(20) 

aşağılık kompleksim mi var acaba ?

Esinsin #1131749 
arkadaş grubumuzda bir çocuk var kendisi müzisyen..bana göre sanat toplum içindir. Biz onu dinlemesek, izlemesek, beğenmesek o var olmaz. Ama kendisi öyle bir egoya sahip ki her fırsatta "ben müzisyenim, insanlar bana tabii hayran olcak onlar kim ki ? " modunda takılıyor. bana da ne söylese batıyor ya bazen diyorum çocuk haklı sonuçta bir sanat icra ediyor ve beğeniliyor o kadarcık da olsun diyorum. ama bazen de o üstten bakan tavrı deli ediyor.
sizin çevrenizde de var mı böyle sanatla uğraşıp yüksek ego sahibi insanlar ? ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa kıskanıyor muyum ? her türlü eleştiriye de açığım.
biraz bu konularda konuşmak istiyorum.
(25) 

çocuk yapmak istememek

Esinsin #1131449 
evet neden çocuğu olanlar buna inanamıyor bir türlü.
daha zamanı gelmemiştir biyolojik saat o bu diye tutturuyorlar. Tamam biyolojik saatimiz ve hormonlarımız var evet ama insan akla sahip ve bunları aklıyla durduramadıktan sonra hayvandan ne farkı kalıyor ki ? içgüdü ve hormonlarla hareket ettikten sonra yani..

çocuk yapmak ve bakmak çok mantıksız geliyor. bir kere fiziğe zarar eşin varsa eşinle ilişkine zarar. yoksasına zaten girmiyorum komple zarar.

ve ömür boyunca sana bağlı yaşayacak bir canlı dünyaya getiriyosun bir nevi kendi hayatından vazgeçiyorsun. emzirmesi, altını temizlemesi ,oyunu ,dersi, ıvırı zıvırı çok zor ya. zaten sevmiyorum da çocukları ama toplum tarafından kabul görmüyor bu fikirlerim artık kimseye açmıyorum. bi çocuk ziyaretinde darısı başına dediklerinde içimden tövbe tövbe diyorum dışımdan gülümsüyorum. eskiden hırsla savunurdum şimdi onu da bıraktım.
var mı benim gibi olup 35 + yaşını geçen. çünkü en büyük tezleri 35 den sonra istersin ama olmaaaaz
(6) 

Sevgiliniz ayrılırken

Esinsin #1131172 
Arkadaşlar konuyu arkadaşım için açıyorm bir arkadaşım ekolu değil kesinlikle ;
Arkadaşım (cinsiyeti kız ) 2 senelik erkek arkadaşından ayrıldı ayrılma sebebi kesnlikle geçerli bir sebepti ihanete yeltenme diyelim ama yine de kız bekledi ki çocuk dönsün özür dilesin barışalım. Nitekim çocuk dönmedi, özür de dilemedi üstüne başkasını buldu çok yüksek ihtimalle. Şimdi kız geçenlerde aradı çocuk dedi ki mesleklerimiz, ailelerimiz, arkadaş çevremiz bile çok uyumsuz olmuyordu zaten asla da olmayacak dedi. Haliyle bu laflar arkadaşımı çok çok üzdü. Çocuk en baştan beri mesleğini biliyordu arkadaşım 9-7 çalışır. Çocuk ise serbest çalışıyor işi yok çoğu zaman boş vakti bol ama kazancı iyi. Şimdi arkadaşım kendini kahrediyo keşke öyle ayrılmasaydım diye ve bu uyumsuzuz muhabbeti de canını çok sıkTı.

Benim fikrimce hepsi bahane ama tabi arkadaşım ağla ağla bitap halde sürekli kendisini suçluyor. Ne yapalım ona da üzülmesin ?

Şimdiden teşekkürler iyi pazarlar
(10) 

ilişkinizdeki hatalar

Esinsin #1130632 
yüzünden ayrıldıktan sonra kendinizi kahrediyo musunuz ? kahretmemek için nasıl düşünmek gerek ? ay şöyle yapmasam ayrılmazdık vs vs diye düşünüp kendinizi yiyor musunuz ?

hatadan kasıt aldatmak falan gibi şeyler değil bu arada.
(1) 

Kozmetikte taksit yasagi

Esinsin #1124338 
Neleri kapsiyor ? Gratis watsons vs alisverislerinde de gecerli mi ? Ne zaman yururluge girecek ona gore parfum stoklayalim. Sahi parfumler de dahil mi ?
(14) 

sinir bozucu izleyiciler

Esinsin #1123785 
araba parkederken mesela durup bakan tipler ha çarptı ha çarpacak modunda izleyenler bir benim mi sinirimi bozuyor ota boka sinirlenen bir sinir hastası mıyım acaba ?
sinir oluyorum arkadaş bu tiplere kadın, erkek farketmiyor kimi kadın çocuguyla durup izliyor acaba parkedebilcek miyim diye ? ben bunu kadın şöfor olmama bağlıyorum ve iyice delleniyorum. 6 senedir her gün 100 km araba kullanıyorum o bakan ayılardan daha fazla trafiğe çıkmışlığım var ama nedir kadınım ya ondan öküz gibi bakma hakkına sahipler.
ay sinir oldum
saygılar
(21) 

Neden herkes evlenmek zorundaymisiz gibi davraniyor ?

Esinsin #1122081 
Ekonomik ozgurlugu olan kadinlae batiyor mu bu kadinlara acaba ? Ne zaman kiz kiza toplansak ee sen ne zaman evlenceksin ? Yok mu evlilik ? Surekli abuk subuk sorular. Hayir yani evlenmek istemedigine de inanmiyorlar. Evlencek birini bulamadigin icin oyle konustugunu saniyorlar. Bunu yapanlar %99 kadin. Hicbir erkegin neden evlenmiyosun evlen evlen dedigini gormedim, duymadim. Bence evli kadinlarin bazilari bekar kadinlari kiskandigindan boyle yapiyor belki de potansiyel tehlike goruyor diye dusunmeye basladim artik.

Bekar kadinlar sizde de durumlar boyle mi ?
(21) 

bir erkek

Esinsin #1119314 
instagramda ekleme talebinizi kabul etmeyip gecenin 3.30 unda yine instagramdan naber nasılsın diye mesaj atıyorsa ne anlamamız gerekiyor ?
o talep neden kabul edilmeyip mesaj atılıyor sizce ?
(4) 

neden bazı insanlar daha saygıdeğer ?

Esinsin #1115777 
Evet , toplumdaki bu saygı , saygıdeğer ,saygın olayını anlayamıyorum. bazı insanlar mesela neden parası olduğu için ya da pilot vs olduğu için daha saygıdeğer ? insana saygı insan olduğu için gösterilmesi gereken bir şey değil mi?
niye bizde insanlara parasına göre saygı duyuluyor ?

tüm dünyada bu böyle mi acaba ?
(16) 

erkekler severken de aldatır mı ?

Esinsin #1114929 
evetse neden aldatır ?
aldatıp pişman olanınız var mı ?
affedilip tekrar yapanınız ?
affedilmeyip mahvolanınız vs vs yazın işte deneyimlerinizi
(15) 

napak kanka inanak mı ?

Esinsin #1114927 
Sevgiliniz kendinden 11 yaş küçük lise 2-3. sınıftaki bir kızı kendi arkadaşına benzeterek naber :) şeklinde bir mesaj atmış olsun. Buna inanır mısınız ? yani arkadaşına benzeterek attığına. Kızın gerçekten büyük gösterdiğini farzedelim.

yine aynı kişinin 2000 li başka bir kıza ekleme talebi gönderdiğini görseniz ? ne yaparsınız ? yanlışlıkla olmuştur yeaa hatırlamıyorum belki sarhoştum tarzı da bir açıklama alsanız ?
(7) 

Macte çalışan kızlar çok rahatsız edici değil mi ?

Esinsin #1113292 
Erkekleri çok ilgili ama kızların burnu çok havada sanki onlar bize değil de biz onlara hizmet vermeye gidiyormuşuz gibi bir havaları var. eskiden beri mac ve ürünlerini çok beğenir ve kullanırdım ama son 3 senedir ne zaman girsem 0 ilgi alaka ve absürt tipler. tamam makyajları çalıştıkları yer gereği absürt olabilir yüzünün yarısı farklı yarısı farklı makyajlar vs. ama bu asi havayı müşterilerine yansıtmak zorundalar mı ? 1 ya da 2 kez olsa tamam ama sürekli böyleler. ürünlerini de kaliteli buluyorum.
sorum şu siz de macte böyle şeylerle karşılaştınız mı ? evetse napıyosunuz yardım istiyorum soru soruyorum öneri istiyorum tık yok bilmem ki diyeni bile gördüm siz olsanız naparsınız bu durumda ? bir de yurt dışındaki maclerde de konsept böyle gothiclik üzerine mi hep mi absürt dövmeli kısa ve renkli saçlı kızlar çalıştırıyor acaba ?
(4) 

Faralyada nereye gidelim ?

Esinsin #1112848 
Evet arkadaslar merhaba ;
Faralyada hangi otele ya da motele gidelim ? daha once gidenlerin tavsiyesini almak isterim
(24) 

Sizin de var mi boyle arkadaslariniz ?

Esinsin #1109522 
Instagramda bakiyosun tas gibi squatli gibi duran popolar, dopdolgun dudaklar, puruzsuz cilt filan ama gercekte bakiyosun yok oyle bisey. Bunu yapmanin amaci ne ? Instagramdan o sekilde birini buldu diyelim gercekte gorustugunde gercekler ortaya cikmayacak mi ? Neden bu sekilde olmadigi gibi gosterme pesinde kizlar. ?
(9) 

Stresin yaslandirmasi

Esinsin #1107689 
Uzun sureli stres yaslandiriyormus. Uzun sureden kasit ne kadar sure ? Ve bunun ornegini gordunuz mu acaba ?
(6) 

Buca Eğitim fakültesi mezuniyet

Esinsin #1092448 
dans gösterisinin tam videosu var mı ?
arkadaş bana çok saçma geldi o kıyafetler ve yapılan dans.
hiç muhafazakar değilimdir ama yoksa beynim mi muhafazakarlaşmış bu ortamda karar veremedim.
(16) 

Size cekici gelen meslek

Esinsin #1091156 
Var mi ? Karsinizdaki insanin meslegi ne derece onemli ?
(14) 

Geciyor di mi butun acilar ?

Esinsin #1090802 
geciyo di mi ya ? Var mi ozel yontemleriniz ? Aci hafifletmek azaltmak icin
(14) 

size de oluyor mu ?

Esinsin #1090323 
hiç telefon çalmasın kimseyle iletişim kurmayayım dediğiniz oluyor mu ?
oluyorsa ne kadar sürüyor ?
(16) 

nasıl sevmiyosunuz ya ?

Esinsin #1090270 
arkadaşlar deniz kum güneş tatilini nası sevmiyorsunuz yaa ? tamam biz de kültür tatilinin hastasıyız da deniz kum güneş bambaşka. Sözlükte denk geliyorum bazen "tatil anlayışım sahil kenarında malak gibi yatmak olmadığından" diye devam eden entryler görüyorum. oğlum bunun nesi kötü lan ? kafa dinle mis gibi deniz,kum,güneş işte. Hadi tamam sevmiyosun onu da anladık seven neden malak, salak oluyor ?
iyi günler
(10) 

uzun farın amacı ne ?

Esinsin #1089127 
ya arkadaşlar şehirlerarası yolda gece karanlıkta uzunları açmak neden tepki çekiyor ? kısa farlar yetersiz önüne köpek,kedi vs atlasa yüksek hız da kısa farla çarpmak ya da panik yapıp kaza yapmak çok olası. ama uzun farda uzak mesafe gördüğün için böyle bir risk yok. ama asla izin vermiyorlar uzunların yanık olmasına sürekli selektör selektör. e bu uzun farlar niye var aq ? sadece ayılar sol şeritte selektör yapabilsin diye mi var?

bir de orta şeritte götüne yapışıp selektör yapanlar nerenin ayısı ?

kusura bakmayın çok sinirliyim.
(7) 

hiçbirşey yapmak istemediğinizde

Esinsin #1087919 
nasıl motive oluyorsunuz ? bütün gün yatmak isteyince ve bu süre baya uzun aylar sürünce filan nasıl kurtuluyoruz bundan ? işyerinde de bişey yapasım yok , yapmayarak da işler yürüyor.
Napayım ?
(14) 

kıskanıyor musunuz ?

Esinsin #1085207 
Siz işte çalışıyorken gezen ,tatil yapan arkadaşlarınızı kıskanıyor musunuz ?
aklınız oralarda kalıyor mu ?
şöyle düşünün senelerce hep beraber aynı yerde tatil yapmışsınız , ama bu sene onlar gidiyor siz çalıştığınız için gidemiyorsunuz. napardınız ?
(6) 

kusmek

Esinsin #1083389 
Dostunuzla ya da arkadasinizla sevgilinizle de olabilir kavga ettikten sonra en uzun ne kadar sure konusmadiginiz oldu ?
Sevgili mi arkadas mi onu da belirtelim.
tesekkurler
(10) 

Tazminat nafaka filan

Esinsin #1081720 
Merhaba arkadaşlar ;
şimdi bu kadınlar filan yürüyüşlere çıkmış nafakaların iptal edilmesi söz konusu olması üzerine.
Çok saçma değil mi ? kadın erkek eşitti hani neden kadınlar bir erkekten nafaka almanın peşine düşüyor.Ortada bir çocuk varsa masrafları ortak karşılanır evet ama onun haricinde neden illa erkekler bir şeyler yapmak zorunda işimize gelince kadın erkek eşit gelmeyince nafaka diye yırtınmak ne kadar doğru ?
(5) 

Sabit telefonu cep telefonuna yonlendirme

Esinsin #1079930 
Evet arkadaslar sabit teli cebe yonlendirip yurt disina cikarsam ne olur ? Cagri alabilir miyim ayni sekilde ?
(37) 

genç göstermek

Esinsin #1078117 
Çevrenizde hiç 40 yaşlarında olup 30 yaşlarında gösteren kadın var mı ? özellikle kadın olarak soruyorum çünkü erkekler zaten genç gösteriyor.
Acaba diyorum biz kadınlar makyaj yapalım ,bakım yapalım diye diye daha mı çok yıpratıyoruz cildimizi.Biz de erkekler gibi hiç birşey yapmasak daha mı genç kalırız acaba ?

evet varsa çevrenizde böyle genç gösteren kadınlar sebebini sordunuz mu hiç ? ne yer ne içer ne yaparlarmış ?
(16) 

Hıdrellez dilekleri

Esinsin #1075684 
Geçen senekiler tuttu mu ne oldu ?
inanmayana saygım sonsuz.DAlga geçmeyin kafi.
nası dilediniz ne yaptınız?
iyi çalışmalar :)
(14) 

Niye yapıyorlar bunu ?

Esinsin #1074946 
Şuan insan kaynaklarımsı bir iş yapıyorum geçici olarak.İş ilanlarında kriterler açık ve net yazmasına ragmen insanlar uymadığı halde başvuruyorlar.hayır yanş niye ? sadece online başvuru diyoruz adam arıyor hadi aradı diyelim askerliği yapılmış yazıyoruz yalnız ben askerliği yapmadım 1 sene sonrs giderim diyor.Yaş sınırı 30 adam başvuruyor 35-40 yaşında.hayır yani niye ?? Sizin de var mı böyle kriterleriniz uymadığı halde başvurduğunuz işler ?
(2) 

Trendyoldan gözlük alan var mı ?

Esinsin #1069738 
nasıl çıktı ? memnun musunuz ? evetse hangi markaydı ?
(4) 

Köy okulu yardımları hakkında

Esinsin #1066799 
Ya arkadaşlar tepki çekmek istemiyorum ama ben bu işte bir tuhaflık görüyorum.sürekli sağda solda yardım isteyen köy okulul öğretmenleri var.yok öğrencisnin silgisi yokmuş da tükürükle siliyormuş.ya sen en az 2500 lira maaş alıyosun tanesi 50 kuruştan 100 silgi alsan 50 tl eder,Tükürükle siliyolar diye acıtasyın yapana kadar kıy 50 lirana al 100 tane silgi.silgiyi bile yardımla istemek nedir ? Siz ne düşünüyosunuz ? Fazlaca acıtasyon değil mi bu ?
(16) 

Erkekler hep mi böyle ?

Esinsin #1057219 
Evet arkadaşlar çevremdeki erkeklerde gördüğüm şey hep kendinden 7-8-10 yaş küçük kızlara ilgi duyuyorlar ? Aramızda varsa böyleleri nedenini anlatabilir mi ? Erkeklerin geneli mi kendinden küçük kızlardan hoşlanıyor ama öyle 2-3 değil baya küçük 10 yaşa kadar.instagramda da görüyorum kız liseli ama fotolarının altında hep 25-30 yaşında adamlar yorum yazmış aşık oldum falan diye.sizde durumlar nasıl ? Neden küçük kızları tercih ediyorsunuz ?
(11) 

günde kaç saat spor ?

Esinsin #1046066 
bunun normali nedir ? bir demeç gördüm de günde 8 saat spor yapıyorum diye.bu zararlı değil mi bünye kaldırır mı? kilo fazlası olmayıp sadece kas yapmak isteyen bir insan günde kaç saat çalışmalı ?
(6) 

üstü açık araba sahipleri

Esinsin #1044689 
bu arabaların tenteleri dayanıklı oluyor mu? kışın içerisi soğuk oluyor mu ?kısacası kullanışlı araba mı yoksa sırf gösteriş mi ? ne dersiniz ? sokağa bıraktığımız bir sabah tente yırtılmış bulma ihtimalimiz yüzde kaç ?
(4) 

Four seasons nişan

Esinsin #1043193 
Merhaba four seasonsta 200 kişilik bir nişan organizasyonu kaç tlye mal olur ? yemekli değil pasta içeçek tarzında olacak ve ses sistemi olmalı sanatçı dışarıdan gelecek.bilgisi olan var mı ?
(10) 

tecavüz mağdurları hakkında

Esinsin #1041986 
konu çok hassas ama her duyduğumda beni sinir eden bir kaç cümle kalıbı var "mağdurun hayatı kaydı","hayalleri elinden alındı","magdurun hayatı karardı".yahu tamam suç çok ama çok ağır ama neden bir şerefsizlik yüzünden mağdurun hayalleri elinden alınsın ki ? tecavüze uğramasaydım şöyle bir hayalim vardı gibi bir şey olabilir mi ya ? bu kelime gruplarına aşırı sinir oluyorum.allah korusun ama tecavüz mağdurları bunları okusa psikolojisi düzgünse bile psikolojisi bozulur.
nasıl ki bir gasp suçunda mağdurun hayalleri elinden alınmıyorsa tecavüz içinde böyle yorumlar yapılmamalı bence.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
(3) 

Size de oluyor mu ? ( psikiyatr psikolog var mı ? )

Esinsin #1040619 
Ay şimdi nasıl anlatsam, anlatabilir miyim bilmiyorum ama çok sık olan bir şeyden bahsedeceğim.
En son bu gece oldu rüyamda saçlarımın döküldüğünü gördüm,uyandım sonra geri yattım tam uyku ile uyanıklık arası bu rüyanın tabiri resmen beynimin içinde döndü ama hiç benim kurabileceğim düzgünlükte cümleler ile değil resmen kitap gibi zihnimde yankılandı ve bilincim açıktı hatta kendi kendime de dedim ben bu cümleleri nası kuruyorum benim kelime dağarcığımda bunlar yok ki diye.
Bu sırf rüya özelinde değil başka konularda da aynısı oluyor zihnimde tanımlar dönüyor ama hi, bilmediğim şeyler sonra aklımda tutup netten bakıyorum doğru da çıkıyor. Bu ne olabilir böyle ?
(5) 

kardan dolayı planları iptal olan var mı? ve arabayı çıkarayım mı ?

Esinsin #1032596 
evet var mı ?
ve arkadaşlar planım iptal olmasın sevdiklerimle olayım diye arabayı çıkartayım mı yoksa büyük risk mi ? geçen sene karda kullanmıştım aslında ama insan yine de bir korkuyor.toplu taşıma yılbaşı için benim seçeneğim değil.ne dersiniz ? evde aileyle geçirip risk almasam mı yoksa yürü ya kulum deyip arabayla arkadaşlara mı gitsem ?
(31) 

Birikim yapıyor musunuz ?

Esinsin #1028543 
Evetse niye ? Mesela araba almak için mi ya da arabayı yenilemek için mi vs.
Yaş kaç ?
(19) 

Ayrilmalarina sebep oldum galiba

Esinsin #1005935 
Alt komsum erkek yalniz yasiyor ben de ayni sekilde kadin yalniz yasiyorum bir is icin esya tasinacakti ihtiyacim oldu alt komsuyu cagirdim o da o esnada sevgilisiyle disari cikiyormus sevgiliyi kapida birakip yukari cikti bana yardima.sonra kiz kapiyi carpti gitti.baya da kavga ettiler sizce kiz mi kezban ben mi hatali ?
(5) 

Beden sorunu

Esinsin #998726 
Selam arkadaşlar
Bershkada bir kaban denedim smallu da oldu medıumu da karar veremedim ve almadım.boyum 173 kilom 58 sizce ne almalıyım ? Medium biraz bol small tam oturuyo ama kollar kasıyo gibi ve kıvırınca kısa kalıyor kollarda kıvırmalı bir model var mediumun kolu kıvırmalıda tam duruyo açınca uzun geliyo.napsam ki ?
(4) 

Alkolu birakirken

Esinsin #994810 
Uzun ve yogun sureli alkol kullandikfan sonra birakirken nelere dikkat edilmeli.suan 3. Gun bas donmesi var.psikiyatra gidilecwk ancak malum bayramdan sonra.simdi bu asamada ne yemeli ne icmeli nelere dikkat etmeli.deliryumdan haberim var ancak yapcak bisey yok.tavsiyeleriniz cok onemli.tesekkurler
(23) 

Erkekler neden yaalncı,hoppa kızlardan hoşlanırlar ?

Esinsin #987863 
Aşağıdaki duyuruya biraz tepki niteliğinde.şimdi gelip yooo öyle değil demeyin öyle olduğunu biliyoruz yoksa ben de aşağı gelip yooo öyle değil derim.çünkü o iş cidden öyle değil.neyse konuya geleyim.
İlişkilerimde şimdiye kadar hiç yalan söylemedim dürüstlüğe çok önem verdim sonucunda kısıtlanan,hor görülen,değer görmeyen ben oldum. Ama nerede sevgililerine sürekli yalan söyleyen kız arkadaşlarım varsa hepsinin ilişkisi cillop gibi yürüdü adamlar kul köle oldu.yalanını yakalasa da kapısında ağladı zırladı kız suçlu olmasına rağmen.niye öyle ?
(8) 

Sokaktaki hayvanlara mama ?

Esinsin #986882 
Ne aliyim ne yapiyim ozellikle kedilere ? Nerden aliyim 10 gunluk toplu almak istiyorum saglikli da olsun tabi.hazir olmasi isime gelir evde yapamam.tesekkurler.
(11) 

cok uyumak istiyorum

Esinsin #986858 
20 saat filan uyumak istiyorum.nasi becerebilirim ? Var mi bi yontemi.
(8) 

Whiskas yaş mama

Esinsin #986113 
Whiskas yaş mama cok mu kotu arkadaslar genel olarak whiskas kotu bobrek yetmezligi yapiyo öldürüyo vs yazmışlar ama benim sokakta besledigim bir kediye bundan aldim ve artik ondan baskasini yemez oldu.felix vs aliyorum ama yemiyor ona evde yemek yapcak vaktimde yok zaten yemiyo doner vs aldim yemedi ton baligi yemedi illa whiskas istiyo.veriyorum ama vicdanen rahat degilim cok.
(3) 

Euro alinir mi simdi ?

Esinsin #984073 
3 sene harcamayacagimizi varsaysak alabilir miyiz ?
(2) 

Alisverislerinizde taksit yaptirip

Esinsin #981584 
Sonra hepsini birden odediginiz oluyor mu ? Simdi para biriktirmek istiyorum toplam 960 lira kredi karti borcum var aylik odemesi 440 lira sadece aylik olani mi odiyim yoksa hepsini odeyip borcsuz bi birikime mi basliyim ne dersiniz ? Siz olsaniz napardiniz ?
(7) 

Aşırı terleme

Esinsin #979945 
Evet arkadaşlar sorunum bu aşırı terleme siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz bu problem için ?
-tereson kullandım alerjık reaksiyon yaptı
-driclor aynı şekilde alerjik reaksiyon yaptı ayrıca sadece koltuk altı değil tüm vücut terliyorum bunlar koltuk altını kurtarsa bile vucuda olmuyor.
-deotak - bırakın 7 gün dayanmayı ertesi gün kokmaya başlıyorum
-fa deodorant bu biraz iyi geliyor ama yeterli değil.
Rexona ve türevleri sudan farksız kalıyor benim için ne terlemeyi önlüyor ne kokuyu.
Var mıdır şunu da dene diyeceğiniz bir ürün ? Mümkünse vücut terlemesinede bir çözüm istiyorum hangi ürün vücuda da sürülebilir.
(5) 

Zara indirimi

Esinsin #979492 
Devam ediyor mu ?

mobil görünümden çık