(4) 

yarın dolar ne olur ?

ramazanali #1142526 
İyi geceler duyurucular
Yarın dolar ne olur ? Fisans habberlerini nereden takip edebilirim bir de güvenilir site olarak ?
(9) 

kendi hayatının kahramanı olmak ?

ramazanali #1141128 
İyi geceler mutluluğa huzura sevgiye aşka kucak açmış ekşiduyuru ailesi :)
Ben 24 yaşında garip bir öğretmenim bir doğu ilinde.Hukuk fakültesi kazandım bi de bu sene dgs ile. Ancak bu hukuk fakültesi zorluyor beni.
Seviyorum aslında hukuku ama bi sevgili olmadan da hukuk filan boş geliyor. Niye sevgilin yok derseniz biraz sosyal yanım eksik galiba.Özgüvende kırık olabilir en azından korku var onu biliyorum.
%28 engelim var sağ tarafım zayıf biraz ama öyle açık açık belli olmuyor.Ama hayatıma çok etki ediyor.Bu yüzden hiç sportif değilim mesela. Elde de zayıflık var çalgı çalma işi de zor geliyor.
Maddi durum olarak ben de 1 araba var bi de 70 bin lira. Babam koklatmıyor da onda da 1 milyonu aşkın nakit var. Ortalamanın biraz üstü yani. Belki saçmasapan şeyler anlattım da bunların hepsi sadece bir sorunun çözümünü bulmak için
Ben doyumlu bi ilişki yaşamak istiyorum da elimde pek bi yetenek yok.Bu şartlar altında hukuk sınavlarına da kafa yorasım gelmiyor. Kendimi sosyal yetenek olarak geliştirmedikten sonra hukuk okumuşum ne olacak gene aynı devam edecek.
Doğru mu sizce tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
(2) 

zorlu centere telefonumu onarıma nasıl yollayabilirim?

ramazanali #1139755 
Başka bir şehirden yollayacağım.Şahıs götürmesi gerekiyormuş.Ben arkadadşa kargolayacağım sıkıntı yok ama bi de onun kendi apple kimliği ile randevu alması gerekiyormuş o nerden yapılır ?
(3) 

erkeğin katma değeerini ne artırır ?

ramazanali #1133719 
Bu instagramda filan aşk sözleri yazıp kızlar arasında katma değerini artıran kişilerin esprisi ne anlamadım. Zeki desen değil diye düşünüyorum 2 yıllık özelde filan okuyor zat-ı muhterem. ah şu kendini pazarlama yok mu günümüz dünyasının lokomotifi.
(5) 

Facebook'ta yorum yazma

ramazanali #1132335 
Siz bi okul kazandınız onu yazdınız mesela face. Yorum yazanlar var tebrikler filan diye. Onları tek tek cevaplar mısınız ? Cevaplarsanız niye cevaplamazsanız niye ?
(6) 

ford fiesta ile ilgili bir soru ?

ramazanali #1131587 
trend mi titanyum mu daha makbuldür sizce 1-2 yıl kullanıp satıcam. 40.000 civarında bişey bakıyorum
(2) 

emlak-arsa işinden anlayan arkadaşlara sorum var

ramazanali #1129835 
iyi geceler ekşiduyuru sakinleri;
Çanakkale-Gelibolu-Demirtepe köyünde 300 metrekare bi arsa satılık. fiyatı 47 bin lira.Google mapsten tam olarak bakabilirsiniz. otoyol bu köyün çok yakınından geçiyor.Almalı mıyım sizce ?
otoyol oraya katma değer sağlar mı ?
(4) 

ekşiduyuru ailesi tavsiye verebilir mi?

ramazanali #1125927 
Ekşiduyuru ailesi herkese iyi akşamlar;
Açıktan adalet okumuştum dgs de 380. oldum şükürler olsun.Devlette hukuk ya da tam burslu hukuk kazanabiliyorum.Aynı zamanda 3. yılımda mardinde öğretmenim.Öğretmenlik bildiğiniz gibi çalışma saati konusunda biraz daha rahat.Okuldan 2.30 da çıkıyorum falan filan. Hukuk okurken bu rahatlık yerini çileye bırakacak büyük ihtimal.Okuma süreci gözümü korkutuyor bazen ama fırsatı da tepmiş olmak istemiyorm.
Yaşım 25 savcılık her zaman hayalimdi. Serbest avukatlık çok da ilgimi çekmiyor şu anlık.
Sizler görüşlernizi paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
edit: öğretmenlikten istifa etmeyeceğim sadece sınavlara gideceğim.
(4) 

yüksek lisans ile ilgili bilgisi olanlar ?

ramazanali #1087900 
Merhaba hayırlı ramazanalar;
Sınıf Öğretmenliği mezunu bir kişi sosyolojiden yüksek lisans yapıp doktorasını da gene eğitim sosyolojisinden yapma bu kişi üniversitede hoca olabilr mi? olursa ne hoca olur ? basit bi soruysa affola bilmiyorum.
(4) 

aşağıdaki fon müziğini bilen var mı?

ramazanali #1056114 
(6) 

gözde bozukluk ASTİGMAT ?

ramazanali #1055160 
özelde doktora gitmeme rağmen pek fazla bilgi vermedi.o anki şaşkınlıkla ben de sormdım. astigmat -2 buçuk çıktı daha önce hiç gözlükte kullanmadım. sağ gözüm çok ağrıyor özellikle yoğun ışıklı yerde. nasıl çok mu bozulmuş benim göz acaba ?
(9) 

derin bir insan olma ya da böyle hissetme ?

ramazanali #1050502 
kolay çözülen bir insan olmak iyi bir şey değildir heralde çoğunuza göre. ama hayatta net olmakta lazım diye düşünüyorum bu. Nasıl olucaz şöyle aklı başında biri :)
(21) 

kiracı-ev sahibi ev tamirat meselesi ?

ramazanali #1049580 
merhaba ekşiduyuru ailesi;
kiralık bir ev var kirasını ben alıyorum ev de klozetin borusu patlamış ben de başka bi şehirdeyim. evi kiraya veren emlakçı arkadaşı aradım.neyse işte yapıldı klozet 80 lira masraf çıkardı.Kiracı ödemez mi eve de ağustosta girdi. daha önce de bişeyleri bozdu bana ödetecekti dedim tamam bu seferlik böyle olsun ama bi dahakine kendin hallet abi dedim.sonra baktım hesaba masrafın yarısını kendi üstlenmiş.gene bana kitleyecek. ne yapıyor böyle durumlarda ev sahipleri var mı bilgisi olan ?
(3) 

Konuşmaların bir geleceği var mı ?

ramazanali #1045138 
bir hatun kişisiyle konuştuk face üzerinden üniversitede sınıf arkadaşım. En baştan beri hoşlanırım ancak ona benim bi arkadaşım yazmıştı ben de artık o konuda kendimi geri çektim. Tabi yazan kişi baya bi uğraştı belki üniversite boyunca tam bilmiyorum. İlgilenmiyordum. Benim de sonradan Mutlu bi ilişkim oldu ancak evlilik üzerine ciddi düşünce aramızda anlaşmazlıklar çıktı ve ayrıldık. Ben de tekrar üniversitede hoşlandığım kıza faceden napıyorsun yazdım. Baya muhabbet ettik. Aynı şehirdeyşz aynı zamanda. İkimiz de öğretmeniz. Baya uzun bi muhabbet ettik. Ayrıldığımı bilmiyordu muhabbetin başında direk eski kız arkadaşımı sordu.Ama kız bana yazmıyor. 2. Gün önce konuştuk dün için buluşalım mı dedim. Olurdu aslında ama Akraba ziyarete gideceklerini ilçeye ne Zaman da döneceklerini bilmediğini söyledi. Tamam dedim ben de. Şimdi güzel muhabbet ettik se tekrar tekrar ben yazınca sanki itici olacağım hissine düşüyorum. O da yazmıyor.Şu anlık hoşlandığımı söylemek de istemiyorum. Sizce ne yapılır muhabbeti geliştirmek daha samimi olmak için ?
(8) 

sevgili edinmece ?

ramazanali #1041011 
bazı erkeklere bakıyorum kafasına uyan bi sevgili buluyor kız mutlu erkeğe bağlı. bazı erkekler ise zor zar buluyor onun da kaprisinden geçilmiyor. ben kişilik yapısına bağlıyorum biraz yani erkek kişi biraz kişilik yapısı gereği ya kaprisli kızları çekiyor ya da kızı mutlu ediyor.Yanlış mı düşünüyorum nasıl olacak şöyle mutlu mesut ilişki kızın o ilişkiden çok tat alacağı bi ilişki ?
(6) 

lenovo bilgisayar yardım edebilir misiniz ?

ramazanali #1016382 
www.hepsiburada.com
bu pc nasıldır acaba oyun bilgisayarı olarak kullanılmayacak günlük olarak kullanım için eksi bi tarafı var mı gördüğünüz
(2) 

yakın zamanda laptop alanlar ?

ramazanali #1005431 
yakın zamanda laptop alıp memnun kalanlar ya da pc tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba ? freedos olmasın ama işletim sistemi
(2) 

bilgisayar tavsiyesi verebilecek olan ?

ramazanali #1005417 
çok pahalı olmayan oyun filan da oynanmayacak ama ısınma sorunu donma sorunu olmayan bi bilgisayar tavsiyesi verebilecek var mı ? bütçe 2500e kadar
(5) 

şu çeviriyi yapabilecek arkadaş var mı ?

ramazanali #961324 
without shaft power which is produced by using electricity..
(4) 

which Kafamı karıştırdı

ramazanali #953248 
the ostrich is not the only bird which can fly cümlesini anlayamadım which ne anlam taşıyor orada genel bi Kullanım mı var böyle ?
(1) 

Aralık 2014 öyp kadrolarını nasıl görebilirim

ramazanali #941776 
bana öyp Aralık 2014 maliye Kadroları lazım nasıl ulaşabilirim acaba yökün sitesinden giremedim
(5) 

öyp ile ilgili bir soru?

ramazanali #940524 
Herkese öncelikle iyi geceler..
açıktan maliye bitiriyorum ortalamam 3.22 civarında şu anlık daha yükselebilir alesten 88.7 aldım dil kursuna gidip dil puanı da alabileceğimi düşünüyorum 50 civarında en azından..Asıl soruya gelirsek ben bu şartlarda öyp ile araştırma görevlisi olabilir miyim ?
Kendim öğretmenim maliye ile ilgili pek bilgim yani diyelim ki oldum çok zorlanır mıyım nasıl bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim..
(2) 

yds için kitap önerileri ?

ramazanali #920093 
arkadaşlar yazar tavsiyesi aldım ama kitap olarak bir sürü kitapları var. random murpynin kırmızı kitabı mı mesela suat gürcan ile suat gürbüzün linkini atabilir misiniz ?
(4) 

yds'den yüksek puan alma

ramazanali #919675 
ingilizce konuşmadan öte ydsden yüsek puan almak için nasıl bi yol izlemeli ? daylight ingilizce eğitim videolarım var izlesem zaman kaybı mı olur acaba ?
(6) 

jpeg. formatında vesikalık fotoğraf

ramazanali #919264 
Benim bir sitede vesikalık fotoğrafım var onu alıp kullanmam gerekiyor benim ama nasıl alabilirim jpeg formatında ?
(2) 

kariyerle ilgili bir yardımlaşma dertleşme?

ramazanali #918056 
İyi akşamlar duyuru sakinleri;
Geçtiğimiz eylül ayında maliye de çalışırken okuduğum sınıf öğretmenliğine 85 puanla atandım.Maliyeden ayrılmanın hüznüyle (adaletten bölümünü bitirmiştim) maliyeye açıktan 3. sınıftan devam etme kararı aldım.Sonrasında bi de alese gireyim dedim 89 aldım ve bu sefer bi üniversite de yüksek lisans yapsam mı sorusu aklıma geldi. Ama ingilzcem zayıf bu yüzden ingilizce çalışmam gerekiyor diploma ort:2.73
şimdi ben acaba kpss a ya mı çalışayım yoksa yüksek lisans mı yapayım ikilemde kaldım. gönlüm istiyor ki kendi alanımda bişeyler yapayım ama hedef olarak tam bişey koymadığım için yüksek lisasns ve doktora süreci sıkıcı gelebilir diye düşünüyorum.
Gördüğünüz gibi kafam biraz karışık. hedef konusunda bi netleşme sağlamam gerekiyor siz ne tavsiye edersiniz?
(5) 

nasıl bir bilgisayar ?

ramazanali #906048 
duyuru sakinleri;
kız arkadaşıma bilgisayar bakacağım ama çok özellikli olmasına gerek yok yani hızlı çalışsın hafıza sıkıntısı olmasın ısınma sorunu olmasın. bu özellikleri bulunan bilgisayarın hangi donamım özelliklerine bakmayalım ? ya da var mı tavsiye edeceğiniz bilgisayar ?
(1) 

kurumlar arası geçiş hakkında ?

ramazanali #885345 
devlet kurumunda memur olan birisi öğretmenliğe kpssyi kazanarak geçti. eski kurumuna dönme şansı var mı ? ya da bunu hangi kanaldan öğreneblrim
(7) 

Ruble almak mantıklı mı ?

ramazanali #877047 
Arkadaşlar biliyorsunuz ruble dolar karşısında yüzde 70 değer kaybetti. Ben de diyorum ki ruble alayım bu kadar değer kaybetmişken ne diyorsunuz ?
(19) 

ticari zekası yüksek olan arkadaşlara bir soru?

ramazanali #868430 
işyeri merkezde ilçe garajının tam karşısında ama çevresinde okul filan yok kırtasiyede yok 350 m2'lik bi alan var.babam emekli olacak bu yaz öğretmenlikten kırtasiye aç oraya desem ölü bi yatırım mı teklif etmiş olurum.( hangi ilçe olduğu da önemli diyenler için ilçe çanakkale-ezine)
(1) 

25 liralık avea paketim 112.5 geldi..

ramazanali #864437 
25 liralık avea tarifem 112.5 geldi niye böyle geldiğini ücretsiz nsıl öğrenebilirim ayrıntısını ?
(2) 

öğretmen olarak atanan birisi memur oalbilir mi?

ramazanali #860568 
öğretmen olarak atanan bir kişi b kadrolarına atansa milli eğitim muvafakat verir mi ?
(5) 

satılık zeytinyağı.....

ramazanali #858888 
çanakkale ezine zeytinyağı isterseniz bana bu hesaptan ulaşabilirsiniz.
(6) 

antalya konyaaltıda nerde kalınır ?

ramazanali #858886 
kız arkadaşımın yanına gidecem antalyaya konyaltında kalıcam da nerde kalınır hurma var sarısu filan bildiğim bunlar hangisi daha merkezidir konyaltında mevk olarak. havalanından gidecek bi kişi için sorun olmayacak şekilde.
(1) 

aıköğretim bitirip öğretim üyesi olan ?

ramazanali #853633 
var mıdır acaba
(6) 

engelli raporu ?

ramazanali #853084 
fiziksel engel olarak %40 lazımdı ancak fizyoterapist %28 verdi sağ tarafımda gelişim geriliği olmasına rağmen. bir tanıdığım ise sadece sağ ayağında sıkıntı vardı %40 üstü almış. sizce ben bu oranı yükseltebilir miyim durumumu tam izah edemedim mi acaba
(3) 

yüksek lisansla ilgili bir soru?

ramazanali #847503 
eğitim fakültesini bitirdim bulunduğum ilde eğitim fakültesi yok örnek veriyorum felsefeden yüksek lisans yapmam eğitim alanında yükselmem için uygun düşer mi ya da ne gibi faydası olur ? (öğretmenim)
(4) 

sevgiliye hediye ?

ramazanali #847095 
sevgilime hediye almak istiyorum da nasıl bişey olsun acaba (kıza alınacak) var mı öneri de bulunacak uzağız birbirimizden o antalya da ben mardinde
(1) 

memurluk öğretmenlik arası geçişler

ramazanali #844188 
iyi bayramlar herkese..
memurken kpss kazanıp kurumlararası nakille öğretmen oldum şimdi p3 puanımı kullanıp tekrar memurluk tercih edebilir miyim ? kuralı var mı bunun acaba ? bi başka sorum da eski memurluğuma geri dönme şansım var mı ? konu hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim
(5) 

eğitim fakültesinde yardımcı doçent nasıl olunur?

ramazanali #843658 
şimdiden iyi bayramlar..sorumu bütün açıklığyla soruyorum. mardinde öğretmenim yüksek lisans için diyarbakır dicleye gitmeyi düşünüyorum. bi alternatifim daha var dgs ile hukuka geçmek acaba hangisi daha kolay çanakkale ve civarına gitmemi sağlar?
(2) 

bir öğretmenin yüksek lisans yapması ?

ramazanali #839218 
iyi akşamlar arkadaşlar..
yeni atandım öğretmen olarak ama hedefim üniversiteye girmek bi şekilde.yabancı dil sorunum var onu çözersem inşallah yüksek lisans sonrasında doktora düşünüyorum. hem öğretmenlik hem master zor mu olur sizce? tecrübeliler ya da bu yoldan geçenler ışık tutarsa bütün tavsiyelere ve bilgilere açığım
(1) 

ydsye hazırlanmak için sıfırdan alan kitap ?

ramazanali #838857 
ingilizceyi çözerim hem de matematik gibi ama bana sağlam kitap lazım. sıkı dostum olarak görmeliyim onu. herşeyi bilen nerede aklıma ne takılacağını sezen bir kitap ya da kitaplar.. var mıdır böyle güzel ingilizce hazırlık kitapları bana ydsden 70 puan aldırsın yeter ?
(5) 

yds c seviyesi ?

ramazanali #836877 
ydsden c seviyesi not alan birisi ingilizceyi tam olarak ne kadar halletmiştir. hayatında ingilizceyi rahatlıkla kullanabilecek düzeyde midir ?
(1) 

öğretmenler becayiş yapabilir mi ?

ramazanali #814475 
öğretmenler benim bildiğim becayiş yapamıyor ama idari dava açınca becayiş onaylanıyormuş diye duydum hem de memurlar nette becayiş sayfasında öğretmenler de var. doğru mudur acaba bileniniz var mı ?
(3) 

bu istanbul insanı ne böyle ?

ramazanali #812721 
çanakkalede işim geregi sürekli geziyorum.Bu sıralar turistik yerlere gidiyorum her yerde istanbul plaka.her yerde trafik var kilometrelerce bu çileyi istanbullu niye çeker? bana çok sıkıcı geliyor yanlış mıyım acaba ?
(2) 

güncel yazarlar ve şairler

ramazanali #805895 
haftasonu bi sınavım var edebiyattan üç soru gelecek var mı edebiyata ilgisi olup neren gelebileceiğini tahmin edebilecek ? cumhuryet dönemi türk edebiyatı 3 sorunun kapsamı
(4) 

canlıların isimlendirilmesi?

ramazanali #802875 
"pinus nigra" yı örnek verirsek eğer 1. ile 2. birleşerek türü niye oluşturmuyor cinsi oluşturuyor. Türüne ulaşamayız o zaman
(2) 

fotoğraf makinesi Li-ion bataryanın ömrünü uzatmak ?

ramazanali #758213 
yeni fotoğraf makinesi aldım bataryalı bi makine bu.ileri de bataryasının bozulma durumunu öngörerekten şimdiden önlemimi alayaım diyorum ne yapmalıyım ?
(3) 

gidilecek yer ya da yapılacak güzel bişey ?

ramazanali #751662 
sevgilim 1 haftalığına memleketine gitti. 7 aydır çıkıyoruz doğru dzgün bişey yapmadık gelince bişeyler planlayıp sevindirsem diyorum yer :çanakkale
(5) 

digital fotoğraf makinesi tavsiyesi?

ramazanali #748235 
bi makine almayı düşünüyorum da hangi özellikler olsun benim istedğim özellikler
1-video çekme özelliği olsun
2-makineyi kurup karşısında fotoğraf çekilebilme bu özelliğin ismini bilmiyorum
3-ufak fotoshoplar
4- şarj konusunda li-ion iyi galiba
www.hepsiburada.com bi de bu nasıl acaba ?

mobil görünümden çık