(8) 

Kiminle görüşmek isterdiniz?

fuzuli #776118 
Kiminle görüşmek isterdiniz? Neden? Soru çok geniş. Yaratıcı/gerçekçi cevaplarınızı bekliyorum.
(4) 

AppStore uygulama sahibine para veriyor mu?

fuzuli #770673 
Ücretsiz olarak yayınlanan uygulama için her indirme başına 70 cent falan ödeme yaptığını duydum var mı böyle bir şey?
(2) 

AÖF hangi puan türüyle alıyor?

fuzuli #765279 
Çok basit bi soru evet ama bilemedim ygs miydi?

örnek: Anadolu Açık İşletme. Ygs mi?
(4) 

Desteklerinizi bekliyorum

fuzuli #762537 
www.youtube.com

House tarzı müzik yapıyorum. Bir tanesini bi cesaret youtube a koydum. İzleyiniz beğenirseniz sağda solda paylaşınız destek olmak için. Teşekkürler şimdiden.

Yorumlarınıza da açığım tabi.
(2) 

Yeni çalışmama yorumlarınızı bekliyorum.

fuzuli #735021 
soundcloud.com

Little House yeni parçam. Nasıl olmuş? Her türlü yorumunuza açığım.
(1) 

70 Lira Civarında Spor Salonu Önerisi

fuzuli #725792 
Spor Aş nin aylık 70 liraya fittness programları var. Ama diyorum ki 70 liraya daha iyi salon var mıdır? Saatleri daha esnek olan, kişiye özel program yapılan falan?

Teşekkürler şimdiden.
(3) 

Maslağa en yakın noter?

fuzuli #697485 
Bir arkadaş 4 leventte emniyetevlerde var dedi de doğru mudur? Öylese tam nerde? Bir de kaçta açılıyor buralar?

edit: bir de ben sarıyerde oturuyorum diye sarıyer noterine mi gitmek zorundayım. nedense böyle bişey oluşmuş kafamda?
(1) 

Motor satın alırken vekalet olayı

fuzuli #697374 
Motosiklet alacağım. Bayi bana bir vekaletname verdi. Plaka vs işleri halletmeleri için gidip noterden onaylatmam gerek. Ancak yarın çalıştığım için ne zaman gidebilirim bilemedim.

Herhangi bir notere gitsek oluyor mu? Bu işlem ne kadar sürer? Bir saat içinde halledebilir miyim? Bu işlemin ücreti ne kadar? Bir de bu işlemi bugün yapsam bayiye götürsem zaten haftasonu gireceği için kasmama gerek yok mu dersiniz? Pazartesi mi halledeyim?

Gibi sorularım var. Daha önceden yapan eden varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bir an önce olsun istiyorum işte ah şu sabırsızlık.
(6) 

12 dbi anten aldım daha beter oldu.

fuzuli #696880 
Komşudan wi-fi kullanmak için tplink in 5dbi antenini kullanıyordum 12 dbi lik nerdeyse benim boyumda olan at gibi bi anten aldım tplink yine, ama çok çok az bir fark oldu. Diğer ev 200m civarında uzaklıkta. Acaba bu kadar büyük bir anten için mesafe fazla mı yakın, yoksa benim antenim ne kadar iyi olursa olsun karşıdaki modemin anteni kötüyse alacağım verim sınırlı mıdır?
(1) 

A2 ehliyet sınavı tarihi

fuzuli #690930 
Ne zaman sıradaki sınav? Yani şuan kaydolan biri en erken ne zaman girebilir sınava? Bugün kayıtta hoca 2 şubatta sınav en erken dedi sonra ben telefonda 21 aralık dediler dedim o da ha evet 21 aralığa yetişirsin dedi biraz sonra da ama yok dedi 21-22 aralıkta başka sınav var a2 yapmazlar o gün yine şubat en erken falan dedi.

Şimdi aklıma takıldı. Bir an önce almak istiyorum. Eğer aralıkta olacaksa yetişebiliyorum. Net bir bilgi var mı tarihlerle ilgili. Yani varsa 21-22 aralıkta gidip aralıkta var sınav ona yetiştirin beni diyeyim net bilgi varsa. Bi de net bilgi olursa aralık için ne zaman gitmem lazım en geç. 1 aralıkta belge falan götürücem o zaman gidince desem aralığa yazın beni diye geç olur mu? Yoksa yarın öbür gün olur mu?

Çok dağınık oldu soru ama en önemli soru 21-22 aralıkta a2 direksiyon sınavı olup olmadığı. Çünkü sitelerinde de öyle yazıyor.
(1) 

Honda taksit yapar mı?

fuzuli #689968 
Hondadan scooter alacağım ama sadece karta mı taksit yapıyorlar? Ya da banka aracılığıyla mı oluyor? Ben bankaya gitsem motor alıciim 5000 lira verir misiniz desem ihtiyaç kredisinden farklı bir prosedür mü uygulanır? Çünkü düz gidip istesem vereceklerini sanmıyorum. Hani araç alınca ipotek falan ediyolardır belki diye soruyorum.

Nasıl olur bu işler? Tenk yu.
(7) 

Yanıkla ilgili

fuzuli #686120 
Bugün kazara elimin üzerine 95 derece falan kaynar su döküldü. İlk yardım olarak suya tuttuk, yanık kremi sürdük ve oksijenli su dökdük(çok yanlış olduğunu sonradan öğrendim maalesef). Geçmeyince doktora gittim, 2. derece teşhisi koyup pansuman yaptı. 2 gün rapor verdi ama çalıştığım yerde şuan gerçekten ihtiyaçları var bana zaten eksiğiz. Enayilik gibi gelebilir size ama hem hani arkamdan "altı üstü su döküldü" falan demesinler istiyorum.

Sorum şu; büyük bişey değilse yarın gideceğim işe. Ama iz oluşacaksa, su toplayacaksa gitmeyeceğim o kadar enayi değilim.

Ne olur sizce? Daha önce başına gelen var mı?
(3) 

Mondial alınır mı?

fuzuli #685558 
İşe gidip gelmek için, istanbul içinde günlük kullanım için bir motor almak istiyorum. Şimdi ehliyete başlayıp 3 ay sonra ehliyetimi almış olsam 2000-2500 limitim olacak. Hadi bir ay daha sabretsem 3000 lira biriktirmiş olurum. Kredi kartı limitimle de güvenlik ekipmanı alacağım.

Şimdi 3000 lira üst limitli bir motosiklet önerisine ihtiyacım var. İkinci el düşünmüyorum, tanıdığım biri satıyor olsa alırım ancak yoksa tırsıyorum ikinci elden. Özellikle taşıt konusunda. Çakal kaynıyo ortalık.

3000 liraya sıfır motor almak isteyince de tabi çok kaliteli bişey almak mümkün değil. Mondial almayı düşünüyorum. Gerçi motosiklet dedik de scooter işte.

Mondial alayım mı yoksa 3000 liraya daha iyi bişey önerir misiniz? Ama sıfır.

Şimdiden teşekkürler.

edit:ya da bunu mu alayım?

www.honda.com.tr
(11) 

Nasıl saat?

fuzuli #685051 
www.hepsiburada.com

On üzerinden oylamaları alalım.
(2) 

Kulak Deldirme

fuzuli #672331 
Merhabalar.

Kulağımı deldireceğim ama nerde deldireyim bilemedim. İyi bir yer olsun istiyorum ama çok mu abartıyorum sizce? Herhangi bi eczane kuyumcuya falan gitsem olur mu yani? Ya da iyi bir yer olsun derseniz nereyi önerirsiniz?

Bi de yaklaşık ne kadar bu işlemin ücreti?

Son olarak. Çalıştığım yerde küpe takmak yasak. Bayram tatiline getirip 9 günlük süreçte deldirmeyi düşünüyorum ama yeter mi 9 gün deliğin kapanmaması için. O 9 günden sonra da günde 10 saat takamayacağım sabah akşam gece takacağım onun dışında.

Bir sürü soru oldu. Şimdiden tenks.
(3) 

Uçakta gitarı nasıl taşıyabilirim.

fuzuli #661013 
Merhabalar.

Şimdi normal bi 15kg bavulum var. Bi de küçük el bavulum var. El bavulunu baş üstüne koyar diğerini bagaja veririm diyodum ama bi de gitar götürmem gerekti. Nereye koyabilirim gitarı. El bagajım var zaten diye iki parça olması sıkıntı yaratır mı. Ya da bagaja versem ek ücret girer mi girerse ne kadar girer. Klasik gitar bu arada bi de pegasus firma.

Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Pegasus'a Dava Açabilir Miyim?

fuzuli #643274 
Merhabalar, iyi tatiller.

Geçen gün uçağa biraz geç kaldım. Online check in yaptırmıştım ama yamulmuyosam 25 dk önce online check in bankosundaydım ve kadın kapandığını, bavulun bir sonraki uçakla gelebileceğini söyledi. Tamam dedim uçağa gittim. Ve benim bavul gelmedi baliyle. Kayıp eşya şeysinde tutanak yultuldu ve bir sonraki uçağı beklemeye başladı . Bir buçuk saat sonra falan geldi ancak onda da yoktu. Kayıp eşyaya söyledim aradı pegasusu ama ulaşamadı lavuklara. Bu arada o uçakla kalkan servisi de kaçırdım(havaş) ve 3:50 de kalkacak servisi beklemek zorunda kaldım. Ki bu arada saat 23:00 falan.

Bu pegasus bilmiyor bagajın nerde olduğunu ve sabah ki uçakla gelir anca diyorlar. Bir de ya kargoyla bayramdan sonra yollanacak ya da ben gidip alıcam tekrar(bulunduğum yerden havaalınına tek yön 2 saat). Ki allahtan ordaki kayıp eşya sorumlusu harika insan ertesi gün havaşla yolladı bavulumu.

Konuya gelecek olursak ebem zikildi o gece afedersiniz ve pegasusu da aradı bizimkiler iyice abarttılar hep yapıyorlar bunu artık beş gün şçinde şikayet edin demiş ama kimi nereye demiş anlamadım. Galiba çalışanları pegasusa şikayet etmekten bahsediyor. Neyse efendim cidden perişan oldum her yönden ve yanları kalsın istemiyorum. Şimdi bu lara manevi tazminat davası falan açsak bişeyler olur mu? Yoksa garantiye almışlar mıdır götlerini? Açacaksak da nasıl açılır savcılığa mı gideceğiz ya da tüketeci haklarıyla mı yapacağız?

Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Vialand fiyatı?

fuzuli #642246 
55 lira verip tüm gün her istediğimize binebiliyor muyuz?
(6) 

Online Check-in Ne İşe Yarar?

fuzuli #636744 
Geçen gün sordum pegasus müşteri hizmetlerine, sadece el bagajınız olması gerekiyor online check-in yapabilmeniz için dedi. Ama sözlükten baktım öyle demiyorlar. Ne işe yarar bu ne artıları olur?
(5) 

Ekşiduyuru Bildirimleri

fuzuli #636254 
Sol üstte şöyle bildirim şeyleri olsa. 2 3 tane küçük küçük falan yan yana. Facebooktaki gibi. Üzerine gelince "Duyurunuz cevaplandı" şeysi açılacak mesela.

Böyle de saçma salak anlatırım işte. Neyse yapsanıza ondan güzel olmaz mı?
(1) 

02124735296 işbankası aradı...

fuzuli #635832 
Görmedim, daha sonra geri aradım numarayı. İşbankası güvenlik merkezinden arıyorlarmış, kartımın manyetiğinde sorun varmış yeni kart yollayacaklarmış. Bugün çalışmadı pos cihazında kart gerçekten. Tamam dedim ben de kart numaramın sonunu falan söyledi evet dedim adresimi söyledi evet dedim yeni kart gönderecek. Bi sıkıntı yok di mi dolandırıyorlar mı beni :)

Hayır ilginç geldi nasıl ordan anladılar manyetik falan filan. Noliy?
(7) 

Ayakkabı açar mı?

fuzuli #634193 
Dün bir ayakkabı aldım. 43 çok büyük ve çirkin olduğu için 42,5 aldım. Şimdi ön kısım yanlardan sıkıyor, parmaklarım birbirine geçti. Açar diyolla açar mı acaba? Ucundan vurmuyor çünkü. Bağcıkları da gevşettim.

www.sporjinal.com

Ayakkabı buna benziyor.
(5) 

Bu araba isimleri nasıl okunur

fuzuli #626556 
Lamborghini, porsche, model olan: cayenne, bi de ferrari :) bu şaka evet.

bonus olarak da skype
(5) 

Bilgisayardan silinenleri geri getirmek.

fuzuli #624680 
Bilgisayardan geçen senelerde silinmiş(formatla), sonra üzerine tekrar tekrar formatlar atılmış bir bilgisayardan o bilgileri geri getirmek gibi mucizevi bişey mümkün mü?

edit: bilgi derken, fotoğraf-video falan
(9) 

Şarkı yaptım, her türlü yoruma açık.

fuzuli #589463 
soundcloud.com

Demo gibi bişey. Düzen böyle değil yani.

Nasıl?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık