(3) 

otellerin plajlarının halka açılması

loser blueser #821629 
böyle bi muhabbet vardı bi zamanlar, ne oldu bu iş? şimdi ben gitsem bir turistik tesise sahile gideceğim desem bırakırlar mı?
(12) 

kız emeseni dağıtıyorum

loser blueser #819331 
yok lan şaka şaka. elimde yaklaşık 1000 kişinin isim, tel, email bilgilerinin bulunduğu bi liste var napiyim şimdi ben bununla?
(5) 

Tarihin Arka Odası

loser blueser #811573 
bunu ilk zamanlarında izlerdim, sonraları sıkmıştı bırakmıştım. özellikle pelin batu yüzünden :D

şimdi yine sardım youtube'dan indiriyorum bir kaç bölümünü. izlemeye değer bulduğunuz aklınızda kalan bölümler var mıdır? konusu güzel olabilir, eğlenceli olabilir, önemli birisi katılmış olabilir vs. vs.
(1) 

şu aletlerin ingilizcesi

loser blueser #809820 
www.elfeks.com.tr

ne diyorlar bunlara ingilizcede?
(4) 

yaşar nuri öztürk

loser blueser #799370 
şu videoda kadın ticaretiyle yargılandığını söylediği birinden bahsediyor, kim bu tam olarak?

www.youtube.com
(4) 

galatasaray'a ne yaptılar da takım maça çıkmadı?

loser blueser #792777 
bi tür puştluk ibnelik yapmışlar bunlara ama ne yaptılar tam olarak? takip etmedim olayı...
(3) 

Kalsiyum Karbonat

loser blueser #784673 
bu marketlerde satılan karbonatla aynı olmuyor sanırım. nerede bulunur bu kalsiyum olan?
(4) 

nengine.dll ve mavi ekran

loser blueser #758652 
win 7 kullanıyorum.

1. iki farklı bilgisayarda açılışta nengine.dll başlatmada sorun diye bi hata mesajı çıkıyor. güncellemelerle falan mı alakalı bişey bu? nasıl kurtuluruz? prntscr.com

2. arada sırada mavi ekran hatası alıyorum. açılışta falan değil, alet çalışırken bir anda ekran takılıyor bir iki saniye, sonra mavi ekrana geçiyor. "stop:" dediği kısımdaki şeylerin ne olduğunu bulamadım. nasıl hallederim bu işi? prntscr.com
(2) 

disket sürücülerinden müzik yapan adamlar

loser blueser #711854 
nasıl yapıyolar bu işi? nasıl ses çıkıyo ki o aletten?
(4) 

casper yazısından öteye gitmeyen laptop

loser blueser #710972 
ne olabilir sorunu dersiniz? en son yine ekran kartı sürücüsü sorun çıkarmış, alet donmuştu. güç düğmesinden kapatıp tekrar açtım, casper yazısından ötesi yok şu an. esc ve f2 tuşları da işlemiyor.

sistem win7 home premium

hdd ile ilgili bişey vardır diye ödüm kopuyor valla. durup dururken uçmasın herşeyim? hdd sağlamdır di mi? başka laptopa takıp kontrol edeyim dedim ama öyle çalışmıyomuş galiba başka bilgisayara takınca..
(5) 

evde dambılla çalışma programı

loser blueser #708193 
bi çift ayarlanabilir dambıl var evde, boş boş durmasınlar arada kaldıriyim diyorum. nası bi program yapiyim? kilo fazlam da var biraz ama kardiyo yapmam çok mümkün değil şimdilik. az ağırlık çok tekrar mı yapmak gerek yoksa tam tersi mi?
(2) 

3D Sorusu

loser blueser #704752 
televizyon alırken verdikleri 3d gözlük var elimde, 3d active gözlük diye geçiyor sanırım. bu gözlüğü sinemadaki 3d filmlerde kullanabiliyor muyuz sinemada verdikleri gözlük yerine? bi de tv'de bununla 3d film izlemek için ne yapmak gerek. normal bi yayını mı 3d yapıyor tv yoksa özel 3d film mi olması lazım? 3d film indirip usb'den falan izleyebiliyor muyum?

tv samsung'un bi plasma tv modeli.
(6) 

ucuz dvd player almak

loser blueser #704252 
aslında dvd oynatma ihtiyacı duyacağımızdan bile şüpheliyim, genel olarak vcd oynatılacak sadece. yine de çok aşırı dandik bişey olmasın diyorum. istanbuldayım, nereye bakiyim doğubank'a falan mı?

ha bi de nasıl bağlanacak bu tv'ye? tv epey yeni bi alet, hdmi falan var yani ama alacağım playerda hdmi olur mu bilmiyorum. uydu alıcısının girişi var ya, scart deniyo galiba. onunla mı bağlanır? ya da o scart'ın üstünde ayrıca kırmızılı yeşilli sarılı falan girişler var tek tek. onlar mı?
(2) 

bitcoin transfer ücretleri

loser blueser #704213 
bu transfer ücretleri her durumda var mı? btcturk'te misal adamlar her transfer için 10000 satoshi diyor. diğer btc sitelerinde de aynı mı durum? eğer öyleyse, misal coinbox vb. üzerinden gönderilen az miktarlardaki meblağlar hiç yerine ulaşamayacak. coinbox her 5500 satoshide gönderiyor hesaba, nasıl olacak o iş?
(3) 

bitcoin, litecoin falan..

loser blueser #702778 
1. şimdi bu bitcoin mining işi imkansız hadi tamam. peki litecoin ne durumda? ortalama bi laptopla imkanı var mıdır mining yapmanın?

2. litecoin alsam mı? öyle çok değil az bişey. misal 1 sene sonra ne olur litecoin'in durumu?

3. bu ikisinden başka bi coin var mı piyasada? ilerde kesin patlar dediğiniz?
(4) 

ziyaret edilen web sitesinin benim nereden bağlandığımı bilmesi

loser blueser #702382 
ve misal benim türkiyeden bağlandığımı görüp içeriğini otomatik olarak türkçeleştirmesi falan.. imdb'de film isimlerinin türkçe yazması gibi. nasıl önleyeceğiz bunu? firefox'ta anonymox ve hide my ass'in proxy eklentilerini falan kurdum ama bunların hiç bi etkisi olmuyor bu duruma.
(5) 

laptop maintenance (capsli)

loser blueser #695084 
alet epey sert çıktı bugün bana. fan falan hayvan gibi çalışıyo, işlemci kullanımı devamlı yüksek. en son ekran durup dururken karıncalanmaya, mozaiklenmeye başladı dedim sıçıyoruz. neyse kapadım, açtım alt takımı fanı temizledim. önceden fanın içini açmamıştım hiç üstünden süpürgeyle epey bi çekmiştim ama. hayvan gibi toz vardı içinde. neyse şu termal macun işine gireceğiz sanırım. sorularım;

1. fotoda gördüğünüz kısım haricinde aletin açmam gereken bir kısmı yok değil mi?
2. macunu hem işlemciye hem ekran kartına sürmek gerek diyorlar. ekran kartı neresi oluyor? sağ dipte iki bakır soğutucunun yan yana olduğu şey mi ekran kartı?
3. o bakır hatları nasıl sökeceğiz? sadece işlemci ve ekran kartının köşelerindeki o ayakları sökünce çıkıyor mu?
4.nasıl süreceğiz bu macunu? bi sürü video var biri diyor yayın biri diyor ortasına bi nokta kadar koyup yaymadan bırakın falan. siz nasıl yapıyorsunuz?
5. fanın sağ tarafındaki siyah bant sağdaki metal kısma yapışık değildi. sıcaktan falan yapışkanlığı şey mi olmuş nolmuş. yapıştırmak gerekir mi onu?
6. tavsiye edeceğiz başka şeyler?
(8) 

bot alsam diyorum ama

loser blueser #695009 
nerden alsam hangi marka alsam? erkek için olacak.
(1) 

idefix sanal kitap fuarı

loser blueser #688083 
bugünkü radikalde ilanı vardı ama internette hiç bişey bulamadım. geçen senelerin fuarları var sadece. ne idefix'in sitesinde ne başka bi yerde bilgi var. nedir bu iş?
(1) 

laptop ses sorunu

loser blueser #668026 
ara sıra bi bakıyorum ses çıkmıyor bilgisayardan. sanırım sorun hoparlörlerde. hiç bir hata falan göstermiyor, ses çıkıyormuş gibi gösteriyor hatta her yerde. resimlerdeki gibi yani.

bilgisayarı kapatıp açınca sorun geçiyor. nedir bu olay?
(11) 

maçtaki olayların akp komplosu olduğuna inanan tek ben mi varım?

loser blueser #665456 
tribündeki savcılar, siviller, tribündeki anlamsız kavgalar... sivillerin milleti kışkırtıp bunu organize etmesi zor iş değil.. neyse soru başlıkta?
(1) 

altyazı yakalama şeysi

loser blueser #664499 
bi dizi var, altyazıları divxplanette falan çevrilmemiş ama misal dizimag'da çevrilmiş. o altyazıyı o videodan alıp normal altyazı şekline getirme gibi bi olay var mı? öyle bi program var demişti birisi bir ara, görüntüdeki yazıları metin olarak çıkartan. doğru mudur?
(6) 

ebay siparişi

loser blueser #640957 
şimdi bişeyler alıcam ama bu aldıklarım adrese gelmesin, ben gidip kargo şirketi şubesinden alayım diyorum. ptt mi yapıyor bunun dağıtımını? adres kısmını yazarken sitede ptt'nin bana en yakın şubesini mi yazmalıyım, nasıl yapmalıyım?
(2) 

çikolatalı sufle kreması ne iş?

loser blueser #639662 
suflenin yanında getirdikleri bu krema ne oluyor tam olarak? evde yapabiliyor muyuz aynısından?
(10) 

amerika'dan türkiye'ye kaç şişe/litre içki sokulabiliyor?

loser blueser #636625 
free shoplardan falan değil ama amerikanyanın içinden alınmış içkiler olarak.
(1) 

her allahın günü teşvikiye camisinin yanında oturan adam kim?

loser blueser #632868 
çok ilginç bi soru oldu farkındayım ama kim lan bu adam? hani var ya caminin kenarındaki demir parmaklıkların dibinde oturan, saçı sakalı birbirine karışmış ceketli adam. evsiz desem, diyemiyorum. ne dileniyor ne bişey yapıyor. yanında da devamlı ya bi kağıt ya gazete ya kitap falan oluyor, okuyor sürekli.
(3) 

şişli - eminönü

loser blueser #631307 
selam gençler. şişli'den eminönüne nasıl gidilir en kolay? otobüs falan var mıdır halaskargazi'den?
(3) 

amerikalı erkek ismi

loser blueser #613338 
"kith" gibi okunan bi isim. ama sondaki th harfi s harfine yakın gibi okunuyor biraz. onun özel bi ismi vardı şu an aklıma gelmedi valla. neyse bu ismin yazılışı lazım bana. çok yaygın olmayan bi isimmiş.
(4) 

ispiyonlanmamış entry'nin silinmesi

loser blueser #608122 
yorum yapmak isteyen olabilir, soru şeklinde aç dediler açayım madem.

(bkz: ispiyonlanmamış entry'nin silinmesi)

epey uzun ama vakti olup okuyanlar, ne düşünüyosunuz?
(3) 

tivibu web nasıl?

loser blueser #605328 
iyi mi yayın, hangi kanallar hd? donma falan yapıyor mu?
(3) 

bu kuş ne kuşu?

loser blueser #600445 
(1) 

şarkı sözü

loser blueser #599031 
www.youtube.com şu şarkının hemen başında "yellow pocahontas" tan sonra ne diyo adam?
(12) 

taksi

loser blueser #594052 
2 kişi taksiye bindi ve farklı yerlerde inecekler. en mantıklı ücret bölüşümü nasıl olur sizce?

edit: soruyu geliştiriyorum, bu 2 kişiden sonra inecek olan kişi eğer taksiye tek başına binseydi, ilk inecek kişinin ineceği yere kadar yine aynı yolu kullanacaktı. aynı yol üzerinden geçecekti, yani taksi sonra inecek kişi için yol değiştirmiyor, aynı doğrultuda fazladan 3-4 km gidiyor diyelim. bu durumda nasıl bölüşülür?
(2) 

bir takım sesler

loser blueser #592477 
gerekiyor bana. iki tane yeterli aslında, bir gong sesi ve bir tür turntable sesi. gong sesi tiz olmayacak yalnız, biraz kalın olması gerek. turntable sesi dediğim şey de, nasıl anlatacağım tam bilemiyorum ama hani bi şarkı çalarken bi cızırtı gibi bişeyle kesilir de başka bi şarkı girer, sonra o benzer bi sesle kesilir ilk baştaki şarkıya döner ya, işte öyle bişey.

bunları hazırladığım bi videoda kullanacağım. sesler herhangi bi şarkıda vs. geçiyor olabilir, ben onları kesip biçip istediğimi elde ederim. varsa bunları bulabilecek ya da bu tür sesler içeren şarkı bilen çok sevinirim. teşekkürler.
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık