[]

üniversite kazanıp tekrar sınava girmek

kuzenim son üniversite sınavında umduğu gibi yapamamış. Ama yinede özel bi üniversitede tam burslu fizyoterapistlik bölümü kazandı üstelik 800 tl de burs alıyor. Kaydını felan yaptırdı okula gidiyor ama bu diş hekimliğini çok istiyordu ben bu sene de çalışıp seneye tekrar gircem sınava diyor ve başlamış bile çalışmaya. Puanı kırılmaz mı ki? Kırılırsa ne kadar kırılır? Kendisine söyledim kırılırsa kırılsın diyor.




 
kirilirsa kirilsinla olmuyor. bosa kurek cekiyor bu sene icin. obur seneye denesin tekrardan sansini.


  • entrapmen  (22.10.13 20:43:10) 
çok kırılıyor.


  • isildur  (22.10.13 20:47:15) 
Dersleri de iyiyse universite icinde bolum degistirmeyi dusunebilir. aldigi bursun da karsilik durumu olup olmadigini kontrol etsin genelde okulu bitirmek kaydiyla veriyorlar burslari cunku. okuldan gelen puan %50 dusuyor yani yaklasik 30-40 puan geride olmus oluyor dis hekimligi falan istiyorsa hele az bir fark degil bu


  • terlikli cita  (22.10.13 20:52:32) 
yarısı kırılıyordu benim hatırladığım boşa kürek çekiyor 2. seneye hazırlansın.


  • basond  (22.10.13 20:52:46) 
bu sene mümkün deği. çok kırılıyor. seneye.


  • sen git ben geliyorum  (22.10.13 20:55:25) 
Bölümü daha güzel. Ne yapacak dişi?


  • zarpandi t  (22.10.13 21:21:10) 
"yarısı kırılıyor" ne demek ya, sanki 500 puan alsa 250 puan gelecek.
okuldan gelen puan yarı yarıya kesiliyor sadece. hesaplasın geçen yıl diploma puanından kaç puan aldıgını, onun yarısını alacak işte.

imza: geçen yıl rus dili ve edebiyatı'na girip "bu ne lan, ben bunu ıstemıyodum" diyip bilgisayar programcılıgına gecen bir oglan.
  • hjarteblod  (22.10.13 21:32:56) 
seneye girerse puanı kırılmayacak mı? yoksa okulu mu dondurması lazım?


  • jacobbbbb  (23.10.13 06:31:51) 
seneye yani 2015 te girerse kırılmaz ama 2014 te naparsa yapsın kırılacak. okulu dondurması filan etkilemez yerleştirildiği anda puanı kırılır bir sonraki sene şayet aöf e yerleşmediyse.


  • isildur  (23.10.13 16:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.