(7) 

Mail de küfürlü konuştum. Başıma bişi gelir mi? UK

mhmtt #995188 
Adama direk küfretmedin ama onu gücendirecek bişey söyledim. Küfürlü bi şekilde. Dava falan açabilir mi? İngilteredeyiz bu arada ikimizde, ingilz kendisi.
Gönderdiğim gibi pişman oldum ama çok geç. Adam yazar bu arada, tanışmışlığım yok mail attım sadece yazdığı bişeyi beğenmedim için
(13) 

yabancı olduğumu söylemeden buluşsam ?

mhmtt #993676 
ingilterede okuyorum moruklar, tinder kullanıyorum. bio kısmına turkish yazınca eşleşme gelmiyor hiç. yazmayınca eşleşme yağıyor mübarek.

2-3 satır yazışıp buluşma ayarlayabiliyorum burda.
mesajlaşırken yabancı olduğumu anlamazlar diye düşünüyorum. ismimde international bi isim. ama buluşsak konuşurken sıçarım arada sırada. aksanlı konuşursa karşı taraf anlamayabilirim kimi zaman.

diyorum ki tinder da hiç bahsetmeyim türk olduğumdan, buluşuca "surprise madafaka" tarzunda türküm burda okuyorum falan diyim?

karşı taraf dumur olur mu? tokatlayıp pis türk der mi ? yoksa geldik takılıcaz artık mı der yoksa hiç siklemez bile mi ? büyük risk gibi geliyor bana böyle bişey yapmak ama buluşayım da istiyorum eşleştiklerimle. napam sizce
(10) 

ajancılık filmi önerisi

mhmtt #993570 
şöyle james bond tadında. süper kahraman gibin ajanlı majanlı bi film. ne önerirsiniz?
(8) 

duygusal izlerken ağlamalık filim önerisi

mhmtt #991136 
romantik film olmasına gerek yok ağlatsın yeter. ağlayayım moruklar kamon hit me
(10) 

Hediyeyi geri versem mi

mhmtt #988109 
Olay şu ki, biraz zengin ve lüksü seven bi kız arkadaşım var. Doğum günüm için tutmuş 350 liralık bir yağmurluk almış. Böyle bişey yapmasın diye, doğum günümden öncede demiştim, sevmiyorum hediyeleri illa alıcaksan bi kitap bi bileklik falan al diye..
İlk hediyeyi açtığımda gözüme çok dandik gözüktü, dedim heralde ucuz, bişey demedim. Şimdi de üstünden 2-3 gün geçti. Konuşup desem mi böyle böyle fiyatına baktım biraz pahalı gibi, sen bunu kardeşine hediye et ya da iade edelim falan diye?

İlişkiye başlayalı 1-2 ay oldu ve bunun karşılığı olarak yakın zamanda benim de ona hediye almam lazım 300-500 liralık bişey. Durumum kötü değilde, almam lan o ne öyle 300-500 ?!
Eğer geri vermessem ya da ona hediye almassam da kendimi baskı altında hissederim hep:/

Napıyım sizce? Ne diyorsunuz
(5) 

bu fotoğrafa (heykeltraş) bakınca ne görüyorsunuz

mhmtt #984064 
i.imgur.com

ne görüyorsunuz ne çağrıştırıyor size ?
ve düşünceleriniz ne?

bana çok çılgın şeyler çağrıştırıyor da o yüzden sordum
(4) 

bunu nerden alabilirim -online shopping-

mhmtt #984033 
www.thestudentroom.co.uk

dünyanın her yerinden olur yeter ki buldurun şunu satan internet sitesini
(8) 

küçük meme mi daha kötü yoksa küçük kalça mı

mhmtt #981772 
kadın için düşünürsek...

bana göre, kalça küçükse daha kötü
(17) 

olm siz küçükken hiç taciz etmediniz mi

mhmtt #981758 
tacizden kastım ortaokul çağlarında yapılan şu dayama elleme mıncıklama olayları..

bir türk kadınının taciz günlüğü'nü okuyorum ekşide. orada yazmışlar orta 2 de sınıf arkadaşım kalabalık bir yerde, kantin sırasında, sınıf giriş çıkışlarında, kalabalık organizasyonlarda vs sürtündü ya da elledi falan şeklinde bir sürü entry..eeyi de bunları hep yapıyorduk lan biz?! yani liseye geçene kadar gayet normal karşılanırdı. elleme ve dayama olayları uzun uzun anlatılırdı erkekler arasında. dayarken boşalan arkadaşlarım bile vardı lan şaka değil aq kimseyi de kızdırmak için yazmıyorum. liseye geçince bıraktık..

orta okul döneminde bildiğin tüm erkek tayfa yapardı bunu istisnalar hariç.

lise 1 yapanların sayısı iyice düştü lise 2 de falan kalmamıştı hiç, zamanla bırakıldı yani..

bunlar taciz sayılmaz gibi bana hiç öyle gelmiyordu yaparken çünkü. öyle değil mi? siz de bu şekilde değil miydi durumlar?
(19) 

pahalı hediyeler isteyen kız arkadaş

mhmtt #976210 
dolce gabbana linkleri atıp duruyor. ne kadar beğendiğinden bahsediyor elbiseleri. doğum günü hediyem olsun falan filan diyor ara sıra. anlatıyor bişeyler sonra şakaya vuruyor ama belli istiyor yani. kız aşırı zengin bu arada öyle böyle değil. benim ona almamı gerektirecek bi sebep yok. kendisi de gayet alabilir.

yeni sevgili olmaya başladık. bi garip değil mi la?! almasına alırım ama öyle pahalı hediyeler alan birisi olmadım hiç. olmak istemem de. almassam üzülür de ama belli. öyle pahalı, havalı şeyler hoşuna gidiyor. napalır la bu durumda söyleyeyim direk ben almam öyle hediyeler cart curt diye yoksa almaya başlasam mı öyle hediyeler
(10) 

öpücüklü smiley gönderen kız kesin hoşlanıyor mudur

mhmtt #974763 
iyi arkadaş sayılırız 1 ay oldu tanışalı. arkadaş grubumuz da ortak (1 aylık) kız çok hoş, arkadaş grubumuzda çok hoş bozmak istemem.

mesajlaşıyoruz epey. ama buluşunca çok soğuk be hacular. hani görünce yüzüne uzun uzun bakar dimi hoşlanan insan? bakmıyor yahu, hiç bakmıyor. utangaç da bi hanım kızımız. acaba ondan mı diyorum, yoksa mamoşluyor muyum.

öpücüklü kalpli smiley gönderdir bi kere. platonik ya, gülücüğe odaklanırmış gibi ona odaklandım bende. hatalarda mıyım?

yazsam mı napsam. güzelliğinden dem vurdum bir kaç kez. yine anlamazlıktan geldi hınzır tavşan:) napam la
(1) 

ingilterede araba alanlar/bilgisi olanlar

mhmtt #974680 
york'a yerleştim 1-2 ay oldu ucuzundan ikinci el bir araba almayı düşünüyorum(tahmini 2-3 bin poundluk bişey).
1 yıl boyunca türk ehliyetimi kullanabildiğimi biliyorum. onun dışında nasıl bir süreç işliyor. nelere dikkat etmem lazım. kısaca bilgisi olan arkadaşlar ne biliyorsa yazsalar güzel olur benim için. diğer bi seçekenekte motor almak

şimdiden teşekkürler
(3) 

2 cümlelik bir çeviri

mhmtt #973358 
makale için gerekli de canısılar. akademik olması gerekiyormuş we, us,I, if vsvs" tarzı kullanımlardan kaçının dediler. daha çok pasif kalıpta ya da işte anladınız siz...

"Bastita(2010:33) sustainable marketing mix activty'lerini classify'lamak için "four cs" kavramını kullanmıştır. bu activity'ler .1... ..2. ..3.. ..4.. lardır. ..3.. ve ..4.. yazının önceki bölümlerinde kısmen incelendiği için bu bölümde sadece ...1.. ve..2.. nin üzerinde durulacaktır. böylece konu daha net anlaşılabilir."

yarısı ingilizce oldu zaten ama yazamadım güzel bi kalıpta.

yardım edenlere, etmeye çalışanlara şimdiden teşekkürler
(2) 

pc'den ses çıkmıyor

mhmtt #969856 
açılırken klasik windows müziği çalıyor sanki seste hiç bi sıkıntı yokmuş gibi
sonra bi daha ses gelmiyor pc'den. sağ alttan kontrol ediyorum açık gözüküyor sıkıntı yok gözüküyor ama ses çıkmıyor

ve bu olay her zaman olmuyor, bazen açıyorum pc'yi ses var bazen yok..

pek anlamam pc işlerinden. nedir ne değildir nasıl çözülür bi el atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
(3) 

Havaalanında kaç saat önce olmalıyım ?

mhmtt #964835 
Yurtdışına ilk defa uçacağım, havaalanında kaç saat önceden olmam gerekiyor ?
(3) 

Makes for interesting conversations. Ne demek ?

mhmtt #962401 
bi kişi hakkında denmiş
(8) 

peniste çıkan isilik et beni gibi şey için hangi klinik

mhmtt #959738 
penisin kök kısmında 3-4 tane isiliğimsi şeyler gördüm bugün. doktora gideyim diyorum ama dermotoloji mi üroloji mi ya da hangisi bilemedim.
(18) 

Erkekte kısa boy mu daha kötü şişmanlık mı

mhmtt #955652 
Sb
(8) 

uk yüksek lisans 3.00 ortalama şartı ama benim 2.98

mhmtt #950352 
anlaşılmıştır da yazayım yine de..

ingilterede bir üniversiteden şartlı kabulüm var. ortalamamın 3.00 veya üstü olması şartlar arasındaydı. 2.98-98-99 gelebilme ihtimali var şu an ortalamanın

eğer böyle bir şey olursa red ederler mi ? çok mu katılar bu konuda ? yoksa çok az düşük olduğu için takmazlar mı pek
ne dersiniz var mı bilgisi olanınız
(4) 

Ielts writing'ten 6.0 almak zor mu

mhmtt #937507 
7.0 civari reding ve listening yapiyorum ama wrinting konusunda nerdeyim hic bilmiyorum aq. Daha onceden girenler nasildi writing iniz nelere ozellille dikkat ettiniz ? 6.0 icin ne yapmak ne yapmamak lazim ? Yazin iste writing hakkinda biseyler
(16) 

seks yaparken erkek tarafı neler söylemeli

mhmtt #932899 
olm ben zorla konuşuyorum lan bana kalsa konuşmam amk işimi yaparım ama edindiğim tecrübeler konuşmam gerektiğini gösteriyor. ama ne söylücem lan ?! çoğu zaman tıkanıyorum.

*mını *ötünü yarıcam senin, sen benim *rospumsun, neyinim ben senin haa !? söyle kocamsın de !!! tarzı spesifik şeyler yazmanızı istiyorum.

kadınlar duyduğunuz/duymak istediklerinizi, erkekler de söylediğinizde iyi geri dönüş aldığınız şeyleri yazsanız süper olur.
(2) 

2 cümlelik çeviri türkçeden ingilizceye

mhmtt #932830 
mail atıcam da şurayı bi çevirirseniz süper olur şimdiden teşekkürler

not: benim ve ailemin yunanistanda yaşadığan dair belgeler ekte mevcut. bunun yanında doğum belgem ve babamın son 3 yıldır yunanistanda vergi ödediğine dair belgeleri de ekledim.
(1) 

kısacık bir çeviri. türkçeden ingilizceye

mhmtt #922085 
ekteki belgeler sırasıyla; yunanistanda oturduğuma dair ikametgah belgesi,yunanistanda kaldığımız evin üzerine olan su faturası, su faturasının babamın üstüne olduğuna ve borcu olmadığına dair belge, ailemizin yunanistanda ikame ettiğine dair belge... babamın son 3 yıldır yunanistanda vergi ödediğine dair belge ve doğum belgem.
(7) 

Arabayla ilgili

mhmtt #920599 
Araba çalışır vaziyette rolantideyken devir yükselip alçalıyor kafasına göre. Araştırdım boğaz kelebeği ya da hava filtre sistemindeki sorundan oluyormuş. Arabayı ustaya götüremiyorum sebebini boşverin. Yarın sabahtan bursadan yunanistana bu arabayla gidicem 7 saatlik yolum var. Bu durum sıkıntı yaratır mı ? Yolda kalır mıyım ? 2-3 gün sonra götürebilirim ancak. Bu durum arabaya hasar verir mi?
2005 model manuel bmw 3.16i
(10) 

şu dövme nasıl

mhmtt #919885 
i.hizliresim.com

şekil olarak falan nasıl durur

ömür boyu taşıycaaaksıın anlamlı olsunnnn vsvs tarzı yazmayın la
(1) 

bi cümlelik çeviri ingilizceden türkçeye

mhmtt #917061 
your relevant family member has been ordinarily resident in the EEA and/or Switzerland and/or the overseas territories for the three years before the 'first day of the first academic year of the course' that you are studying.
(11) 

tinderda ki yabancı kız ama böbrek gider mi

mhmtt #914554 
la olm bi kızla eşleştik geçenlerde yaşı da benden biraz büyük polonyalı mı ne blogu var, seks ağırlıklı sert fotoğraflar gifler falan var
türkiyede arkadaşına gelmiş ziyarete onunla da takılıyorlarmış
yarın için sözleştik gece dışarı çıkarız falan diye ki muhtemelen birşeyler de kullanırlar
kız eğlence arıyor belli, her şeyi de yaparız ama kızın tipi bir garip geldi ne bileyim korktum biraz.gayet güzel bi kız ama ne bileyim. onların evine gidicem bi de. o çocuk ben ve kız oluruz evde sanırım.
yaşı da büyük ya beni eve atıp öldürmesinler amk
daha önceden tinderdan takıldığım oldu ama hepsini benim eve getirdim bi de türklerdi hepsi

kafam güzel olur ortam da iyi olursa al bu hapı falan derlerse dayanamam ben :/ organ mafyası falan olsa tinder da takılmazlar dimi lan ? ben mi abarttım o.O
(1) 

sonunda çalan şarkı hangi şarkı

mhmtt #911876 
(5) 

Karlı buzlu tipi olan yolda araba sürücem yardım

mhmtt #907066 
Yedim bi bok uludağa geldim. Hava inanılmaz kötü, gelirken götüm atıp durdu araba, zor kullandım. Dönüş daha da zor olucak hava daha da bozdu. Yarın 1-2 gibi yola çıkıcam. Bayır aşağıya gidicem 1. Viteste mi gideyim 2 de mi ? Freni kullanırken nelere dikkat edeyim çok kullanayım mı? Araba bmw 3.16i hantal kalıyor epey. O yüzden götü attı gelirken epey korktum,nasıl kullanılır lan bu araba nelerine dikkat edeyim. Kaç km hızla gitsem? Arabaya şimdi geldim akü bitmesin diye 10dk gaz verdim. İlave bişey yapayım mı yarına kadar? Bi de camlar hep buz. Kapıyı zar xor açtım buzdan onun için ne yapayım.
Çok soru oldu farkettim ama ne biliyorsanız yardırın okurum. Yarın mecbur dönmem lazım arabayı da mecbur ben kullanıcam ve aman aman tecrübemde yok ölmem umarım kurtarın beni:')
(16) 

Sushi yemeye gidicem help miiii

mhmtt #906047 
İlk kez sushi yemiş olucam ilk kez buluşacağım bi kız ile. Ne yenir nasıl yenir bilmiyorum. Gideceğim yerin menüsü bu. Tercihen bol acılı bişey istiyorum. Ne yiyim nasıl başlayayım ne seçryim hiç bilmiyorum. Yardım et duyuru
www.sushico.com.tr
(21) 

Kellik mi daha kötü köselik mi

mhmtt #899569 
Sb
(4) 

Bursada sevgili adayını nereye götürsem

mhmtt #899559 
Nerelere gidilir bursada ?
Öğlen ya da akşam üstü buluşucaz, çok geç saatlere kadar durmayız. 4-5 saat birlikte oluruz heralde .. Araba var, yemek kısmını kasmıcam pek fsm üstünde bi yerde yeriz belki de yemeyiz ama onun dışında yapılacak aktivite gidilecek yer neresi var ? Güzel hoş ortamı olan cafe cart curt olur, dağ yolunda çay bile içeriz manzarası güzel olan bi yerde ama burda yaşamadığımdan pek mekan ismi bilmiyorum. Var mı bildiğiniz ? Gerçi çok klasik bunlar, başka fikirleriniz varsa daha da iyi olur...
Araba sinemasına giden varsa onun hakkında da bilgi verirseniz hoş olur. Şimdiden teşekkürler diyim;)
(6) 

meyhane tarzı dayıların içtiği yer

mhmtt #895433 
çok ses olmayan, gidip kafa dağıtmalık içeride neşet ertaşlar zeki mürenler çalan, hiç de nezih olmayan bi yer biliyor musunuz
mecidiyeköy taraflarında tercihen
(9) 

ilişkisi olan biriyle bişeyler yaşadınız mı hiç

mhmtt #890171 
ben bir kez nişanlı bi kızla bişey yaşamıştım;
lise arkadaşları buluşmuştuk mezuniyetten 4 yıl sonra, bi kız ardaşımızda 1 yıldır nişanlıydı bi çocukla, gece içtik hepimiz ben araba kullanacağım için içmemiştim, en son onu eve bırakıcaktım. ikimiz kaldık arabada. sanırım alkolün de etkisiyle elime göğsüme yüzüme falan dokunuyordu hep kız, öpmek için yeltendim bi kez itti nişanlım var evlenicez falan anlattı bişeyler 5 dk konuştuk sonra ben bi kez daha öpmeye çalıştım bu sefer o benden de istekli çıktı, bi anda arka koltuğa geçtik, pek uzun sürmedi sonra da eve bıraktım kızı hemen. sabahına da bol sitemli bi mesaj atmıştı bana. yaz olunca da nişanlısyla evlendiler o zaman kızmıştım kendime.
1 kez de evli bi kadınla tek gecelik oldu ama çok garipti inanın bi daha olsun istemem, kocişiyle tatil fotoğraflarını falan gösteriyordu adsadasdasd

sizinkiler nasıldı var mı ya da ?
(25) 

kıza ayıp ettim ama beklemiyordum, napsam

mhmtt #890091 
ya bi arkadaşım var, kız öyle güzel bi yüze sahip değil kabul etmek lazım ama ilk tanıştığımız zamandan itibaren kendisiyle o kadar barışıktı kı hep kusurlarıyla dalga geçiyordu hiç kompleksi yoktu yani bu yönden. neyse de ben de takılmayı severim insanlara, arada takılıyordum buna. çok da eğleniriz beraber..

ayrıca biz bunla arada sevgiliymişiz gibi yapıyorduk gırgırına ama cidden şakasına çok da eğlenceli oluyordu. hani yaparsın ya samimi kız arkadaşınla arada öyle bişey yani.

her neyse geçen arkadaş ortamında bu iltifat etti bana yakışıklısın falan filan tarzı bişey dedi. sen de çirkin ördek yavrususun dedim bende buna takılmak için, sonra da seninle bizi dışarıdan birileri görünce çirkin kız almış taş gibi çocuğu tarzı şeyler söylüyorlardır dedim. yanımda yürürken nasıl utanmıyorsun insan yerin dibine girer gollum gibisin. bi de bu çirkinlikle benimle sevgili gibi takılıyorsun vsvs bunun gibi bir çok şey söyledim 5-10 dk boyunca uzattım da uzattım muhabbeti komik diye(ama değildi aslında). bunun yüzü düşmüş epey ben sonlara doğru farkettim. hani herkes gülüyordu başta o da gülüyordu da sonlara doğru gülünmedi sanırım pek..

bu bi anda kalktı sonra tuvalete gidiyim ben dedi yarım saat gelmedi geldiğinde gözleri şişmişti epey, ağlamış sanırım.. ne oldu falan diye de soramadık hiç birimiz, üsütünü falan aldı eve gitmem lazım dedi vedalaştık garip bi şekilde, durumu kurtarmak için biraz şirin gözükmeye çalıştım da olmadı pek..

sonuç olarak beklemiyordum böyle bi tepki ama feci şekilde abarttım sanırım onun sonucu oldu bu olay, abartmasam gülüp geçerdik yine. nasıl gönlünü alabilirim ya da ne yapmalı bundan sonra ?
(9) 

30 yaş sonrası ilişkiler

mhmtt #889704 
30 yaş sonrası ilişkilerin ergenlik ya da 20li yaşlar döneminde yaşanan ilişkilerle çok farkı var mı ?

yani 30 una kadar çok şey yaşamış tüketmiş bi insan 30 larında da aynı heyecanları yaşayabiliyor mu yoksa 30 larda ilişiye başlandığında daha çok "ya bu iyi biri şu şu huyu güzel, anlaşırız biz bununla evlilik bile olur" falan kafasında mı oluyor insan. bana hep o yaşlarda mantık ağırbaşlılık çok ön planda olacağı için heyecanı olamayan ilişkiler olacakmış gibi geliyor. öyleyse harbiden üzülürüm lan :/
(20) 

bu kızla sevişeyim mi

mhmtt #858929 
tanışalı kaynaşalı 2 hafta oldu kızla. tanışıldığı gün öpüşüldü zaten o günde ilişkiye başlanmış oldu.

kız fena halde aşık bana hem kendi söylüyor hem ben hissediyorum bunu. tam ilişkiye gireceğimiz sırada, kız bakire olduğunu söyledi. ama sana aşığım seninle sevişmek istiyorum, sen doğru kişisin o yüzden ilkim olmanı istiyorum dedi. ben de seviyorum kızı ama daha önceden kimsenin bekaretini almadım o sorumluluk nasıldır bilmiyorum. erteleyelim bugün sevişmeyelim dedim kıza.

kız uzun vadeli ilişki düşünebilir ama ben gelecek yıl yüksek lisans için yurt dışına çıkıcam, dönme gibi bir planım da yok, uzak mesafe ilişkisi ise asla. kız bunu bilmiyor, gelecek yıl da istanbulda olurum diye düşünüyor.

aman evleneceğim erkekle sevişeyim gibi bir takıntısı yok kızın, benim doğru kişi olduğumu düşünüyor sadece.

bu şartlar altında sevişelim mi sevişmeyelim mi çok ikilemde kaldım, yüksek lisansı söylersem çok kötü olur gereksiz yere. sonu olan bir şeye kendini kaptırmak istemez kız soğur falan.

ev arkadaşımın durumu bu ben kendi ağzımdan yazdım ne yapsın lan bu çocuk bende bilemedim.
kızın yaş 21 erkeğin 22
(11) 

kalp kırmayan piç erkek olur mu

mhmtt #857027 
sb
(18) 

bu kıza ayıp etmedim di mi

mhmtt #853646 
kızla aramızda bir şeyler olmaya yakın ben buna açık açık ilişki istemiyorum demiştim. her neyse buna bozuldu başta sonra eski erkek arkadaşı ile görüştü ben de ona kızdım. mesajlaşmayalım görüşünce her şeyi yerli yerine oturturuz dedim . sonra buluşalım diye mesaj attım, buluştuk romantik anlar yaşadık gecenin sonunda da birlikte olduk...ertesi gün mesaj atmadım ben, bu da akşamına neden böyle yaptın, dün gece yaşadıklarımızdan sonra hemde vsvs yardırdı biraz bana...bende ben sana başta söylemiştim ilişki aramıyorum biz sadece arkadaşız dedim. ona da ayrı bozuldu insan arkadaşıyla sevişmez de, buluşunca bakarız ne olur ne gider dediğimde de sevili olucaz sanmış da cart curt...

kendimi çok üzdüm seninle bir daha ne konuşmak ne de görüşmek istiyorum kullanılmış hissediyorum kendimi dedi ben de okay dedim. bu olayda bir hatam var mı ? benim yüzünden üzüldü kız sonuçta ama kendimde hata bulamadım size sorayım dedim
(8) 

hayat çok garip lan

mhmtt #849086 
arkadaşım tinder dan türbanlı bi hatunla eşleşti. biz de dalga geçiyorduk lan elin avrupalısı tinder ı fuckbuddy bulmak için kullanır bizimkiler sevgili arıyor diye...neyse kızla biraz dalga geçelim dedik. direk konuya girdik neden açtın tinderı, ben fuckbuddy arıyorum dedi arkadaş kız da bende falan yazdı... başta dalga geçiyor falan sanıyorduk muhabbet ilerledi bi hafta sonunda evde buluştular seviştiler hııaamıınaa...
duysam inanmam ama yan odamdaydılar lan ve harbiden bu olaylar oluyor demek ki, tamam fuckbuddy lik okay de türbanlı lan sonuçta... ayrımcılık yapmak istemem de çok şaşkınım şu an.
soru kısmına girsin bari, siz ne düşünüyorsunuz ?
(18) 

Şunu diyen kız

mhmtt #848104 
Arkadaşın arkadaşı vasıtasıyla bi kızla tanıştım telefonunu falan aldım bi bahaneyle konuştuk ettik, mesajlaşırken muhabbet ilerledi epey 1 hafta falan mesajlaştık... 2 hafta sonunda bende buluşmak için anlaştık o sıra şans eseri sevgilisi olduğunu öğrendim( bana fb insta twitter fln kullanmıyorum diyordu, varmış). Sordum ne ayak falan diye sevmiyorum ama ayrımak da istemiyorum seninle sadece takılıcaza getirdi lafı, yani işin özeti bu... Bana geldi malum işi yapıyoruz, kız aynen şu cümleyi kurdu " sik amını, senin siktiğin amı gidip sevgilime yalatıcam bugün" bunu diyince seks yapmanın da verdiği ateşle daha da gaza geldim o an için bi güzel seviştik...
Çocuğa baktım sonra fb den falan gayet iyi bi çocuk gibiydi üzüldüm amk. Profil fotoğrafı kızla, açıklamaya da sonsuza kadar falan filan yazmış bişeyler yorumlarda kızda buna sevgilim hayatım diye döşemiş bişeyler...
Nasıl yorumluyorsunuz bu durumu ?
Kızla görüşmeye devam edicem ben aldatması umrumda değil de bu şeklide konuşan bi kızdan da korkulur mu bilemedim
(17) 

evlilik

mhmtt #841294 
seks yapabildiğin, iyi bir arkadaşınla beraber yaşaman değil midir ?
(5) 

twitter dan çok kız götürüyor musunuz

mhmtt #840181 
ev arkadaşım aktif twitter kullanıcısı biraz da popisi yüksek yani 5-6 bin takipçisi var. ayda kafadan 3-4 kızla tanışıp buluşup takılıyorlar. tek gecelik ya da badi tarzı isterse de sevgili ayağına. adam 2-3 yıldır bu şekilde ekmeğini çıkarıyor.
böyle mi lan twitterda popi adamların hepsi ?
sizde durumlar ne ?
(13) 

Askerliği yunanistanda yapsam mı

mhmtt #833149 
Şöyle ki çifte vatandaşlığım var ama hep tr de yaşadım bu sebeple yunanistan ya da türkiyede askerlik yapabiliyorum. Bana kalmış yani, yunanda 3 ay yapıcakmışım tr de de sayılıcakmış. Konuştum birkaç kişiyle akşam 5te askeriyeden çıkıyormuşum geceleri istersem evimde kalabiliyormuşum, istediğim yerde yapabilirmişim askerliği, ailemin yazlığı var bi yerde ona yakın bi askeri birlik seçsem olur aslında..avantajı çok hem kısa hem de hiç askerlik gibi değil... Ama yunancam az var, o sorun olur bi.. gerçi çoğu ingilice biliyormuş ve yunanca bilmemem sorun değilmiş onlar için, arada ırkçılık yapan oçlar çıkıyormuş.
Bi yandan da bi kez bile olsa mhp ye oy atmış biri olarak garip hissetiriyor askeri yunanistanda yapmak :D
Siz olsanız ne yapardınız
(16) 

1 aylık kız arkadaşa şunu desem nasıl olur

mhmtt #811209 
1 aylık ilişki var bu bir ay içinde 8-10 gün hep aynı evde yaşadık onun dışındaki günlerde de görüştük epey, az da olsa yaşanmışlık var gibi gibi...şu an araya mesafe girdi, 2 ay görüşemicez mesajdır telefondur çok uğraşmak istemiyorum ben buna 2 ay sonra tekrardan başlasak 2 ay irtibatı keselim desem nasıl olur ? 60 gün günaydındır iyi geceler bitanemm:)) dir uğraşmak istemiyorum... ama desem nasıl tepki verir kestiremedim, 2 ay sonra bi daha nasıl görüşülür ne olur ne gider...ne dersiniz ?
(17) 

kız arkadaşınızın başka bir kızla öpüşmesini dert eder misiniz

mhmtt #801019 
böyle sevgilisiniz bildiğin... kız diyor ki şu kızlayım şu an, birazdan da öpüşücem onunla... ne dersiniz ne denir amk :D bu ne lan nası hayatlar dengem şaştı ne desem bilemedim
not daha önce bu kızla öpüşmüş bir kez
(19) 

sabah öpüşmesi

mhmtt #800256 
gece biriyle yattım diyelim sabah kalktığım zaman da sevişmek isterim genelde ama öpüşürken falan pis geliyor ne bileyim gidip dişlerimizi fırçalayıp elimizi yüzümüzü yıkayıp soran yatağa dönsek öpüşüp sevişsek daha bi olurmuş gibi geliyor bana... ama nasıl denir ki lan o karşı tarafa :D
her neyse siz nasıl yapıyorsunuz yapıyor musun ya da size de biraz itici geliyor mu uyanır uyanmaz dudaklara yabışmak ?
(17) 

hangi dövmeyi seçmeli ? capsli

mhmtt #761990 
yerimde olsaydınız hangisini seçerdiniz ?
i.hizliresim.com

i.hizliresim.com


i.hizliresim.com

bu üçü arasında kararsız kaldım:/
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık