(7) 

Dizi

AWD #640761 
internetten hiç yabancı dizi izlemedim.Sezon sezon dizi bitirenler,siz nasıl izliyorsunuz, yani mesela torrentle indirip altyazı mı buluyosunuz,başka bir şekilde mi, yoksa online mı izliyorsunuz? Hangisi daha pratik ve online izliyorsanız eğer hangi site(ler)i tavsiye edersiniz?
(10) 

Borcam direkt ateşte çatlar mı?

AWD #638487 
diyelim iki tane düz taşı yan yana koyduk ve arasına odunlar filan koyduk,bir ocak yaptık kendimize.Üzerine de borcamı koyduk.Planımız borcamı n içindekilerin borcam çaaat diye çatlamadan pişmesi.Ocakta filan bir şey olmuyormuş da, odun ateşinde bir şey olur mu? fırın en sıcak,ocak daha az sıcak, odun ateşi de mantıken daha az sıcak olsa gerek.Sonuçta bu borcamlar fırına giriyor bir şey olmuyor.Ama işte alev homojen dağılmadığında, lokal ısınmalar olduğunda sıkıntı olabilir diyorum da bilemedim.
(7) 

Kulak doldurmakla kalmayıp, delip geçen müzik

AWD #595748 
sert bişey istiyorum , insanın içine işlesin rock ,metal,heavy metal de olabilir.Şebnem Ferah da olabilir,yerli yabancı fark etmez.Tarzı da fark etmez.Önemli olan sert olması, delip geçmesi.

Ne tavsiye edersiniz
(2) 

bi grup vardı etnik,world türünde müzik yapıyodu

AWD #549174 
tulum, davul filan çalıyolardı.Adamlardan biri kızıl saçlıydı. neydi bu grup?
(4) 

uTottenri açınca web tarayıcının sayfa görüntüleyememesi,cortlaması

AWD #533521 
hani önce farları yakıp sonra kontağı çevirip arabayı çalıştırırsan farlar gider gelir ya, uTorrent i açınca web browser ın interneti gidiyo :D ama indirmekte olduum torrent normal çatır çatır iniyo,internet komple gitmiyo yani.torrenti kapatmadan da internette gezinemiyorum.Bu neden oluyor? ince ayarı nasıl yapıcam?
(3) 

Sabahın köründe uyanmalık radyo şeyisi içün yabancı müzik frekansı

AWD #533314 
Var ya hani radyolu, buzzer ıyla insanın beynini şeeden,elektrikle çalışan alarmlı masa saatleri..Ondan aldım sabahları müzikle uyanmayı seviyorum diye.Ancak nereyi ayarlasam bilemedim,geçen gün mal gibi bırakmışım ayarlamadan,bir Gülben Ergen şarkısıyla HAAAAAYIIIIIIRRRRRRRR diye uyandım, hemen zıpladım yataktan koştum kapattım. hangi frekansları,istasyonları tavsiye edersiniz? Sabah saatlerinde dingin olurum, dingil olanı da sevmem.Yabancı bişiler çalsın,slow da olur. Fazla tempolu olmasın.
Power Fm denedim de, sabahın köründe karga dışkısını yemeden Im sexy and I know it de çalınmaz ki arkadaş..
(2) 

Pul biber manyağından, pul biber hakkında

AWD #533034 
has zeytinyağına ekmeği banıp üzerine kırmızı pul biberi boca edip yiyen bir insanım.Neredeyse her yemeğe pul biber koyarım, öyle bi pul biber sapığıyım yani.Öğrenmek istediğim bir kaç şey var.

-Pul biber dediğimiz şey kırmızı biberin kurutulup öğütülmüş hali midir?
-Pul biberin iyisi nasıl anlaşılır?Görünüşü filan nasıl olmalı? Aktarlarda kiloyla satılan biber ne kadar sağlıklı?
- Hazır pakette satılanlar sağlıklı mıdır ki?

yaşasın pul bieber...justin bieber olmaz olsun.

hörmetler
(1) 

Ekşi Duyuru nun yabancı versiyonu siteler

AWD #470017 
böyle kaydolunup soru sorulabilen, duyuru yapılabilen siteler hangileri,var mı bildikleriniz?
(1) 

şerefsizlik yapan modem

AWD #469032 
exper ewm 01 model modemim normal şekilde açılıyor,ben bir süre internette gezindikten sonra DSL ışığı küt diye sönüyor, dolayısıyla internet ışığı da sönüyor.Sonra modem yeni açılıyormuş gibi tekrar dsl ışığı yanıyor, bir süre sonra internet ışığı da yanıyor.Bu sırada Wlan ışığı hiç sönmüyor tabi.iNANILMAZ SİNİR BOZUCU..dakikalarca internet gelmiyor. Defalarca reset attım, aynı şey oluyor.Evimizde paralel telefon hattı var, telefonları bile hattan çıkardım, splitterı da çıkarıp modemi direkt hatta bağladım, yine adam olmuyor.Acaba kaldırıp çöpe mi atmalıyım bu modemi? bu soruyu yazarken bile internet kopuyor.
(4) 

şöyle şöyle oldu da ondan sonra asla şunu şunu yapmadım diyenler

AWD #409035 
nedir olayınız?
(4) 

hayatı çok da tınlamamak

AWD #397697 
bunu becerebilen insanlara hayranım.Nasıl yapıyorsunuz bunu?Yani işte,okulda üzerimizdeki yük, hatta benim gibi öğrenciler için gelecek endişesi insanın beynini adeta büzüyor,öğrenme kabiliyetini köreltiyor. Stres benim üzerimde oturan bir öküz gibi.Durumu benden kritik olduğu halde benden daha rahat olan arkadaşlarım var.Hayatı çok da ciddiye almamayı nasıl beceriyorsunuz?
(12) 

hatırlayamadığınız bir şeyi hatırlamak için

AWD #397696 
ne yapıyorsunuz? mesela gün içinde hatırlayamadığınız bir isim, numara vb.bir şeyi hatırlamak için kullandığınız bir yöntem, kulağa saçma,ilginç gelen bir yöntem var mı? Ben bazen alfabeyi baştan sona sayıyorum sonra heceler sayıyorum,bazen tutuyo, hatırlıyorum =)
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık