(8) 

Jilet ile tıraş

nawar #883861 
Jilet ile tıraş olan var mı? Jilet derken şu sistemden söz ediyorum. hani buna takarak.

görselleri sundum ki benim gibi google'da aratıp çıkan iğrenç görüntülere (kendilerini jiletleyenler ve yaraları) maruz kalmayın.

kullananlar memnun musunuz? tıraş bıçaklarından farkları ne? yani daha derin, temiz (temiz derken sinek kaydıya yakın) tıraş sunuyor mu? kullanım ustura gibi tecrübe gerektiriyor mu?

artılar - eksiler nelerdir?

teşekkürler.
(3) 

Diriliş: Ertuğrul

nawar #878545 
Birçok sokakta reklamını gördüm, televizyonda da o kadar reklamı dönmüştü, merak ettim. Bu diziyi izleyeniniz var mı? Nasıl bir dizi? History Channel'ın Vikings'i gibi mi yoksa show tv-star'ın Muhteşem Yüzyıl'ı gibi mi?

şu maddelere de teker teker yorum yapar mısınız?

- Tarihi açıdan doğruluk ne kadar? rating için saçma sapan gerçek olmayan şeylerle doldurmuşlar mı?

- Oyunculuk ve senaryo nasıl?

- Kurgu ve efektler nasıl?

- Tavsiye eder misiniz?
(13) 

Duyuru kadınları! (hitap konusu)

nawar #873450 
bu açılan duyurularda, sorulan sorularda hani erkeklerdeki hitap şeklinde "abi" vardır, "abi sen neyin kafasını yaşıyorsun?" gibi. şimdi bunu bir erkeğe sorduğunda hiçbir şekilde "benim seninle nasıl bir ilişkim/bağlantım var ki bana abi diyorsun?"(1) ya da "ne abisi ben 18 yaşındayım, ne münasebet?"(2) şeklinde dönüş alma şansınız yok. yani biri bana "abi" dese yukarıdaki cümledeki gibi, ne bunları düşünürüm ne de "benden büyük adam (26 yaşındayım) bana abi dedi" diye bir tarafım kalkar.

birkaç gündür, aynı kişi de olabilir bu, böyle yine yukarıdaki örnekten vermek gerekirse "abla sen neyin kafasını yaşıyorsun?" (abla yerine bacım da olabilir) kullanıldığını gördüm. tabii hitaptaki "abi"nin karşılığı o değil, birbirine "abi" diyen kızlar da gördüm. hani bence bazen kullanımı güzel oluyor. oralarda da oturmuştu. şimdi birine bu şekilde yazacakken bir şüpheye düştüm. o yüzden bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim.

size bu şekilde yazılan cevapta/mesajda "abla" görürseniz yukarıdaki (1) ya da (2) gibi mi hissedersiniz?

Bu da benim için, siz uğraşmayın buyrun.
(5) 

Operatörler ve pil ömrü hk.

nawar #863050 
Bu vodafone'un %25 daha uzun pil ömrü ve turkcell'in %50 daha uzun pil ömrü olayları nasıl oluyor? Hızı arttırıp, yükleme ile daha az zaman ve pil kaybetme gibi basit bir şey değildir herhalde. Nedir bunun olayı?
(5) 

İnternet kullanımı

nawar #860778 
Hangi interneti kullanıyorsunuz? Kullandığınızdan memnun musunuz? TTNET ve Superonline'ın fiberleri arasındaki fark ne ve fiyat/performans nasıl? Stabil bağlantı ve hız sunuyor mu superonline? yoksa 25 mbps kadar dediğinde 15-16 civarında mı geziniyor bolca?

Bir de DSmart internet kullanan var mı? Onda durum nasıl?
(4) 

Taksim - Gidilecek yer

nawar #856262 
Taksim'de rezervasyon istemeyen, apaçi dolu olmayan ve pahalı olmayan kızlı erkekli gidebileceğimiz güzel mekan önerileriniz nelerdir? 3 ayrı tema yazıyorum, üçü bir arada olmak zorunda değil aşağıya her kategori için ayrı ayrı yazabilirsiniz.

-> manzarası güzel olan yer;

-> boğaz parçalamadan, içilip sohbet edilebilecek yer;

-> dans edilebilecek yer
(1) 

Oyun alış-veriş siteleri

nawar #846566 
WoW için WoD (warlords of dreanor) ek paketi ve game time fiyatlarına baktım. blizzard'ın kendi sitesinden çok daha ucuzlar. bunların sebebi ne? fiyatları neden bu kadar ucuz. mesela

burada WoD için:
www.allkeyshop.com

ve
burada game card için:
www.allkeyshop.com

fiyatlar çok güzel. gel gör ki hangileri güvenilir bilmiyorum. bunlardan alışveriş yapmış olan var mı?
(8) 

The Hunger Games

nawar #831656 
Bu seriyi okuyanlar, okuyup bitirenler, yarıda çıkanlar...

Kitap nasıl? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri ile spoiler vermeden belirtebilir misiniz?

Alsam mı diye düşünüyorum da öyle bi arada kaldım. Film güzeldi de öyle süperdi şu bu diyemem. Fakat genelde okuduğum kitaplar, filmlerinden daha iyi oluyor. Bunda da öyle bir potansiyel olduğunu düşünüp kitabı almayı düşündüm.
(6) 

puzzle yapıştırma

nawar #808597 
1000 parçalı bir puzzle yaptım ve bunu çerçevelettirmek istiyorum. Bunu yapmak için puzzle yapıştırıcı aldım. BüST ARTDECO böyle jöle ya da unu kıvamında bir şey verdiler.

Bunu neyle, nasıl süreceğim? Ön yüze özellikle parça aralarına sürmem lazımmış. Hiçbir şey ile de karıştırmayacağım sanırım. Yardımcı olur musunuz?
(2) 

Güneş gözlüğü seçimi

nawar #806287 
güneş gözlüğü seçim konusunda neye dikkat edilmelidir? gözlük camında ne gibi özellikler aranır? ne seçenekler vardır? ne işe yararlar? ve daha bir sürü şey hakkında bilgilendirir misiniz?

güneş gözlüğü alacağım ama gözlük satan kişinin esnaf kafasıyla pahalı şeyi kitleme çabasına maruz kalmak istemiyorum, bilgili olayım.

teşekkürler.
(4) 

Spiderman

nawar #777611 
Spiderman'in çizgi filmini (tüm seri) nerede bulabilirim? Online izlemek değil de indirmek için. Tercihen Türkçe dublaj olanını.

Bu versiyon spiderman'i ama diğerlerini değil:

www.youtube.com
(2) 

Gurme kardeşlerim, Romalılar! (nerede yenir?)

nawar #762360 
Tercihen Kadıköy'de veya yakınında, fiyat/kalite olarak tatminkar, güzel ve lezzetli ürün yapıyorum diye hayvan gibi fiyat geçirmeyen yer önerilerinde bulunur musunuz pizza için?
(3) 

2 önemli soru (en azından benim için)

nawar #762162 
exhibition'dan devşirme bir kelime olan ekşibition'ı nasıl okuyorsunuz?

exhibition gibi mi (ekşibişın gibi)yoksa ekşibiton falan veya başka şekilde mi?

bir de sub-etha'yı nasıl okuyorsunuz?

bir tane de ekleme yapayım bu ikinci için. sub-etha'nın anlamı nedir?
(2) 

aylık akbil ve ekspres hatlar.

nawar #735368 
Aylık dolum yapıldığında e-10 ve e-11 de geçiyor mu?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık