(2) 

Pegasus bunu yapıyor mu?

i-pek #1376394 
Merhaba, bir yandan otel ayarlamaya calisirken bir yandan da gidis dönüş bilet secmeye çalışıyordum uygunundan. Uygun fiyatlar denk geldi, seçtim. Fiyatlari sabitle butonu calismiyor neyse devam edecekken bol bol puan midir ona gireyim dedim. Sifre hatırlatma falan derken giriş yaptım ama o ekrandan bilet secimleri yaptığım kisma geçiş yoktu. Tekrar bastan seçim yaparken de dönüş biletine iki katı fiyat cekti. Iyi ki oteli o sırada ayirtmadim. Asiri sinir oldum bu ne ya dalga geçer gibi. Duzelir mi yarin obur gün falan yine denesem ya da ne yapabilirim? Teşekkürler.
(5) 

Lazer epilasyon

i-pek #1267009 
Kızlar merhaba, bir çılgınlık yapıp az önce bir yerle full + full paket anlaştım. Ben ki arkadaşlarım arasında tek yaptırmayandım. Yalnız merak ediyorum orada tabii ki her şey için çok olumlu konuştular ama benim zaten doğru düzgün kılım yok. Mesela alt bacağımda hiçbir şey yok normalde ama pakete dahil o da. Olan da hem ince hem açık ve de üstüne tenim buğday. Pek de umutlu değilim bu açıdan duyduklarıma göre. Buzlu bir şeymiş unuttum ismini, acı yok falan dediler. 2 gün sonra başlıyor. Korktum biraz ama daha çok utandım:DD Sizce nolur bende bu işe yarar mı?
Teşekkür ederim.
(2) 

Burnum kanayacak gibi hissediyorum

i-pek #1244956 
Merhaba
Oglen 1 den bu yana odada 3 tane mum yanıyor. Arada havalandiriyorum odayi ama simdi mumlarin ustunde yazan seyi okuyunca burnum kanayacak gibi hissettim.
"Surekli yanan mum. Sadece acik havada kullanin."
Bir sey olur mu? Neden oyle belirtilmis olabilir?
Tesekkurler
Mum yanmasinin nedeni de bir isi son gune biraktim onu yetistirmek icin kendime motive edici ortam yapmistim :'(
(3) 

Doz

i-pek #1244064 
Merhaba, bir ilactan 50 mg almam gerekiyorsa ve ben 2 tane 25 mglik olanindan alsam ya da 25mg almam gerektiginde 50 mgligi ikiye bolup alsam bir sikinti olur mu? Tesekkurler
(4) 

Alçı yaparken kullanılanları lavaboda yıkasam tıkanır mı?

i-pek #1208990 
Yoksa atıyım gitsin mi? Teşekkürler.
(1) 

max factor maskara

i-pek #1208976 
Merhaba
Bunu kullanıyordum: www.trendyol.com
Şimdi gratis indiriminde bulamadım ondan, bunu aldım: maxfactor.co.uk ambalajı değişmiş diye düşünüp.
Çalışan kız da emin olamadı. Ambalajı mı değişmiş yoksa aldığım farklı bir şey mi bilen?
Teşekkürler.
(3) 

Denizde bas agrisi

i-pek #1111912 
Merhaba sabah burnu da icine alan gozluklerden takip 2-3 metrede kabuk falan topluyordum. Bir daldigimda alnimin sol tarafina agri girdi. Devam ettim daha da artti. Simdi agri kesici falan fayda etmiyor aglatacak kadar agriyor. Doktor hastane falan olmayan bir yerdeyim yarin da yolda olcam napsam bu uyutmayan agriya sizce? Tesekkurler.
(2) 

Eski sezon ürün tamiri

i-pek #1087854 
Merhaba, alıp aradan aylar geçtikten sonra sorun çıkaran ürünü götürüp mağazasına tamir ettirdiğiniz oldu mu hiç? Nine west bir çanta almıştım bir süre hiç kullanmadım bu aralar sık kullanınca sapı yamuldu. Tamirciye götürsem orijinalliği bozulacak gibi geliyor. Mağazasına götürsem sizce bir şey yapabilirler mi ki? Teşekkürler.
(1) 

Neti Pot

i-pek #1085289 
Merhaba, neti pot kullandım gece hala başım ağrıyor. Gözlerim aktı, burnum tıkalıydı sabaha kadar. İlk sefer diye tuz koymadım içine. Ilık içme suyuyla yaptım, bundan dolayı olabilir mi acaba? Kullananlar nasıl kullanıyor?
Teşekkürler.
(9) 

Autocad

i-pek #1077933 
Merhaba, beynim eridiği için tutoriallardan artık anlamıyorum. Acaba düzenli Autocad kullanan biri Snap Settings kısımndaki Snap and grid ve Object snap ayarlarının screenshotını paylaşabilir mi? Çok teşekkürler.
Bir sorum da ölçülü olarak çiziyorum ama şimdi düşündüm de 1/3 oranında çizimi büyütmem lazım. Bu nasıl yapılır? Teşekkürler.
(2) 

Razer garanti

i-pek #1061180 
Selam küçük bir mağazadan razer mouse almıştım. İki yıl olmadı. Şimdi çift tıklamaya başladı. Faturası kayıp. Zaten şöyle bir şey hatırlıyorum. Mağazada sanki alırken, bir sorun olursa getir o zaman fiş keselim garantiden gitmemiş olsun falan demişlerdi. Emin değilim. Böyle olabilir mi? Bir de zaten ürün kodu falan var direkt garanti kapsamında yollayabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.
(11) 

Çevremdekilerin ölüm merakı

i-pek #1049885 
Merhaba, geçen ay babamı psikiyatriste götürdüm. Doktor, ölümden korkuyor musunuz? diye sorunca hiç düşünmeden hayır dedi. Üstüne geçenlerde erkek arkadaşım da ölümden korkmuyorum ki ben. dedi. Bunun da üstüne en yakın kız arkadaşım bazen intiharı düşünüyorum dedi. Bu ne rahatlık arkadaş. Benim bir kere ameliyat olma ihtimalim vardı ölüm korkusundan ne yapacağımı şaşırdım. Sinir oldum resmen en yakınım üç kişinin de bu soğukkanlı duruşuna. Beni hiç mi düşünmüyorlar diye de üzüldüm açıkçası. Siz korkmuyor musunuz ölümden?
(1) 

Sırtta benek

i-pek #1046869 
Selam, sırtımda iki tane minik benek çıktı. Cildiyede vitiligo olabilir stressiz yaşa deyip vitilex verdiler. Vitiligoyu araştırınca daha da stress yaptım. İki haftadır kullanıyorum ilacı da ama bir değişiklik olmadı sanki. Kocakarı ilacı da dahil herhangi bir öneriniz varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler.
(1) 

Ayakkabı gümrük vergisi

i-pek #1045177 
Merhaba, aynı siparişte atıyorum 3 tane ayakkabı varsa vergi, 70 tlden 210 tl mi yoksa sipariş başına mı 70 tl? Teşekkürler.
(4) 

Whatsapp

i-pek #1013299 
Merhaba whatsappte onlineken normal telefon araması geldiğinde, konuşma süresi boyunca whatsappte online mı kalınıyor yoksa ne? Teşekkürler.
(3) 

Tablet

i-pek #1009680 
Merhaba, komşu teyze benden ona tablet almada yardımcı olmamı, bir de kullanmasını öğretmemi istiyor. Kampanya falan var mı bildiğiniz şu an önerebileceğiniz bir şey var mı? Bir de evde interneti yok onu nasıl yapsak uygun olur sizce? Teşekkürler.
(2) 

aliexpress yanlış adres seçtim

i-pek #1009678 
Yanlış adres seçmişim ya artık olmayan bir adres. Değiştirmenin kolayı var mı yoksa iptal mi edicem? Onun için de 23 saat varmış. İptal edince geri hesaba mı aktarılıyor ücreti? Satıcı da offline şimdi. Teşekkürler.
(7) 

regl

i-pek #1007580 
Merhaba, regl olduğum günden sonraki 24. günde yazz almayı unuttum. almam gereken 2 pembe ilaç daha var. Hafiften kanama başladı. Normalde 27-28. günde regl oluyorum. Bu son iki ilacı da almalı mı yoksa bırakıp 4 gün aradan sonra yeni paketle mi devam etmeliyim. Tedavi de korunma yöntemim de bu ilaç şu an. Teşekkürler.
(2) 

Randevu iptali

i-pek #1004935 
Merhaba, pazartesi dişçiye gidecektim randevum var. Şimdi acayip grip oldum ama. Arayıp ertelemeliyim di mi randevuyu? Adamın planını bozmak da istemiyorum ama mikroplu mikroplu gitmem daha kötü olur sanki?
(1) 

Theraflu ve Supradyn

i-pek #1004927 
Merhaba ben bu ikisininden birer tane yutacaktım şimdi. Birini yuttum ama hangisini yuttuğumu tamammen unuttum. İkisinden de birer tane alsam olur mu şimdi? Teşekkürler.
(2) 

tüy yastık kullanım süresi

i-pek #986168 
Merhaba, organik bir madde olduğu için yıka-kullan yıllarca kullanılabilecek bir şey mi yoksa sağlık açısından bir süre sonra atmak mı gerekir?
Ben almadım, hediyeydi. Vurmayın lütfen.

eskişehir nakliye

i-pek #985033 
Merhaba, arkadaşım eskişehir içinde taşınacak. Bugün bir yer 600 tl istemiş azıcık eşyayı taşımak için. Varsa uygun fiyatlı nakliyat paylaşır mısınız? Teşekkürler.
(4) 

Jinx'in Qsu

i-pek #984998 
Merhaba, uzun zamandır oynamıyordum, şimdi de server değiştirdik. Qdaki silahlar yer mi değiştirmiş yoksa tamamen yanlış mı hatırlıyorum. Mana harcayan ve yüksek hasarlı olan balık olmayan değil miydi önceden? Teşekkürler.
(4) 

Ayakkabı yapıştırıcısı

i-pek #978927 
Merhaba, ayakkabıcıların kullandığı yapıştırıcı nedir? Nerede bulunur? Teşekkürler.
(9) 

Harici disk

i-pek #974293 
1tb bana fazla bile. Uygun fiyatlı bilen, duyan var mı?
Teşekkürler.
(2) 

burada basilan olmus mudur

i-pek #973312 
Buradaki anonimlige guvenip birileri hakkinda yazip soru sorup falan yakalanan? Bazen ben sorayim diyorum sonra bundan korkuyorum:)
(4) 

hayir diyememek ya da dusundugunu soyleyememek

i-pek #973305 
Merhaba, iki olay var son zamanlarda artik bu huylarimdan rahatsiz olmama neden olan.
Birincisi, cok da muhabbetim olmayan ev arkadasim tasiniyor simdi ama onumuzdeki ay nisani var. Benden en sevdigim far paletimi istedi simdiden. Ben de onceden olsa hemen verirdim ama biraz hayir demeye zorlandigim icin kendimi, o telasta basina bir sey gelmesin ama hediye cunku falan diyebildim sadece. Bir de bir ay boyunca benim de kullanabilecegimi soyledim. Onumuzdeki ay gelip alacakmis. Ya kisisel esya bu yani hic de istemiyorum vermek falan. Kuaforde makyaj yapilacakmis umumi fircalari sokacaklar farlarima. Dogru mu bilmiyorum ama nette okumustum, arkadasinin makyaj fircasini kullanmis bir bakteri yuzunden felc olmus. Felc olmasa bile hijyenik degil ve bunu soyleyemiyorum.
Digeri de yine hic samimi olmadigim bir sinif arkadasim bisikletimi odunc istedi. Yani ne yapabilir ki bisiklete di mi verdim. Getirdi aksam pompami kirmis. Arabaya sokusturmak icin bir yerlerin vidalarini cikartmislar. Elinde iki vidayla getirdi acelem var al diye. ÇÜŞ demek istiyorum bu durumda da. Daha yeni aldigim pompa kullanilamayacak durumda. E al bir tane pompa. Bunu da zaten kullanamam deyip eline vermek istiyorum ama salak salak ha tamam olsun diyorum. Esyalarimi mi paylasamiyorum ve abartiyor muyum bilmiyorum ama kafama takiliyor bunlar. Yakin arkadasim kirsa cani sagolsun. Sizce durum ne? Tesekkurler.
(16) 

Kadın ayakkabısından parmağın görünmesi

i-pek #973177 
Kapalı ayakkabıdan parmağın çizgisinin görünmesi iyi bir şey mi ya? Ben alırken özel olarak görünmemesine dikkat ederken, özel olarak görünmesine dikkat eden bir arkadaşım olduğunu görünce şaşırdım da.
(2) 

kargo-adres

i-pek #916723 
Merhaba, kargoyu subeden almak istiyorum. Alisveris yaptigim sitede adres kismina kargo subesinin adresini yazmiyim di mi? Evde kimsenin olmayacağını bildigim bir adresi yazicam kargo da subeye donecek değil mi bir yanlıs yok?
(4) 

Duvar delmek

i-pek #869811 
Merhaba, delmek istediğim yerin 15cm altında iki tane plastik kapak olur ya yuvarlak ondan var. Şimdi normalde şalteri indirip yapardım ama öyle matkap çalışamayacağı için karar veremedim. Tehlikeli olabilir mi bu? O kapakları gizlemek için üstlerine tablo asacaktım. Teşekkürler.
(1) 

Titanyum

i-pek #868608 
altınla kaplanabilen bir madde mi? Bende bir eskiciden çok çok ucuza alınmış gümüş olup, altın kaplanmış bir kolye var. Satıcı öyle söylemişti. Hiçbir kararma, renk değişme olmadı, bildiğin altın. Titanyumda da öyle olur mu. Şimdiye kadar hiçbir şeyi altın kaplatmadım, hiçbir bilgim yok. Teşekkürler.
(1) 

Tüyleri üstüne toplayan pantolon

i-pek #868570 
Merhaba, bir pantolondan 4 tane aldım aç gibi. Boylarını yaptırdım, iade edilebilecek gibi de değiller. Lacivert olanı giydim bugün uhhh bütün kazak eldiven gibi yünlü şeylerin tüyleri üstüne yapışıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı ki? Çok teşekkürler.

Ayrıca, defacto vanessa modeli böyle, blginize.
(5) 

Modem kapsama alanı

i-pek #868567 
Merhaba evde iki tane çalışan modem var. Hangisi daha geniş alanı kapsıyor bir karar vermedik, tekini kullanıyoruz. Bir de bir yerlerde şey var hani yarım tenis topu gibi üstüne bir şey takılıp sanırım kapsama alanını genişleten bir alet. Onu büyük ihtimalle bulabilirim ama onun üstüne takılan şey sanırım yok. Bu eldeki aletlerle kapsama alanını genişletebilir miyiz. Bir modemin antenini alıp diğerine 3. olarak takmak falan gibi kolay bir yolu olur mu:) Yoksa ne yapalım? Çok teşekkürler.

Not: bir alet daha var onu bulup yazıcam o bu iş için olabilir belki.
İşte bu : www.incehesap.com
(1) 

altin piercing

i-pek #868033 
Merhaba, altin piercing almak istiyorum. Topu da yeter 1.2 mm sanirim. Kadikoye gecicem eminonudeyim. Kapalicarsiya mi gitsem ki kapanir mi acaba simdi. 19.21 su an tesekkurlerrrr!!!
(2) 

Aliexpress benzeri site

i-pek #860232 
Merhaba, aliexpresste bir ayakkabı var sadece 2 satıcıda bulabildim. Birinde numara yok, diğeri de elinde olduğunu söyledi ama ödeme yapınca stok yok dedi. Şimdi ben bu ayakkabıyı taktım kafaya. Bu sitede de buldum ama anlayamıyorum siteyi maalesef. Baska nerelere baksam, nasıl yapsam da alsam? www.taobao.com
Teşekkürler.
(8) 

st. john's wort

i-pek #855774 
Merhaba, bu aralar bazi sikintilarim var ve ilac kullaniminda kara cahil olabildigim icin bir arkadasimin st. John's wort tablet onermesi uzerine simdi gidip almayi dusunuyorum. Bir sure kullansam kafama gore baslayip biraksam sorun olur mu ki? Bir de d.kontrol hapiyla beraber kullanilabilir mi? Tesekkur ederim.
(2) 

Gerçek - Sanal

i-pek #855535 
Merhaba, gerçek hayatta gerçekleştirilen eylemlerle, internet üzerinde oyun veya uygulamalarda kazanç sağlamaya örnek var mı bildiğiniz? Gerçekte koşu yaptıkça oyunda köyüne altın kazanma falan gibi bir şey duymuştum, bunun gibi. Uygulamanın ismi çok da önemli değil, sadece örnek gerekiyor. Çok teşekkürler.

not: İkinci kez soruyorum daha fazla cevaba ihtiyacım olduğu için kusura bakmayın. Teşekkürler.
(2) 

Gerçek - Sanal

i-pek #854775 
Merhaba, gerçek hayatta gerçekleştirilen eylemlerle, internet üzerinde oyun veya uygulamalarda kazanç sağlamaya örnek var mı bildiğiniz? Gerçekte koşu yaptıkça oyunda köyüne altın kazanma falan gibi bir şey duymuştum, bunun gibi. Uygulamanın ismi çok da önemli değil, sadece örnek gerekiyor. Çok teşekkürler.
(2) 

Android şeyi

i-pek #853436 
Merhaba, root falan gibi işlerden anlamayan biri için bu go launcher go sms go keyboard vb şeylerin bir arada olduğu basit bir uygulama var mı? Ya da goları mı kursam? Teşekkürler.
(2) 

Online yağ almak

i-pek #852977 
Merhaba, hindistan cevizi yağı almak için bu site nasıl sizce? Dışarıya göre fiyatı biraz fazla uygun olduğu için bir içime sinemedi sanki. magaza.hammaddeler.com
Bir diğer soru da saç için yanına susam, badem, jojoba, hint yağı da alıp karıştırsak mı karıştırmasak mı?
Teşekkürler.
(6) 

Bitki

i-pek #852369 
Merhaba, bu bitkinin Türkçe adını bilen? en.wikipedia.org
(1) 

Android virüs

i-pek #849639 
Merhaba, telefondan internete girdiğimde değişik sitelere yönlendiriliyorum. Esetle taratın falan yazılmış, yaptım. Şimdi fabrika ayarlarını da geri yükledim ama sorun çözülmedi. Ne yapsam? Teşekkürler.
(5) 

Sistit

i-pek #849635 
Merhaba, sistit oldum ve üriner sistem antiseptiği ile tam geçmedi. Sanki antibiyotik dışında bir şey daha vardı tedavisi için ama hiç hatırlamıyorum var mıydı ki öyle bir şey? Şimdi eczaneye gidicem oraya sormadan buraya sorayım dedim. Purinolle antibiyotik arası bir şey. Teşekkürler.
(4) 

Tarihi geçmiş Purinol

i-pek #846936 
'un bir zararı olur mu? Peki bir yararı olur mu? 7 ay geçmiş. Hiç eczaneye gidecek halim yok. İçeyim gitsin di mi? Teşekkür ederim.
(6) 

Aliexpress eksik ürün

i-pek #843252 
Merhaba 8 ürün siparişi verdim bir satıcıdan sadece 2si geldi. Prosedür nasıl işliyor kısaca anlatabilecek olan var mı? Yazılanlar çok uzun. Şu an anlaşmazlık formu dolduruyorum ama dört gün süresi varmış. Olumlu mu sonuçlanır bu durum olumsuz mu sizce? Teşekkürler.
(7) 

Kulaklık seçememek

i-pek #831667 
Günaydın!
Bu mu bu mu bu mu? Tişkür.
www.urbanears.com
www.urbanears.com
www.urbanears.com
(4) 

Balık acil

i-pek #829940 
Merhaba, balık yaptım arkadaşıma bir hevesle somon ama daha önce de yapmıştım hiç böyle kokmamıştı baya bir kokuyor hoş da bir koku değil. Yesek mi yemesek mi?
(2) 

Çıtçıt - Kadıköy

i-pek #829768 
Günaydın, düğme olan çıtçıttan yaptırmak için bir yer var mı Kadıköyde bildiğiniz? Teşekkürler.
(5) 

arizalar apartmani

i-pek #828134 
Merhaba, yan binanin bahce katina yeni tasinan ev sahibi, bahcelerindeki kocaman, bir kismi da bizim bahceye dogru sarkmis olan agaci kesip iki kisinin falan zor kaldiracagi dali yapragi pisligi bizim bahcede dustugu yerde birakmis. Simdi ben sinirden bu tiplerle guzel orijinal bir tanisma yapmak istiyorum nasil bir teknik seceyim? Tesekkurler.
(3) 

İnternet tarayıcı sorunu

i-pek #820616 
Merhaba, bilgisayarda dört tane internet tarayıcı kurulu. Kırk yılda bir uzman tvde video izleyecekken fark ediyorum, önce firefoxta açıyorum video açılmıyor sonra chromeda ve iede de açılmıyor ama maxthonda açılıyor. Başka sitelerde böyle bir sorun olmuyor ama. Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler.

mobil görünümden çık