(5) 

bütçeye göre araba tercihi

invaderbrain #575900 
22.000 TL'yi geçmeyecek bir bütçe kısıtında 7-8 yaşında hatchback bir araba bakıyorum. fiyat/performans olarak hangi araca bakmamı önerirsiniz?
(2) 

pdf dosyasında düzenleme yapmak

invaderbrain #569628 
iki adet pdf dosyası var. ilki 5 sayfadan, ikincisi 1 sayfadan oluşuyor. ikinci dosyadaki 1 sayfayı. ilk dosyanın 2. sayfasıyla değiştirmek istiyorum, olabilitesi nedir?
(1) 

driver kopyalama

invaderbrain #562518 
başka bir pc'deki tarayıcı kendi pc'me bağlayacağım. tarayıcının cd'si yok. ilk kullanılan bilgisayardaki tarayıcıyının driverını nasıl kopyalayıp kendi bilgisayarıma aktarabilirim.
(4) 

txt uzantılı dosya

invaderbrain #558111 
txt uzantılı bir dosyamız var.
dosyadaki veriler 00001500;;;;102;;;;;0;;;;0;;1;1;3;1;;2500000.00;0.00
şeklinde bu dosyayı excel'e çevireceğiz ve yukarıdaki veriler bu çevirme işleminde her noktalı virgül bir sütuna denk gelecek şekilde olacak. mesela 00001500 A sütununda olacak, 4 tane boş sütun olacak sonra 102 gelecek
yani her noktalı virgül bir sütun olacak.
nasıl yapabiliriz.?
(3) 

emekli maaşı

invaderbrain #545082 
çalışmadığı ve bekar olduğu için ölen babasının Bağkur emekli maaşı bağlanan bir kadın, sigortalı bir işe girerse babasından dolayı aldığı emekli maaşı iptal olur mu yoksa almaya devam edebilir mi?
(2) 

teknik şartname

invaderbrain #476223 
Yapılmakta olan bir inşaat için bazı alt taşeron sözleşmeleri örnekleri (Elektrik sözleşme +teknik şartname, Alçı teknik şartname, boya teknik şartname vb.)
özellikle teknik şartnamaleri ciddi derecede lazım, elinde bilgisayarının herhani bir köşesinde bu tarz örnekler olan var mı? iletirse cidden çok sevinirim.
(4) 

koltukaltı ter izi

invaderbrain #470314 
şimdiye kadarki ter yönetimim yazın her gün duştan sonra pudrasız deodarınt kullanmam ve haftada bir deotak kullanmak, kışın ise iki günde bir yıkanırım ve yıkanmadığım gün lavaboda koltukaltlarımı sıcak suyu avuçlarım vasıtasıyla yıkamak ve pudrasız deodarantımı kullanmam ve yine haftada bir deotak kullanmak idi, tabi ki bu politika terleme sonrası yararlanılan çözümler ve sağlık açısından yanlış bir şey yok. ama artık şu soru veya tercih arasında yüzleşmek zorundayım; eski süreç devam ettirmek veya koltukaltı bezlerini uyutmak.

haftanın 6 günü gömlek giyen ve gömleklerimi günlük değiştiren biriyim. normalden fazla olan koltukaltı terlemem ve o terin gömleğimde yarattığı ıslaklık, karşıdaki birinin dikkat etmeden bile kolaylıkla farkedebileceği boyutta ve bu beni insan ilişkilerinde olumsuz etkiliyor.

nette tereson ve türevi ürünler var terlemeyi kesinlikle çözdüklerini iddia ediyorlar. bunu kullanmam ve yanında bakteri oluşumunu engelleyici geleneksel yöntemler beni bu illetten kurtarabilir mi?
(4) 

word sayfasına default jpeg getirmek

invaderbrain #468357 
yeni bir word sayfası açtığımda çalıştığım kurumun antetinin olduğu jpeg dosyasının word sayfasının üst köşesine otomatik gelmesi işlemini yapmam mümkün mü dür?
yani yeni bir word sayfası açtığımda bembeyaz boş bir sayfa değil idarenin anteti olan bir sayfa gelsin. nasıl yapabiliriz?
(2) 

Ekonomik Kamu Alımları Platformu (EKAP)

invaderbrain #460410 
Kamu kurumunda ihale servisinde çalışıp EKAP ile uğraşan arkadaşlar varsa birkaç soru soracağım?
(5) 

emekli sandığı hizmet dökümü

invaderbrain #437041 
emekli sandığı'na tabi olarak çalışan memurun hizmet belgesi hangi internet sitesinden alınabiliyor?
(2) 

ankara'da kalacak yer

invaderbrain #339848 
Bir kaç defa Ankara'daki kalacak yer problemimi belirttim.sorunum hala devam ediyor.Kolej,Kurtuluş,Seyran,Ayrancı,Esat gibi merkeze çok uzak olmayan yerlerden herhangi birinde kalacak yer arıyorum.bekar kalan ve boş odasına sakin arayanlar varsa iletişime geçerlerse çok sevinirim.kamu görevlisiyim aynı zamanda ankara üniversitesinde doktora yapıyorum.iş ve eğitim yoğunluğundan dolayı,evde geçireceğim zaman toplamda yaklaşık, uyku hariç, 3 saat.o açıdan kimseyi rahatsız etmeden kira ödeyecek bir ev sakini olabilirim.
ilgilenenlere önemle duyururum.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık