(21) 

Sizce siddet nedir ?

Esinsin #978699 
Bir erkegin bir kadinin kolunu sıkıp morartması,bağırmasın diye ağzını kapatması,elini sıkıp morartması şiddet midir ?
(10) 

Bu para nereye gidiyor ?

Esinsin #976749 
Yaz tatilindeki 22-25 yas araligindaki gencler gunde kac para harciyorsunuz ? Tum ogunlerimi evde yememe ragmen gunde 30 lira rahat disarda harciyorum.yemek de yersem 50-60 i buluyor.ustelik istanbulda da degilim buna nasil dur diyebilirim ? Hemen her gun disari cikiyorum,calismiyorum.
(7) 

Hediye onerisi

Esinsin #963485 
gezegenlere ve yildizlara meraki olan birine ne hediye alinir ? Ilgili kitap vs onerisi olan var mi ?
(1) 

Kapanan hat

Esinsin #961234 
Fatura odenmedigi icin kapanan hat aramalari alirken mesajlari da aliyor mu ? Yoksa mesajlar ulasmiyor mu ?
(6) 

Sevginizi kaybettiginizi sandiniz mi hic ?

Esinsin #959594 
Evet arkadaslar bi insana karsi sevginizi yitirip sonra yeniden sevdiginiz oldu mu hic ? Evetse neden sonra ve nasil sevdiniz ?
(6) 

Aglamaktan kaynakli goz sisligi

Esinsin #959180 
Nasil gecer napiyim ? Cayla pansuman yapiyim mi ?
(15) 

Esrar kullananlarda dengesizlik

Esinsin #957032 
Arkadaslae ihtiyaxim olan sey google aramasindan fazlasi once her cevaba google.com yapistiranlara gelsin.
Esrar kullananlar da ne gibi davranislar gozlenir ? Sinirlilik dengesizlik bi dediginin bi dedigini tutmamasi vs mumkun mu? Cevrenizde ornekler var mi ?
(6) 

Erkeklere kıyafet sorusu

Esinsin #953927 
Sevgili erkekler
Bir kızda kıyafet sizce ne derece önemli ? Fazla kıyafeti olmaması arada aynı şeyleri giyiyor olması sizin için sorun mu ? Güzel ama sade giyinen mi ? Ortalama güzel ama çok güzel giyineni mi tercih edersiniz ?
(2) 

Facebook

Esinsin #952971 
Arkadaslar karsimizdaki kisinin hareketlerinde bilmemkim bilmemkim ve 2 diger kisiyle arkadas oldu diyor o iki diger kisiye tiklayinca gozukmuyor bu neden oluyor acaba ? Arkadas oldugu kisilerin listesi gizli oldugundan filan olabilir mi ?
(20) 

Arkadaşlığı bitirmeye değer mi ?

Esinsin #950351 
Arkadaşlar bir arkadaşınızdan ders notu isteseniz elinde o an olmasa ama sonradan eline geçtiğinde de vermese , hiç bahsini bile açmasa daha öncede buna benzer davranışları olsa mesela çalıştığı sınava çalışmadım demek gizli gizli buluşup ders çalışıp sizi çağırmamak,buna rağmen yakın arkadaşız biz gibi takılmak doğum Günü'nde hediye beklemek gibi Davranışları da bulunsa hala arkadaşınız olur mu yoksa hayatınızdan çıkarır mısınız ? Ayrıca dedikoduda yapar bi kaç kez olmayan şeylerden olmuş gibi bahsettiğini ya da olayları çarpıtıp farklı anlatıp Arkadaşlarımla aramı bozmuşluğu da var.sonradan ben sana öyle demedim sen yanlış anlamışsınız deyip kıvırmış ve benim aramı bozduğu arkadaşımla yakın arkadaş olmuştu..
(4) 

kur riski ?

Esinsin #948337 
arkadaşlar merhaba ,
kur riski nedir ? neden önemlidir ? nasıl azaltabiliriz ?
googleladım ancak temiz bilgi bulamadım bir bilenin anlatması süper olur minnettar kalırım.
iyi akşamlar
(2) 

Airdropla atılan fotoğraflar

Esinsin #947651 
FOtoğrafların kalitesi Düşüyor mu ? Çözünürlük vs.
(4) 

Dijital ortamdaki fotograflar

Esinsin #944903 
Dijital ortamdaki fotograflarinizi basiyor musunuz ? Yoksa gereksiz bir eylem mi ?
(4) 

serbest çalışan avukatlar

Esinsin #941188 
aramızda var mı bilmiyorum ama serbest çalışan avukatlar ne kadar tatil yapıyorsunuz acaba ? kafanıza esince ben tatile gidiyorum diyip gidebiliyor musunuz ?
(19) 

Erkekler burayaa

Esinsin #927186 
Selam arkadaslar
Su tarz popo ve bacaklar hakkinda ne dusunuyorsunuz yapmak icin ugrasmali mi yoksa itici mi ? Popoya hafif sekil vermek ve selulitlerden kurtulmak icin ne yapmali spora yazilmali mi yoksa evde basit hareketlerle sonuc elde etmek mumkun mu ?
(13) 

internetten alışverişe vergi gelmesini neden istemiyorsunuz ?

Esinsin #926361 
selam arkadaşlar öncelikle gerçekten anlamadığım bir konu var instagram hesapları almış yürümüş durumda herkes buradan faturasız ürünleri alıyor millette paraları vergisiz cukkalıyor.esnaf umrumda değil ama bu insanlar haksız kazanıyor bence ? geçen bir kız arkadaşın instagram butiğinden ayda 20.000 tl kazandığını duydum arkadaşlar 20.000 tl ve 0 vergi.sistem buna nasıl izin verir aklım almıyor ve bu resmen haksız kazanç ali expressten 3 liraya aldığını 50 liraya almasını geçtim ama vergi vermemeleri beni gerçekten rahatsız ediyor.sözlükte biraz okudum herkes bu ek vergi olayına baya kızmış ama böyle de olmaz ki.bahsettiğim ebayden alınanlar vs değil onlar zaten vergili.ama instagram butikleri,facebook sayfaları bunlar vergi vermiyor bence gayette maliye tespit etmeli özellikle bu ayda 20.000 kazananları..siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
(7) 

victorias secret

Esinsin #911675 
merhaba arkadaşlar bu victorias secretın sitesinde herşey Türkiye mağazasındakinden çok çok daha ucuz ordan almak daha mı mantıklı?kargo ücreti ne kadardır gören duyan bilen var mı acaba ? geçen mağazada 5 tanesi 100 lira olan çamaşırlar sitesinde 5 tanesi 27$.
(6) 

düz renk airmax ?

Esinsin #898774 
arkadaşlar bu airmaxlerin dümdüz beyaz gümüş renkleri filan var internette görüyorum ama fiziki hiç bir mağazada bulamadım.acaba bunlara sahip olanlar çakma mı alıyor ? yoksa yurtdışı mı ? var mı orjinalini gören,bilen ?
(2) 

Sahiplenmiyorlar..

Esinsin #894905 
Arkadaslar arabanin kaputunda buldugum ufak bir kedi yavrusu 3 aydir gecici olarak arkadasima baktiriyorum ancak artik kendisi bakmak istemedigini ve sokaga aticagini soyluyor.tum sahiplendirme cabalarimda sonucsuz kaldi...simdi bu kediyi sokaga birakirsak en guvenli neresi olabilir acaba ? Arabalardan uzak vs. ben kendim eve alip bakamiyorum cunku ailem cok karsi,istemiyorlar..yer:istanbul
(2) 

Aof

Esinsin #890021 
Iyi pazar geceleri arkadaslar
Sorum acikogretimle ilgili simdi bu donem bir dersten kaldik diyelim bu dersi 2. Donem alabiliyor muyuz yoksa diger seneyi beklemek zorunda miyiz ?
Tesekkurler.
(5) 

Ekonomi sorusu ?

Esinsin #870948 
MErhaba duyurunun güzel yardımsever arkadaşları;
Çinde faizlerin düşmesi Türkiye ekonomisini nasıl etkiler ?
ithalatını ihracatını büyümesini işsizliğini faiz oranını kurlarını vs ?
(2) 

Ekonomiden anlayan ??

Esinsin #870121 
Arkadaslar okul odevim icin cok acil ekonomiden anlayan birilerine ihtiyacim var yesillendirirseniz sevinirim.cok sevaba girersiniz.
Iyi geceler
(6) 

word 2007 sayfa numarası ekleme

Esinsin #802170 
günaydın arkadaşlar,
Word 2007 de istediğim sayfadan sayfa numarası eklemek istiyorum.internette aradım buldum yaptım ancak bu sefer istediğim sayfa 1 den başlıyor ama önceside yine kendi arasında numaralanıyor.
ben istiyorum ki seçtiğim sayfa 1 den başlasın üstündeki sayfalar numara almasın bunu anlatabilir misiniz ?
belgeyi kopyala yapıştırla ayıramıyorum çünkü biçimleri kayboluyor.
teşekkürler.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık