli biri lazım bana yardımcı olmak isteyen varsa mesaj atabilir mi lütfen
(7) 

Hastalik mi degil mi

meyve parcacikli kadin #1233949 
Vatikan muzelerini gezdiyseniz uzunlugunu ve kalabaligi biliyorsunuzdur. Gezmediyseniz, iki saat boyunca gıdım gıdım ilerleyen aşırı kalabalıkla, dar muzeleri geziyorsunuz, hic dışarı çıkmadan hep kapalı alanda. O gün çok kötü oldum, içim öyle daraldi ki, başım döndü, gözlerim karardi. Ayakta duramıyordum acil dışarı çıkmak istiyordum. Genel olarak hayatımda kalabalik arasında kalmak beni daraltir ama ornegin asansör gibi bir yerde kalmak cok etkilemez. O müzede yaşadığım şey nedir, nedendir, hastalık mıdır?
(1) 

htc yüzde 90 şarj yiyen uygulama

meyve parcacikli kadin #1231111 
Htc m8 telefonum dünden beri kafayı yedi ve şarj fullken bile bir anda kapanıp 0'a düşmeye başladı. bugün şarj kullanımına baktım ve şöyle bir şey gördüm. imgur.com kendisi telefondan silinemeyen bir uzaktan kumanda programı ve yüzde 90 şarj kullanıp veri alıp göndermeye başlamış. devre dışı bıraktım ama nedeni nedir bunun?
(9) 

her şey kötü gittiğinde ne yapıyorsunuz?

meyve parcacikli kadin #1228326 
hayatımdaki her şey kötü gidiyor. evet her şey. aylardır her gün ağlıyorum, daha kötü ne olabilir ki diyorum, daha kötüsü oluyor. artık dayanamayacak, yığılıp kalacak gibi hissediyorum. ne yapayım, ne düşüneyim?
(1) 

sivilce kremleri

meyve parcacikli kadin #1223333 
sivilce kremleri neden ilk önce sivilceleri arttırır? ve bu arttırma olayı kullanmanın kaçıncı gününde/haftasında biter de azalmaya başlar?
(14) 

ilahi adalet'ten ne haber?

meyve parcacikli kadin #1211977 
iki insan bir araya gelip bana çok zararlar verdiler bir sene önce. birisi sevgilimdi diğeri beni aldattığı kişi ama sadece aldatmak değil başka şeyler de yaptılar ve ben aylarca kendime gelemedim. kötü bir insan değilim ve hiçbirini hak etmemiştim. bugün aklıma geldiler şöyle bir baktım ve hala birlikte çok mutlular. ben dünyayı anlamıyorum sanırım. ilahi adalet, karma, bu tip bir şey yok mu? başkasının gözyaşları üzerine inşa edilen bir şey nasıl sapasağlam git gide yükselir?
(5) 

Beklenen istanbul depremi

meyve parcacikli kadin #1210248 
İstanbul'da yaşamıyorum. Orda yaşayan akrabam arkadaşım bile yok. Ama bu beklenen deprem beni çok çok korkutuyor. Illa tanıdığım birisi olmasi gerekmez tabi ki korkmak icin. Onlarca şey okuyorum her makaleden her kafadan farklı ses çıkıyor. Bir de size sormak istedim belki aranizda bu konuda çok bilimsel şey okumuş kişiler vardır. Ne biliyorsunuz hakkinda?
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık