(8) 

kapanmayan ışık

i-pek #820443 
Gunaydin
Evde bir duy bozuldu ben de evin elektrigini kapatip sadece duyu makasla kestim cunku avizeyi cikartmakla ugrasmak istemedim sonra eski duyun duvardan sarkmakta olan kablolarina yeni duyun kablolarini bagladim. Birine birini digerine digerini seklinde:) Simdi evin elektrigini actim ve isik yandi ama kapanmiyor su an. Neden boyle oldu acaba ve ne yapsam? Tesekkurler.
(1) 

Video ses

i-pek #806242 
Merhaba iphonedan çekilmiş bir videoyu bilgisayara aktarıp sonra androide aktarınca görülmüyor androidde. Direkt iphonedan androide gönderilmiş olanlar da instagramda paylaşınca ses boğuk ve uzayarak çıkıyor. Bunlar nedendir formatları mı değişik nasıl yaparsam düzelir? Teşekkürler.
(1) 

Saç serumu

i-pek #798391 
Merhaba, yıllardır saç serumu kullanırım hiç de birbirlerinden farkları yok gibi gelirdi. En son down under arganlı kullanıyordum ki yurtdışından hediye paul mitchell serum geldi bu kadar mı hafif bu kadar mı etkili olur harika bir şey bayıldım ben bu seruma ama trde bulunur mu bulunsa da 100tl strawberryde oradan da alamıyoruz herhalde artık.

Soru: En memnun kaldığınız serum hangisi?
(3) 

Kirpik pudrası

i-pek #798365 
Merhaba, böyle bir şey varmış:) 1.bp.blogspot.com iki maskara arasına uygulanan baya da işe yarıyor ama iki kere kullandım ikisinde de gözüme kaçtı hep zararlı mıdır bu sizce? Teşekkürler.
(3) 

Hortum takamamak

i-pek #798363 
Merhaba, normal düz bir hortum aldım ve de yanında şundan www.yonkimya.net ama hortum bizim musluklara çok dar geldi. Kolay bir yolu var mıdır takmanın? Teşekkürler.
(5) 

Dübelli soru

i-pek #785653 
Merhaba, tavana bir şey asmam lazım. Matkapla deldim ama dübel küçük geldi bunun büyüğü vardır herhalde şimdi almaya gidiyorum ama tavana çekiçle onu çakmak falan zormuş daha kolay bir yolu yok mudur çakmadan önce boşluğu silikonla ya da alçıyla doldurmak gibi? Kanca vida takıcam. Teşekkürler.
(2) 

İzmir yer yön

i-pek #785176 
Merhaba, iki hafta sonra arkadaşım evleniyor İzmir Gaziemir'de. Tek başıma gideceğim için endişeliyim. Düğün salonu havaalanına çok yakınmış ama hiç bilmiyorum İzmir'i. Civarda 1-2 gün kalınabilecek düzgün, sakin yerler var mıdır bildiğiniz? Teşekkürler.
(4) 

Yanlış noya tl yükleme

i-pek #771986 
Merhaba, az önce iş bankası internet şubesinden kendi numaramın bir rakamı farklı bir noya tl yükledim. Şimdi turkcell ve iş bankasına internetten yazdım ama telde azıcık tl var. Hangisini arasam bu kalan tl ile işi asıl çözebilecek olan hangisidir?:)
(6) 

Mouse bu mu bu mu bu mu?

i-pek #768701 
Merhaba, piyasada hem küçük hem ergonomik hem de çok tuşlu mouse yokmuş maalesef o yüzden bunlardan birine kaldım. Sizce hangisi?

www.sanalmarketim.com
Sağ ele uygun ve tuşlar da yerli yerinde ama cooler master kasa markası değil miydi:s

www.sanalmarketim.com
Bulduğum en küçük mouse ama solda sadece 1 tuş var

www.sanalmarketim.com
Bu da ele cuk diye oturmayan cinsten sağ/sol el kullanımı için. Sağdaki iki tuş ne işe yarıyor yüzük parmağımızın kenarıyla mı basıyoruz:p

Teşekkürler.
(3) 

Blogger linki

i-pek #746345 
Merhaba, bir link var bir blogger sayfasından bir imaja ait. Bu imajın hangi blogda olduğu bulunur mu, nasıl bulunur? Teşekkürler!
(7) 

notebooka su döküldü

i-pek #725320 
Merhaba, vatan bilgisayardan alınmış Asus notebooka su döküldü açılmıyor. Bir de üstüne arkadasim pili takalim deneyelim diye tutturdu ben kurutmaya çalışırken pili yanlis yerlestirdi takildi kaldi pil ne giriyor ne çıkıyor. Bu halde nereye goturmek daha mantikli sizce? Vatana mi asus teknik servise mi? Gunlerce alikoymasinlar sonra. Zaten garanti kapsamında olmayacaksa herhangi bir tamirciye mi gotursem? Tam power tusuna va elektrik girisine döküldü:/ Tesekkurler.
(4) 

Modem

i-pek #724673 
Merhaba, evdeki modem bozulmuş, bir arkadaşım da kendi eski modemini getirip takmış. laptoplar nete giriyormuş telefonlar girmiyormuş (nasıl oluyorsa).
Şimdi böyle bir sorun yaşamamak için neye dikkat ederek yeni bir modem almak lazım? Port mbps ve adsl2 falan nedir bilmiyorum. Teşekkürler.
(4) 

Kadıköy'den Atatürk havalimanı'na

i-pek #716681 
sabah 5te orada olacak şekilde nasıl gidilir? Teşekkürler.
(5) 

Un

i-pek #680261 
Merhaba, tek başına kullanılarak hamur işi herhangi bir şeyler yapılabilen değişik unlara örnek var mı bildiğiniz? Çok teşekkürler.
(7) 

Baharat

i-pek #680227 
Merhaba, pişmiş yemeğe eklenmeyen, sadece yemek pişerken eklenen baharatlara örnek var mı bildiğiniz? Teşekkürler.
(1) 

Sözlükten birine mesaj

i-pek #645758 
Merhaba, "dugun ve cenaze" isimli sözlük kullanıcısına benim için sözlükten mesaj gönderebilir misiniz?

Duyurudan gönderdim ama henüz görmemiş.
Mesajım şu ve acil:

www.eksiduyuru.com

duyurunuzu görüyorum ve artırıyorum:

www.eksiduyuru.com

Çok teşekkür ederim.
(3) 

Dört günlük üç bebek kedi için acil süt anne - Kadıköy -Gerçek anne bulundu

i-pek #645537 
Bahçemizde dört gün önce bir kedi doğum yaptı. Bugün bebeklerden birini de alıp kayıplara karıştı. Birkaç saattir toz bebek kedi sütü içirmeye çalışıyorum ama içemiyorlar daha çok çok küçükler. Bildiğiniz süt verebilecek anne kedi varsa lütfen ulaşır mısınız? Birkaç gün içirse damlalıkla daha önce de kedi beslediğim için yeterli olacaktır birkaç gün için lütfen. Teşekkür ederim.
(4) 

Firefox

i-pek #628313 
'un zoomu nereden? ctrl+ + - değil de normal bu browserın zoomu yok mu?
ctrl+ 0 halinde dev gibi fontlar.
Teşekkürler.
(3) 

Lightwave kamera

i-pek #600180 
2 kamera var ikisinin de açıları falan tamam ama bu ikisi arasındaki geçiş nasıl sağlanıyor? Mesela x ve y kareleri arasında ikinci kamera sonra tekrar birinci sonra ikinci gibi gibi. Teşekkürler.
(1) 

Wacom kalem

i-pek #590499 
böyle dağıldı. İnternette bu kısımla ilgili video falan bulamadım. Birleştirme konusunda fikri olan?
Teşekkürler.
(1) 

Gökyüzü ve yıldızlar

i-pek #571399 
En güzel yıldızları, gökyüzünü izleme programı / sitesi hangisi? Teşekkür ederim.
(13) 

Sihirli bir güç

i-pek #569026 
kaybettiğiniz her "şey"i şıp diye bulup size getirse bu sihirli güce her "şey" için tek seferlik 20TL verecek olmanız şartıyla sınırsız kaybetme hakkınız olsa nelerinizi bu şekilde kaybolma garantisine almak isterdiniz?
Kalbimi, aklımı gibi cevaplardansa elle tutulur "şey"ler olursa çok iyi olur bir ödev için soruyorum ne kadar çok cevap olursa o kadar iyi. Çok teşekkürler!!
Mesela alzheimer olup sürekli kaybolan bir yakınınızı da bulup getirebilecek tabi sadece o hayatta olduğu sürece. O kadar da sihirli değil.
Teşekkürler.
(7) 

Telefondan bilgisayara ulaşmak için

i-pek #568807 
nasıl uygulamalar kullanıyorsunuz? Bilgisayarın açık kalması mı gerekiyor bu ulaşma işlemi için? Eğer öyleyse bilgisayarı kapatmak yerine hep uyku moduna alsak olmaz mı?
Teşekkürler.
(2) 

Elektrik kaçağı

i-pek #561859 
Laptopın metal kasası elektrik kaçırıyor galiba böyle hafif hafif karıncalanma oluyor. Saçımı tararken çıtır çıtır ses çıkıyor bazen. Bakıma ancak yazın götürebilirim. O zamana kadar bu elektrik nasıl etkiler? Mesela bu aralar çok gerginim bu yüzden olabilir mi?:)
(3) 

Kablosuz bağlantı güvenlik türü

i-pek #561810 
Civardaki herkesin WPA2-PSK ya da WPA-PSK iken bizimki WEP
Biraz araştırdım güvenliği düşükmüş herhalde WEP olanların. Aslında güvenlikten de değil de telefondaki bir programı sadece bizim wireless açmıyor. Şimdi bu WEP i WPAlara dönüştürme işini internetten araştırdım ama modemin ipsini browsera girip falan karışık gibi geldi. Direkt kablosuz ağ özellikleri güvenlik ayarlarından değiştirsem WPA2 kişisele olmaz mı? Bozma ihtimalim var mı düzgün çalışan interneti de? Varsa hiç dokunmayacağım çünkü.
Çok teşekkür ederim.

Not: 20dk telefonda bekletip ürünün garantisi dolduğu için yardım edemiyoruz diyen Airties'a en derin sevgilerimle...
(1) 

Photoshop

i-pek #555201 
Fontları windowsa yüklemek istemiyorum cs5 yeva cs6da sadece photoshopta kullanılmak üzere fontları ekleyebileceğim bir yer varsa konumunu paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim.
(1) 

Chrome boş tablar

i-pek #554415 
Son zamanlarda sık sık şöyle oluyor: birkaç tab birden açıkken yeni bir tabda herhangi bir site daha açmak istediğimde tüm tablar beyaz ya da açık mavi ya da herhangi bir tabın görüntüsü haline gelip chrome çöküyor.
İnternette benzer sorunlar için önerilenleri yaptım ama işe yaramadı.
Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşabilir mi lütfennnnnn ya da herhangi bir önerisi olan çünkü başka bir tarayıcı kullanmak hiç istemiyorum.

Denediklerim:
extensionlarıyla beraber tamamen kaldırıp kalıntılarını temizleyip tekrar kurmak, bunu birkaç kez denedim. chrome://flags/ de etkinleştirilmiş bir şey olup olmadığına bakmak. donanımların sürücülerini güncellemek. chrome kısayolundaki özelliklerden windows versiyonunu seçmek hatırladıklarım.

Teşekkür ederim.
(9) 

Peeling kızlar yardım

i-pek #547129 
Resimdeki kullanıyorsum seve seve. Böyle tok tok tanecikleri bol bol. Sürünce o aşındırma hissini hissetiriyordu ama atık üretilmiyormuş bulamıyorum. Benzeri bir şey varsa denediğiniz önerir misiniz? Teşekkür ederim!
Not: resimdeki Rare blossom diye bir markanındı. Ev yapımı olanlar da çok etkili ve güzel ama onları hazırlamaya zaman ayıramıyorum.
(2) 

Ekran görüntüsü videosu

i-pek #536429 
Ekran görüntüsünü video olarak kaydedebileceğim basit bir program önerir misiniz ve bu videoyu yükleyebileceğim ama herkese açık olmayacak sadece istediklerimle paylaşabileceğim bir site de önerir misiniz? Teşekkürler!
(2) 

Fırsat Siteleri

i-pek #515144 
Bu sitelere tek tek üye olmadan hepsini toptan takip edebilecek bir site var mı?
Şu an Victoria's Secret kampanyası gören var mı?
Teşekkürler.
(4) 

Saç boyası

i-pek #515143 
İki farklı markanın boyalarını karıştırıp kullansam kimyasal bir saçmalık meydana gelir mi?
(1) 

Bir site vardı

i-pek #511527 
Bütün müzik oynatıcı, film oynatıcı, antivirüs, resim gösterici vs vs tüm programların arasından tek tek tıklayıp seçip toptan kurulabilen. Neydi o?
Teşekkürler!
(2) 

Süet mont

i-pek #510387 
Krem rengi bir süet montu makinede yıkadım ve yeşilimsi çıktı şimdi kurur gibiyken fırçalıyorum ama beyazlaşıyor hafiften hala krem rengiyle alakası yok. Kollarında ve yakasında krem rengi kürk olduğu için bu yeşil hiç olmadı. Ne yapabilirim boyarlar mı kahverengiye falan da olsa olur ama yağmurda o boya akıp içimdeki giysiyi de boyar mı?
(1) 

.png boyutu

i-pek #501045 
Bir imajın boyutunu büyüterek kaydettikten sonra çıktısını alırken eski orijinal boyutunda ya da daha küçülterek alsak az da olsa bozulma olur mu yoksa hiçbir değişiklik olmaz mı?
Teşekkürler.
(2) 

Google Arama

i-pek #485428 
'da Türkçe yazılmış sayfaların ya da sayfaların bulunduğu ülke: Türkiye olanların arama sonucunda çıkmaması nasıl sağlanır?
(3) 

Buzdolabı su biriktiriyor

i-pek #477995 
Çift kapılı buzdolabının sebzeliğinin altında haftada bir bardak kadar su birikmeye başladı. Nedendir, ne yapılır?
Teşekkürler.
(2) 

Muaf olunan derslerin kredileri

i-pek #473517 
Eski okulumdan aldığım transkriptle şimdiki okulun ortak derslerinden muaf oldum yalnız şimdi fark ediyorum muaf olduğum derslerin hem iki kredilik hem sıfır kredilik versiyonları var ders seçme listesinde ve beni kredisizleri almışım gibi gösterip oniki krediden etmişler.
Muaf olunan derslerin kredileri hiçbir zaman mı hesaplanmıyor??? Eğer öyle değilse bu oniki kredinin peşine düşerim.
(2) 

Chrome'da En çok ziyaret edilenler

i-pek #471313 
kısmında daha çok pencere olsun hepsini de kendimiz ayarlayabilelim istiyorum olmaz mı, eklentisi falan yok mudur?
(4) 

yurtdışı alışveriş

i-pek #416506 
gümrükte bir şeyler bir şeyler varmış takılıyormuş falan paket.. o olaylar bitti mi? kozmetik alıcam cheapsmells.com'dan şimdiye kadar sorunsuzdu geçen yıla kadar. sorun olmaz değil mi? teşekkürler!
(4) 

Çiğ Köfte - İstanbul

i-pek #404157 
Hiç acı yemeyen biri olarak üç gün önce çiğ köfteyi keşfettim. Her yerin az acılısını varsa acısızını deniyorum ama onlar bile çok acılı geliyor. Şimdi denediğim yerinki sayesinde ağzımdan alevler çıkıyor. Önerebileceğiniz gerçekten acısız yapan yerler var mı?
Teşekkürler.
(7) 

Saç Maşası

i-pek #383492 
Resimdeki gibi ucu çok kalın olan maşalardan almayı düşünüyorum. Hiç denemedim ama bana daha doğal büyük dalgalar yapabilirler gibi geliyor. Saçım uzun, yapılı gibi dursun istemiyorum. Doğru yolda mıyım? Deneyenler ürün önerirse daha da güzel olur. Bir de Remington'ın en bol çeşidini İstanbul'da nerede bulabilirim?
Teşekkürler.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık