(4) 

İsviçre Basel tutuklanma

MtKrt #930278 
İsviçre Baselde arkadaşımız sözlü taciz ve karşılıklı tehdit iddiası ile gözaltına alındı.Sabah 10 itibariyle ulaşamıyoruz.O bölgede işlerin nasıl yürüdüğünü bilen varsa her türlü bilgi ve yardıma ihtiyacımız var.

ayrıca bu arkadaş seneye almanya'da okuma planları yapıyordu, bu durum bi engel yaratır mı ?
en az zararla nasıl kurtulacak bu çocuk ?
(5) 

döküm tava işleri

MtKrt #927391 
döküm tava almak istiyorum ve birkaç sorum var.daha önceki duyurulara da baktım ama istediğim bu konuyla ilgili bu duyurunun rehber olması,tek duyuruyla işi bitirebiliriz sanırım :)

1.Et Pişirme için
Dikdörtgen - Yuvarlak
Oluklu - Düz
Saplı - Sapsız özelliklerinden hangilerinin seçilmesi daha ideal,kullanışlı olur?

2.İlk kullanım öncesi yapılması gereken işlemler?örneğin;ilk kullanım öncesi temizlik nasıl olmalı?

3.Ne tür etler seçilmeli?(Antrikot vs.)

4.Hangi et türüne ne kadar pişirme süresi gerekli?

5.Pişirme sonrası döküm tavanın temizliği nasıl olmalı?

6.Et pişirildikten sonra yanında ne ile (yiyecek+içecek) servis edilmeli?

benim merak ettiklerim bunlar.başka sorular varsa da bu duyurunun altında cevaplayalım.

urun.gittigidiyor.com
bu ürünü metroda gördüm ama biraz büyük geldi.boyutları 26x32cm imiş. bu boyutlar normal bir ocak için uygun mu ? sanki 2 ocak gözünü kaplayacak gibi duruyordu.

vakit ayırıp,ilgilenip cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
(6) 

sıvı sabun

MtKrt #926993 
hani ellerimizi el sabunuyla yıkadıktan sonra gıcır gıcır olur ya, sıvı sabunla yıkadıktan sonraki gibi yağlı yağlı kalmaz, heh tam öyle bi sıvı sabun arıyorum. 1 kere arkadaşımda denk geldi ama markasını bulamamıştık.
yıkadıktan sonra yağlı his bırakmayan sıvı sabun arıyorum :)
(7) 

fayans arası siyahlık

MtKrt #926955 
banyoda fayansların arasında,küvetle fayansın birleştiği yerde de siyahlıklar var.silerek geçmiyor.geçmesi için ne yapabilirim ?beyaz derz kalemini denedim ama işe yaramadı.
duşakabinin silikonunda da sararmalar var. nasıl geçer ?
(5) 

bim döküm tava

MtKrt #922600 
yarın satışa çıkacakmış, sağ üstteki ürün;
dmca.blob.core.windows.net
alayım mı ?

metro da da dikdörtgen şeklinde olanını görmüştüm. o da 40tl idi ama daha büyüktü, neredeyse 2 ocağı kaplayacak kadar. ikisi arasında kalite bakımından bir fark olur mu ?
(3) 

windows 8'e geçiş

MtKrt #918497 
win7 kullanıyorum,format atıp sadece eski dosyalarımı yükledikten sonra bile çok yavaş kalıyo pc. arkadaşım da benzer sorunu yaşamamış, win8 yüklediğinde memnun kalmış. win7'ye çok alışığım, 8 pek hoş gelmiyor açıkçası ama 8.1 en azından daha mantıklı başlat menüsüyle. 8.1'e geçsem fark yaratır mı ?
(2) 

buzdolabı sorusu

MtKrt #918018 
buzluk altta, normal soğutuculu bölümü üstte olan modellerinden hangi marka buzdolabını önerirsiniz? şuanda kullandığımız vestel marka ve kanser etti. bu yüzden de vestel,arçelik gibi markalardan uzak durmayı düşünüyoruz.geniş,kullanışlı ve tasarruflu olması önemli.
hangi markayı tercih etmeli ?
(2) 

vücut için traş makinesi

MtKrt #917983 
tüm vücutta kullanabilmek için traş makinesi almak istiyorum. daha önceden burada önerilen traş makineleri de vardı, en çok yazılan da Philips BG2028/15 Bodygroom modeli sanırım.

kullanan, memnun kalan var mı?
urun.gittigidiyor.com
(2) 

ahl - taksim

MtKrt #910991 
aslında biraz araştırma yaptım ama yine de emin olmak,doğrulamak amacıyla soruyorum.
atatürk havalimanın'dan taksim'e nasıl gidebiliriz ?
gece geç saatlerde ( 3-4-5-6 gibi) taksim'den atatürk havalimanı'na nasıl ulaşabiliriz ?
ve taksim'de önerebileceğiniz hostel var mı ?
(4) 

siyah nokta

MtKrt #907992 
burnumun üstünde giderek çoğalan siyah noktalar var. eskiden takmıyordum fazla ama şimdi hem burnumun diplerine hem de 1-2cm yanına doğru ilerledi gibi. bunu siyah noktaları nasıl geçirebilirim ?
(4) 

osuruktan reklam

MtKrt #874207 
yeni çıkan bir reklam var,bir bankanın aile çiftliği reklamı. başta uyuz sesli bir kadın konuşuyor, kapanış da zeki mürenin bir şarkısıyla bitiyor. sizi de uyuz etmiyo mu bu reklam ? izlerken tüylerim diken diken oluyor. ayrıca hiç samimi de değil.son zamanlarda çoğaldı böyle reklamlar. acıtasyon, duygusallık vs ne zaman reklamcılık oldu abi? hiç yaratıcılık yok. hele o 118 reklamı iyice bezdirdi, 3 yıldır kanallarda, kurtulamadık.
siz nasıl tepkiler veriyosunuz böyle reklamlara ?
(1) 

kızılay-kan bağışı

MtKrt #869077 
- öncelikle önemli not-
kan bağışı için gittiğiniz kızılay çadırlarında isterseniz fazladan 1 tüp(0.7 uç kutusu boyutunda bir tüp) kan vererek uygun kan hücreleri yakalandığında lösemili hastalar için bir umut olabilir, hayat kurtarabilirsiniz. ( yanlış bilgi yazmış ve ya tam anlatamamış olabilirim)

asıl sorum şu;
kızılaya kan bağışladıktan sonra düşük değerler ya da anormallik varsa arayıp "şunu şunu yapmalısınız" derler mi ?
yoksa sadece hepatit, hiv, aids görülürse arayıp "git bi tedavi ol hayvan" mı derler ?
(5) 

boş içki şişeleri

MtKrt #864876 
elimde 5 cllik 7 tane, 70cl ve 1 litrelik de bir kaç tane boş içki şişeleri var. bunlarla ne yapılabilir ? içine küçük lambalar takıp sıra sıra balkonun iç duvarına asma planım var ama başka ne yapılabilir?
(2) 

kitap tavsiyesi

MtKrt #862090 
akıcı,sürükleyici, okuyanı sıkmayan kitaplar arıyorum. sayfa sayısı önemli değil, 10-15- 20 sayfalık bölümlere ayrılmış halde olsa daha rahat olabilir. mesela dün, yine buradan tavsiye edilen, Haruki Murakami'nin Sahilde Kafka kitabını bitirdim, hoşuma da gitti.
Sizin önerebileceğiniz bu tarz kitaplar neler ?
Ayrıca Haruki Murakami'nin hangi kitapları tavsiye edersiniz ?
(5) 

aöf kitap

MtKrt #861133 
açıköğretim için yardımcı daha doğrusu kolaylaştırıcı kitaplar varmış, konuların daha kısa anlatıldığı ve sınavda çıkan sorulara yakın soruların olduğu kitaplar. aöf için hangi yayını/kitabı almalı ?
(1) 

yurtdışı dil kursu

MtKrt #855533 
turizm sektöründe çalışan 2 arkadaş ingiltereye ingilizce dil kursuna gitmek istiyoruz. açıkçası araştırmaya yeni başladık ve bu konuda topladığımız bilgiler çok az. yurtdışı dil kursları hakkında gidenlerden yazı,blog vs gibi konuyla ilgili tüm bilgilere ve tavsiyelere ihtiyacımız var. ve aklımdaki birkaç soruyu da sorayım ;

