(1) 

R10 davetiye

kadirgali huseyin olmayan adam #768113 
Özellikle alışveriş kısmı için R10 üyeliğine ihtiyacım var. Bir hayırsever çıkar da davet ederse çok güzel olur. İstenirse Torrentday, Turktorrent, Bitturk davetiye de verebilirim.
(1) 

Avira mı Comodo mu?

kadirgali huseyin olmayan adam #756503 
Comodo Antivirus 7 mi yoksa Avira Free Antivirus mü?

Comodo'yu satın almayı (85 lira) düşünürken eski dost Avira'ya da bir göz atayım dedim kararsız kaldım. Avira Antivirus Suite de 85 liraymış. Avira Free Antivirus de düşünebilirim. Mevcut olarak ise Webroot SecureAnywhere 8 kullanıyorum.

Avira Free Antivirus yeterli olur mu? Boşuna basmayalım parayı Leyla'ya.
(2) 

2014 yerel seçimleri kesin sonuçları

kadirgali huseyin olmayan adam #756425 
Ne zaman açıklanır kesin sonuçlar? Bir açıklama yok mu YSK'dan?
(4) 

IDM

kadirgali huseyin olmayan adam #755723 
IDM kafayı yemiş durumda. Şöyle ki uzun zamandır çoğu sitedeki yakaladığı dosyaları bana sormadan indirmeye çalışıyor. Hayır sol alttaki panelde gösterse ben zaten istersem indiricem ama yok direkt indirme penceresi açıyor. Şimdi de bazı sitelerde ne indirme penceresi açıyor ne de dosya yakalıyor. VK'da hiçbir tepki vermiyorken, Mail.ru'da bana sormadan direkt indirme yapmaya çalışıyor hala.

Eski bir sürüm vardı onu sildim son sürümünü yükledim ama tepki vermedi. Var mı hal çaresi?
(1) 

Steam ve OpenVPN

kadirgali huseyin olmayan adam #730780 
Malum KYK yurtlarında Steam engelli olduğu için programı çalıştıramıyoruz. Fakat OpenVPN ile AB portlarından Steam programını çalıştırıp işlem yapabiliyorum. Yalnızca sohbet ve oyun oynarken istatistik tutması amacıyla açıyorum programı bu şekilde. Online hiçbir işlem yapmıyorum. Hesabın engellenmesi gibi bir durum olur mu?
(5) 

HAVAŞ

kadirgali huseyin olmayan adam #720688 
Mağaradan yeni çıktığımdan dolayı soruyorum. HAVAŞ araçlarına binmek için bilet alınmıyor değil mi? Direkt bin git.
(1) 

Baskı soruları

kadirgali huseyin olmayan adam #699140 
Sormak istediğim iki şey var. Birincisi bir şemsiyenin iç tarafına tişörtlerde olduğu gibi fotoğraf baskısı yapmak mümkün mü? Daha önce hiç böyle bir şeye rastlamadım, duymadım da.

İkincisi kendi çizdiğim bir karikatürü dört kişilik bir yaş pastanın üzerine yaptırmanın maliyeti ne olur. Bulunduğum yerde bir pastane var. Bu soruyu sordum ama anlatamadım galiba bir cevap alamadım.

Edit: Mersin'de yaşıyorum. İstanbul'da, Ankara'da böyle yerler var derseniz pek işime yaramaz sadece mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
(4) 

Formadaki logoları çıkaramadım

kadirgali huseyin olmayan adam #652448 
Siyah beyaz olan 1977-78 sezonu Samsunspor forması. Kollara da işlenmiş ama çıkaramadım logoyu. En son Kappa'da böyle kollara işlenme olayı görmüştüm. Kaleci formasındaki üç çizgiye bakarak Adidas diyeceğim ama ı-ııh.

İkinci fotoğraf 1982-83 sezonuna ait. Yine koldaki çizgilere bakarak Adidas diyesim geliyor ama?

Edit: Bu da var, 81-82 samsunspor.org.tr
(8) 

Okul kaydı silme ve askerlik

kadirgali huseyin olmayan adam #639777 
2011 yılında yerleştiğim okuldan kaydımı sildirip yeni kazandığım bir bölüme kayıt yapmak istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama okuldan kaydını sildiren birisi yeni okuluna kayıt yapmak istediğinde tecilli görünmediğini (kaçak) söylemişler. Askeriyeye gittiğinde ise bir okula kaydı olmadığı için askere gitmesi gerektiği söylenmiş. Gerçek olabilir mi bu yoksa mesanesinden mi uydurmuş yazan kişi? Şimdi ben kaydımı sildirirsem cenderme peşime düşer mi? Böyle bir olay yaşamamam için ne yapmam gerekir? İstediğim zaman tecilimi uzatabiliyor muyum? (29 yaşın altındayım)

Son olarak kayıt nasıl siliniyor. Haftalık üniversite yönetim toplantılarını beklemek gerekiyormuş. Öğrenci işlerinden halledilemez mi bir günde?
(3) 

iPhone 4S

kadirgali huseyin olmayan adam #615096 
200 lira masrafı var diyor ama 650 lira da hayli ucuz 4S için. Replika mıdır bu?

forum.donanimhaber.com
(1) 

Kablosuz internet sürücüsü

kadirgali huseyin olmayan adam #548854 
Zamanında Windows 8'e geçmiştim lakin o dönem kullandığım kablosuz internet aygıtının sürücüsü çıkmadığı için kablosuz ağlara bağlanamıyordum. Netice olarak Windows 7'ye geri döndüm. Geçen baktım bu sürücü yayınlanmış. İndirdim ve içerisinden resimdeki dosyalar çıktı.

Windows 8'e geçmek istiyorum tekrar. E bu dosyalar çift tıklama ile kurulan şeyler de değiller. Nasıl kuracam ben bu sürücüyü, ne yapayım bu dosyaları?
(3) 

Playstore ve Steam

kadirgali huseyin olmayan adam #531625 
Playstore'dan Borderlands satın almıştım. Şu (support.steampowered.com ) sayfadaki şekilde ürün aktivasyon kodunu yazıyorum ama kabul etmiyor Steam. Başka bir siteden alınan oyunu Steam'de etkinleştirmek mi mümkün değil yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık