(4) 

Sualtı İçin Actioncam

guguklusaat #977449 
Scuba ve serbest dalış yapıyorum. Bunlarda kullanmak için de sualtı kamerası arıyorum. Tam bi bütçe belirleyemedim daha da, sj4000'in 20-25 metre civarındaki çekim kalitesi nasıldır acaba? Ya da goprolardan mı bir model önerirsiniz? Yani kısa süreli değil de en azından 3-4 sene de kullanmak istiyorum cihazı.
(1) 

Boğaziçi Üniversitesi Eve Çıkmak

guguklusaat #963047 
Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorum da bir arkadaşımla beraber eve çıkacağız. En uygun bölge neresidir sizce? Bir de o civarda ortalama 2+1 kiraları ne kadar olur?
(6) 

Laptop Fan Temizleme

guguklusaat #961326 
Toshiba A660 laptop var evde de fanında çok toz biriktiği için herhalde çok ısınıyor onu temizlettirmek istiyorum. Kadıköyde neresi yapar bunu uygun fiyatlı güvenilir? Bir de evde kendim denesem sıkıntı olur mu daha önce böyle bir şey yapmadım ama.
(1) 

Minibüs Yolu Minibüsleri

guguklusaat #951925 
İstanbul Anadolu yakasındaki Kadıköy-Kartal yani minibüs yolu minibüsleri saat kaçla kaç arasında oluyor? Her saat varsa eğer sabah 5-6 ve gece 3 gibi sıklıkları ne olur? (haftasonu-haftaiçi farklıysa belirtirseniz seinirim)
(6) 

Oy ve Ötesi

guguklusaat #951818 
Oy ve ötesinin gönüllü müşahit rehberini yeni okuyabildim de yoğun olduğum için biraz, genelgedeki maddeler hakkında vs birkaç sorum olacaktı, bu konuda bilgili birileri özelden yazabilir mi?
(3) 

Aksiyon Filmi Önerisi

guguklusaat #949774 
2010'dan sonra çıkmış, konusu da çok klişe olmayan güzel aksiyon filmi tavsiyeleriniz nelerdir?
(2) 

Oy ve Ötesi Müşahitlik Eğitimi

guguklusaat #947034 
Oy ve ötesi sandık görevlisi oldum da İstanbul 1.bölgeden, telefonda konuşunca sormayı unuttum, şu listedeki toplantılar ne tam olarak, müşahitlik eğitimi oluyor mu orada da? oyveotesi.org
Ya da gitmeye gerek yok mu bu eğitim için? Sanırım videoları da var, hangilerini izlemek yeterli olur?
(2) 

Tıraş Makinesi Tavsiyesi

guguklusaat #919215 
Tıraş makinesi almak istiyorum. Sakallar yumuşak-orta arası, cilt de hassas sayılır sanırım. Her gün sineklaydı olmam gerekmiyo, haftada, kafama göre onbeş günde bir falan alıcam, kirli sakal gibi bıraksa da olur. Fiyat da 200ün üstüne çıkmasın.
(6) 

Kulaklık Tavsiyesi

guguklusaat #917338 
Yolda falan takacağım, arada koşarken de kullanacağım kısa sürede bozulmayacak, rahatsız etmeyen kulak içi kulaklık almak istiyorum. Çok bi ses kalitesi olmasına gerek yok, fiyatı da 100ün altında olsun. Öneriler nelerdir?
(1) 

TEB BNP Paribas İstanbul Open

guguklusaat #908170 
TEB BNP Paribas İstanbul Open'a Federer reyiz de geliyomuş da, hangi gün oynıycağı gibi bi şey belli mi? yeni gördüm çeyrek final ve sonrası tükenmiş zaten öncesinde 4 eleme günü var da 4'üne birden alamayız hangisine almak lazım nedir?
(1) 

Phantom of the Opera

guguklusaat #908162 
Phantom of the Opera için bilet almayı düşünüyoruz da, 3. kategoriler içinde en iyi yer hangisidir sizce? Oyun zorlu center psmde.
(8) 

Tıraş Bıçağı vs Tıraş Makinesi

guguklusaat #902175 
Sizce hangisi? Neden?
(3) 

Almanca Kursu Tavsiye

guguklusaat #896394 
Lisede 5 yıl (hazırlık da okudum) almanca gördüm ama almanca seviyem sıfıra yakın. Bu sene de makine mühendisliği kazandım almancamı geliştirmek istiyorum, sizce ne kadar gereklidir bu arada? İstanbulda hangi kursu tavsiye edersiniz? Kadıköy civarı daha iyi olur ama gerekirse diğer yakada bir yere de gidebilirim. (Goethe diğerlerinden oldukça pahalı ama değer mi?)
(1) 

Kondisyon Bisikleti

guguklusaat #895805 
Babam eve kondisyon bisikleti alıcakmış da bana sordu bi araştırsana diye. Yatay bisikletlerin farkı nedir tam olarak? Belinden rahatsızlığı olan biri için daha mı iyidir? Bir de alırken hangi özelliklerine dikkat etmek lazım ve marka/model önerebilir misiniz bütçe 1000 tlye kadar ama daha az olsa daha iyi olur tabi.
(1) 

Amsterdam Playing Cards

guguklusaat #881213 
Amsterdamdan oyun kartı almıştım da karışmış, başka kart koymuşlar. Açamam da şimdi paketi, ne vardır bunun içinde bilmem lazım ona göre vericem aldığım kişiye, bilen var mıdır? imageshack.com
(2) 

Zalman Laptop Soğutucu

guguklusaat #872463 
Biraz araştırıp zalmanların kaliteli olduğunu öğrendim. Laptopun altının fotoğrafını attım, Toshiba A660-13P modeli, 16 inç boyutu da. Şu iki model arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
www.webdenal.com
www.webdenal.com
(2) 

Göztepe-M2 Metrosu

guguklusaat #871621 
En hızlı ulaşım nasıl sağlanır? (Minibüs yoluna yakınım)
Ben metrobüsle mecidiyeköye gidip ordan metroya geçerim diye düşünmüştüm mantıklı mıdır?
(3) 

Vize Konaklama-Uçak

guguklusaat #870668 
Bi arkadaşım ekolüyle geldim ama hakkaten öyle benimki. Vize başvurusunda konaklamanın bitişi ile dönüş uçağı arasında bir gece boşluk olursa çok sıkıntı olur mu? (Hollnda'ya bu arada, aradaki fiyat farkından dolayı öyle almayı düşünüyor)
(3) 

Ehliyett İlk Müracaat

guguklusaat #869802 
Ehliyete ilk müracaat için randevu alırken sistem 09.00'da açılmaktadır diyor, bu günlük mü oluyo haftalık mı nası sistem tam olarak? Bi de ehliyette olucak fotoğrafta gözlük olması şart mı? Normalde er zaman takmıyorum ama araba kullanırken takarım muhtemelen.
(2) 

Taşınabilir Şarj Cihazı

guguklusaat #869349 
www.teknosa.com
www.teknosa.com
Bunların hangisini tavsiye edersiniz neden? Ya da bunlar kötüyse bu fiyatlar civarında başka öneriniz var mıdır? (Iphone 5 için kullanıcam)
(2) 

Schengen Vize Başvurusu

guguklusaat #868345 
Hollanda'ya vize için başvuru yapıcam da bi yer kafama takıldı. Başvuru sahibi çalışmıyor ise geçimi sağlayan kişi ile ilgili mali evraklar gerekliymiş, fakat ben öğrenci olduğum için öğrenci belgesi zaten götüreceğim, bir de çalışmıyor sayılıyo muyum? Öyleyse gerekli mali evraklar neler?
(3) 

Vize İçin Davet Mektubu - İngilizce

guguklusaat #864421 
Vize için davet mektubu ingilizce nasıl söylenir?
(5) 

Eindhoven Ulaşım

guguklusaat #854578 
Aralık'ın ortası civarındaki tarihlerde İstanbul'dan Eindhoven'a en ucuz ve uygun ulaşım nasıl sağlanır? Direkt uçuş pek yok, olsa bile çok pahalı. En mantıklı yol nasıl olur? Bi de sadece uçuşlar için değil genel olarak alternatifler sunan (Şuraya uçak ordan sonra tren şeklinde) bir internet sitesi var mı?
(3) 

Sunum Konusu Önerisi

guguklusaat #850879 
İngilizce advanced sınıfında 10-15 dakikalık bi sunum yapmam lazım. Konu herhangi bir şey olabilir ama sıkıcı veya çok ağır bi konu olmasın tabi. Aklınıza gelen güzel bi presentation konusu var mı böyle?
(8) 

Dil Geliştirmek İçin Dizi Önerisi

guguklusaat #841910 
Yeni bir diziye başlıycaktım, ingilizcemi de geliştirmek istiyorum, ingilizce altyazılı izliyim diyorum diziyi tamamen. Seviyem Upper intermediate civarında. Bu şekilde altyazılı dizi izlemenin faydasını gördünüz mü?
Bir de dizi önerebilir misiniz? Hem sıkıcı kötü bi dizi olmasın tabi yoksa sıkar hem de dil açısından böyle çok da zorlamasın. Ne önerirsiniz?
(1) 

Burs İçin Gerekli Belge

guguklusaat #841848 
Bi burs başvurusu için gerekiyormuş da, anne baba acaba "Emekli ise, emekli oldukları sosyal güvenlik kurumundan alınmış maaş miktarını gösterir belge"yi nereden alabilirler? (SSK için)
(7) 

Kitap Almak İçin Site

guguklusaat #840908 
Kitap almak in internette hangi siteleri kullanıyorsunuz? (Ders değil okuma kitabı için). Güvenilir, iyi indirimleri olan hangi site vardır?
(1) 

LG Smart Tv - Yetersiz Bellek Sorunu

guguklusaat #835492 
LG 42LB730V model televizyon var evde. Kendi tarayıcısından film-dizi izlerken hata veriyor yetersiz bellekten dolayı, çaresi nedir?
(5) 

Telefon ve Laptop Önerisi

guguklusaat #832643 
1500er lira bütçe var telefon ve laptop için ayrı ayrı.
Telefon eski bi model olmasa daha iyi, kamerası iyi olsun, dayanıklı bi şey olsun düşünce falan hemen kırılmasın orası burası, kasma sorunu yaşamasa iyi çok, onun dışında oyunmuş çok hızlıymış falan önemli değil pek, hangi modeli önerirsiniz?
Laptop da öğrenci için olucak yine, en azından 4-5 yıl götürsün, internet-dizi-film-ödevler için falan sorun çıkartmasın, oyun için kullanılmayacak, şarjı iyi olsa fena olmaz. Bunun için hangi markaları, hangi modelleri önerirsiniz?
(4) 

Özel Ders Vermek

guguklusaat #831880 
Üniversiteye bu sene geçtim, lysde mfde 650.olmuştum, bi sene hazırlık da okuycam ben de özel ders verebilirim diye düşündüm. İstanbul için fiyatlar ne civarda olur? Matematik, geometri, fizikten verebilirim. Öğrenci bulmak için nasıl yollar izlenebilir? İnternette falan üye olunup da öğrenci bulunan tercih edeceğiniz siteler var mıdır?
(7) 

Üniversite Kayıt Sorunu

guguklusaat #828984 
Dün üniversiteye kayıt yaptırdım. Eve mektup yollamışlardı orda iki adet kimlik fotokopisi gerekir diyodu fakat internette yayınlanan kılavuzda bunu 3 olarak değiştirmişler. Ben bunu şimdi öğrendim dün kayıda giderken de 2 tane teslim etti ordaki görevli kadın da belgeleri alırken sanırım farketmediği için sıkıntı olmadı, belgelere tam dedi. Sonra öğrenci kartı ve bi kaç tane belge verdiler kayıt için dün. Şimdi eksik vermiş olmam sorun yaratır mı? Kayıt tek gün ve dündü perşembe hazırlık sınavı için üniversiteye gidince bi tane daha fotokopi veriyim mi gerek yok mudur?
(1) 

Suada

guguklusaat #826437 
Suada'ya anadolu yakasından en ucuz ve kolay ulaşım nasıl sağlanır?
(4) 

Boğaziçi Dbs

guguklusaat #821446 
Boğaziçi dbs hakkında bilgisi olan var mı? Nasıldır sınavın zorluğu? Normalde intermediate çıkıcak kadar ingilizcem vardı fakat iki yıldır hiç ağırlık vermedim biraz geriledi doğal olarak, daha düşük seviye de çıkmak isteyorum advanced de olamam zaten, 10-15 günde nası bi yol izlenip tekrar yapabilirim bu sınav için?
(1) 

Göztepe-Boğaziçi Üniversitesi

guguklusaat #804008 
Göztepe'de minibüs yoluna çok yakın oturan biri olarak, Boğaziçi Üniversitesi'ne ulaşım hangi yollarla sağlanabilir? En kolayı ve kısa süreni hangisi olur? Yaklaşık olarak ne kadar sürer?
(6) 

Sitcom Önerisi

guguklusaat #803158 
Friends gibi bi sit-com önerin ya bana.
(Himym, tbbt ve two and a half men'i izledim)
(7) 

Antivirüs Programı

guguklusaat #803105 
Bilgisayarı çok kasmayan ama çok da vasıfsız olmayan ücretsiz antivirüs programı önerebilir misiniz? (Aviradan memnun kalmadım)
(2) 

Wimbledon 2014 Finali

guguklusaat #800183 
Şu an oynanan wimbledon finalini televizyonda hangi kanal veriyor? eurosporttur diye açtım bisiklet yarıiı çıktı. Ya da elinizde iyi görüntülü link varsa özelden de yollayabirsiniz
(2) 

Gta5 Online

guguklusaat #797172 
Gta5 onlinede (ps3ten oynuyorum) borsaya bağlanamıyor muyuz? Normal hikaye modundaki gibi rakip firmanın uçağını kaçırıp para kazanamaz mıyız mesela? Bir de araba satarak ne kadar kazanılabilir oyunda? Başka önerilerniz var mı rahat para kazanmak için? (sırf para için aynı görevi 20 defa üstüste de yapmam ben sıkıcı geliyo)
(1) 

FM 2014

guguklusaat #796302 
Fm 2014 için hangi takımı tavsiye edersiniz? 1.liglerden bi takım olsun lig çok farketmez de
(7) 

Lise Balo

guguklusaat #793133 
Lise mezuniyetine gidicek erkek için ne giymek mantıklıdır ya? (Az vakit kaldı daha da düşünmemiştim hiç) yani illa takım elbise almak lazım mıdır?
(3) 

İphonedan Fotoğraf Atmak

guguklusaat #792817 
İphonedaki fotoğrafları bilgisayara atmak istiyodum, bağlayınca normalde bilgisayardımda telefon gözüküyodu ordan yapıyodum ama çıkmadı orda nası yapabilirim başka türlü?
(3) 

Sualtı Kamerası

guguklusaat #788078 
Su altı kamerası almak istiyoruz bi kaç arkadaşımla da. Böyle bi şey için ne civarda bi para harcamak gerekir yaklaşık? Önerebileceğiniz bi model var mı çok da pahalı olmayan?
(2) 

Roland Garros Final

guguklusaat #786010 
Nadal-Djokovic finalini hangi kanal vericek digiturkte ve saat kaçta tam? Eurosport mu veriyor eurosport 2 mi? Eurosport 2 kanal listesinde gözükmğyo da şu anda televizyonda
(2) 

Dizde Çıtlama

guguklusaat #778721 
Çömelip kalkarken veya bacağı tamamen açıp kapayınca çıkan çıtlama sesi normal midir dizden gelen( merdiven çıkarken olmuyo mesela) yani tamam çok normal değildir de sıkıntılı bi olay mıdır? (Kıtlama şeklinde değil çok fazla ses çıkmıyo ama duyuluyo özellikle başka ses yoksa odada)
(6) 

Kadıköy Ders Çalışmalık Mekan

guguklusaat #772103 
Kadıköy'de ders çalışmalık, sessiz hangi mekanlar var? (akademi gibi)
(1) 

Ora Arena Ulaşım

guguklusaat #759283 
Ora Arena'ya (Bayrampaşa) Kadıköy'den en rahat nasıl gidilir? Yaklaşık ne kadar sürer yol? (Çok trafik yoğunluğu olmayan normal bir saatte)
(3) 

Lys Fizik Özel Ders

guguklusaat #756143 
Normalde fizikte iyiyimdir ama dershane hocamız pek iyi anlatamadı bi de benim normalde de en kötü olduğum konulardı mesela dalgalar ve elektrikte ciddi şekilde zorlanıyorum, kendim de çalıştım evde ama tam oturmadı, özel ders almayı düşünüyorum sizce faydalı lur mu? Mesela bu iki konu kaç ders sürer? İyi bir hocadan almayı düşünüyorum hedefim tam/tama yakın yapmak lys fizikte, istanbul-kadıköyde böyle bi hocanın ortalama ders ücreti ne kadardır?
(1) 

Temmuz Ayı Yazlık Kiralama

guguklusaat #731511 
8-10 kişilik bi arkadaş grubu olarak yazın villa kiralayıp tatil yapmak istiyoruz. Önerebileceğiniz bir yer var mı (Bütçe bir hafta için 3000 tl civarında)
(2) 

Kadıköy-Bağdat Caddesi

guguklusaat #687690 
Kadıköy boğanın ordan bağdat caddesi numnum'a en rahat nasıl gidilir? Rıhtıma inip caddebostan dolmuşu+yürüme mi? Bir de ne kadar sürer tahminen?
(4) 

Obp Sorunu

guguklusaat #677804 
Şu obp yaklaşık kaç binden kaça atar tarzı bir kaç sorum olucak, tahmini tabii ki bunlar. bilgisi-fikri olan varsa özelden yazabilir mi

mobil görünümden çık