3 aylık gitmeyi planlıyoruz, ne kadar etkili olur?
verilen paraya değer mi?
çalışma olayı nasıl olur ?
(2) 

işaret dili

MtKrt #848945 
işaret dili nereden,nasıl ve ne kadar sürede öğrenilir ?
her sene gelen 2 duyma ve konuşma engeli olan misafirlerimiz var , bazen bu olay sezonluk 3 veya 4 kişiye kadar çıkabiliyor,resepsiyonda ya yazışarak ya da el kol hareketleriyle bir şekilde anlaşıp yardımcı oluyorum. bu gibi durumlarda daha iyi yardımcı olmak için işaret dilini öğrenmek istiyorum. sadece kitaplardan da öğrenilir mi ? ayrıca ne kadar ve nasıl pratik yapmak lazım ? bu konudaki tüm bilgilere ihtiyacım var, şimdiden çok çok teşekkür ederim.
(4) 

aöf sorusu

MtKrt #844723 
arkadaşımla beraber aöf'e kayıt yaptıracağız. ben 2 senelik myo mezunuyum ve 2014 ygs'ye girdim, arkadaşım da 3.sınıf üni öğrencisi ve ygs sınavına girmedi. ikimizde açık öğretim fakültesine kayıt yaptırabiliyoruz değil mi ? arkadaşlardan bir kaçı olmaz yaptıramazsınız deyince içimize kurt düştü, o kadar da araştırdık boşa gitmesin ?
(15) 

bu gece öleceksiniz

MtKrt #835017 
uykuda,hıghık diye, kimse duymadan. son saatleriniz. peki neyi/neleri yapmadığınız için pişman olacaksınız ? keşke şunu da yapsaydım dediğiniz şeyler ne olurdur ?
(2) 

Enerji İçeceği

MtKrt #830108 
En son 5-6 yıl önce içmiştim. Küçük soda şişesi boyutundaki cam şişelerde satılıyordu. Cam şişesinin üstünde mavi etiket ve boğa kafası vardı. Her yerde de bulunmazdı.Şuan ismini hatırlayamıyorum, hiçbir yerde bulamıyorum da. İsmini bilen, gören varmı ? canım çekti yahu.
(3) 

hangisi?

MtKrt #791814 
1- www.markafoni.com
2- www.markafoni.com
3- www.markafoni.com
4-www.markafoni.com

1 ve 2 numara hoşuma gitti, ikisini de alayım diyorum. ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. siz hangisini seçersiniz ?
(1) 

Analog/Dijital Saat

MtKrt #788785 
fotodaki saati kullanıyorum ama çok hırpalandı.geçen sene bir siteden almıştım ama yine aynısını bulamıyorum.istediğim tarz da tam olarak şu:
urun.gittigidiyor.com
urun.gittigidiyor.com
hem fiyat olarak fazla hem de dikkatsiz kullanıp çizip çatlattığım için bunları almak istemiyorum. bu 3 saate benzer bir analog/dijital saat öneriniz var mı ?
(4) 

kargo tutanağı

MtKrt #761302 
internet üzerinden alınan ürünlerde veya başka bir kargoda, kargoyu alırken kontrol edin denir ya, ürün hasarlı çıktığında ne yapılıyor ? nasıl tutanak tutuluyor ? sizin başınıza böyle bişey geldiğinde siz ne yaptınız?Böyle bir olayı olduğunda haklı olduğunuzu kanıtlamak ve hakkınız olanı da almak için kargo tutanağını nasıl yazmak gerekiyor?

özet: kargo tutanağı nasıl yazılır ?
(4) 

Poster asma

MtKrt #752200 
Odamın duvarına asmak istediğim 61x91cm boyutlarında bir poster var.Eskiden çift taraflı bant kullanırdım ama onlar duvarda iz bırakıyor,çıkarmak istediğimde boyayı da söküyor.Çift taraflı bant haricinde ne kullanabilirim ?
(5) 

isim lazım

MtKrt #749470 
Bir iç mimar ve ya iki iç mimar arkadaş, tasarımla ilgili bir şirket kuracaklar.ama şirkete isim lazım. ismin sonuna concept veya design gelecek.(xxx concept/design). siz olsanız böyle bir şirkete ne isim koyardınız ? tavsiyelerinizi bekliyorum.küçük bir bilgi daha; şirket Ankara'da kurulacak.
Duyuruya ancak 2-3 saat sonra bakabilirim.Tikler geç de olsa gelecek.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
(2) 

saat

MtKrt #749079 
bir senedir kullandığım saatim çizildi ve boyası attı.boyanır mı ? yoksa saatçiye versem bi şekil de halleder mi ?
ayrıca tarih ve gün göstergeli analog+dijital,bunun gibi, saat tavsiyelerine de açığım.
(4) 

Elektrikli süpürge

MtKrt #747259 
Evdeki süpürge eskidiği için bizimkilere bir elektrikli süpürge almak istiyorum.Biraz araştırma yaptığım.İstediğim özellikler şöyle;
-Toz torbasız,Hepa filtreli
-2000W ve üstü
-Dayanıklı ve kaliteli
-Uzun süre kullanılabilir olsun.(Ömürlük olmasını istiyorum ama bütçe az sanırım)
-Bütçe 300tl. 350 tl'ye de çıkabilirim.

bunlara göre önerileriniz ne olur ?
bir de şunlar ilgimi çekti;
www.hepsiburada.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
(3) 

şirket sırları

MtKrt #737152 
yani çakallıkları,tokatlamaları,kurnazlıkları var mı ? çevreden duymuş olduğunuz ya da gördüğünüz şeyler? mesala, bir fast food markası olan bir yerdeki ice teanin %70inin su olması, özel bir menüsündeki hamburger köftesinin özel makinede pişirilip en fazla 1 saat bekletilip kullanılmadığı taktirde atılması yerine hamburgerlerde kullanılması gibi gibi. bildiğiniz böyle şeyler var mı?
(1) 

Değiştireyim şu düzeni

MtKrt #729134 
Tam da şuan gelen bir hırsla açıyorum bu duyuruyu. okulu bıraktım kasım sonunda ve eve döndüm. geldim geleli yatmayla geçiyor tüm günlerim, tam 2 ay oldu. dgs'ye tekrar hazırlanmak için dershaneye başladım ama daha oturup çalışmışlığım test çözmüşlüğüm yok. uyku düzenim de kalmadı, gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum. kitap okuma, dışarı çıkma vs. hiçbir etkinliğim de yok. Nisan ayı ortasına kadar da boş zamanım var. Ne yapmalı ahali ? kendimi bu boş zamanda nasıl geliştirebilirim ? Nasıl değerlendireyim bu boş zamanları ? Ayrıca, sizin bu tür boş zamanınız olup da, yapmak isteyip yapmadıklarınız, yapamadıklarınız nelerdi ?
(3) 

Euro Alımı

MtKrt #696077 
Selamlar,
Döviz alımında döviz büroları mı yoksa bankalar mı seçilmeli? 3000€ en uygun,karlı bir şekilde nereden alınır?
(3) 

Çal tesla bobini çal

MtKrt #691876 
www.youtube.com
linkteki videoyu izledim,çok beğendim,bağımlısı oldum.baktım ki parça da Awolnation-Sail imiş ( www.youtube.com ).orjinal olanı dinleyeyim dedim büyük bir hevesle ama hayal kırıklığına uğradım,biraz sönük geldi.Açıkçası biraz daha sert bişeyler bekliyordum.İlk linkteki gibi olanı,o tarz bir versiyonu yok mu bunun? ya da sizin de sevdiğiniz bu tarz parçalar neler?
(2) 

Bu ne ayak?

MtKrt #685689 
Sol ayağımın altına-tabanına tırnaklarımı bastırıp sürtünce sağ ayak tabanım da da hafif bir yanma ve gıdıklanma hissi oluşuyor.sağ ayağıma yapınca da sol ayağımda oluşuyor bu his.ne bu şimdi ?
(1) 

idm sorunu - alternatif program

MtKrt #685131 
internet download manager 6.18 yüklü.youtube'dan video indirmek için yüklemiştim ama bu idm kendi kafasına göre takılıyor.bazı videolara indirme butonu çıkarken bazılarında çıkmıyor,çıkanların çoğunda da 120-200 kb olarak gözüküyor.sorunun çözümünü aradım ama bulamadım,2 gündür uğraşıyorum ve bıktırdı resmen.bu program gibi video indirmek için kullanabileceğim bir program yok mu ?sorunsuz sıkıntısız alternatif bir program?
(4) 

Ebay-kargo

MtKrt #684233 
Ebay üzerinden 27 Ağustos'da kulaklık almıştım.Kargo seçeneğini de "USPS First Class Mail" olarak,ucuz olduğu için, yaptırdım.Kargonun 6 hafta veya daha fazla,bazen de daha az süre de ulaşabileceği bilgisi verildi.Ürünün bedeli de 140$.Bu kargo ne zaman bana ulaşır? Gümrük olayı falan,karşılaşabileceğim durumlar neler?
(2) 

Parmak uyuşması

MtKrt #681796 
Yaklaşık 1 haftadır sol el serçe parmağımda bir uyuşma var.Normal de hareketsiz kaldığında iğnelenme olur,kısa süre sonra da geçerdi.Ama şuan ki durumda çok az bir iğnelenme hissi var ve sanki buzlukta donmuş da çözünüyormuş gibi bir his var parmağımda.Sürekli olarak dokunuyorum,sıkıyorum,masaj yapıyorum ama yok,geçmiyor.Nedir bunun nedeni?Nasıl geçer?
(1) 

Üniversite ve tekrar sınav olayları

MtKrt #679774 
Selamlar,
Öncelikle (git: 679739
Aynı durum bende de mevcut. Dikey geçiş sınavına girmiştim yazın ve şuan tam burslu olarak işletme okuyorum,gerçi ben bölüm değiştirme değil de tekrar dikey geçiş sınavına girip başka bir üniversiteye geçmek istiyorum.Bu durumda DGS için puan kırılma olayları nasıl olacak? %50'lil bir puan kaybı olur mu gerçekten ?
(2) 

Amerika - iPhone işleri

MtKrt #660159 
Selamlar,
2 senedir kullandığım dandik bir akıllı telefonum var.Gözümü iphone 5s'e diktim.Artık şu iphone a geçeyim donma-yavaşlama olmasın kurtulayım,rahatlayayım diyorum.Tabi bende anca çalışan bir öğrenciyim.Türkiye'deki fiyatlarla amerikadaki fiyatlar arasında uçurum var,buradan almak bana koyar yani :) Ama bu işler nasıl olur?Nasıl yapılır ? Nedir usulü?Getirecek kişiden fiyatına, nereden nasıl satılacağına kadar detaylı bilgiye ihtiyacım var.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.-Tikler geç gelebilir(!).-
(1) 

Girne - Üniversite

MtKrt #653557 
Selamlar,
Küçük bir yerde 2 yıllık meslek yüksekokulu okuyup Dgs sınavına girdi.DGS sınavı sonucunda son sıraya yazdığım Girne Amerikan Üniversitesi geldi.Dersler ingilizce olarak anlatılıyor haliyle.Bende bir turizm meslek lisesinden mezun oldum ve bu dönemde turizmdeki 5. senemi bitiriyorum.İngilizce olarak insanlarlar rahat bir şekilde muhabbet edebilir,bir çok konuda yardımcı olabilir.Öncelikle; derslerin ingilizce olması ne kadar zorlayabilir? Anlamada büyük problemler olur mu ? Hazırlık sınıfı olayı da olacak sanırım.Bu hazırlık sınıfının ne kadar etkisi olur ?Orada okuyan bir arkadaşım gramer bakımından eğitim verildiğini ve konuşma-pratik yapma olayının kişiye bağlı olduğunu söyledi.Bu durumda olan arkadaşların da yorum ve tavsiyelerine ihtiyacım var.
Ayrıca Girne ve Kıbrıs'ın diğer şehirleri hakkında her türlü bilgiye de (ulaşım,konaklama,yaşam,gezilecek yerler) ihtiyacım var.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.-Tikler çalışıyor olduğum için çok geç gelebilir.-
(1) 

Amazon.com Satıcıya e-mail

MtKrt #651790 
Selamlar,
Amazon.com'da bir satıcıdan kulaklık almak istiyorum.Öncelikle satıcıyla nasıl iletişim kurabilirim ? E-mail göndermek istiyorum ama bir türlü bulamadım.Normalde Amazon'un sadece kitap ve dvd gönderdiğini biliyorum ama satıcıyla iletişime geçebilirsem başka bir şekilde(ebay üzerinden paypal ödemesiyle gibi) alışveriş yapma imkanı yaratabilirim diye düşünüyorum.
-Tikler geç de olsa gelecek.-
(2) 

Kredi Kartı - Bankamatik Kartı

MtKrt #630457 
Selamlar,
Sadece bankamatik kartı kullanan biriyim.Artık bir kredi kartı(ya da onun gibi bişey) edinmek istiyorum.İsteklerim de : gittiğim her yerden alışveriş yapabileyim ve taksit yapma imkanı olsun,yurt içi ve yurt dışı internet sitelerinden alışveriş yapabileyim, ve istediğimde gidip bankamatikten para çekeyim.Ayrıca öğrenciyim ve kart aidatı kesme,indiregandi-cukkalama-tokatlama-para kesme durumları olmayan bir kart istiyorum.Öncelikle bunları yerine getirebilecek bir "bankamatik" kartı var mı ? Arkadaşlara konuyu danıştığımda kredi kartını önermediler.Bir de hangi bankayı önerirsiniz? İş bankası sempatik ve güvenilir geliyor bana.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler , tikler er ya da geç elbet gelecek.
(8) 

Kamburluk - Eğrilik ?

MtKrt #629957 
Selamlar,
Kendimi bildim bileli boynum öne doğru eğik/çıkık ve sürekli "dik dur,dik dur" laflarını duyuyorum.Dikkate alıp dik durmaya çalışsam da en fazla 1-2 dakika sürüyor sonra yine eski halime dönüyorum.Dik durmaktan yoruluyorum.Omuzlar düşük,boyun öne doğru-ileri de duruyor.Bildiğiniz "hımbıl" gibi gözüküyorum.Bu durumu nasıl düzeltebiliriz? Nasıl sürekli olarak dik durulur? Boynu ve sırtı düzleştirecek egzersizler,hareketler var mıdır?Şimdiden teşekkürler.(Tikler geç olsa da elbet gelecektir.)
(1) 

Boşluktayım ya la

MtKrt #609343 
Selamlar,
Dün itibariyle 2 yıllık meslek yüksek okulunu bitirdim ve evime dönüş yaptım.Ancak içimde acayip bir his var.okula ilk gittiğimde "nasıl bitecek bu okul bu küçük dandik yerde" diyordum,şimdi okul bitti diye hafiften bir efkar,bir yusuf yusuf var.Herkeste oluyor mu bu durum ? Nasıl geçer?
ve en önemlisi öğrencilik hayatı daha nasıl devam ettirilir? Temmuzda dgs ye gireceğim ama adam akıllı çalışamadım bile.
Napayım hocular?
(3) 

Kafe de çalan parça ?

MtKrt #602397 
soundcloud.com

İlk 15 saniye de biraz rahat(?!) duyabileceğiniz bu parçayı bilen var mı ?
(2) 

Taksim'den M.tro Servisleri.

MtKrt #592411 
Selamlar,
27 Nisan Cumartesi günü saat 02.30 da ki otobüs için taksimden 00.45'de metronun servisi geçiyormuş.Acaba bu servis noktası tam olarak taksimde nerededir ? Servise taksim de nereden binmem gerekiyor?
Bir de servisi kaçırdım diyelim,başka nasıl gidebilirim bayrampaşa otogarına ?Taksi,metro,otobüs?Kaç tl tutar?(Öğrenci işi olursa iyi olur.)
(3) 

Acil; Word 2003 Sayfa numarası ekleme.

MtKrt #590763 
çıldırmak üzereyim,tezi bitirecem ama bu meret yüzünden bitmiyor.
kapak sayfası + içindekiler+özet : kapak sayfası hariç içindekiler ve özet sayfalarına roma rakamıyla I ve II yazmam gerek, diğer kalan tez içerik sayfalarına da Giriş kısmından itibaren 1,2,3,4... numaralandırmam gerek.
internetten de baktım,kesme olayı falanda yaptım ama bi türlü istediğim şekilde yapamıyorum.
kecher.blogcu.com
böyle bir kaynakta buldum ama olmuyor.Yokmu başka çaresi? kendim tek tek 1-2-3 diye numaralandıramaz mıyım istediğim sayfayı?

Edit: ekle>kesme olayı ile Giriş kısmından itibaren 1,2,3, .. numaralandırıyorum ama bu seferde kapak sayfasından giriş sayfasına kadar yine sayfası atıyor. (Kapak sayfası 1 - içindekiler 2, özet 3 , - Giriş 1, tez 2,3, .... )Giriş kısmından önceki sayfa numaralarını nasıl yok ederim. Umarım anlatabilmişimdir.

--Sorun Çözülmüştür Teşekkürler.---
(3) 

Müzik Aleti Bulmaca

MtKrt #584952 
Selamlar,
Swedish House Mafia 'nın One adlı parçasının videosunda kullanılan( www.youtube.com ) ve şu fotoda altta yarısı çıkmış şekilde bulunan:( www.facebook.com ) ürünü merak ediyor ve arıyorum.Aranızda bilen varmı ? Marka modeli nedir? Tikler elbet gelecektir.şimdiden teşekkürler.
(3) 

Tezcik Yazma

MtKrt #583504 
Selamlar,
En fazla 30 sayfalık bir "tezcik" yazacağım.Microsoft Office Word 2003 ve 2007 kurulu pc de .Hangisinde yazmam daha iyi olur?Bir de tez yazmaya başlamak için neler yaptınız?Biraz motivasyon, gaz lazım.fazla varsa bana da verirseniz sevinirim.
(1) 

Dock Nedir & Ne işe yarar?

MtKrt #583038 
magaza.turkcell.com.tr
Linkteki ürünün yorumlarını incelerken gördüm,konuya baya yabancıyım.bu dock nedir? ne işe yarar? neden gerekli;olmazsa olmazmı ? avantajları nedir? şu fransıza bi açıklıyıverin gari
(2) 

Doğayı Kirleten "Şeyler"/Kirleticiler/Kirletici Sırası

MtKrt #581650 
Selamlar,
Doğayı en çok kirleten faktörler nelerdir? bu sorunun cevabı ilk 10 olarak sıralı şekilde bulmam gerekiyor.Ve tabiki bu sıralamada arayacağım şey : balık çiftlikleri ;kirleticiler sınıfından kaçıncı sırada.Yani;
1-Petrol
2-Elektrik Santralleri
..
13-Balık Çiftlikleri

"xxx araştırmasına/verilerine göre sıralama şudur" diyebileceğim bir kaynak arıyorum.
(1) 

Şarkı Bulmaca

MtKrt #576705 
www.youtube.com
Videoda arka planda çalan parçayı bilen var mı?Yorumlarda "Paul Mottram - March to Neverland" olduğu yazıyor,google dan baktım ama bir türlü bulamadım.(Tiklerde kısa süreli gecikme olabilir.)

mobil görünümden çık