(1) 

İnsülin oynaması

meyve parcacikli kadin #1319359 
2 hafta önce açlık insülünim 52, glukoz 105 cıkmıstı. Baska hastanede bugün yaptırdım 28e 78 cıktı. 2 haftada bir sey degismedi hayat ve yeme düzenimde, böyle degisebilir mi?
(1) 

Bir film arıyorum

meyve parcacikli kadin #1319029 
Bu filmde bir aile var, anne baba cocuklarıa dış dünyayı söylemiyor. Çocuklar dünyada sadece kendileri var sanarak büyüyor. Psikopat sey şer oluyor sonra. Böyle bir seydi neydi bu
(5) 

Baş ağrısı tansiyon ateş

meyve parcacikli kadin #1317900 
Hayatımın en kötü baş ağrısını yaşıyorum tansiyonum 145/90 atesim 37,5 cıktı. Sarımsak yedim limonlu su itim nurofen itim duş aldım geçmiyor. Daha napayım
(1) 

Huawei p smart kullanan

meyve parcacikli kadin #1317726 
Tam olarak ögrenmek istiyorum telefonu. Ekranı ikiye bölme mesela. Yanlışlıkla yaptım bir daha nasıl yapılır bulamadım. Bu tip trickleri anlatabilecek var mı?
(3) 

Mhrs ne iş

meyve parcacikli kadin #1317420 
Bir hastanenin bir bölümünde 15 doktor var ama sadece 2 tanesi gözüküyor. Tarih fark etmez diyorum yine de o 2 doktor gözüküyor sadece. İstediğim doktordan nasıl alabilirim?
(1) 

Numara taşıma

meyve parcacikli kadin #1317209 
Turkcell'e numara taşıma 2 günden çok sürer mi, 2 günden çok sürmesini istiyorum çünkü. Kaç gün sürmüştü sizin?
(2) 

Telefon önerisi

meyve parcacikli kadin #1317200 
Selamlar max 2bin tl'ye telefon arıyorum. Huawei P Smart ya da Xiaomi Redmi 6 nasıl mesela hangisi iyi? Önerileriniz neler başka?
(4) 

İnsülin direnci..?

meyve parcacikli kadin #1316158 
Referans aralığı 2.6-26 olan testte insülinim 51.2 çıktı. Ayrıca glukoz da 105. Fazla kilom var ama aşırı değil (~10kg), aburcubur, şeker tüketmem diyemem ama çok az tüketirim yıllardır. Dahiliye doktoru endokrinolojiye yönlendirdi ama randevu biraz geç. Ben de biraz tırmış haldeyim. Neden olmuştur bu böyle?
(3) 

telefonum bozuldu

meyve parcacikli kadin #1315537 
sense giriş durdu, com.google.gapps durdu, gmail durdu fotograflar durdu vs vs bildirimler sürekkli cıkıyor öyle ki telefonu kullanamıyorum. telefonum htc m8 ne yapmalıyım?
(5) 

İnternetten french press

meyve parcacikli kadin #1313577 
Tchibo'dan alacaktım tükenmiş. Nerden alabilirim 50 lirayı geçmeyecek?
(2) 

Yetişkin için lego

meyve parcacikli kadin #1313440 
Lego seven bir arkadaşıma eski zaman legolarına benzer bir set almak istiyorum. Büyük parçalı ve hayvanlı falan olmasın. Düz, çok sayıda, kücük parçalı. Link verebilir misiniz? Ya da nerden alabilirim?
(3) 

Saç boyama sorusu

meyve parcacikli kadin #1312842 
benim doğal saç rengim çok koyu kahveydi beyazladığı için 3 yıldır ara ara boyuyorum kendi rengine. en son temmuzda koyu kahveye boyadım siyaha yakın oldu. bugün 6.03 mocha kahve ve 7.1 küllü açıkkumral karıstırdım boyadım hiçbir etki olmadı. sadece yeni diplerden çıkan boyasız saclarım boyandı hatta tam istediğim açık renk oldu orası. boyalı saclarım ise aynı koyulukta duruyor. napabilirim onların boyanmasını nasıl sağlarım? Çok açık renk istemiyorum biraz açılsa yetecek.
(1) 

Ateşim çıktığını nasıl anlarım

meyve parcacikli kadin #1311805 
Derecem yok. Üşüyorum ellerim soğuk, değişik bi his var vücudumda rahatsız bir his nasıl anlatılır, tüm vücudum uyuşuyor gibi ama hafif agrıyor da gibi.
(7) 

ölecek miyim

meyve parcacikli kadin #1311406 
İki gündür başımın üstünden alnıma dogru yayılan baş ağrısı, kolumu kaldıramayacak kadar halsizlik, sürekli uykum var, zaman zaman mide bulantısı yaşıyorum. Neden olur bu ya tansiyon mudur nedir?
(3) 

Rastel hap

meyve parcacikli kadin #1310454 
Kulaklarım agrıyor diye doktora gitmiştim, boğazın iltihaplı diye (bademcigim yok) oraya vuruyor ağrı dedi. Kulağımın altı da şiş biraz lenf bezi galiba. Rastel diye bir hap verdi bu ağrı kesici midir nedir, prospektüsten anlamadım.
(2) 

İstanbul ankara otobüs

meyve parcacikli kadin #1307411 
Hangi firmayı önerirsiniz? Ve Hisarüstü hangi otogara en yakın, gidişi kolay?
(2) 

Hediye önerisi

meyve parcacikli kadin #1307252 
Öncelikle mümkün olduğunca ucuz olsun az param var. Hediye alacağım arkadaşım caz seviyor, nostaljik seyleri seviyor, wolverine hayranı, gitar çalıyor kült müzisyenlerin hastası. İstanbulda ilginç hediyeler nerde bulabilirim?
(4) 

Kitap önerisi

meyve parcacikli kadin #1306887 
Bir arkadaşım biyolojiye ilgi duyuyor ama az bilgisi var. Vücudumuzda neler oluyor, hücreler, proteinler, kanser, hastalıklar.. Bu konuları güzel bir biçimde ele alan bir kitap hediye etmek istiyorum. Ne alabilirim?
(1) 

Karaköy pizza

meyve parcacikli kadin #1306686 
en güzel pizzacı nerde, mesaj atabilir misiniz?
(1) 

Çenedeki kuruluk

meyve parcacikli kadin #1306332 
Çenemde önce kızarıklık başladı şimdi de kupkuru olmuş. Aşırı sert, kuru ama görüntüden cok anlaşılmıyor. Nedir bu ne süreyim, sudocrem, bepanthol?
(7) 

Şarbon, ciger

meyve parcacikli kadin #1305793 
Annem migrostan dana ciğeri almış şarbonlu marbonlu olmasın bu ya?
(5) 

Airbnb para

meyve parcacikli kadin #1305278 
Airbnb'de 1-10 eylül arası rezarvasyonun parası ev sahibine ne zaman yatar?
(2) 

Anadolujet bagaj

meyve parcacikli kadin #1305018 
Pehasusta bilet aldıktan sonra yurtiçi uçuşta, intermetten, 15kglık bagajı 20, 25e cıkarabiliyoruz ya 30 lirayla falan. Anadolujette de aynı şey var mı yoksa sadece kg başına 10 lira mı ödeyebiliyoruz?
(8) 

Bu fakbadilik miymis

meyve parcacikli kadin #1304758 
2 sene önce 1 hafta birlikte kalıp, sevisip edip ayrılan bir çift var. Aslında cift de degillermis cünkü adam 1 hafta sonunda kendine başka sevgili bulmuş, sanki kullanıp atmış baştaki kızı. 2 sene sonra aynı şehirde tekrar buluşup tekrar konuşmaya başlamışlar. Erkek ara ara kızın evine geliyormuş, yine sevisiyorlar ediyorlar ama cok iyi anlaşıyorlar kafaları uyusuyor hep gülüyorlar ve sürekli el ele diz dize sarılarak oturuyorlar. Mesajlasıyorlar. Yine ayrı şehirlere düşecekler yakında. Net olarak erkek kızı kullanıyor, herhangi bir sevgi besleniyor diyebilir misiniz?
(1) 

Kulak agrısı

meyve parcacikli kadin #1299445 
Öncelikle bir süre yaşadığım şehirde olmayacağım icin doktora gitmem çok çok zor. Birkaç gündür cok halsizim, vücudum agrıyor burnum akıyor sesim kısık falan grip oldum. Dün kulak ağrısı başladı hic sevmedigim bir sey. Nurofen etki eder mi bu ağrıya yoksa eczaneden reçetesiz alabileceği bir sey var mı? Hafif de tıkalı.
(6) 

hastayım nereye gideyim

meyve parcacikli kadin #1298821 
İstanbul'a yabancıyım, hisarüstündeyim boğazicinde ve cok hastayım. Baya cok. Buraya yakın gidebilecegim bi hastane acili tıp merkezi var mı? Ama param yok yani para vermeden serum falan olur mu?
(1) 

Uçuş. Çanta

meyve parcacikli kadin #1298017 
Bir sırt çantası bir kol cantasıyla binebilir miyim pegasus ankara İstanbul ucusuna
(8) 

Sigara bağımlılığı

meyve parcacikli kadin #1297348 
Fiziksel ve psikolojik olarak ne zaman sonra sigara bağımlısı olunur? Mesela haftada 1 paket mi, gittikçe alınca mı, nedir? Ayrıca şöyle bir hayat var mı, ben -atıyorum- ayda 1 paket iceyim böylece bagımlı olmam.
(2) 

Doktora gitmeli miyim, baş ağrısı şiş

meyve parcacikli kadin #1297045 
Parmagımı tam basımın tepesine koyup 3cm sola kaydırınca geldiğim yer, orası cok agrıyor haftalardır. Normal bas ağrısı gibi ama en cok orası agrıyor. Gün içinde birkaç saat. Ve bugün fark ettim ki şiş 2 cm çapında. Kafamı aylar önce carpmıstım orasını mı bilmiyorum ama tepesiniydi. Şişlik falan kafamızda olabilen seyler sanırım. Doktora gitmeli miyim?
(4) 

Sigara çakmağı patlattı

meyve parcacikli kadin #1296971 
Yanan sigara cakmağın üstünde kalmış, eritmiş ve pat diye patladı çakmak. Sonra gaz koktu falan, açık alandı orda bırakıp kaçtım korkudan jdj acaba gidip çöpe mi atsam daha cok patlar mı bu?
(5) 

Fala inanıyorm

meyve parcacikli kadin #1296678 
Evet fala inanıyorum.... Evet kahve falıma bakıp gelecekte başıma gelecekleri bilen insanlar gördüm ... Siz de falan bakabiliyor ve bana bakmak istiyorsanız lütfen mesaj atar mısınız
(13) 

İlişki dertleri

meyve parcacikli kadin #1295979 
Bir taraf diyor ki insan sevgilisiyle bütün üzüntülerini, duygularını paylaşmalı bu birbirimize yakınlaştırır bağ saglamlasır. Diğer taraf diyor ki hayır, ben çoğu üzüntümü anlatmıyorum, ben senin dert coinin değilim ve her derdini küçüklü büyüklü, sürekli tek birine anlatırsan başka bir şey konuşamazsınız ve o insanın üzerine cok büyük yük biner ölür.

Böyle bir cıkmazdayım. Nasıl çözülür?
(1) 

Kulaklık önerisi

meyve parcacikli kadin #1295974 
Android telefonum icin kulakici kulaklık arıyorum mikrofonlu. Ama şu tamamen girenlerden değil de iphone kulaklığı gibi olanlardan. Link atabilir misiniz internetten alacağım
(1) 

Parmak arası soyulması

meyve parcacikli kadin #1293686 
Baya bir süredir el parmaklarımın arası soyuluyor. Acaba normal ve önemsiz mi yoksa bir sey eksikliğine mi delalet?
(2) 

Callanetics yapanlar

meyve parcacikli kadin #1293642 
21 günü tamamlayıp nasıl bir sonuç aldınız? Bir beden kücüldünüz mü mesela? Gaza gelmek icin böyle hikayelere ihtiyacım var da ... Not:siskoyum
(5) 

Parfüm sahte mi?

meyve parcacikli kadin #1288373 
Normalde 380 liraya satılan bir parfüm chloe love story trendyol'da 180 tl. Sizce sahte mi, deneyimleriniz neler?
(2) 

Kelebekler filmi

meyve parcacikli kadin #1286534 
Dvd/cd'si cıktı mı?
(5) 

Bozuk mu yenir mi

meyve parcacikli kadin #1283088 
Ev yapımı domates ezmesi vardı kavonozda, buzdolabında 1 aydıf falan simdi açtım üstü beyaz beyaz küftü yarısını döktüm kaşan yarısının tadı falan iyi, yenir mi?
(5) 

Krema tarifi

meyve parcacikli kadin #1280582 
Kremalı patates için krema alacaktım kalmamış nasıl yaparım kendim? Nişasta yok
(4) 

Hollanda'da yasamak istiyorum

meyve parcacikli kadin #1279823 
Gecen yaz cok az bir süreliğine Hollanda'ya gittiğimde amsterdam basta olmak üzere ziyaret ettiğim her şehrine aşık oldum. Ama baya bildiğiniz aşık oldum, sürekli orayı düşünüyorum. Orda yasamak istediğine karar verdim. Öncelikle ben moleküler biyoloji ve genetik öğrencisiyim, bilkent'te okuyorum ve seneye bitecek. İtalya'da ve bogazicinde stajım var, ortalamam cok iyi değil. Para verilmeyen bir master programına katılamam, para lazım. İş olsa calısırım ama çalışma izni nasıl alınır? Cok genel ve cok saçma bir soru belki ama, ne yapmalıyım nasıl yollar izlemeliyim? Dil kursuna bile gitmeyi düşünüyorum o derece ciddiyim. Belki bu yollardan geçmiş birileri yardımcı olur bana.
(3) 

Eft?

meyve parcacikli kadin #1278267 
Pazar yapılan eft kacta hesaba geçer, çoktan geçmeli miydi?
(3) 

Starbucks sorusu

meyve parcacikli kadin #1278203 
Badem sütü ekstra paralı mı ve badem sütünü ve şekersiz vanilya şurubunu her starbucksta rahatça bulabilir miyim?
(10) 

Sürekli uykum var

meyve parcacikli kadin #1271475 
Sürekli uykum var.gece 10 saat de uyusam 5,6,7.. fark etmiyor. Sürekli uykum var. Uykudan yorgun uyanıyorum, gün içinde sürekli uyukluyorum. Doktora gidecek zamanım olunca gideceğim, neyim olabilir sizce?
(3) 

Vodafone red lounge

meyve parcacikli kadin #1269766 
Selam ben lounge diye bir şey olduğunu yeni öğrendim fakirlikten djsjsjs neyse vodafone redli iki kişi (red7 red10 değil red20 gibi üst seyler) avantaj cepte uygulamasından lounge şifresi alabilir mi benim için teşekkür ederim
(5) 

Uçaşa bunlar alınır mı

meyve parcacikli kadin #1268785 
Uçuş ankaradan istanbula. Sırt cantama koymak istediklerim ama alınır mı bilmediklerim: roll on,lens solüsyonu,jilet,dış macunu, fondoten
(6) 

To do list app

meyve parcacikli kadin #1266800 
To do list hazırlayabileceğimiz ve bunların zamanı geldiğinde alarm ya da bildirimle bize hatırlatacak bir app biliyor musunuz?
(7) 

alkol sonrası tüm gün mide yanması

meyve parcacikli kadin #1259299 
dün gece votkaydı rakıydı derken bugün sabahtan beri midem ölecek gibi sancıyor yanıyor agrıyor. zaten hassastı dün de mallık yaptım işte. rezene çayı, rennie etki etmedi ne yapmalıyım?
(2) 

Hopi mopi

meyve parcacikli kadin #1254564 
50 hopi kazandim ama bunu harcayabilecegim 50yi 100e 150ye katlayan kampanyalar sık oluyor mu?
(12) 

Isvicre cakisi hediye??

meyve parcacikli kadin #1254318 
Sevgiliye isvicre cakisi almak nasil olur acaba? Hicbir fikrim yok klise mi, kullanisli mi, kullanir mi sevinir mi... Kahverengi ahsap tarzi renkleri sevdigi icin su modeli dusundum i.hizliresim.com

Cantaya ihtiyaci var ama begenemiyorum bir turlu, hem zevkini bilmeme ragmen begenmeme ihtimali var. Ama ben hediye alirken ihtiyac hediyesi almayi severim. Caki da iyi olur gibi. Ne alsam kafam karıştı
(1) 

Indirim kuponu boyner

meyve parcacikli kadin #1253881 
Boyner icin indirim kuponu olan var mi? Ogrenciyim malum, her turlu indirim isime yarar.

mobil görünümden çık