(1) 

İtalya puan sistemi

austenn #1353366 
merhaba. italya'da yüksek lisansa başvurmak istediğim okul 110 üzerinden üniversite mezuniyet notumu istiyor. 3,10 gibi bir ortalamam var. 110 üzerinden neye tekabül eder nasıl öğrenebilirim? internette bulamadım..
(1) 

diploma denklik belgesi

austenn #1326480 
merhaba,

yurtdışında (italya) yüksek lisans için diploma denklik belgesini konsolosluktan almam gerekiyor. ancak sitede randevu alabileceğim bir alan göremedim. denklik belgesi evraklarını teslim etmek için nereden randevu alabilirim? işlemler uzun süreceği için erken başvurmak istiyorum. bilgisi olan varsa sevinirim.
(3) 

ielts

austenn #1304587 
merhaba,
girilen ielts sınav sonuçlarından sonuncusu mu geçerli oluyor? Örneğin ekim'de bir sınava girdim. Yükseltmek için aralıkta girsem ama düşük aldığımda ekim sınavından aldığım sonucu kullanabilir miyim?
(1) 

iz tv

austenn #1302077 
merhaba,

iz tv'yi izlemek için tv'den digiturk'e abone olmak zorunda mıyım? yoksa internet üzerinden de ücret ödeyebiliyor muyum?
(1) 

itü yüksek lisans

austenn #1285080 
itü'nün büyük veri ve iş analiği yüksek lisans bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? eğitimin ve akademik personelin kalitesi nasıldır?
(2) 

özsermaye

austenn #1277009 
merhaba. özsermayenin neleri oluşturduğunu, muhasebe sistemindeki hesap numaralarını bile anladım ancak tam anlamıyla neyi ifade ediyor gerçekten anlamadım. çocuğa anlatır gibi, mümkünse örnek ile, özsermaye nedir biri anlatabilir mi? çok teşekkürler şimdiden
(5) 

yerel disk d

austenn #1258529 
iyi akşamlar. bilgisayarımın yerel disk d'sinde 7 mb boş yer kalmış. içine girip baktım yüklü hiçbir program yok. yerel disk c ise aksine 120 gb boş. yerel disk d'deki yetersiz alan uyarısını nasıl giderebilirim?
(5) 

uyku kaçıran içecek

austenn #1241678 
kahve ve yeşil çay haricinde uykuyu kaçıran sağlıklı bir içecek var mıdır?
(4) 

koşu için giyilebilir aygıt

austenn #1220819 
merhaba, bugün koşarken telefonumu yere düşürdükten sonra koşu performansımı takip eden sadece bu işi yapan aletlerden almaya karar verdim. alacağım cihazdan beklentim; nabız ölçer, km sayar, müzik çalar olması, gps'e sahip olması. ben nike running üzerinden koşumu takip ediyorum. aynı şekilde takip etmek önceliklerim arasında. sadece bu beklentilere göre bana ne önerirsiniz?

ayrıca samsung gear fit2'lerde fena durmuyor telefon özelliği olduğundan cazip geldi. ancak ben iphone kullanıyorum. iphone'umu samsung'a bağlayabilir miyim? bu cihazı kullananlar memnun mu?
(1) 

yurtdışı uzaktan master

austenn #1201116 
merhaba, yüksek lisans yapmak gibi bir arzum var lakin türkiye'de değil. hali hazırda çalıştığım için yurtdışına da çıkamıyorum. geriye uzaktan eğitim seçeneği kalıyor. bu olaya para vermek mantıklı mı sizce? hangi ülke ve okulları önerirsiniz? çevrenizde uzaktan eğitim yapan birileri var mı? kısaca bu konu hakkında görüşlere ihtiyacım var. yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
(3) 

Excel formul

austenn #1142031 
Merhaba,
Excel'de gecen yil ile bu yilin satis farklarinin yuzde olarak artis azalisini yuzde olarak gosterecegim ama eger arttiysa yukari ok, azaldiysa asagi ok ve yuzde degerini de ayni hucre icinde gostermesini istiyorum. Ok isaretlerini yapabildim ancak rakam ile ayni satirda gosteremiyorum. Yardimci olabilir misiniz?
(1) 

ales deneme kitabı

austenn #1135420 
merhaba. aralık ayındaki ales'e yeni çalışmaya başladım. öncelikle 1 aydan biraz fazla bir sürede halledebilir miyim? bir de deneme çözmenin konu çalışmaktan daha faydalı olacağını söylediler.hangi yayın evinin deneme testlerini tavsiye edersiniz? teşekkür ederim şimdiden
(2) 

Yesil pasaport hk.

austenn #1130449 
Merhaba. Su anda calisiyorum. Yesil pasaportum 2017 ekimde bitiyor. Yurt disina cikmam icin bordo cikartmam sart mi? Bir diger merak ettigim nokta; yuksek lisansa baslarsam , calismaya devam etmek kosuluyla, 2017'ye kadar yesil pasaportu kullanabilir miyim?
(6) 

Laptopa cay dokuldu!

austenn #1112896 
Sirket bilgisayarina yanlislikla cay doktum :( buyuk cogunlugu yere dokuldu cayin ama sivi girisi de oldu arkadaki deliklerden. Simdi ben ne yapacagim :( bilgisayari kapadim. sirkettekilere soylemem gerekir mi bunu? Ariza cikmama olasiligi yuzde kac:(
(5) 

spotify şarkı sözü

austenn #1098023 
merhaba. spotify içinde şarkı sözü nasıl açabilirim?
(6) 

paris'te geçen filmler

austenn #1064332 
merhaba. Paris'te geçen mümkünse tabi güzel olan film önerisi istiyorum.akla gelen çoğu filmi izlediğim için (midnight in paris, angel-a) tükettim ama benim izlemediğim film önerirseniz çok sevinirim.
(5) 

Amazon kindle

austenn #1060539 
Iyi aksamlar herkese. Kindle almayi dusunuyorum bu ara. aslinda dil ogrenmek yabanci dilde e book okumak icin istiyorum daha cok. Siz kindle faydali buluyor musunuz? Bir de kindle'larin hafizasi maksimum 4 gb sanirim. Hafiza yeterli oluyor mu dokumanlar icin?
(1) 

pivot

austenn #1053654 
merhaba. pivot'la başım belada. pivot tablosuna çift tıklandığında ana verinin olduğu sheet gelmesi gerekir. ancak ben de böyle olmuyor. hiçbir şey çıkmıyor çift tıkladığımda. bunun nedeni nedir?nasıl düzelteceğim?
(1) 

pivot sorusu

austenn #1053346 
iyi geceler. ekteki pivot tablomda başlangıç tarihlerini değerler alanına aldım çünkü 1-2-3 diye devam eden alanların yanında tarihin gözükmesini istiyorum. ancak tarihleri toplam olarak gösterdiği için doğru tarihler değil. show as value tarzında bir şey de bulamadım. doğru tarih değerlerini nasıl pivot tabloda gösterebilirim.
(4) 

Iphone 6 degisim

austenn #1032763 
Merhaba. Bozulan iphone 6 telefonu garanti disi degisim yaparak sifiriyla degistirdim. Ancak bu telefon gercekten sifir mi emin olamadim. Isletim sistemi ios 9 olarak geldi. Iphone 6 ios 8di. Ayrica sarj aleti ve kulakligin oldugu asil kabiyla almadim. Kapali bi kutuda aldim evet ama orijinal kutusu degildi. Apple store zorluda yaptım bu işlemi. İçime kurt düştü neden ios 9 yüklü?
(5) 

iphone 6 yedekleme

austenn #1032036 
merhaba. iphone 6 dokunmatiği çalışmıyor. ancak benim telefonu yedeklemem lazım. itunes'a bağlandığımda telefondan erişime izin verin diyor ama dokunmatik çalışmadığı için bu işlemi gerçekleştiremiyorum.

telefonun içindekileri yedeklemenin bir yolu var mıdır :(
(2) 

Iphone 6

austenn #1031072 
Iphone 6 telefonum cuma gunu klozete dustu. Cuma aksamindan beri pirincte bekliyor arada cikarmadan acmayi deniyorum ama hic isik yok. Ne zamana kadar acilir bu? Ya da hic acilmaz mi :( gotureyim mi teknik servise bu saatten sonra acilmayacak gibi geliyor bana
(1) 

man-up

austenn #1020650 
iyi akşamlar. man-up filmi tadında önereceğiniz güzel romantik-komedi filmi var mıdır?
(5) 

bu rahatsızlığın adı ne?

austenn #992897 
yeni bir ortama girip çıktıkça kötü bir özelliğimi fark ettim. hiç tanımadığım insanların yanında kendimi ifade edemiyorum. dilim tutuluyor, kafa sallamaktan başka bir şey yapamıyorum. ya da gülerek eşlik ediyorum. aklıma hiçbir şey gelmiyor. beynimi uyuşmuş gibi hissediyorum. hiçbir katkıda bulunamıyorum ortama ama heyecanlanmıyorum insanların yanında. sadece ses tonum değişiyor. bu özelliğim girdiğim ortam da yalnız kalmama neden oluyor doğal olarak. çünkü kimse kendisi olmayan insanı ve kendini satmayan, tanıtmayan insanı sevmiyor. şimdi ne bu hastalığın adı? hangi doktora gitmeliyim? ilaç kullansam faydasını görür müyüm?
(5) 

çeviri

austenn #992892 
"Bu teklif X olarak düşünülemez." ingilizce nasıl derim. aslında merak ettiğim düşünülemez nasıl denir?
(5) 

iş sağlık raporu

austenn #982623 
iyi akşamlar. iş için istenen sağlık raporunu nereden alabilirim? özel hastaneden alınabiliyor mu?
(3) 

Hediye önerisi

austenn #975880 
merhaba. staj yaptığım işyerinde, bana iş ile ilgili çok yardımcı olan birisi evleniyor önümüzdeki hafta. düğününe katılamayacağım ama ziyaret edip hediye vermek istiyorum. bir öğrencinin hediye edebileceği neler önerirsiniz?
(1) 

kpss kontenjan ve puanları

austenn #965674 
merhaba. kpss konusunda zır cahilim. istatistik bölümü mezunuyum. önümüzdeki yıl kpss'ye girmek istiyorum. benim arzum istanbul'da kalmak, bu yüzden istatistik mezunlarının istanbul'da atandığı kurumlar ve bu kurumların kaç puanla aldıklarını öğrenmem lazım. ösym pek yardımcı olmadı ya da ben beceremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
(1) 

ininal

austenn #960128 
iyi akşamlar. ininal kartıma internet üzerinden para yükleyebilirim? yükleyebiliyorsam nasıl oluyor bu?
(3) 

deyim

austenn #959817 
İyi sabahlar. yabancılar olağanüstü güzel bir yeri tanımlarken 'bu dünyaya ait olamaz' gibi bir deyim kullanıyolar. Aklıma düştü ama ingilizcesini hatırlayamadım. Nasıl deniyor bu?
(4) 

ingilizce günlük

austenn #956354 
iyi günler. yazın ingilizcemi geliştirmek adına her gün ingilizce günlük yazacağım. bugün başladım, yeni kalıplar öğrenmek açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. başka kelime ve cümle kalıpları öğrenmek açısından ingilizce günlük olaylardan bahseden bildiğiniz blog, wordpress var mıdır?
(5) 

film önerisi

austenn #950443 
merhaba. sınavlarım sonunda bitti ve kendimi filmlere boğmak istiyorum. uzun zamandır çok güzel film izlemedim. tüm iyi filmleri tüketmişim gibi geliyor sizden tavsiye almak istiyorum. bana öyle filmler önerin ki film günler geçtikten sonra bile aklımda kalsın, filmin herhangi bir sahnesi bir kaç sonra kendini tekrar izletsin. görselliği de iyi olursa tadından yenmez!

benim bu tür beğendiğim filmlere örnek verirsek; la granda bellezza, the best offer, dans la maison, y tu mama tambien, in bruges, 99 francs vs.. bu filmleri beğeniyorsan şunu da beğenirsin dediğiniz filmleri söylerseniz çok mutlu olurum! teşekkür ederim şimdiden.
(3) 

booking.com rezervasyon

austenn #905683 
merhaba. ilk defa booking.com'dan otel rezervasyonu yapıyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var. bi otel için yer ayırttım kredi kartı bilgilerimi girdim ama kredi kartımda otel fiyatının tamamı kadar para yok. ama yine de rezervasyon yapılmış gözüküyor. ben ödemeyi orda yapmak istiyorum. emin olamadığım rezervasyonu iptal ederler mi kartın içinde para yok diye? otele mail atmalı mıyım oraya gelince ödeme yapacağım diye?
(1) 

kültür sanat

austenn #867945 
merhaba. kentler ve gölgeler türünden kültür sanat belgeselleri arıyorum. siz neler izliyorsunuz bu türde?
(3) 

doğru bir cümle mi

austenn #862132 
"Your shoots are so good. They make me want to go every places that you take pictures."

doğru bi cümle mi?
(4) 

ingilizce site

austenn #711218 
iyi akşamlar. ingilizce kelime bilgimi ilerletmek istiyorum. ingilizce bi şeyler okumak iyi olur diye düşündüm sürekli internetteyim. sizler ingilizce hangi siteleri ziyaret ediyosunuz gün içinde? ayrıca içeriği makale, kültür sanat olan siteler tavsiye edebilir misiniz? teşekkür ederim şimdiden.
(5) 

ingilizce

austenn #655370 
ingilizce 'Şu sıralar diziyi ikinci kez izliyorum.' nasıl denir? ben bi cümle kurdum ama grammar olarak çok doğru gelmedi emin olmak için sorayım dedim.
(1) 

bir cümle çeviri

austenn #654829 
"Lose you to anyone." ne demek tam olarak?
(2) 

gif

austenn #591666 
media.tumblr.com


bu gif hangi filmden acaba bilen var mı?:)
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık