(2) 

İlaç Kullanımı

Arya10 #271964 
Merhaba arkadaşlar. yarım saat kadar önce ilaç kullandım. vücudumdaki lekeler için kullandığım ilaç. onun üzerine şuan kola içmekteyim. acaba yan etkisi olur mu? ağzımda tuhaf bir tat oluştu.
(5) 

Big & Big

Arya10 #270997 
Pendik Big&Big'e nasıl ulaşabilirim? Tam olarak sahil tarafta mı kalıyor ?
(1) 

Tenis Hakkında

Arya10 #270918 
Sevgili sözlükçüler ;

tenis ile ilgili bir kaç sorum var.Birincisi tenis maçı sırasında oyun sonunda saha değişimi neye göre belirleniyor? Oyun tek sayı ile bitince deişim yapılıyor deniliyor. Ancak takıldığım nokta da bu. Mesela oyun 40-15 değişir mi ?

İkinci sorumda oyuncu itiraz hakkı sonucu şahin gözü ile kararın hatalı olduğu kanısına varıldı. Peki bu karardan sonra hep servis tekrar mı edilir?
(3) 

Kıl Dönmesi

Arya10 #268139 
Selam değerli ekşiciler.

Bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Geçen ekim ayında yaklaşık 6-7 ay kadar önce kıl dönmesi ameliyatı oldum. sorunsuz şekilde ameliyatı atlattım. bu arada ameliyat kapalı gerçekleşti. Ardından yara bölgesinin enfeksiyon kapması sonucu bir kez daha ufak operasyonla (ameliyat değil) yara bölgesi açıldı ve o şekilde yaranın iyileşmesi öngörüldü. Yara şu anda kapanmış durumda. Sorum şu temizliğe son derece dikkat ediyorum. Ancak o bölgede hala sandalyede otururken ya da otobüs ile oturup giderken uzun oturma sonucu uyuşuklukla karışık hafif ağrı oluyor. Acaba bu normal midir? Hekimimime danışayam mı? Biraz uzun bir metin oldu ama cevaplarınızı bekliyorum...
(8) 

Milletvekili Seçimleri

Arya10 #265978 
Merhaba arkadaşlar ; seçimlerle alakalı kafama takılan bir nokta var. Diyelim ki x partisinin genel başkanı y ilinde milletvekili adayı ancak o ilde partisi milletvekili çıkartamıyor. bu durumda ne oluyor? Genel başkanlığa devam edip TBMM'ye girememe gibi garip bir durum mu ortaya çıkıyor?
(4) 

Laptop

Arya10 #265780 
Merhaba arkadaşlar ; notebook konusunda iki ürün arasında kararsızım. 2 ürünü değerlendirirseniz sevinirim. Fiyat farkı konusunda fazla bir uçurum yok. Ancak kulanılım açısından hangisi daha rahattır. Görüşlerinizi bekliyorum.

1) Acer

www.vatanbilgisayar.com

2) Dell

www.vatanbilgisayar.com
(6) 

İşlemci Fanı

Arya10 #254558 
Merhaba ;

İşlemci fanını değiştireceğim. Bunun için uyumluluk önemi var mı? Fanın boyutu dışında. İntel pentium 4 işlemcim var. Ve de önerebileceğiniz fan markası var ise bekliyorum.
(6) 

İşlemci & Anakart

Arya10 #254303 
Masaüstü bilgisayarında işlemciyi değiştirmek istiyorum. Halen pentium 4 kullanıyorum. Buna bağlı olarak doğal olarakta anakart değiştirmek istiyorum. Anakart ve işlemci tercihlerim şunlar acaba iyi mi etmiş olurum almakla.

Anakart :

www.vatanbilgisayar.com

İşlemci :

www.vatanbilgisayar.com
(7) 

Airties Modem

Arya10 #249288 
Elimde mevcut Airties modem var.Masaüstün'e usb adaptöre ile bağlanıyorum. Kullanıcı hatasından usb bozuldu. Yeni bir usb adaptör için kablosuz modem ile uyumluluk ve marka şart mı?
(5) 

Ekran Kart vs PSU

Arya10 #249037 
Ekran kart almak istiyorum. Marka olarak zotac 9800 1 gb 128 bit acaba bu kartı almam için güç kaynağı ile ilgili bir bağıntı var mı? Yani güç kaynağının yeterli olup olmaması sebep mi?
(2) 

Survivor

Arya10 #241383 
Survivor'da eleme yapılırken Acun elenmesi istenen isimleri okurken arka fonda hafif geirilm müziğinin ismi var mıdır? Yoksa bu programa özgün mü yapılmıştır.
(1) 

AÖF

Arya10 #238429 
AÖF sınavlarına ilk kez gireceğim. Şunu sormak istiyorum cep telefonunu herhangi bir şekilde salona getirmek yasak mı? Yani kural katı olarak uygulanıyor mu?
(4) 

İstanbulkart

Arya10 #237388 
Sorum net olarak şu : İstanbulkart'a para yüklettiğimde indirimli geçerli kart süresi 2 gün içerisinde sonlanacak bilgisi yer almakta. Üniversiteden geçen sene mezun oldum, bu sene aöf'den devam ediyorum eğitimime yani öğrenci olarak. Otomatlara okutunca kartın süresinin uzayacağı söylenmekte. Şu an için ne yapacağım kart otomatttan okuttumda tam akbile döner mi ya da indrimli olarak devam eder mi? Yoksa kartı yeniden çıkarttırmaya gitmem gerekiyor.
(1) 

AÖF Lisan Hazırlık Programı

Arya10 #237037 
AÖF'de lisans hazırlık programında önceki senelerde 4 dersin 2 sinden geçince bir üst sınıftan ders alınıyordu. Bu sene itibariyle 3'e çıktığı söylentileri ortalıkta dolaşmakta. Acaba kesin bilgi nedir?
(5) 

Yerel Ağ Bağlantısı

Arya10 #233014 
Yerel ağ üzerindeki daha önce 100 mbps olarak gözüken hız 10 mbps olarak gözükmekte. Ve bu internet hızını yavaşlatıyor. Kablosuz bağlantı mevcut ancak içerideki laptop ta herhangi bir sorun yok.Hızla alakalı sorun tamamen masaüstü'nde. Problem acaba neden kaynaklanabilir?
(4) 

lcd led

Arya10 #226703 
led lcd tipi bir tv almak istiyoruz. 106 ekran öncelik . acaba sony ve lg arasında hangisi tercih edilmeli ve de vatan, gold ve teknosa arasından hangi seçim yapılmalı. önerilerinizi bekliyorum..
(1) 

Klavye Sorunu

Arya10 #226534 
Elimde Logitech Media Keyboard 600 klavye var.Sorun şu klavye ile ilgili güncel driverları yükledim. Ancak harfler üzerindeki sayılarla beraber olan parantez, ünlem vb tuşlardan bazıları arada bir çalışıp bir süre sonra tekrar kayboluyor ve kullanılamıyor. Harf tuşlarında herhangi bir sorun yok. Tuşlarda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve sıvı vb hasar görmedi. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

harbiye muhsin ertuğrul sahnesi

Arya10 #218793 
Amadolu yakası'ndan en kolay ulaşım yolu hangisidir?
(5) 

Disko Kralı

Arya10 #218598 
Merhaba ;

Disko Kralı biterken okan'ın herkese korkulu geceler derken arkadaki metal tarzı şarkının ismi nedir?
(4) 

hypnogaja teleffuz

Arya10 #216265 
Merhaba;

Amerikalı hard rock grubu hypnogaja okunuşu tam olarak nedir. Çözemedimde tam olarak.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık